Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαιρετώ και εγώ κοριτσάκια.

Πάω να μαζέψω τις μικρές από τον παιδικό καθότι η μητέρα πήρε άδεια, ανευ αποδοχών της είπα για να μάθει!

Και ντουγρου στο σπίτι για μαγείρεμα. Γαμώτο μόλις ακυρώθηκε και η απογευματινή μας κολύμβηση στα γαλάζια νερά του πατραικού.....

Φιλούρες.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Μαρκοπουλάκη μας έλειψες!!! Αρκεί που περνάτε καλά όμως...

Καλά σου λέει η Μάρα...Άστο το παιδί να σκάβει!

Ελλ κι εσύ μας έλειψες!!! Πού πάτε για μπανάκια? Τα κοριτσάκια μας τι κάνουν?

Ταράμ ταράαααααμ

Μόλις σχόλασα κι έχω 22 μέρες μπροστά off!!!!!!!!!!!!!

τρελαίνομαιαιαιαιαιαιαιαι

ΑΓΑΠΕΣ παω να συμαζευτω για να φυγουμε για το πουκισταν! 8α σας δώ κυριακή βράδυ και σε όσες δεν δώ γιατι 8α φυγουν

ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ! ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ! ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΑΣ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Θα ειμαι κι εγω κοριτσακια εδω, θα φυλαω το καφε μας ως τις 26/08 που θα εχετε γυρισει για να σας παραδωσω τη σκυταλη και να φυγω κι εγω για να ξεκουραστω! :) Ελπιζω να μπαινει και το μπουνιδακι μου που και που για να μην γινει το τοπικ μας "το ημερολογιο της Φαιης" :tongue:

Μαρκοπουλακι καλα να περνατε κοριτσι, κοιτα να ξεκουραστεις και να γεμισεις μπαταριες! ;)

Σημερα ειναι η 4η μερα της περιοδου και εχω αρκετο αιμα.. Πιο πολυ απο τις πρωτες και ποναω και αρκετουτσικα.. Θα βαλω ταμπον κανονικα αλλα αμα βρω τα σκουρα δεν θα μπω.. Ελλακι παντως οπως και να 'χει, θα ερθουμε! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

κι εγώ μέχρι τις 5/8 θα είμαι δουλειά. μετά άδεια, αλλά από 11 γειά σας, μπάη μπάη, πλίτσ πλίτσ,

Ειρήνη πότε φεύγετε είπαμε;

αχ βρε Μεταξάκι, στο παρατσάκ θα ήμασταν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Μάρκο, για να σας ξεχωρίζω σε λέω έτσι, να περάσετε τέλεια κ να βγάλεις μπόλικες φωτό να δούμε τον Μάριο στην παραλία!

ελλάκι, καλές βουτιές!

Φαίη, την πιο καλή δουλειά θα κάνεις εσύ φέτος!

θα πας διακοπές τότε που επιστρέφουμε εμείς! κ δεν θα γίνεται πατείς με πατώ σε!

κι εγώ μέχρι τις 5/8 θα είμαι δουλειά. μετά άδεια, αλλά από 11 γειά σας, μπάη μπάη, πλίτσ πλίτσ,

Ειρήνη πότε φεύγετε είπαμε;

αχ βρε Μεταξάκι, στο παρατσάκ θα ήμασταν στο ίδιο ξενοδοχείο.

μεχρι τις 3/8 δουλεια..4 το βραδυ ταξιδευουμε...

κοντεύεις Ειρήνη!

κι εγώ ήθελα στις 6 άντε 7 να φύγουμε, αφού δουλεύω στις 5, αλλά ο Σ θέλει να ηρεμήσουμε πρώτα, να τακτοποιήσουμε το σπίτι, συμμαζευτούμε...να εχουμε χρόνο μετά στο γυρισμό να τα βάλλουμε όλα σε σειρά.

πιο πολύ για παρθένος μου κάνει, παρά για λιοντάρι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...