Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμ... βασικα δεν κα8ομε8α αγαπητη διοτι εχομεν αρχισει και περπαταμε βεβαιως βεβαιως.. το καροτσι της αρεσει ΜΟΝΟ εν κινησει...δλδ το βαζω το παιδι σε καροτσι για να το παρκάτω ΔΕΝ παιζει εδώ και 6 μηνες περιπου....

dZJip3.png

η πουκι ξεπερασε την θαλασοφοβία ώς εξης: της πηραμε μια φουσκωτη τιγρη και την καβαλαει και κάνει ντει ντει μεσα στη θαλασα..μολις βαρε8ηκε την τιγρη την επαιρνα αγκαλια και σιγα σιγα καναμε μπλουμ..τωρα εχει γινει αμφίβιο!

καλως το ελλάκι!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγώ

Μαρκοπουλάκι την 1η φορά που πήγαμε θάλασσα (ναι, ΦΕΤΟΣ, μπήκε 1η φορά σε θάλασσα ο μεγάλος) τον πήρα αγκαλίτσα και κάναμε ότι πετάμε πετρούλες στα πολύ πολύ ρηχά με το μαλακό, αγκαλίτσα, και κάπως έτσι μπήκε και τώρα φωνάζει "μπλουμ μπλουμ μαμά μουουου "

Μπα πισινα εχουμε σωσιβια εχουμε ολα τα συνεργα αγορασαμε αλλα δεν θελει με τιποτα μονο να σκαβει γουσταρει χαχα

Αστον εξω τοτε να σκαβει και εσυ κανε μπανιο κανονικα και μολις τελειωνεις πας και καθεσε μαζι του και παιζετε.....δεν θα σκασουμε κιολας! ΑΜ πως!..:D φιλακια παω νανι γιατι εχουμε μπανιο απογευμα με Φαιη και Μαρια.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλως την. Να περνάτε καλά. Εμείς εδώ θα σας περιμένουμε να γυρίσετε.

Αυτό με την άμμο που λερώνει τα πόδια μου το έκανε πέρισυ η μία μου κόρη, ή οποία αρνιοταν να πατήσει κατω.

Αγκαλιά την έβαζα στη θάλασσα, αγκαλιά την έβγαζα και όλη την ώρα καθόταν στην ξαπλώστρα. :shock:

Η απάντησή της όταν της είπα παιδί μου δεν πειράζει να λερωθείς. Θα πληθούμε μετά, ΄ήταν : και θα γίνω εγώ ρεζίλι? Να με βλέπει ο κόσμος να γελάει?:shock::shock::rolleyes:

Μέχρι που δεν ξαναπήγα σε αμμουδιά. Πήγαινα σε παραλία με κοτρώνες.

Φέτος πάντως το ξεπέρασε. Υπομονή.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...