Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!!

Και εγώ πίστευα ότι δεν πέτυχε η δικιά μου γιατί δεν είχα ούτε αίμα εμφύτευσης, ούτε πρησμένο στήθος.Που και που είχα κάτι πονακια στην μήτρα και λίγο την μέση μου.Ειναι πολύ νωρίς για συμπτώματα! Όλα καλά θα πάνε θα δεις♥️

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Βρε κορίτσια

εγώ πάντως όσα παιδάκια (μας) έχω δει από κοντά είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους και τόσο μα τόσο χαριτωμένα... τελικά, είναι αυτό που λένε, ο κάθε άνθρωπος με την χάρη του !

Γερά να είναι τα παιδιά όλου του κόσμου και τα δικά μας μέσα !

τελικα ο νικολας την εκανε δώρο την κουκλα? :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελικα ο νικολας την εκανε δώρο την κουκλα? :P

α ναι καλά κρασιά... την κούκλα την θυμήθηκα εγώ στην επιστροφή... ούτε που ξέρω πού την παράτησε ή σε ποιόν / ποιά την παρέδωσε ...

είχε πλάκα όμως... έψαχνε να δει ποιό κοριτσάκι του αρέσει !!! :tongue:

δε με πιάνεις ρκτ!!!;);););)

οκ, αργώ να πάρω μπρος....:D

Τι κουτσομπολεύετε όλες σας μεσημεριάτικα?

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

o re seis... πριν παμε διακοπές να παμε να πιουμε κανα ηδυποτον κάπου...μια σουμαδα, ενα περιε, ενα μοχιτο κάτι

Εμένα πάντως την εβδομάδα που μπαίνει (από αύριο κιόλας) τα παιδιά μου θα πάνε στο χωριό με παππού/γιαγιά όπερ και σημαίνει ότι μέχρι και την Πέμπτη το απόγευμα.βράδυ whatever είμαι ελεύθερη !!!! Γιατί Παρασκευή -λογικά- θα φύγουμε να πάμε να τα πάρουμε...

Μόνο που θα σχολάω στις 18¨00

Eπιτελους πιανω σημα μου λειψατε πολυ!!!!!

Εδω σημα μηδεν ουτε στα κινητα και ειδικα στα δικτυα. Νεα απο το εξωτικο Βραχατι, η καλυτερη επιλογη διακοπων που μπορουσα να κανω με τον Μαριο μαζι. Το ξενοχοχειο ειναι παραδεισος για παιδια και το σπιτακι ισογειο με δικο του κηπο και καθολου επικινδυνο γενικα οτι πρεπει για ταλιμπανακους, η θαλασσα διπλα και ολα καλα.

Εχουμε χαλαρωσει πολυ αλλα τελειωνει γρηγορα την Κυριακη φευγουμε. Τις περισσοτερες ημερες ο Μαριος ηταν τελειος μονο χθες ειχε πολυ γκρινια γιατι δεν κοιμηθηκε καλα βραδυ και ξυπνησε πολυ νωρις το πρωι και ολη την ημερα ηταν στραβωμενος.

Γενικα το μερος δεν ειναι ιδιαιετερα γραφικο εξω απο το ξενοδοχειο αλλα ειναι παραδεισος για παιδια παιδικες χαρες κουνιες λουνα παρκ πηγαμε χθες μια χαρα δεν βαριουνται τα παιδια εδω.

Και μεσα αν θελεις να μεινεις στο ξενοδοχειο εχει πολλα να κανει ο μικρος μοιαζει με χωριο σε δασος και οχι ξενοδοχειο ξενοδοχειο.

Ο Κ συνηλθε εντελως και τον εχει σκισει ο Μαριος μπαμπα και μπαμπα εγω ειμαι πιο χαλαρη. Το μονο κακο ειναι οτι ο Μαριος δεν μπορει να συνηθισει ακομα την θαλασσα τον ακουτε μεχρι την Αθηνα που ουρλιαζει???

Γενικα μου λειψατε πολυ αλλα στο σπιτακι δεν πιανει σημα και τωρα επιασα στην παραλια και μπηκα. Οταν παμε χωριο και εχω συνεχεια σημα θα ανεβασω φωτο.

Α και το πιο εξυπνο πραγμα ειναι που εκοψα τα μαλλια μου ανανεωθηκα παρα πολυ χαχαχα.

Μολις ξαναβρω σημα θα μπω να δω τα νεα σας!!!

Μαρκοπουλάκι μου !!!!

Μπράβο μανάρι μου που είστε επιτέλους καλά και περνάτε σούπερ !!!!

Να βάζεις τον μικρό στην θάλασσα έστω και για πέντε λεπτά - τους κάνει πολύ καλό, κι ας τσιρίζει, ούτε το 1ο είναι ούτε το τελευταίο !!!

Με γεια το μαλλί... κι εγώ τους έδωσα και κατάλαβαν... κουρεύτηκα και είμαι μια χαρά (λέμε τώρα) !

Καλά να περνάτε - φιλάκια στον Μαριούλη σου !

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ δεν τσιριζει απλα μιλαμε για αμοκ δυστυχως, με τα κουβαδακια δεν εχει θεμα εχει ξεσκαψει ολη την ακτη Βραχατιου αλλα αρνειται να μπει στην θαλασσα γιατι του λερωνει τα ποδια λεει παροτι φοραει παπουτσακια θαλασσης

Ευχαριστω πολυ δεν τσιριζει απλα μιλαμε για αμοκ δυστυχως, με τα κουβαδακια δεν εχει θεμα εχει ξεσκαψει ολη την ακτη Βραχατιου αλλα αρνειται να μπει στην θαλασσα γιατι του λερωνει τα ποδια λεει παροτι φοραει παπουτσακια θαλασσης

ούτε σε παιδική πισίνα μπαίνει δλδ ? εκεί δεν λερώνεται ο πρίγκηπας... ήμαρτον Θεέ μου τί άλλο θα σκαρφιστούν !!! :shock:

Εμεις για να μπορεσουμε να φαμε η να πιουμε κατι μπορουμε μονο σε περιφραγμενα μερη ειδικα για παιδια διαφορετικα δεν στεριωνεις καρεκλα. Ευτυχως το ξενοδοχειο εχει χωρους για να παιζει και να μην κινδυνευει ενω καθεσαι για πρωινο η για καφε η ποτο.

Τωρα που καθεστε ακομα σε καροτσι Μαρα καλα ειναι μετα που δεν παλουκωνονται να δεις τι γινεται

Θα του περασει ζουζουνα η φοβια.....παρτον με το μαλακο. Μπες μεσα και πες του ελα δεν ειναι βρωμικα. Ειναι καθαρο νερο, εχει ψαρακια, ελα να δεις.....με το ζορι βεβαια ποτε δεν κανει. Αλλα μην ανησυχεις θα το ξεπερασει ;)

Μου ελειψες σκατουλι.....χαιρομαι που περνας καλα!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...