Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κοίτα Σεβούλα μου...το καλύτερο είναι, και δεν το λέω μόνο για τη δική μας περίπτωση, να υπάρχει ισορροπία και να ξεκαθαρίζονται τα πράγματα. Αλλάααααα αν μία μέρα ξυπνήσει ο καλός μου κι αποφασίσει πως δεν αντέχει άλλο σόρυ κιόλας αλλά δεν θα ρίξω τον εαυτό μου να κλάψω στα ποδάρια του! Πάντα διαθέσιμη να συζητήσω/λύσω, ούτε θα ήθελα ποτέ να χωρίσουμε..Αλλά, λέω πάλι, ΑΝ τύχει ΑΝ ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, θα κρατηθώ στο ύψος μου!

εγώ μεγάλη μπουκιά μπορώ να φάω. μεγάλη κουβέντα δεν λέω !

ούτε που ξέρω τί θα έκανα και πώς θα αντιδρούσα -- εάν δεν σου τύχει, όλα τα άλλα, είναι, απλά, εικασίες !

δεν ξέρω εάν θα έβαζα μπροστά τον εγωϊσμό μου ή εάν θα ήθελα να το παλέψω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραίος ο Η ! Πάει να πει ότι έχει βρει τα κουμπιά σου !!!

όχι, δεν τον πνίγεις...

Παράδειγμα... έχουμε πει ότι ξυπνάω μουντρούχα ... πολύ όμως... είμαι πρωί πρωί με το γυαλί ηλίου (μην σκιαχτούν οι άνθρωποι) σταματάμε, παίρνουμε καφέ, ανταλλάσουμε 1-2 κουβέντες, φιλάκι και γεια... εγώ, πάντα, με το γυαλί. Μπήκα γραφείο και το έβγαλα μετά την 1η τζούρα (με ξέρουν και δεν μου μιλάνε !!!)

Τί έκανε το σκατόπαιδο ο άντρας μου ? Με παίρνει τηλ κατά τις 12 παρά και μου λέει "Έλα αγάπη, πήρα να σου πώ καλημέρα " ε αφού το ξέρει ο άνθρωπος ότι εκεί έχω κουσούρι, το έχει αποδεχτεί... :shock:

έτσι είναι τα ζευγάρια. ξέρει ο ένας τον χαρακτήρα του άλλου - αλλληλο συμπληρώνονται - τέλος !

εμ για αυτο τα βρηκε ο δικος σου με τον δικο μου! πουστιδοι άντρε!

λευκη...ε ας το φάει..σιγα μην το φάιε και όλο.. 8α ροκανισει εκει καμια σελιδα και τελος.. δως της και κανα στυλο να μουτρζουλάει

dZJip3.png

εγώ μεγάλη μπουκιά μπορώ να φάω. μεγάλη κουβέντα δεν λέω !

ούτε που ξέρω τί θα έκανα και πώς θα αντιδρούσα -- εάν δεν σου τύχει, όλα τα άλλα, είναι, απλά, εικασίες !

δεν ξέρω εάν θα έβαζα μπροστά τον εγωϊσμό μου ή εάν θα ήθελα να το παλέψω...

ενα χρονο πριν παντρευτουμε ο Η με χώρισε και μετά εξαφανιστηκε... μεσα σε 8 μηνες έχασα 14 κιλά (μοντελάκι εγινα η ρουφιάνα)... τραστ μι..κανεςις να μην το περάσει...κανεις ομως! ειδκκά οταν φταις κιολας ειναι πιο ζορι ακόμη...

dZJip3.png

λοιπόν να σας πω να γελάσετε.

ο πρώην για το διαζύγιο είχε βάλει αρχικά μια κοπελίτσα δικηγόρο. Και με απειλές ότι δεν θα μου το δώσει συναινετικό με κατάφερε να του πω πως αν βάλει τη δεύτερη υπογραφή θα του πληρώσω εγώ τη δικηγόρο. Και τι έκανε το άτομο? Την άλλαξε και πήρε έναν που ασχολούνταν με εγκληματικές υποθέσεις! ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι λαλάκας, μου έφερε τον Λυκουρέζο της Θεσσαλονίκης. Και εννοείται τον πλήρωσε μόνος του το βόδι.

Άμα έχω όρεξη καμια μέρα θα σας πω ιστορίες να γελάτε με δάκρυα:P:p:p

Διαφημίσεις

καλα οι μαναδες μας ειχαν άλλα στανταρντς και ηταν ΠΟΛΥ πιο υπομονετικές απο εμάς. σε οτι αφορά στην αλλαγή.. εμενα ο Η με άλλαξε..ΠΟΛΥ πουστικα ομως.. ηξερε απο την πρώτη μερα οτι ειμαι αλλορποσαλη..κανονικά αλλοπροσαλη όμως, εχω τρελά mood swings σε σημειο διπολισμου...ειμαι σκαοτμαθημένη και φωνακλού... ΠΟΛΥ φωνακλου... τι εκανε..οταν φωναζα απλά δεν μιλουσε.. και χαμογελουσε.. και περιμενε το ΤΕΡΑΣ να έρθει το παιδί,,, τώρα που με το παιδι εχω γινει οντως ΑΛΛΗ (εχω παρει τα χαμπαρια μου και εχω δει οτι δεν ειμαι το κέντρο του σύμπαντος) καθε φορά που γινεται κάτι που αντικειμενικά θα έπρεπε να φωνάξω μου λεει μα γιατι δεν φωνάζεις αγαπη μου; δεν σε πνιγει ο δίκιος; δεν θέλεις να εκτονωθείς; δεν θέλεις να μάθει το συμπαν ποσο αδικημένη και νευριασμένη νιώθεις; τσκ τσκ τσκ...

τον πνιγεις; οχι πες μου...τον πνιγεις;

ωραίος ο Η!;):)

ναι καλά... ψυχή βαθειά που λέει και η σεβούλα μου...

:tongue:

το ντουλάπι είναι γεμάτο με dior, αλλά βλέπεις δεν έχουν ποδαράκια να έρθουν να μου κατσικωθούν στην μούρη κι εγώ βαριέμαι απίστευτα... ευτυχώς έχω καλό dna δεν φαίνομαι ότι οδεύω προς ολοταχώς στα 2α -άντα....

κι εγώ βαριέμαι κ δεν προλαβαίνω κ στο γραφείο που τραβάω τα μαλλιά μου με τις .ίπες που ακούω, πιάνω το κεφάλι μου. με φαντάζεσαι μουτζουρωμένη;

α πα πα! καλύτερα χωρίς μακιγιάζ!

άσε που εσύ μανίτσα είσαι κουκλί κ κατούρ με την ηλικία!:P

Παράδειγμα... έχουμε πει ότι ξυπνάω μουντρούχα ... πολύ όμως... είμαι πρωί πρωί με το γυαλί ηλίου (μην σκιαχτούν οι άνθρωποι) σταματάμε, παίρνουμε καφέ, ανταλλάσουμε 1-2 κουβέντες, φιλάκι και γεια... εγώ, πάντα, με το γυαλί. Μπήκα γραφείο και το έβγαλα μετά την 1η τζούρα (με ξέρουν και δεν μου μιλάνε !!!)

Τί έκανε το σκατόπαιδο ο άντρας μου ? Με παίρνει τηλ κατά τις 12 παρά και μου λέει "Έλα αγάπη, πήρα να σου πώ καλημέρα " ε αφού το ξέρει ο άνθρωπος ότι εκεί έχω κουσούρι, το έχει αποδεχτεί... :shock:

έτσι είναι τα ζευγάρια. ξέρει ο ένας τον χαρακτήρα του άλλου - αλλληλο συμπληρώνονται - τέλος !

τί καλόοοοοος!;):)

Σίγουρα δεν θα έπεφτα στα πατώματα! Αν είχε πάρει την απόφαση κι έβλεπα ότι δεν παίζει πισωγύρισμα. Οχι δεν το χρησιμοποιώ ποτέ, χαζιά, σε σας το λέω! Καλά, βέβαια, ξέρει και ο ίδιος ότι άμα πεισμώσω άστα βράστα!!! Αλλά δεν νομίζω ότι...θα με χάριζε ποτέ σε άλλον!!!

Ο Γ. με θέλει κτήμα του! γκεγκε?! Το μόνο που θα σκεφτόταν αν χωρίζαμε είναι το ότι θα βρω σύντομα αντικαταστάτη...χαχαχαχαχχαχαχα

Οπότε δεν.....

Κι εγώ έχω αλλάξει πολύ μετά τα παιδιά...Έχω ηρεμήσει! (φανταστείτε πως ήμουνα), έχω σοβαρέψει, γαληνέψει!

einai h ηλικια μαρι..ειναι πανω στα ντουζενια τους τώρα.... βαριουνται κ ευκολα..σημερα με πηρε η μανα μου κατα τις 8 και μου λεει καλημερα, σκασε και ακου...και βαζει το τηλεφωνο πιο κοντά στην μικρη... δεν ξερω με ποιον μιλουσε...αλλα απο τις 7.30 που ξυπνησε λεει η μάνα μου μεχρι τις 8 και μιλουσε ακαταπαυστα.. με διάφορες χροιές έτσι σαν να διηγουνταν κάτι ή σαν να ανέλυε κάτι... και μετα..τέλος... το επομενο ρεπερτοριο στην παραλία...

dZJip3.png

Σίγουρα δεν θα έπεφτα στα πατώματα! Αν είχε πάρει την απόφαση κι έβλεπα ότι δεν παίζει πισωγύρισμα. Οχι δεν το χρησιμοποιώ ποτέ, χαζιά, σε σας το λέω! Καλά, βέβαια, ξέρει και ο ίδιος ότι άμα πεισμώσω άστα βράστα!!! Αλλά δεν νομίζω ότι...θα με χάριζε ποτέ σε άλλον!!!

Ο Γ. με θέλει κτήμα του! γκεγκε?! Το μόνο που θα σκεφτόταν αν χωρίζαμε είναι το ότι θα βρω σύντομα αντικαταστάτη...χαχαχαχαχχαχαχα

Οπότε δεν.....

Κι εγώ έχω αλλάξει πολύ μετά τα παιδιά...Έχω ηρεμήσει! (φανταστείτε πως ήμουνα), έχω σοβαρέψει, γαληνέψει!

κλασικος ανηρ! ακομη και οταν ειχαμε χωρισει ο Η μιλουσε με μια κοινη μας φιλη και με την υπονοια και μονο οτι παιζει να βρηκα κανα γκομενάκι ειχε γίνει τρελός.... που να ξερε οτι εγω έλιωνα απο την αφαγια η καημενουλα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

δεν άντεξα, της έδωσα ένα τετράδιο. Ας το φάει να ησυχάσω. Α μα πια

χαχαχαχαχχαχαχα

ποιος ρε, το τέρας? μην την βλέπεις έτσι γλυκούλα που φαίνεται στον κόσμο, στο σπίτι είναι η Κρουέλα Ντε Βιλ.

Μήπως είναι και η μάγισσα από την Κοκκινοσκουφίτσα?:tongue:

einai h ηλικια μαρι..ειναι πανω στα ντουζενια τους τώρα.... βαριουνται κ ευκολα..σημερα με πηρε η μανα μου κατα τις 8 και μου λεει καλημερα, σκασε και ακου...και βαζει το τηλεφωνο πιο κοντά στην μικρη... δεν ξερω με ποιον μιλουσε...αλλα απο τις 7.30 που ξυπνησε λεει η μάνα μου μεχρι τις 8 και μιλουσε ακαταπαυστα.. με διάφορες χροιές έτσι σαν να διηγουνταν κάτι ή σαν να ανέλυε κάτι... και μετα..τέλος... το επομενο ρεπερτοριο στην παραλία...

Γι' αυτό την πιάνει και τη δικιά μου (2χρονο) και τραγουδάει όλη μέρα, φωνάζει, μιλάει, γκαρίζει, τσιρίζει όλα μαζί!

Πως τα περνάνε στην εξωτική Αυλίδα γιαγιά-εγγονή?

Βρε κορίτσια

εγώ πάντως όσα παιδάκια (μας) έχω δει από κοντά είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους και τόσο μα τόσο χαριτωμένα... τελικά, είναι αυτό που λένε, ο κάθε άνθρωπος με την χάρη του !

Γερά να είναι τα παιδιά όλου του κόσμου και τα δικά μας μέσα !

Γι' αυτό την πιάνει και τη δικιά μου (2χρονο) και τραγουδάει όλη μέρα, φωνάζει, μιλάει, γκαρίζει, τσιρίζει όλα μαζί!

Πως τα περνάνε στην εξωτική Αυλίδα γιαγιά-εγγονή?

σουπερ τα περνάνε.... αν εξαιρεσεις το οτι χτες βγηκαν για φαγητο και η πουκι πηρε ολες τις αλατιερες και τις έσπασε με αποτέλεσμα η μαμα μου να νιωσει εξαιρετικώς ντροπιασμένη, να την βαλει στο καρότσι και να πάνε οβλτα στην παραλία.. στην οποια βολτα η μικρη τραγουδουσε αμέριμνη.... της λεω της μανας μου σιγα τα λαχανα ρε μανα και μου λεει μα τι λές να μας λένε το παιδι μας απροσ΄λαρμοστο που σπάει τις αλατιέρες; της λέω ειναι 13 μηνων τι ήθελες να κάνει; μου λεει να κατσει φρονιμα όπως εσυ που όπου σε πηγαιναμε ησουν υποδειγμα..της λεω δεν ημουν υποδειγμα ήμουν απλά βλαμένο... απαντηση μαμας μου "μην πληγώνεις την μανουλα". απαντηση δικιά μου "βασω ημουν βλαμένο και το ξέρεις... για αυτο μετά έγινα τρισχειροτερη και δεν με μαζευατε...." μαμά μου "δεν ξερω παιδι μου αλλα πρέπει να μαθουμε τρόπους στο παιδι... μας κοιταει και ο κοσμος". ε μετα δεν το συνεχισα... διοτι 8α ελεγα ξανα οτι τον εχω χεσμενο τον κοσμο κλπ κλπ και η "γαλλοτραφής" μαμά μου θα εθιγοντο :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...