Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Εγώ μετά την Τρίτη χοριακη κόλλησα κοβιντ, οπότε πέρασαν 12 μέρες μέχρι να πάω και να σου πω την αλήθεια τα ειδα όλα με την μια, σάκο,έμβρυο, καρδιά να χτυπάει και από τότε νιώθω τόσο ήρεμη.. με βοήθησε αυτή η αναμονή..  να διαχειριστώ το άγχος μου! Όλα καλά θα πανε.. 

3 ώρες πρίν, Christi 85 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα 

Χτες έκανα την ωοληψια και πήραμε 15 ωάρια.σημεαρα μας πήραν οι εμβρυολογοι και μας είπαν ότι γονιμοποιηθηκαν τα 8 και τώρα περιμένουμε να μάθουμε πόσα αναπτύχθηκαν...νομίζω ότι είναι λίγα τα 8 ή είναι η ιδέα μου;;;πόσα μπορεί να συνεχίσουν;;;

Τα 8 ειναι υπέροχα..  καλή επιτυχια!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

μεταξια..καντην μαυρη την ρουφιάνα!

λευκη.. σιγα τα έξοδα...αφενος ειχαν εκπτώσεις αφετερου εχω και εκπτωτική κάρτα εκει...τουτεστιν τζάμπα μου ήρ8ε το φορεματοβρακο μην σκας

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτό ρε Νίτσα "η πόρτα ανοιχτή..." μην το λες τόσο εύκολα! σε παρακαλώ.

δηλαδή δεν σε νοιάζει ή θα αλλάξει ο Γ κάτι από αυτά που δεν σου αρέσουν πάνω του επειδή τον απειλείς;

αυτό τί δείχνει από τη μεριά σου; ότι έχεις το πάνω χέρι; ότι ο "καημένος" θα φοβηθεί κ θα κάνει ό,τι κ όπως του πεις;

δεν τις καταλαβαίνω αυτές τις κουβέντες. με την καμία, όπως λέτε κι εδώ!

συζητήστε, όταν είστε κ οι δύο συγχρονισμένοι στη διάθεση.

thank you !!!!

ο μαύρος κατάμαυρος κύκλος πώς σας φάνηκε ???? είναι τα σημεία της καλοπέρασης... ε πώς να το κάνομεν ! δεν κρύβεται μάνα μου !!!

Clinique αγάπη μου, πού τα τρως τα λεφτά και δεν την επισκέπτεσαι?

μα ποιος ο λογος να φορτωθείς κάποιον για όλη σου την ζωή ενώ δεν σου αρεσει τελικά αφου προσπαθείς να τον αλλάξεις... σαν τις τρελές τις γυναικες που πανε και παντρευονται πχ αλκοολικους και λένε "η αγαπη μου 8α τον αλλαξει". σιγά μαρι Μιράντα!

xaxaxaxaxaxaxaxaxχαχαχαχαχαχαχχαχα και κατουριέμαι μαρή...Αμάν:D

Και τελικά αλλάζουν! μη χε.... ή που μου λέει η μάνα μου... Μία σωστή γυναίκα κάνει υπομονή και τον αλλάζει τον άντρα, τον φέρνει στα μέτρα της! παλιά μυαλά:rolleyes:

Και της λέω Γιατί ρε μάνα να συμβιβάζονται τα ζευγάρια!!!! Αν δεν σου κάνει ο άλλος τα ξεκαθαρίζεις τα πράγματα...Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη...Δεν είπαμε μπαπ και χωρίζεις! αλλά να μαζεύουμε και τα μυαλά μας κάπου κάπου...

Διαφημίσεις

σήκω με στυλ, πάρε φόρα, ρίξε μια ξανάστροφη και πες "παραγγελιά από τη Λευκή". Γύρνα πλάτη και φύγε αγέρωχα πριν προλάβει να σε πιάσει από το μαλλί.

ουιιιιιι !!! δεν έχω και μαλλί.... :cool:

όχι μωρέ την αγαπάω κι ας μου κλονίζει τα νεύρα όλη μέρα κρίτσι-κρίτσι κι εγώ να παλεύω με το γαμο-μαρούλι και το γαμο-κοτόπουλο !!!!

αυτό ρε Νίτσα "η πόρτα ανοιχτή..." μην το λες τόσο εύκολα! σε παρακαλώ.

δηλαδή δεν σε νοιάζει ή θα αλλάξει ο Γ κάτι από αυτά που δεν σου αρέσουν πάνω του επειδή τον απειλείς;

αυτό τί δείχνει από τη μεριά σου; ότι έχεις το πάνω χέρι; ότι ο "καημένος" θα φοβηθεί κ θα κάνει ό,τι κ όπως του πεις;

δεν τις καταλαβαίνω αυτές τις κουβέντες. με την καμία, όπως λέτε κι εδώ!

συζητήστε, όταν είστε κ οι δύο συγχρονισμένοι στη διάθεση.

Κοίτα Σεβούλα μου...το καλύτερο είναι, και δεν το λέω μόνο για τη δική μας περίπτωση, να υπάρχει ισορροπία και να ξεκαθαρίζονται τα πράγματα. Αλλάααααα αν μία μέρα ξυπνήσει ο καλός μου κι αποφασίσει πως δεν αντέχει άλλο σόρυ κιόλας αλλά δεν θα ρίξω τον εαυτό μου να κλάψω στα ποδάρια του! Πάντα διαθέσιμη να συζητήσω/λύσω, ούτε θα ήθελα ποτέ να χωρίσουμε..Αλλά, λέω πάλι, ΑΝ τύχει ΑΝ ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, θα κρατηθώ στο ύψος μου!

ουιιιιιι !!! δεν έχω και μαλλί.... :cool:

όχι μωρέ την αγαπάω κι ας μου κλονίζει τα νεύρα όλη μέρα κρίτσι-κρίτσι κι εγώ να παλεύω με το γαμο-μαρούλι και το γαμο-κοτόπουλο !!!!

και εγω κοτοπουλο καλαμακι σουβλακι μεταξακι!!!!!!!

xaxaxaxaxaxaxaxaxχαχαχαχαχαχαχχαχα και κατουριέμαι μαρή...Αμάν:D

Και τελικά αλλάζουν! μη χε.... ή που μου λέει η μάνα μου... Μία σωστή γυναίκα κάνει υπομονή και τον αλλάζει τον άντρα, τον φέρνει στα μέτρα της! παλιά μυαλά:rolleyes:

Και της λέω Γιατί ρε μάνα να συμβιβάζονται τα ζευγάρια!!!! Αν δεν σου κάνει ο άλλος τα ξεκαθαρίζεις τα πράγματα...Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη...Δεν είπαμε μπαπ και χωρίζεις! αλλά να μαζεύουμε και τα μυαλά μας κάπου κάπου...

καλα οι μαναδες μας ειχαν άλλα στανταρντς και ηταν ΠΟΛΥ πιο υπομονετικές απο εμάς. σε οτι αφορά στην αλλαγή.. εμενα ο Η με άλλαξε..ΠΟΛΥ πουστικα ομως.. ηξερε απο την πρώτη μερα οτι ειμαι αλλορποσαλη..κανονικά αλλοπροσαλη όμως, εχω τρελά mood swings σε σημειο διπολισμου...ειμαι σκαοτμαθημένη και φωνακλού... ΠΟΛΥ φωνακλου... τι εκανε..οταν φωναζα απλά δεν μιλουσε.. και χαμογελουσε.. και περιμενε το ΤΕΡΑΣ να έρθει το παιδί,,, τώρα που με το παιδι εχω γινει οντως ΑΛΛΗ (εχω παρει τα χαμπαρια μου και εχω δει οτι δεν ειμαι το κέντρο του σύμπαντος) καθε φορά που γινεται κάτι που αντικειμενικά θα έπρεπε να φωνάξω μου λεει μα γιατι δεν φωνάζεις αγαπη μου; δεν σε πνιγει ο δίκιος; δεν θέλεις να εκτονωθείς; δεν θέλεις να μάθει το συμπαν ποσο αδικημένη και νευριασμένη νιώθεις; τσκ τσκ τσκ...

τον πνιγεις; οχι πες μου...τον πνιγεις;

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Clinique αγάπη μου, πού τα τρως τα λεφτά και δεν την επισκέπτεσαι?

ναι καλά... ψυχή βαθειά που λέει και η σεβούλα μου...

το ντουλάπι είναι γεμάτο με dior, αλλά βλέπεις δεν έχουν ποδαράκια να έρθουν να μου κατσικωθούν στην μούρη κι εγώ βαριέμαι απίστευτα... ευτυχώς έχω καλό dna δεν φαίνομαι ότι οδεύω προς ολοταχώς στα 2α -άντα....

Κοίτα Σεβούλα μου...το καλύτερο είναι, και δεν το λέω μόνο για τη δική μας περίπτωση, να υπάρχει ισορροπία και να ξεκαθαρίζονται τα πράγματα. Αλλάααααα αν μία μέρα ξυπνήσει ο καλός μου κι αποφασίσει πως δεν αντέχει άλλο σόρυ κιόλας αλλά δεν θα ρίξω τον εαυτό μου να κλάψω στα ποδάρια του! Πάντα διαθέσιμη να συζητήσω/λύσω, ούτε θα ήθελα ποτέ να χωρίσουμε..Αλλά, λέω πάλι, ΑΝ τύχει ΑΝ ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, θα κρατηθώ στο ύψος μου!

και αν χτυπα ξυλο συμβει ποτέ, 8α αρχισεις να κλαις και να οδυρεσαι στα πατώματα ΑΦΟΥ κλεισει την πορτα πίσω του; εισαι πεισματαρα ε; λιγο ε; λιγουλάκι... ε; ε;

dZJip3.png

καλα οι μαναδες μας ειχαν άλλα στανταρντς και ηταν ΠΟΛΥ πιο υπομονετικές απο εμάς. σε οτι αφορά στην αλλαγή.. εμενα ο Η με άλλαξε..ΠΟΛΥ πουστικα ομως.. ηξερε απο την πρώτη μερα οτι ειμαι αλλορποσαλη..κανονικά αλλοπροσαλη όμως, εχω τρελά mood swings σε σημειο διπολισμου...ειμαι σκαοτμαθημένη και φωνακλού... ΠΟΛΥ φωνακλου... τι εκανε..οταν φωναζα απλά δεν μιλουσε.. και χαμογελουσε.. και περιμενε το ΤΕΡΑΣ να έρθει το παιδί,,, τώρα που με το παιδι εχω γινει οντως ΑΛΛΗ (εχω παρει τα χαμπαρια μου και εχω δει οτι δεν ειμαι το κέντρο του σύμπαντος) καθε φορά που γινεται κάτι που αντικειμενικά θα έπρεπε να φωνάξω μου λεει μα γιατι δεν φωνάζεις αγαπη μου; δεν σε πνιγει ο δίκιος; δεν θέλεις να εκτονωθείς; δεν θέλεις να μάθει το συμπαν ποσο αδικημένη και νευριασμένη νιώθεις; τσκ τσκ τσκ...

τον πνιγεις; οχι πες μου...τον πνιγεις;

ωραίος ο Η ! Πάει να πει ότι έχει βρει τα κουμπιά σου !!!

όχι, δεν τον πνίγεις...

Παράδειγμα... έχουμε πει ότι ξυπνάω μουντρούχα ... πολύ όμως... είμαι πρωί πρωί με το γυαλί ηλίου (μην σκιαχτούν οι άνθρωποι) σταματάμε, παίρνουμε καφέ, ανταλλάσουμε 1-2 κουβέντες, φιλάκι και γεια... εγώ, πάντα, με το γυαλί. Μπήκα γραφείο και το έβγαλα μετά την 1η τζούρα (με ξέρουν και δεν μου μιλάνε !!!)

Τί έκανε το σκατόπαιδο ο άντρας μου ? Με παίρνει τηλ κατά τις 12 παρά και μου λέει "Έλα αγάπη, πήρα να σου πώ καλημέρα " ε αφού το ξέρει ο άνθρωπος ότι εκεί έχω κουσούρι, το έχει αποδεχτεί... :shock:

έτσι είναι τα ζευγάρια. ξέρει ο ένας τον χαρακτήρα του άλλου - αλλληλο συμπληρώνονται - τέλος !

ναι μαρή. τί θα κάνεις αν ο άλλος θέλει διαζύγιο! εννοείται του το δίνεις!

θέλεις διαζύγιο μίστερ; πάρτο συναινετικό κ καλή χώνεψη!

αλλά να το 'χεις ψωμοτύρι για απειλή, για να γίνει το δικό σου....

πολύ μεγάλο ΕΓΩ! χιούτζ!

όχι εσύ προσωπικά καλή μου, γενικά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...