Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΟΥ ΣΑΙ ωρε χαζοντάμαρο; μερσι για τις ευχές και μην ανησυχεις.. ερχεται και η δικιά σας ώρα του γιάννη βαλαώρα

μαρή χαμένη εδώ γυρνοβολάω, εσύ μπαίνεις με τις μεγάλες τις ώρες.

Και δεν με είπες.... άρεσαν στη μικρή τα απαυγάσματα της τέχνης μου ένα τσακ πριν τα κρεμάσω σε γνωστή γκαλερί της Φιφθ Άβενιου?

στανταράκι αυτό! απλά καμιά φορά εχεις μικρυνει τοοοοοοοοοοοοσο που δεν σε βλέπεις... ή αν σε δεις.. εισαι άλλη/άλλος

εγώ είμαι ήδη άλλη. καμία σχέση! αλλά αυτό το διαφορετικό έχει ομορφιές που ούτε υποψιαζόμουν ότι υπάρχουν.;)

κοπελιές παίζει και το σενάριο να καταπίνεις και να καταπίνεις αλλά σε κάποια φάση να γεμίσεις και να μην γίνετια να καταπιείς τίποτα άλλο. Εκεί τα βροντάς κάτω και φεύγεις. Εγώ αυτό έκανα τουλάχιστον όταν έπρεπε και ούτε γκομενικά παιζόταν ούτε τπτ. Όσο μεγάλη αξία εχει το να μείνεις να πολεμήσεις άλλη τόση έχει και το να παραδεχτείς το λάθος σου και να βρεις δύναμη να προχωρήσεις παρακάτω.;)

είναι η άλλη πλευρά, στην οποία δείχνω ρησπέκτ!

μεγάλη υπόθεση η αξιοπρέπεια.

άλλο αυτό, αλλο δεν αλλάζω τίποτα κ για κανένα!:cool:

Διαφημίσεις

μα ποιος ο λογος να φορτωθείς κάποιον για όλη σου την ζωή ενώ δεν σου αρεσει τελικά αφου προσπαθείς να τον αλλάξεις... σαν τις τρελές τις γυναικες που πανε και παντρευονται πχ αλκοολικους και λένε "η αγαπη μου 8α τον αλλαξει". σιγά μαρι Μιράντα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Άσχετο : πείτε μου τώρα την δέρνεις ή δεν την δέρνεις ????

έχω ακριβώς απέναντί μου μια λελέγκω 1.80 - 60 κιλά άνθρωπο που όλη μα όλη την μέρα τρώει.... διάφορα... από τοστ, τυρόπιτα, σπανακόπιτα, σοκολάτες, παγωτά, μήλα, μπανάνες ό,τι καλούδια έχει ο Θεός !!!!

Και κάθεται τώρα , κάτι διαβάζει και μου λέει "ΠΩ ΠΩ μια μερίδα πατάτες τηγανητές έχει 300 κάτι θερμίδες !!!!"

Να σηκωθώ να την μπατσίσω ?????????????????

χαχαχαχαχαχαχααχχα εννοειται μαρι απαυγασμενη.. τα εχουμε κρεμάσει με δόξα και τιμή ήδη!

το μπλουζικον φορεμαιτκον του κάνει του παιδιου? η να κάνω αλλαγή;

χμμμμμ αλλαγή δεν παίζει διότι ακόμα κείτεται στη λεκάνη με τα ασιδέρωτα.

Αλλά είναι κουκλίστικο ρε βλάκα δεν έπρεπε να ξοδευτείς! Η Κέλλυ δε, πήρε το ασορτί βρακί και το έβαζε στο κεφάλι της.

έχω ακριβώς απέναντί μου μια λελέγκω 1.80 - 60 κιλά άνθρωπο που όλη μα όλη την μέρα τρώει.... διάφορα... από τοστ, τυρόπιτα, σπανακόπιτα, σοκολάτες, παγωτά, μήλα, μπανάνες ό,τι καλούδια έχει ο Θεός !!!!

Και κάθεται τώρα , κάτι διαβάζει και μου λέει "ΠΩ ΠΩ μια μερίδα πατάτες τηγανητές έχει 300 κάτι θερμίδες !!!!"

ριξτης και μια απο μενα ρε!!!!!!!!!

Μεταξάκι ωράιο μαλλί ρεεεεεεεεε!!!!!!!!:P

thank you !!!!

ο μαύρος κατάμαυρος κύκλος πώς σας φάνηκε ???? είναι τα σημεία της καλοπέρασης... ε πώς να το κάνομεν ! δεν κρύβεται μάνα μου !!!

σήκω με στυλ, πάρε φόρα, ρίξε μια ξανάστροφη και πες "παραγγελιά από τη Λευκή". Γύρνα πλάτη και φύγε αγέρωχα πριν προλάβει να σε πιάσει από το μαλλί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...