Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάλι επειδή και γενικά ως άνθρωπος δεν κρατάω τους τύπους "τα λέω χύμα και τσουβαλάτα" (Τοξότης γαρ) δεν αντέχω αυτό το έχω κάτι και δεν στο λέω, ψάξ'το μόνος σου... προτιμώ να ακούσω την πιο σκληρή αλήθεια φτάνει να είναι από το στόμα του και να μην με δουλεύει... δλδ θα εκτιμήσω την ειλικρίνεια... μόνο ΜΗΝ μου παίξεις παιχνίδι πίσω από την πλάτη μου, εκεί, γίνομαι Τούρκος !

Και καλά σου λέει η Μάρα ... αμέσως εσύ να το εκλάβεις ότι σόνι και ντε το είπε για εσάς...

κουβαρντου η φιλη σου!!!!!!

χαχαχα.

Είναι κουβαρντού. Εχει απλώς απίστευτο χιούμορ.

Είναι το αυτοκολλητάκι μου από το γυμνάσιο..... Το μόνο.

Και μου το έχει φάει η κακούργα η Αθήνα....:mad:

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

και κόρες.. ειλικρινα το σενάριο "παιζει και να μην άντεξα" μην το βλεπετε ώς μη ρεαλιστικό... ποτέ δεν ξερεις τι περνάει απο το μυαλό ενός ανθρώπου και ποτέ δεν ξέρεις τις αντοχές του... δλδ προσωπικά μου την εχει σβουριξει Ν φορές να πάρω το καπελάκι μου και να εξαφανιστώ.. οχι απο τον Η ώς άνθρωπο αλλά απο την όλη κατασταση ... γινεται κάτι καταπινεις καταπινεις καταπινεις και κάποια στιγμή λές... δεν γινεται άλλο, τα αφηνω όλα και κάνω pause απο όλους και απο όλα... τωρα αν παιζει γκομενικπο στη μέση.. είναι άλλη φάση...

dZJip3.png

το εύκολο είναι να πεις "εγώ τα θέλω όπως τα θέλω κ άμα σου αρέσει, αλλιώς ...."

ο γάμος θέλει να μικρύνεις την πάρτη σου κ να χωρέσεις κ αυτόν που διάλεξες για ταίρι!

αλλιώς δεν τραβάει η ομάδα!

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι επειδή και γενικά ως άνθρωπος δεν κρατάω τους τύπους "τα λέω χύμα και τσουβαλάτα" (Τοξότης γαρ) δεν αντέχω αυτό το έχω κάτι και δεν στο λέω, ψάξ'το μόνος σου... προτιμώ να ακούσω την πιο σκληρή αλήθεια φτάνει να είναι από το στόμα του και να μην με δουλεύει... δλδ θα εκτιμήσω την ειλικρίνεια... μόνο ΜΗΝ μου παίξεις παιχνίδι πίσω από την πλάτη μου, εκεί, γίνομαι Τούρκος !

Και καλά σου λέει η Μάρα ... αμέσως εσύ να το εκλάβεις ότι σόνι και ντε το είπε για εσάς...

ααααααυτο ακριβώς (διδυμος..ειμε8α απεναντι :P) δλδ εχεις 8εμα ανθρωπε; κάτσε και πες το μου να δουμε τι 8α γινει.. αλλά αυτο το το εχω βουλώσει και τριγυρναω μεσα στο σπιτι μουρμουρώντας ή το παιζω μικυ μυστηριος μου την δινει...ασυστολα ομως

dZJip3.png

Ναι ρε Μάρα,

το θέμα είναι να μην το αφήσεις να σε παρασύρει... ε λοιπόν, σταμάτα να το παίζεις ήρωας και άνοιξε το στόμα σου και μίλα... μπορεί κι ο άλλος ο Χριστιανός ούτε καν να μην καταλαβαίνει τί περνάς εσύ... τί είναι ? Ο Κάλχας ? έλεος

πίτσες από τη Βιλγαρία

Μπα, και ...πίτσες από Βουλγαρία? Και πότε κυρά μου θα έρθουν για να τις φάμε? Μέχρι να φτάσουν, θα είναι για κατάπλασμα (θα κάνουμε spa με αυτές.)

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

το εύκολο είναι να πεις "εγώ τα θέλω όπως τα θέλω κ άμα σου αρέσει, αλλιώς ...."

ο γάμος θέλει να μικρύνεις την πάρτη σου κ να χωρέσεις κ αυτόν που διάλεξες για ταίρι!

στανταράκι αυτό! απλά καμιά φορά εχεις μικρυνει τοοοοοοοοοοοοσο που δεν σε βλέπεις... ή αν σε δεις.. εισαι άλλη/άλλος

dZJip3.png

Ναι ρε Μάρα,

το θέμα είναι να μην το αφήσεις να σε παρασύρει... ε λοιπόν, σταμάτα να το παίζεις ήρωας και άνοιξε το στόμα σου και μίλα... μπορεί κι ο άλλος ο Χριστιανός ούτε καν να μην καταλαβαίνει τί περνάς εσύ... τί είναι ? Ο Κάλχας ? έλεος

το συνδρομο του οσιομάρτυρα: κοιταξτε με... υποφέρω... τα τραβαω όλα εγώ και ουδεις με κατανοεί... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΡΟΥΚΟΥΝΑ!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

κοπελιές παίζει και το σενάριο να καταπίνεις και να καταπίνεις αλλά σε κάποια φάση να γεμίσεις και να μην γίνετια να καταπιείς τίποτα άλλο. Εκεί τα βροντάς κάτω και φεύγεις. Εγώ αυτό έκανα τουλάχιστον όταν έπρεπε και ούτε γκομενικά παιζόταν ούτε τπτ. Όσο μεγάλη αξία εχει το να μείνεις να πολεμήσεις άλλη τόση έχει και το να παραδεχτείς το λάθος σου και να βρεις δύναμη να προχωρήσεις παρακάτω.;)

Μπα, και ...πίτσες από Βουλγαρία? Και πότε κυρά μου θα έρθουν για να τις φάμε? Μέχρι να φτάσουν, θα είναι για κατάπλασμα (θα κάνουμε spa με αυτές.)

δε με πιάνεις ρκτ!!!;);););)

Κι εγώ έτσι είμαι! Όχι Τούρκος, Ταύρος γίνομαι!

Ναι σας λέω...υπονοούσε! έχουμε κάτι θεματάκια πάλι τα οποία ξεκινούν από τα έξοδα που τρέχουν και από το χέρι του Γ. που πιάστηκε από το ξήσιμο!!! Αλλά επειδή σε κάτι τέτοια δε χαμπαριάζω.........Η πόρτα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα!!!!

Πιστεύω ότι όποιος έχει πει μέσα σε γάμο "εγώ είμαι έτσι κι άμα σου αρέσει" ε τότε στάνταρ δεν θα προχωρήσει το πράγμα...

ο σκοπός είναι να μικρύνουν και οι 2 τα θέλω τους για να βρουν χώρο για όοοοοολα τα υπόλοιπα που δεν είναι και λίγα... όχι μόνο ο ένας υποχωρήσεις - αυτό είναι καταστροφικό!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...