Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ! ΒΡΗΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙΟ ΦΥΓΑΣ! ΔΙΕΥΘΙΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ! ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΙΤ ΒΙΟΥ....ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ!!!!

και για να τους κοψοχολιασουμε ειπαμε με τις άλλες να τους στειλουμε μια κάρτα με τις φωτο μας, στο σπιτι τους τυπου 'καλες διακοπες.. και.. τα λέμε!". νομιζω οτι 8α πα8ουν πανικοπουλο

χεχχεχεχε..ΣΤΕΙΛΤΕ!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα εχει φτιαξει ο δικηγορος μου μια αγωγη..ποιημα ρε σας λέω.. ζητάω ΟΤΙ μπορειτε να φανταστειτε... ψυχική οδυνη για την απληρωδιά, ψυχική οδυνη διοτι διαταραχτηκε η οικογενιακή μου γαλήνη,, εξωθηση σε παραίτηση και εργασιακό πόλεμο... δλδ μου τα διαβαζε χτεσ το βράδυ και ανατριχιαζα απο άγρια χαρά!

dZJip3.png

καποτε ειχα εναν γκομενο και κα8ε φορα που βγαιναμε για φαγητο μου ελεγε "ρε αγαπη...τσιμπα λιγο με την μυτουλα σου το μπιφτεκι γιατι δεν το φτάνω" μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

σημερα ειμαι σπιτι...αναγκαστικο ρεπο... ακολουθησα το παράδειγμα της φλεβαριτσας και εχω ξυπνησει απο τις 7 και

- εχω βγαλει αριστο βόλτα

- εχω βαλει πλυντηρια

- εχω σκουπισει

- σφουγγαρισει

- ετοιμασα πράγματα για αυλίδα

- τακτοποιω πράγματα Η γιατι 8α πάει ενα 3ημερο "αντρικα" στο εξοχικό ενός φιλου με φίλους

τωρα 8α παραγγειλω ντιλιβερι καφε και τυροπιτα...ε δεν μπορώ να φτιάξω ΚΑΙ καφέ... εχω κάνει την απολυτη υπερβαση σημερα μουαχαχαχχαχ

Όχι Μάρα, κορίτσι μου, προς Θεού, ΜΗΝ φτιάξεις ΚΑΙ καφέ !!!!!

είσαι ΘΕΑ λέμε !!!!

σας το λένω γραπτώς για τα το θυμομαστε όλες.. ετσι και τα πάρω ετοιμαστήτε.. μπουζουκια, mall, ξεσαλώματα οτι 8έλετε.. 8α του μπιπ το κέρατο

εγώ φιλενάδα pls θέλω μια θεραπεία από αυτές που σου βάζουν κάτι καυτές πέτρες στην πλάτη... εκεί που μου έχουν ρίξει εις διπλούν την επισκληρίδιο, μιλάμε ότι πονάωωωωωωωω !!!!

Διαφημίσεις

καλα εχει φτιαξει ο δικηγορος μου μια αγωγη..ποιημα ρε σας λέω.. ζητάω ΟΤΙ μπορειτε να φανταστειτε... ψυχική οδυνη για την απληρωδιά, ψυχική οδυνη διοτι διαταραχτηκε η οικογενιακή μου γαλήνη,, εξωθηση σε παραίτηση και εργασιακό πόλεμο... δλδ μου τα διαβαζε χτεσ το βράδυ και ανατριχιαζα απο άγρια χαρά!

χεχεχεχεεχεχ

σας το λένω γραπτώς για τα το θυμομαστε όλες.. ετσι και τα πάρω ετοιμαστήτε.. μπουζουκια, mall, ξεσαλώματα οτι 8έλετε.. 8α του μπιπ το κέρατο

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

xot stone ναι ναι μεταξάκι, rules! λοιπον το βρηκα! 8α παμζευτουμε και 8α περασουμε μια ολοκληρη μερα στο GB spa... θα κανουμε τις 8εραπείες μας τα ετσι μας τα αλλίως μας, μετά 8α παμε για φαγητό στο GB Corner met;a 8α παμε να λιωσουμε στον υπνο και το βράδυ μπουζουκι!

dZJip3.png

xot stone ναι ναι μεταξάκι, rules! λοιπον το βρηκα! 8α παμζευτουμε και 8α περασουμε μια ολοκληρη μερα στο GB spa... θα κανουμε τις 8εραπείες μας τα ετσι μας τα αλλίως μας, μετά 8α παμε για φαγητό στο GB Corner met;a 8α παμε να λιωσουμε στον υπνο και το βράδυ μπουζουκι!

Μαρές κόρες,

τώρα που είπε η Μάρα περί GB να σας εξομολογηθώ ότι δεν έχω μπει ποτέ μέσα ???? Μόνο απέξω περνάω η ζαβή... ούτε στο Galaxy έχω πάει στο Hilton... (καρα-άσχέτο όμως)...

Μαρές κόρες,

τώρα που είπε η Μάρα περί GB να σας εξομολογηθώ ότι δεν έχω μπει ποτέ μέσα ???? Μόνο απέξω περνάω η ζαβή... ούτε στο Galaxy έχω πάει στο Hilton... (καρα-άσχέτο όμως)...

ναι ρε μπας και εχουμε παει εμεις..

ψεματα εχω παει στο Βυζαντινο για πρωϊνο ξημερωμα Πρωτοχρονιας!!!!!!!!

Και μετά θα πλένεις πιάτα για να ξεπληρώσεις.....

Συμμαζέψου.....

Κάντο όπως μια φιλη μου.

Μου έλεγε, α ρε Ρένα, έτσι και κερδίσω το λότο, θα σε κεράσω μία ...μπύρα!:D

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Μαρές κόρες,

ουτε εγω.. στο γκαλαξι εχω παει στην παρουσιαση μιας διαφημιστικης... αλλά τζι μπι ποτε... και εχω απωθημενο...τεράαααααααααστιο όμως

dZJip3.png

Μωρέ πάρτα εσύ και βρίσκουμε που κερνάς!:D

Ναι όντως! τα φαινόμενα απατούν...

Κι εγώ με το Γ. φαινομενικά είμαστε το τέλειο ζευγάρι.. Όσοι βέβαια μας γνωρίζουν ξέρουν ότι δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες κι έχουμε προβλήματα κατά καιρούς.

Αλλά πιστεύω ότι όταν θέλεις να κρατήσεις το σπίτι σου πάντα βρίσκεις την χρυσή τομή στη σχέση σου με τον άλλον...

Δεν τα παρατάς!

Λέει ο Γ. χθες, εντάξει που ξέρεις μπορεί να μην άντεξε?:mad: Υπονοώντας πράγματα για εμάς...

Μωρέ πάρτα εσύ και βρίσκουμε που κερνάς!:D

Ναι όντως! τα φαινόμενα απατούν...

Κι εγώ με το Γ. φαινομενικά είμαστε το τέλειο ζευγάρι.. Όσοι βέβαια μας γνωρίζουν ξέρουν ότι δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες κι έχουμε προβλήματα κατά καιρούς.

Αλλά πιστεύω ότι όταν θέλεις να κρατήσεις το σπίτι σου πάντα βρίσκεις την χρυσή τομή στη σχέση σου με τον άλλον...

Δεν τα παρατάς!

Λέει ο Γ. χθες, εντάξει που ξέρεις μπορεί να μην άντεξε?:mad: Υπονοώντας πράγματα για εμάς...

ελα κ εσυ αμεσως οτι υπονοησε κάτι για εσάς.. ο ευρών την μυγα να την φέρει πίσω... χαλάρωσε

dZJip3.png

Συμμαζέψου.....

Κάντο όπως μια φιλη μου.

κουβαρντου η φιλη σου!!!!!!

Συμμαζέψου.....

Κάντο όπως μια φιλη μου.

αγαπη μου μπορει να ειμαι πτωχιά αλλά 8α πλουτισω αποτομα μουαχαχαχα ασε που εχω ακόμη δημοσιογραφική έκπτωση ;) στις 3 η μια δώρο 8α μπουμε μουαχαχαχ σαν τις πιτσες

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...