Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

τοκ τοκ...........να μπω?

(έχω και χαρτί γιατρού ότι πάσχω από stress, οπότε νομίζω ότι είμαι overqualified για αλλοπρόσαλη).

Η αλήθεια είναι ότι έλειπες από δω :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την ιδια απορια εχω κι εγω για τα δικα μου...

zopiron για που το βαλαμε??:tongue:

Γιατί δεν τις κόβετε σωστά :P

μια ιδιωτική σχολή χορού στην οποία φοιτεί μια φίλη μου, κόβει απόψε την πίτα της και είμαι καλεσμένη μιας και η φίλη μου θα χορέψει κιόλας (ατομική χορογραφία - τραγούδι λάτιν)

οπότε...

Προδότρα! Θα πας εκεί και θα κολλήσεις τον κόσμο με την ίωση που είχες! Όχι! Να κάτσεις σπίτι :mrgreen:

Ράννια τι κουκλί που είναι ο γιόκας σου?

Επιτέλους θα συμφωνήσω σε κάτι με την τρελλή!

Πάω να μπανιαρίσω, ταΐσω, κοιμίσω! Και έχω να σας πω ότι όπως και χθες έτσι και σήμερα φάγαμε στις 8.00 ως οικογένεια :lol:

Διαφημίσεις

Πάω να μπανιαρίσω, ταΐσω, κοιμίσω! Και έχω να σας πω ότι όπως και χθες έτσι και σήμερα φάγαμε στις 8.00 ως οικογένεια :lol:

Δλδ δε φάγατε μεσημέρι και φάγατε βραδινό?

να σκάσετε... αγαπημένες!

πάω τώρα γιατί δεν θέλω να χάσω τον παρτενέρ της φίλης μου... την φίλη μου εννοώ στο χορευτικό της!

ματς μουτς!!!!!!!!

Ραννια εδω και ωρα εγω τη βλεπω τη φωτο παντως!!

Τι κανεις Πατρινουλα μας??

Τελικα στις 13/02 θα ερθω!! Θα σου στειλω πμ με το κινητο μου!

Κι ετσι και δω οικειοτητες με τον αντρα μου... ΟΥΑΙ ΚΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ!!! :tongue::tongue:

:lol::lol:

Όντως τα έχεις καταφέρει ώρα τώρα, για αυτό σου είπα "σε βλέπω ανανεωμένη" για την νέα φώτο.

καλα, χαμπαρι δε πηρα λεμε! μια ωρα προσπαθουσα!

τοκ τοκ...........να μπω?

(έχω και χαρτί γιατρού ότι πάσχω από stress, οπότε νομίζω ότι είμαι overqualified για αλλοπρόσαλη).

καλως το κοριτσι μας!

Ράννια τι κουκλί που είναι ο γιόκας σου?
Επιτέλους θα συμφωνήσω σε κάτι με την τρελλή!

ω θενκ γιου!!!!

να σκάσετε... αγαπημένες!

πάω τώρα γιατί δεν θέλω να χάσω τον παρτενέρ της φίλης μου... την φίλη μου εννοώ στο χορευτικό της!

ματς μουτς!!!!!!!!

καλα να περασεις ζουπη!

Δλδ δε φάγατε μεσημέρι και φάγατε βραδινό?

Μεσημέρι έτσι κι αλλιώς σαν οικογένεια τρώμε μόνο τα ΣΚ... τις καθημερινές δουλεύουμε και το 5.00 και 6.30 που γυρνάμε σπίτι δεν το λες μεσημέρι... όσο για βραδινό να σου θυμήσω ότι 'θυμόμασταν' να φάμε στις 23.00 και 23.30!!! Οπότε αποφάσισα και εφαρμόζω ότι 20.00 η ώρα τρώμε στο τραπέζι της κουζίνας ΟΛΟΙ μαζί μπας και μάθει και τίποτα σωστό το παιδί μας :lol:

Διαφημίσεις

Όχι δεν έχω... και την σκεφτόμουν χθες... θα δοκιμάσω να την πάρω τηλέφωνο αύριο γιατί με την κλοπή του κινητού είχα χάσει και το τηλέφωνό της... νομίζω όμως πως το έχω στο κινητό που είχα backup...

χάρλοου, καλώς ήρθες.

αυτοφακελώσου να σε γνωρίσουμε κι εμείς!

Νίτσα να πας γιατρό.

εγώ πήγα ωρυλα: μου είπε ότι η αντιβίωση πριν δεν ήταν αρκετή. ευτυχώς δεν έχω ωτίτιδα. μου έδωσε αντιβίωση, αλοιφή για εντριβή (αρχικά μου είπε για κάουντερπέην, αλλά της εξήγησα ότι επειδή κοιμόμαστε με την Χρύσπα αγκαλιά δεν μου φταίει τίποτα το πουλάκι μου να υποφέρει), αλατόνερο, σπρέυ για τη μύτη και καραμελίτσες για λαιμό.

πήγα και γυναικολόγο: μου έγραψε μικροβιολογικές εξετάσεις για κολπίτιδα.

μετά έδωσα στον Στεφ το συνταγολόγιο για να περιμένει στην ουρά για τα φάρμακα... κι εγώ την έκανα για ψώνια Χρύσπας.

κορίτσια ξεσπάθωσα, ανανεώθηκα, το καταευχαριστήθηκα!

της πήρα από ματού ένα παλτουδάκι για του χρόνου, από το αξεσοράηζ ένα σκούφο πιο μεγάλο, γιατί ο άλλος μας είναι πλέον μικρός, αλλά ασορτί με τα γαντάκια, κασκώλ που είχαμε.

επιπλέον της πήρα από το ίδιο monsoon φορεματάκι κοτλέ κόκκινο (μόνο 20 ευρώ), κ γούνινο παλτό-μπουφάν. τα είχε μισή τιμή.

γυρνώντας σπίτι, για να αποζημιώσω τον αντρούλη μου, του πήρα γλυκάκια από Κωνσταντινίδη. εγώ κρατάω χαρακτήρα.

και όταν επιστρέφω σπίτι, καθώς συμμαζεύω αποδείξεις, ξυπνάει το δικηγορηλίκι μου, το κρτ μου μέσα!

πέφτω πάνω στο καρτελάκι από το ματού. η τιμή γραμμένη ιδιοχείρως, η τυπωμένη σβησμένη με στυλό, με μπλάνκο και με ζελοτέηπ.

έλα όμως που φαινόταν η τιμή σε usd!

ρωτάω και τον Στεφ για τσεκαρισμα (είμαι ούφο στα μαθ.) και όντως η τιμή η αρχική ήταν μικρότερη. σκαλίζω την τιμή ευρώ... καμία σχέση.

φούντωσα τη νομική μου!!!!!!!!!!!

την πήρα τηλέφωνο, της ξηγήθηκα μπαμπάκι... και θα το συνεχίσω...

όχι για τα 10-20 ευρώ, αλλά γιατί βαράει ο συναγερμός μου, όταν μου τσαλαπατούν την εμπιστοσύνη!!!!!!!!!!

αύριο θα στείλω στα κεντρικά να .....

Χριστίνα, μεγειές! πού θα σε δούμε με το νέο λουκ;

Στο άλμπουμ σεβούλα εδώ στο φόρουμ... πρόσθεσα φωτό ;)

Καλά κάνεις και θα το κυνηγήσεις... τους χρειάζεται...

τελικά τι αλοιφή σου έγραψε και τι σπρέι για τη μύτη;

Όχι δεν έχω... και την σκεφτόμουν χθες... θα δοκιμάσω να την πάρω τηλέφωνο αύριο γιατί με την κλοπή του κινητού είχα χάσει και το τηλέφωνό της... νομίζω όμως πως το έχω στο κινητό που είχα backup...

πες της χαιρετισματα απο μενα οτι ειναι ηλιθιο! :P

που ναι μαρη η φωτο να σε δουμε κι εμεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...