Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Εμένα μου ζητήθηκαν τρεις και μετά(πάνω από 900 όταν πήγε) μου είπαν υπέρηχο, αλλά εννοείται πως πήγα και μια τέταρτη φορά μόνη γιατί φοβόμουν λόγω του ότι δεν είχα διπλασιασμους.

Λάθος παράθεση😂 @Blue Velvet

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ρε χάρλοου, μια μερίδα φασολάκια από το ψυγείο κρύα κ χέσε με με τα φάρμακα!

δεν μ' ακούς!

όσο για τη διατροφή: νερό μόνο εμφιαλωμένο, όχι γλυκά, όχι ζάχαρη, ταχίνι σε ψωμάκι, φρούτα κ λαχανικά, όχι σφολιατοειδή, όχι έτοιμους χυμούς, αναψυκτικά, να δείτε το θέμα του γάλακτος μήπως χρειάζεται κατσικίσιο, γιαούρτια με μέλι, κατά προτίμηση πρόβειο, κατσικίσιο.

κ αν δεν στρώσει, τρύπα μου τη γαμψή μυτόγκα μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είσαι υπέροχη....:D:D:D

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

ρε χάρλοου, μια μερίδα φασολάκια από το ψυγείο κρύα κ χέσε με με τα φάρμακα!

δεν μ' ακούς!

όσο για τη διατροφή: νερό μόνο εμφιαλωμένο, όχι γλυκά, όχι ζάχαρη, ταχίνι σε ψωμάκι, φρούτα κ λαχανικά, όχι σφολιατοειδή, όχι έτοιμους χυμούς, αναψυκτικά, να δείτε το θέμα του γάλακτος μήπως χρειάζεται κατσικίσιο, γιαούρτια με μέλι, κατά προτίμηση πρόβειο, κατσικίσιο.

Άσε και από γαμψή μυτόγκα σε τρώω λάχανο λέμε.

Καλά είναι όλα αυτά που λες.............με την προϋπόθεση να τα τρώει.

Γιατί για το 99% από τα προτεινόμενα τα βλέπει και στρίβει γωνία...παίζουμε κυνηγητό γύρω γύρω από το τραπέζι και αν της τα δώσω με το ζόρι, μου τα κάνει εμετό στο τέλος.

Το Μαμά βοήθησε με είναι για γέλια και για κλάμματα μαζί! Το έκανε ο γιος μου παλιά! Τι να έκανα κι εγώ η δόλια η μάνα, καθόμουν δίπλα του και του συμπαραστεκόμουν....

Κι όταν τα 'κανε? μεγάλη χαρά στο σπίτι! Με τη μικρή δεν πρόλαβα ούτε καν να το σκεφτώ...Χέζει 2-4φορές/μέρα. Ρολόι το έντερο της!

Τα μιελε υποτίθεται ότι έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής rkt... τώρα κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω...

Διαφημίσεις

χάρλοου, τα ίδια έκανε κ η ανεψιά μου. δεν τα έτρωγε ή αν έτρωγε μια μπουκιά με παρακάλια, το έκανε εμετό.

τώρα πάει 2.30 η ώρα κ αφού πεινάσει τρώει, έστω λίγο.

πάντως δεν της αφήνει άλλη επιλογή-άλλο φαγητό η αδερφή μου- κ για πότε τρώει!

όσο για αλλαγή γάλακτος, σταδιακά της το άλλαξε, βάζοντας λιγάκι κατσικίσιο μέσα στο αγελαδινό, μέχρι που τώρα πίνει κατσικίσιο εβολ, που δεν μυρίζει καθόλου.

κ η δικιά μου είναι το ακριβώς αντίθετο από την ανεψούλα μου. 3 φορές τη μέρα είναι σίγουρες. οι εξτρά είναι τα μπόνους! έως 5!

η Εβελίνα κάθε φορά που κάνει, με παίρνει τηλέφωνο "θεία Σέβη, έφαγα π.χ. ροδάκινο (γιαρμά) κ έκανα ΚΑΚΑ!"

Το Μαμά βοήθησε με είναι για γέλια και για κλάμματα μαζί! Το έκανε ο γιος μου παλιά! Τι να έκανα κι εγώ η δόλια η μάνα, καθόμουν δίπλα του και του συμπαραστεκόμουν....

Κι όταν τα 'κανε? μεγάλη χαρά στο σπίτι! Με τη μικρή δεν πρόλαβα ούτε καν να το σκεφτώ...Χέζει 2-4φορές/μέρα. Ρολόι το έντερο της!

Τα μιελε υποτίθεται ότι έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής rkt... τώρα κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω...

Θα σου πω σε λίγα χρόνια...

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

καποτε ειχα εναν γκομενο και κα8ε φορα που βγαιναμε για φαγητο μου ελεγε "ρε αγαπη...τσιμπα λιγο με την μυτουλα σου το μπιφτεκι γιατι δεν το φτάνω" μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

σημερα ειμαι σπιτι...αναγκαστικο ρεπο... ακολουθησα το παράδειγμα της φλεβαριτσας και εχω ξυπνησει απο τις 7 και

- εχω βγαλει αριστο βόλτα

- εχω βαλει πλυντηρια

- εχω σκουπισει

- σφουγγαρισει

- ετοιμασα πράγματα για αυλίδα

- τακτοποιω πράγματα Η γιατι 8α πάει ενα 3ημερο "αντρικα" στο εξοχικό ενός φιλου με φίλους

τωρα 8α παραγγειλω ντιλιβερι καφε και τυροπιτα...ε δεν μπορώ να φτιάξω ΚΑΙ καφέ... εχω κάνει την απολυτη υπερβαση σημερα μουαχαχαχχαχ

dZJip3.png

η αδερφη μου ακομη και σημερα εχει τεραστιο 8εμα δυθσκοιλιοτητας.. το θυμαμαι μικράκι το δολιο να σφιγγετε στην τουαλέτα και να φωνάζει 'βοηθειαααα κάποιος καλεεεεεεε κάντε κάτι'... απο τη μια γελαγα απο την άλλη εκλιαγα με το καημενάκι να ειναι κατακοκκινο και να σφιγγετε έτσι δραματικά....

η αλλγη περιβαλοντος παιζει και τρελό ρολο... εγώ στην αυλιδα επισκεπτομαι το wc κάθε δυο μέρες.. που σκεφτητε οτι στην αυλιδα εχω μεγαλώσει ετσι; δεν μου ειναι ξενο το περιβάλλον....

νιτσα...τι ειπε ρε μλκα ο άνθρωπος!!!!!!!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ξερεις καμιά φορά οσο..χαρωπο φενεται ενα ζευγαρι πρός τα εξω, τοσο πιο πολλά θεματα εχει..και πασχίζει ίσως για να μην αλοιωθει η εικόνα του ή στεναχωρησει ανθρώπους, τι να πώ... αλλα απο την άλλη..ξερω κ εγω μωρέ... ειναι σιγουρο οτι εχει γκομενα; ή θελει κανα διάλλειμα τυπου 'εχω πολλά σοτ κεφάλι μου παρατηστε με ολοι"

dZJip3.png

γιατί δηλαδή να λέμε ότι ο άντρας έχει πολλά στο κεφάλι του;

η γυναίκα τί έχει; λίγα στη μασχάλη;

κ συμφωνώ με Μάρα για την εικόνα του αγαπημένου ζευγαριού.

εμείς με τον Σ είμαστε το ακριβώς αντίθετο από το τέλεια εικόνα κ είναι η ανάσα μου κ εγώ η εκπλήρωση όσων επιθυμεί.

το ότι γριλίζουμε ο ένας στον άλλο σαν φαλαινάκια...έχει καταντήσει γελοία, αλλά τονωτική συνήθεια!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ! ΒΡΗΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙΟ ΦΥΓΑΣ! ΔΙΕΥΘΙΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ! ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΙΤ ΒΙΟΥ....ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ!!!!

και για να τους κοψοχολιασουμε ειπαμε με τις άλλες να τους στειλουμε μια κάρτα με τις φωτο μας, στο σπιτι τους τυπου 'καλες διακοπες.. και.. τα λέμε!". νομιζω οτι 8α πα8ουν πανικοπουλο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...