Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

Εγώ 3 έκανα και μετά πήγα για υπέρηχο. Αφού όμως δεν σου ζήτησε άλλη δεν χρειάζεται να κάνεις. Όπως νιώθεις εσύ. Μην αγχώνεσαι. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Η ΠΟΥΚΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ! ΣΤΑ8ΕΡΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΝΤΕΛΏΣ...ΚΑΝΕΙ 6 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΚΟΝΤΟΣΤΕΚΕΤΑΙ, ΚΑ8ΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΓΕΛΑΕΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

Μπράβο το μωρό μου ! Εμπρός ποδαράκια μου από εδώ και πέρα !!!! Αρχίζει η εξερεύνηση !!!!

Καλημέρα !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες! :D

Το παιδι μου σημερα -τελευταια μερα του παιδικου- μπηκε με κλαμματα στο σχολικο γιατι ηθελε να κατσει σπιτι και να παιξει με ενα πονυ "hop - hop" που της πηρε ο πατερας της εχθες. Ελπιζω εκει να ηρεμησε.

Σημερα το μενου εχει μπριζολιτσες και το απογευμα "μαλαθα" αν και παρολο που ειμαι στις τελευταιες μερες της περιοδου, εχω ακομα αρκετο αιμα. Θα βαλω και σημερα ταμπον και θα παω ομως, δεν θελω να χασω ουτε εγω ουτε το παιδι μπανια!

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Που είσαι καλέ? Που κοντά μου? Κοιτώ γύρω γύρω και δεν σε βλέπω.

Μέχρι αύριο το πρωί θα είμαι Ναύπακτο, μετά πάλι μέσα τα κεφάλια.

Σήμερα τα ξημερώματα κατά τις 3.30 πάλι έκανε σεισμό.

Λοιπόν κόρες εχτές της έβαλα υπόθετο γλυκερίνης μετά που μίλησα με το γιατρό και μου είπε να της δίνω και duphalac.

με το υπόθετο δεν έγινε απολύτως τίποτε. Να της ξαναβάλω? Ο γιατρός μου είπε ΝΑΙ.

Να της ξαναβαλεις.. Ευχομαι να ξερεις πως για να μπει και να "δουλεψει" θα πρεπει να μπει λιγακι βαθια ε? (Καλα δεν ειπαμε και να του το βγαλεις απο τη μυτη του παιδιου, αλλα να μπει και η "ρογα" απο το δαχτυλο μεσα. Τουλαχιστον στη σχολη ετσι μας το δειξανε και στη Μαρια ετσι το βαζω καθε φορα.)

Γνωμη μου παντως να βρεις εναν καλο παιδογαστρεντερολογο να σας βαλει σε ειδικη αγωγη και να ηρεμησει το κεφαλι σου. Μιλα με το φυστικι, τα εχει περασει σε τριπλασιο βαθμο και ξερει.

Περαστικα σας! :|

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Φυσικα! (Δεν κανω πλακα)

Οι αλλαγες περιβαλλοντος, το νερο, η αλλαγη κλιματος, συμβαλλουν στο να αδρανησει, να τεμπελιασει το εντερο!

Αν τον υπολοιπο χρονο το παιδι ειναι οκ, μην ανησυχεις.. Κι η αδερφη μου το παθαινε αυτο καθε φορα που πηγαιναμε στο χωριο. Η αδερφη μου χαιροτανε που παμε διακοπες και η μανα μου εβγαζε σπυρια απο το αγχος.. :lol:

gM4vp2.png

Μέχρι αύριο το πρωί θα είμαι Ναύπακτο, μετά πάλι μέσα τα κεφάλια.

Σήμερα τα ξημερώματα κατά τις 3.30 πάλι έκανε σεισμό.

Λοιπόν κόρες εχτές της έβαλα υπόθετο γλυκερίνης μετά που μίλησα με το γιατρό και μου είπε να της δίνω και duphalac.

με το υπόθετο δεν έγινε απολύτως τίποτε. Να της ξαναβάλω? Ο γιατρός μου είπε ΝΑΙ.

Haelow άστα από το πολύ κούνημα θα μας μείνει κάνα κουσούρι..

Και μετά θα λετε εμένα τραμπαλιζέ....:D

Τι έχει το μικρούλι? Πρόβλημα δυσκοιλιότητας?

Και ξέρει το φυστίκι?

Αχ εχω και εγω την μία μου κόρη.. Αν και νομίζω ότι το προκαλεί μόνη της. Δεν θέλει με τίποτα να πάει στην τουαλέτα, δεν θέλει να αφήνει και το παιχνίδι, τα κρατάει και μετά στουπώνει. Και τρέχουμε...

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Μόλις της ξαναέβαλα το υπόθετο, βέβαια μάλλον δεν το έβαλα πολύ μέσα....πάντως σίγουρα πιο μέσα από χτες βράδυ.

Έχω στείλει και το δίποδο να πάρει ακτινίδια, γάλα μαγνησίας και τα συναφή.

Hello

Κόρες πάω για ψυγείο.

Πέστε τι έχετε ή τι θεωρείτε καλό.

Οπωσδήποτε ψυγειοκαταψύκτη ( την συντήρηση πάνω δηλαδή) και μεγάλο σε λίτρα ήτοι 70 πόντους πλάτος (όχι παραπάνω και όχι 60).

Προσανατολίζομαι σε Liebher.

το καλύτερο μακράν είναι το λίμπχερ!

εγώ δεν το πήρα γιατί δεν μου ταίριαζε σε φάρδος, κ πήρα νεφ, αλλά η αδερφή μου πήρε λίμπχερ κ είναι τζιτζί. αξίζει τα λεφτά του.

το ξέρω κ από πωλητή ηλεκτρικών φίλο μου.

γιορτάζει και η Χρύσπα also? Πολύχρονο το μικράκι.

μερσί! ό,τι επιθυμείς. να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Γιορτάζει η κόρη της sevoulas. Φτου δεν το ήξερα

Να την χαίρεσαιιιιιιιιιιιι.

ευχαριστώ πολύ. ό,τι επιθυμείς!

TO PAIDI MOY ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ! ΕΚΑΝΕ 6 ΒΗΜΑΤΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ! ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΜΑΜΑ ΜΟΥ!

Η ΠΟΥΚΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ! ΣΤΑ8ΕΡΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΝΤΕΛΏΣ...ΚΑΝΕΙ 6 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΚΟΝΤΟΣΤΕΚΕΤΑΙ, ΚΑ8ΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΓΕΛΑΕΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

:eek::D:D:Dεύγε! καλά τρεξίματα!

χρόνια πολλά στο κιουλτάκι μας και στη μοναχοκόρη της σεβούλας!!

γερές-δυνατές-ευτυχισμένες!!

ευχαριστούμε. κ εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

στο ζωπυρόπαιδο κατέβηκε ο πυρετός... δηλαδή είναι με 38,5-39!:roll:

και σαν ν' αρχίζει να βρίσκει το κέφι του...:rolleyes:

τώρα αυτό είναι βελτίωση;:confused:

υ.γ. εγώ πάλι... είμαι με διάφορα ενοχικά...

ξέρω, ξέρω, έχω μπόλικα!

Kαλημέρα!

Ρε το Πουκάκι περπάτησε????? Χαχαχα καλά τρεξίματα!!!:P:p Μπράβο της, φαινόταν έτοιμη!

άιντε να παίρνουμε σειρά κι εμείς. Η Πατατίνα περπάτησε, η Πούκι το ίδιο, η Κέλλυ πότε? ακόμα σούρνεται με τον κώλο και κάνει παρκέ.:rolleyes:

θα περπατήσει κ η κέλλυ σύντομα! θα το δεις!

μάκια μάκια!

Καλημέρα!

Μάρα σε περιμένουν μεγάλες στιγμές με την Πούκι! χαχαχαχαχα

Αλλά θα τη βλέπεις που κάνει τα πρώτα της βηματάκια και θα κατουριέσαι! Έχω κουπόνια babylino μεγάλο νούμερο αν θέλεις! Διότι με τα 300ευρά ούτε σερβιέτες δε σε βλέπω να παίρνεις, φιλενάδα!!!!!!!! Μεγαλόψυχο το αφεντικό!@%@#%!@$%

Χθες έπεσε "είδηση-βόμβα" ενόψει της επετείου μας...Χώρισε ένα ζευγάρι του κύκλου μας και δεν υπάρχει πιο απίστευτο για μένα! Την παράτησε επειδή δεν είναι ερωτευμένος πια, με 2 παιδιά...Η κακομοίρα κλαίει και οδύρεται. Ο μεσιέ έχει γκομενάκι....τι να πω ρε φούστη μου?! έχω σκάσει...

Σήμερα τελευταία μέρα, οπότε μετά δεν θα με βλέπετε και πολύ...Θα κάνουμε μπανάκια! το μόνο ευχάριστο της εβδομάδος........

Διαφημίσεις

Χμμμμ,

Νίτσα,

Αυτά είναι... που σου σκάει ο τσιμεντόλιθος στην κεφάλα και δεν ξέρεις από ποιόν τοίχο ξέφυγε !!!

Παναγία μου, τελικά, δεν ξέρουμε τί μας ξημερώνει !!! έλεος δλδ !!

Ευχαριστώ Σεβάκι κι εγώ σε Liebher καταλήγω αλλά τα περισσότερα είναι 75 cm πλάτος και είμαι στο τσίμα τσίμα, δεν θα μπαίνει το ψυγείο.

Άμα βρω 70 άρι με πολλά λίτρα (πάνω από 410) θα το τσιμπήσω.

Πως θα το ξεχρεώσω δεν ξέρω:tongue::tongue:

Επιτέλους το Χαρλόπαιδο έχεσε:D:D:D:D:D

Δηλαδή πόση χαρά παίρνεις όταν το παιδί σου χέζει????????

Μόνο εγώ είμαι σαίκο? Χτες βράδυ που της έβαλα το υπόθετο και δεν τα'κανε αρχίσανε να με πιάνουν τα νευροφυτικά μου, να πονάω σε διάφορα μέρη του σώματος κλπ.

Ειδες τι γινεται οταν σπρωχνεις λιιιιγο πιο μεσα το υποθετακι?? ;):D

Νιτσακι αυτα ειναι τα ασχημα... :(

gM4vp2.png

Τα ηλεκτρικά μου -κουζίνα, πάντα- είναι όλα bosch/pitsos. Αλλά έχω ακούσει ότι τα καλύτερα είναι τα miele! και πολύ ακριβά...

ω, είναι. Και δεν ξέρω αν αξίζει τελικά. Οκ, λύσαξα και εγώ και το πληντύριο πιάτων που αγόρασα το πήρα miele. Και το πλήρωσα διπλή τιμή από τα υπόλοιπα. Και???? Τι καλύτερο κάνει, ακομα δεν ξέρω.....

Δηλαδή πόση χαρά παίρνεις όταν το παιδί σου χέζει????????

Μόνο εγώ είμαι σαίκο? Χτες βράδυ που της έβαλα το υπόθετο και δεν τα'κανε αρχίσανε να με πιάνουν τα νευροφυτικά μου, να πονάω σε διάφορα μέρη του σώματος κλπ.

Πολύ. Οταν υποφέρει το παιδάκι σου και δεν μπορείς να το βοηθήσεις...

Εμένα όταν στουπώνει τρομάρα μου κλαίει και μου λέει μαμά θέλω να με βοηθήσεις. Και τι να κάνω????:(

Οταν τα κάνει και γίνετε άλλο παιδί, ε, τραβάω και εγώ μια χαρα...

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...