Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μπουνιδακι κανενα μπανιο θα κανουμε παρεα οταν κατεβω κατω? Σεπτεμβρης θα 'ναι, δεν θα κρυωνεις! :lol:

κι εγω ελπιζω!!!!!!!!! αλλα μπα.....

Μαρα και λιγα λες οτι θα κανεις με τα 300 ευρω......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα γιατι ελεος βρε ειρηνάκι; μην ειμε8α αχαριστοι,... 300 ευρώ την σημερον ημέρα ειναι μια χαρά λεφτά..μπορεις και περνάς άνετα... αν εισαι κινεζος στην κινεζικη επαρχία ή κανις και σε ταιζει χοντρουλη μεσοκοπη κυρία σε μεζονέτα στην φιλοθέη....

dZJip3.png

μα γιατι ελεος βρε ειρηνάκι; μην ειμε8α αχαριστοι,... 300 ευρώ την σημερον ημέρα ειναι μια χαρά λεφτά..μπορεις και περνάς άνετα... αν εισαι κινεζος στην κινεζικη επαρχία ή κανις και σε ταιζει χοντρουλη μεσοκοπη κυρία σε μεζονέτα στην φιλοθέη....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε κοπελια... Γι' αυτο σε παω..... Αληθεια στο λεω!!

Λενιω ασε τα μπα και τα μπου, μη σε χωσω στην πισινα των λαμογιων και εχουμε αλλα! :lol::tongue:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

και την ιδια στιγμη που εγω 8α περνάω παραμυθενια στην κρουαζιέρα μου, κάτι ταπεινές θνητές όπως η κυρα τέτοια 8α περνάει μαυρες μέρες στο 8λιβερό σαν φραντσισκο και 8α αναρωτιέται πώς 8α πληρώσει τα ιδιωτικά σχολεία των παιδιών της και με τι βενζίνη 8α γεμισει το ντεποζιτο του τζηπ της... ενώ ο δολιος άντρας της, το απαγαυσμα του εντιμου επιχειρηματία, ο άνθρωπος - ψυχάρα, 8α λιώνει με τις σκέψεις του και 8α αναρωτιέται ο πτωχός, πώς 8α την περάσει το 2011 και το 2012 με 3 εκατομύρια ψωροευρώ που πήρε μαζι του φευγοντας + άλλα 100 ψωροχιλιάρικα που τσέπωσε πριν 15 μέρες...τι δράμα τι δράμα! δεν το αντέχω ειλικρινά εχω βάλει τα κλάματα για τους πτωχους αυτους ανθρώπους

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Αυτο σου έλειπε να μην μ' αγαπάς :P και ας μας προδίδεις σήμερα!

Μόνο εσένα? Ρόμπες μας έκανε....

Βρε Mara τι να σου πω. Ουε που το είχα φανταστεί ότι μπορώ να κάνω τόσα πολλά πράγματα με 300 ευρώ.

Ευχαριστώ. Μου έδωσες ιδέες....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Μπουνιδακι κανενα μπανιο θα κανουμε παρεα οταν κατεβω κατω? Σεπτεμβρης θα 'ναι, δεν θα κρυωνεις! :lol:

Εσύ θα κάνεις τουρνέ χρυσό μου?

Θα πας και Σπάρτη?

DmXup2.png

Harlow καταλαβαινω ποιο λες, της ειχε παρει ενα τετοιο ο πατριος μου :rolleyes: αλλα δεν το χρησιμοποιησαμε.. Λεω ενα αλλο.. που ειναι σαν ζωνη και δενει γυρω - γυρω απο τη μεση.. Ουτε αυτο ειναι καλο? Λες να μην το βαλουμε? :confused:

ok άλλο λες, κατάλαβα ποιό είναι. Αυτό που είναι σαν ζώνη δεν το ξέρω και πολύ.

Το άλλο το ξέρω πως χρησιμοποιείται και πως μπορείς να χτυπήσεις αν δεν το χρησιμοποιήσεις καλά, λόγω της ενασχόλησης μου με ναυτιλία και κανόνες ασφαλείας.

PITSOS-BOSH-SIEMENS-NEFF μια εταιρεία (το λέει και στο τηλέφωνό τους)

INDESIT- HOTPOINT ARISTON πάλι ίδια εταιρεία.

Ήθελα να'ξερα γιατί τα βγάζουν σε διαφορετικές μάρκες και τιμές αφού τα κατασκευάζουν πάνω κάτω το ίδιο.

Διαφημίσεις

ναι ναι εδωσε εντολη απο το σαν φραντσισκο την ωρα που ετρωγε στα burger king "καντε την πλούσια γιατι την αγαπω... απο το 1995 σαν παιδι μου την εχω". μην ειμαι αχαριστη...βασιλισα με εχει!

dZJip3.png

Άιντε Μάρα πήρες τα 3 σου (τα κατοστάρικα ντε), ώρα να χαλαρώσεις. Να βρε που αγχονώσουν, καθάρισε το boss για'σένα:tongue::tongue::tongue:

Ε, όπου να'ναι θα πάρει και το μακρύτερο. (Συγνώμη Μάρα. Παίζουμε με τον πόνο σου):oops:

DmXup2.png

οχι ρε συ. Τους μαλ@@@@@ς.

Ρε τι ξεφτίλες είναι αυτοί? Να τρώνε τα λεφτά του κοσμάκη?

Να αφήνει η άλλη το παιδί της για να δουλεψει να του εξασφαλίσει τα βασικά. και να έχετε ο μ@@@κας και να σου τα τρώει. Με το δικό του παιδι στα Παρίσια Λονδίνα κλπ και να τα στερεί από το δικό σου παιδί.:confused:

Τα πήρα τώρα.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...