Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

Εγώ 3 έκανα και μετά πήγα για υπέρηχο. Αφού όμως δεν σου ζήτησε άλλη δεν χρειάζεται να κάνεις. Όπως νιώθεις εσύ. Μην αγχώνεσαι. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε σεις.....

σορυ κιολας αλλα εγω δε καταλαβα ποιος γιορταζει....

πειτε μου.....

Μαρα ασχημη κατασταση η χθεσινη.... αλλα δε μπορεις να κανεις κ τιποτα.... αρκει να εισαι κοντα στο διποδακι σου!

Νιτσα να ειστε παντα καλα με το διποδακι σου!!

Hello

Κόρες πάω για ψυγείο.

Πέστε τι έχετε ή τι θεωρείτε καλό.

Οπωσδήποτε ψυγειοκαταψύκτη ( την συντήρηση πάνω δηλαδή) και μεγάλο σε λίτρα ήτοι 70 πόντους πλάτος (όχι παραπάνω και όχι 60).

Προσανατολίζομαι σε Liebher.

γιορτάζει και η Χρύσπα also? Πολύχρονο το μικράκι.

Φαίη της πήρες της μικρής ένα σωσίβιο που αγκαλιάζει όλο το σώμα και κουμπώνει μπροστά?

Αυτό δεν είναι καλό για εκμάθηση κολύμβησης. Ίσα ίσα που αν πέσει απότομα στο νερό (π.χ. από νεροτσουλήθρα) μπορεί να χτυπήσει το σαγόνι της.

Αυτού του είδους τα σωσίβια φοριούνται από μεγάλα παιδιά που ξέρουν να κουμαντάρουν το σώμα τους και φυσικά από μεγάλους ως σωσίβια διάσωσης.

Δεν μπορώ να στο εξηγήσω τώρα γιατί έχει να κάνει με τη στάση του σώματος όταν πέφτεις από ψηλά στην θάλασσα( εξ' ου και σωσίβιο διάσωσης), αλλά είναι πλήρως ακατάλληλα για μικρά παιδιά.

κορες... ήρθε ο έτσις... κλειδωθηκε στο γραφειο του μαζι με την ταμια και κάτι χαρτιά.....κρος γιουρ φινγκερς

ευχομαι να βγει απο το γραφειο του με μια βαλιτσα λεφτα και να σας δωσει αυτα που σας χρωσταει!!!!! :P

Διαφημίσεις

Μάρα, ευχαριστώ πολύ!

κ εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου κ σύντομα με 2ο νινί! κ τα λεφτά στην τσεπούλα σου γρήγορα!

Νιτσάκι μου, είσαι ΤΟ ΠΑΙΔΙ!

να ζήσετε γεροί κ αγαπημένοι χρόνια πολλά, αγκαλιά, ερωτευμένοι!

εμένα μου συμβαίνει το εξής κουλό...όσο περνάει ο καιρός μπορεί να καβγαδίζουμε, διαφωνούμε πείτε το, να με κάνει πύραυλο, να είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι εντελώς, άλλά όσο μεγαλώνουμε, τόσο με πορώνει. τον ερωτεύομαι περισσότερο με το πέρασμα των χρόνων ή πρώτα τον αγάπησα κ τώρα τον καψουρεύτηκα...

αχ, βαχ!

Εγώ Siemens. Καλό είναι. Το προηγουμενο ήταν PITSOS και ήταν τέλειο.

Γιορτάζει η κόρη της sevoulas. Φτου δεν το ήξερα

Να την χαίρεσαιιιιιιιιιιιι.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Harlow καταλαβαινω ποιο λες, της ειχε παρει ενα τετοιο ο πατριος μου :rolleyes: αλλα δεν το χρησιμοποιησαμε.. Λεω ενα αλλο.. που ειναι σαν ζωνη και δενει γυρω - γυρω απο τη μεση.. Ουτε αυτο ειναι καλο? Λες να μην το βαλουμε? :confused: Οσο για τις νεροτσουληθρες, δεν παμε εκει ακομα :lol: και με τη μουρλια που με δερνει -ξερεις εσυ-, νομιζω πως η Μαρω νεροτσουληθρα θα κανει στην πενταημερη και φυσικα θα μου το κρυψει για να μην παθω εγκεφαλικο! :lol::mrgreen:

Αερικο... κι εγω σ' αγαπαω ρε.. :tongue:

Μπουνιδακι κανενα μπανιο θα κανουμε παρεα οταν κατεβω κατω? Σεπτεμβρης θα 'ναι, δεν θα κρυωνεις! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ευχαριστώ τον θεο που με αξιωσε και δουλευω σε μια εταιρεία που μου φερεται υπεροχα που δεν με κάνει να νιώθω επαίτης των δεδουλευμενων μου, που ανταλάσει καθημερινη 12ωρη εργασία με εξαιρετικό μισ8ο στην ώρα του βεβαίως βεβαίως

με τα 300 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ευρώ που μολις μου έδωσαν μπορώ με χαρακτηριστική άνεση

1. να πληρώσω ενοικιο

2. να πληρώσω ΔΕΗ

3. να δωσω σε άλλους λογαριασμους (τηλέφωνα, κοινοχρηστα και του προηγουμενου μηνα) και να επιστρέψω δανεικά

4. να πάω διακοπές στην σεριφο και μετα να περάσω τρέλα στην αυλίδα πληρώνοντας μονη μου ολα τα εξοδα μου και ολα τα εξοδα του παιδιου μου (γαλα γιαουρτια πανες κρεατα λαχανικα φρουτα και τα λοιπά)

5. να παω σουπερ μαρκετ

6. να ψωνισω κατιτις για το παιδι

7. να κανω μανικιουρ πετικιουρ

8. να παω κομωτηριο

και να μου μεινουν και λεφτα για χαρτζηλικι μέχρι να πληρωθώ και πάλι φυσικά στην ώρα μου

ευγε μου και μπράβο μου! τοσο πλούσια δεν εχω νιώσει ποτέ..

ζητω το έθνος!

ζητω ο ολυμπιακός!

ζήτω η κυρα τέτοια και το λαμόγιο ο άντρας της!

ζητω!

dZJip3.png

ευχαριστώ τον θεο που με αξιωσε και δουλευω σε μια εταιρεία που μου φερεται υπεροχα που δεν με κάνει να νιώθω επαίτης των δεδουλευμενων μου, που ανταλάσει καθημερινη 12ωρη εργασία με εξαιρετικό μισ8ο στην ώρα του βεβαίως βεβαίως

με τα 300 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ευρώ που μολις μου έδωσαν μπορώ με χαρακτηριστική άνεση

1. να πληρώσω ενοικιο

2. να πληρώσω ΔΕΗ

3. να δωσω σε άλλους λογαριασμους (τηλέφωνα, κοινοχρηστα και του προηγουμενου μηνα) και να επιστρέψω δανεικά

4. να πάω διακοπές στην σεριφο και μετα να περάσω τρέλα στην αυλίδα πληρώνοντας μονη μου ολα τα εξοδα μου και ολα τα εξοδα του παιδιου μου (γαλα γιαουρτια πανες κρεατα λαχανικα φρουτα και τα λοιπά)

5. να παω σουπερ μαρκετ

6. να ψωνισω κατιτις για το παιδι

7. να κανω μανικιουρ πετικιουρ

8. να παω κομωτηριο

και να μου μεινουν και λεφτα για χαρτζηλικι μέχρι να πληρωθώ και πάλι φυσικά στην ώρα μου

ευγε μου και μπράβο μου! τοσο πλούσια δεν εχω νιώσει ποτέ..

ζητω το έθνος!

ζητω ο ολυμπιακός!

ζήτω η κουντουρλα και το λαμόγιο ο άντρας της!

ζητω!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...