Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερααα!! :D

Χρονια πολλα στη Χρυσπουλα και στο Κιουλτακι μας!! :D

Τα δικα μας νεα: τρεχω απο το πρωι!! Πηγα και πληρωσα λογαριασμους :( αλλα αγορασα και μερικα ψιλοπραγματακια της μικρης και μου ανεβηκε λιγακι το ηθικο!! Πηραμε τη μηχανη για τις σαπουνοφουσκες απο τα elc που την εχει και η Κωτιτα και την ζηλεψαμε, καινουρια πισινουλα διοτι η παλια εσκασε, ψαλιδακι παιδικο με στρογγυλεμενες ακρες, κολλες για να φτιαχνουμε κολλαζ, πλαστελινες (κι αλλες διοτι η μικρα εχει μουρλα), σφραγιδες, αυτοκολλητα.. Ο,τι πρεπει δηλαδη για να απασχοληθουμε τον Αυγουστο που το "λολειο" θα κλεισει. Επισης πηραμε για τη θαλασσα ενα ειδικο jacket - σωσιβιο το οποιο θα το εγκαινιασουμε σημερα κιολας. Και χωρις να το καταλαβω, μας πηρε η ωρα και δεν ηταν κανεις σπιτι για να παραλαβει το παιδι απο το σχολικο :oops: Τελικα την προλαβα και δεν την εβαλε καν μεσα, πηγαμε εμεις και την πηραμε και καταχαρηκα γιατι οοοοολα τα παιδακια που ειχαν μεινει εκει, τη χαιρετουσαν και την επαιρναν αγκαλια και ηταν πολυ ομορφο το κλιμα! :D

Αυτα τα ολιγα προς το παρον!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Σεβούλα εγώ σας ευχήθηκα τηλεφωνικά. Μην επαναλαμβάνομαι! χιχιχι

Καλά να περάσετε!!!!!!

Φαίη είσαι υπόδειγμα μητέρας ρε! Διαβάζω τις περιγραφές σου και μ' αρέσει που ζεις έντονα την κάθε στιγμή με το Μαράκι!

Σήμερα τελευταία εργοθεραπεία του Π. Οπότε λέω να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει τον Αύγουστο. Ούτε ασκήσεις, ούτε δραστηριότητες, ούτε τίποτα...Μπανάκια στη θάλασσα, στην πισίνα, βολτίτσες και παιχνίδι...τριαλαλα τριαλαλο θα 'μαστε.

Πόσο γουστάρω!!!!!!!!

3 βδομαδούλεεεεες...και 1+σήμερα τα είπαμε!

Αααααααα δε σας είπα... την Κυρ. έχουμε επετειο γάμου με τον σύζυξ!!! ναι ναι...

Πέρασαν 7χρόνια! (τα 7χρόνια φαγούρας που λέμε!!!!)

Φαίη είσαι υπόδειγμα μητέρας ρε! Διαβάζω τις περιγραφές σου και μ' αρέσει που ζεις έντονα την κάθε στιγμή με το Μαράκι!

Σε ευχαριστω πολυ - πολυ Νιτσακι μου! Δεν ειναι ετσι ομως, απεχω πολυ απο υποδειγμα! Το δικο μου το θεμα ειναι οι φωνες σας το εχω ξαναπει.. Προσπαθω να τις κοψω και πανω που λεω πως ειμαι σε καλο δρομο, κατι γινεται και βγαινει "αρια".. Ενταξει, πλεον και η μικρη με γραφει στα παλαιοτερα των υποδηματων της, δεν την αγγιζει καν.. Αλλα οταν βλεπω μια σαφεστερη προτιμηση στον πατερα της, μαγκωνεται η καρδια μου!

Καλα να περασετε στις διακοπουλες σας και εχεις δικιο, μην τον φορτωσεις αλλο τον Παναη, αστον να ξεκουραστει! :)

Μαρα.... σου εχουν πεσει ΠΑΡΑ πολλα μαζεμενα το τελευταιο διαστημα ή ειναι η ιδεα μου? :?

gM4vp2.png

mpa η ιδέα σου ειναι μαναρι μου περνάω καταπληκτικά πώς σου ήρθε αυτο? μουαχαχαχαχαχαχ

προτιμηση στον μπαμπά και κλπ..... χαλάρωσε! σ αγαπαει το παιδι σου απλά ο μπαμπάς της ειναι ο..παιδικής χαράς της.. δεν χαλάνε χατηρια ειναι πιο..λιωσιματίες και πιο χειρισιτκοι στο κλάμα.. άρα λογικο ειναι να το παιζει ετσι η μικρη.

οσο για τις φωνές... δεν αξιζει ρε μαναρι μου..και το παιδι ταράζεται και εσυ μετά νιωθεις σκατα...

οσο για το γράψιμο... με δουλευεις μαρι? ΔΟΥΛΕΙΑ τους ειναι να μας γράφουν..οπως γραφαμε εμεις και τους δικους μας...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Η Κωτιτα μαρη προτιμαει και τους δυο εναλλαξ.. Εχει μια αδυναμια στο Λ αλλα ως εκει... Η δικια μου τωρα να με δει ανασκελα σαν τις κατσαριδες, θα στησει παρτυ! Αν παθει κατι ο πατερας της ομως.... ειναι "ανοιξε πετρα να κρυφτω"! :lol:

gM4vp2.png

Φαίη να σε ρωτήσω κάτι; Η κωτίτα γιατί προτιμάει τον μπαμπά αφού εγώ ΔΕΝ φωνάζω; :P :p

ναι ναι κι η δικιά μου η θκατούλα όλο "μπαμπά μου + μπαμπά μου" είναι... αλλά, δεν πειράζει... έχω τον Νικόλα όλο "μαμά μου + μαμά μου" συν ότι με υπερασπίζεται εάν με πειράξει έστω και κουνούπι, έτσι ????

Να και τα καλά όταν τα έχεις 1+1 !!!! :-P

και ναι επιτελους κοιμουνται!!!!!!

Το δικο μου το θεμα ειναι οι φωνες σας το εχω ξαναπει.. Προσπαθω να τις κοψω και πανω που λεω πως ειμαι σε καλο δρομο, κατι γινεται και βγαινει "αρια".. Ενταξει, πλεον και η μικρη με γραφει στα παλαιοτερα των υποδηματων της, δεν την αγγιζει καν..

κι εμενα ρε φαιη.... μια απο τα ιδια.... μπορει να περασουν μερες κι ολα να πανε καλα.... αλλα αμα στραβωσει το πραμα χεσε μεσα....

ευτυχως οσο περναει ο καιρος διαπιστωνω βελτιωση χωρις το προβλημα να φευγει τελειως......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...