Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μάρα, το νέο αφεντικό τι ρόλο βαράει? και τι λέει για όλα αυτά ή μάλλον τι κάνει?

Ο "φυγάς" φαντάζομαι θα χρωστάει όχι μόνο στους υπαλλήλους αλλά και στην εφορία! οπότε θα τον σκίσουν κι από κει....

Το περιοδικό εξακολουθεί και κυκλοφορεί?

o fygas ειναι στην αμερική.. αντε να τον βρουν... τα περιοδικα κυκλοφορουν σημερα κλεινουμε το τελευταιο τέυχος.. για παντα... αλλά η εκα8αρισεις πρακτορείου πάντα ερχονται ένα μηνα μετά οποτε εχουμε να λαμβάνουμε εως τον οκτωβριο περιπου

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θεά! τα σέβη μου!:eek:

μπορείτε να τα καταφέρετε.

ακόμα κ να προλάβουν άλλοι, εσείς προηγείστε λόγω νομοθεσίας εργατικής.

ησύχασε κ εμπιστεύσου τους δικηγόρους σας!

μπορείτε να κινηθείτε διακστικά κ να επιλέξετε τρόπο για είσπραξη είτε μέσω πρακτορείου-αργά κατά τη γνώμη μου-είτε με κατάσχεση σε χέρια τρίτου.

δεν την έχω πολυκαταλάβει την υπόθεση, αλλά ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος.

έχεις πολλές επιλογές.

τα χρήματα που δικαιούσαι θα τα πάρεις έτσι ή αλλιώς. απλά το γρήγορα σε ενδιαφέρει κ αυτό θα το βρεις με το δικηγόρο σου.

σεβουλα,

νεο αφεντικο + φυγας + τσιράκι + πρώην λογιστρια = φιλαράκια... απλά οτ νεο αφεντικο εμα8ε οτι ο φυγας.. πήγε να τον ριξει στο συνεταιριλίκι και εκανε οσα εκανε... γενικα το μαγαζι δουλευει παρανομα και παρατυπα εδώ και αιώνες. νομική υπηρεσία το μαγαζι δεν έχει... και μην μου μιλας για πολιτικους! η γυναικα του φυγα ειναι πρώην βουλευτής ΝΔ και τα εχω πάρει κράνα ΚΑΙ Με αυτήν! τζαμπα τα κυρηγματα της για..διαφανεια και εντιμοτητα... η γυναικα του αρχιλαμογιου!

dZJip3.png

Μεταξάκι ο πεθερός της Μάρας δεν είναι εν ζωή...:shock::shock::shock::shock::shock:καλέ πότε επήλθε το μοιραίο ???? εγώ πού ήμουν ???? ΜΑΡΑ, Ζωή σε οσάς κορίτσι μου ---- χίλια συγγνώμη για την μπαρούφα !!!

Με γειά το κούρεμα, βρε! τι μου θύμησες!!!!!!!!!!!

Το 2004 που παντρευτήκαμε με το Γ. είχα πολύ μακριά μαλλιά και 6μήνες μετά το γάμο φεύγω μια μέρα από το σπίτι και μου τη βαράει στο δρόμο, μπαίνω σ' ένα κομμωτήριο (αν και η κουνιάδα μου ήταν κομμώτρια) και τα κουρεύω καρφάκια!!!!!

ντόινγκ ντόινγκ ντόινγκ Απανωτά τα εγκεφαλικά ο Γ. και οι γονείς μου...

Μπα,

Νιτσάκι μου,

εγώ τον άντρα μου τον έχω εκπαιδεύσει που λένε σε αυτά τα θεματάκια (του μαλλιού) κουρεύω μαλλί κοντό ισοδυναμεί με "Δεν είμαι στα καλά μου και μην μου πολυ-κολλάτε !!!!" ξέρει ο έρμος, οπότε δεν θα σχολιάσει -- ελπίζω να χαμογελάσει μόνο και να πάρω φιλάκι !!

δεν πεταξες μπαρουφα μαναρι μου...και που ειναι εκει που ειναι..σαν να εχει φυγει ειναι ο δόλιος... το..τυπικο μένει μόνο... οι γιατροι λένε πώς απλά μερα με τη μέρα..φευγει... δεν μπορει να τραφει κανονικά κλπ κλπ αστα βράστα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα :)

Χρόνια πολλά στο Χρυσπάκι να το χαίρεσαι Σεβούλα και να το καμαρώσεις όπως επιθυμεί :)

Μόλις γύρισα από τράπεζα, ταχυδρομείο, φωτογραφείο, ΟΑΕΔ, ΤΕΒΕ αφού πρώτα είχα περάσει και από το σπίτι να πάρω κάτι χαρτιά για το ΤΕΒΕ και έριξα έναν καυγά για το παρκάρισμα των ανεκδιήγητων πάνω στα κολωνάκια του δήμου που έχει βάλει για ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ!!! Τελικά πήρα ΚΑΙ τη δημοτική Αστυνομία και όταν γύρισα από ΤΕΒΕ δεν ήταν εκεί τα αυτοκίνητα...

καντυ καντυ... ο μπαμπας ειναι εν ζωή αλλά κλινηρης με άνοια σε κλινική.. και η αδερφη του Η έφυγε στα 12 της απο συνδρομο Ρετ

ΟΚ,

Σκατά μέρα η χθεσινή λοιπόν... να γιορτάζετε όμως τον μπαμπά του όσο είναι εν ζώη... κατά τα άλλα, να είναι γεροί να θυμούνται το αδικοχαμένο νιάτο... όλα στη ζωή είναι τελικά ! :(

Υπομονή !!!!

ριξε και εσυ αερικια τα μπινελίκια σου...ΜΠΟΡΕΙΣ!

(παντως εχουμε γελιο εδώ στο γραφειο...εδώ και καμια ώρα παιζουμε λαικα ασματα τυπου δραπετσώνα, βρηκα την πορτα σου κλειστη, μου φαγες ολα τα δαχτυλιδια.. παραγγειλαμε και κάτι μπυρες απο παρακειμενο ντιλιβερι...δεν μαμιεται....)

dZJip3.png

ααααααααααααα που σαι αερικια και σε ήθελα να σε ενημερώσω.. να σ πω..κανετε δουλειες με τυπογραφεια; και αν ναι σας πληρώνουν ή τους πληρώνετε; ειναι σημαντικο που ρωτάω

dZJip3.png

καντυ καντυ... ο μπαμπας ειναι εν ζωή αλλά κλινηρης με άνοια σε κλινική.. και η αδερφη του Η έφυγε στα 12 της απο συνδρομο Ρετ

Ωχ ρε Μάρα κι εγώ λάθος εντύπωση είχα. Νόμιζα πως ο πατέρας έφυγε και η αδελφή είναι εν ζωή:confused:... Λυπάμαι ρε συ:(:(:(

Διαφημίσεις

αερικια σ στελνω με μαιλ τα ονοματα των εταιριών που εχουμε εδώ... επειδη γενικα οι επιταγες κυκλοφορουν, ενημερωσε τους δικους σου μην τυχον δεχτουν ΚΑΜΙΑ επιταγη με εκδοτη τις εταιρίες που 8α σου μειλάρω..γιατι δεν θα τα δειτε ποτέ τα λεφτάκια σας

dZJip3.png

σεβουλα,

νεο αφεντικο + φυγας + τσιράκι + πρώην λογιστρια = φιλαράκια... απλά οτ νεο αφεντικο εμα8ε οτι ο φυγας.. πήγε να τον ριξει στο συνεταιριλίκι και εκανε οσα εκανε... γενικα το μαγαζι δουλευει παρανομα και παρατυπα εδώ και αιώνες. νομική υπηρεσία το μαγαζι δεν έχει... και μην μου μιλας για πολιτικους! η γυναικα του φυγα ειναι πρώην βουλευτής ΝΔ και τα εχω πάρει κράνα ΚΑΙ Με αυτήν! τζαμπα τα κυρηγματα της για..διαφανεια και εντιμοτητα... η γυναικα του αρχιλαμογιου!

Ως προς το τελευταίο... καλό θα είναι αν μπορέσεις να ζητήσεις να κατέβουν από το ιντερνετ οι συνεντεύξεις που της έχεις κάνει και κυκλοφορούν παντού με το όνομά σου.

ααααααααααααα που σαι αερικια και σε ήθελα να σε ενημερώσω.. να σ πω..κανετε δουλειες με τυπογραφεια; και αν ναι σας πληρώνουν ή τους πληρώνετε; ειναι σημαντικο που ρωτάω

Με ένα συγκεκριμένο που το πληρώνουμε και χάρη σε εμάς δεν έχει βάλει ακόμα λουκέτο! Γιατί;

Ως προς το τελευταίο... καλό θα είναι αν μπορέσεις να ζητήσεις να κατέβουν από το ιντερνετ οι συνεντεύξεις που της έχεις κάνει και κυκλοφορούν παντού με το όνομά σου.

toynantion χρυση μου αυτο με βολεύει! διοτι οι συνεντευξεις έγιναν την εποχή που ΥΠΟΤΙθΕΤΑΙ η εν λογω μανταμίτσα ειχε..αποσυρ8ει απο τα εκδοτικά δρώμενα και εκεινη και ο φυγας της,...γενικά ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αποδεικνυει την σχέση μου μαζι τους καλό είναι να υπάρχει...δημοσίως

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...