Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Να χαιρόμαστε τις Ειρήνες μας. Εκτός από εμένα. Τις άλλες.

Πολύχρονες, ευτυχισμένες, λαμπερές, ερωτευμένες.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περαστικα Ζωπ!

ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεε..ειναι καλυτερα!!!!!!!!!

Να χαιρόμαστε τις Ειρήνες μας. Εκτός από εμένα. Τις άλλες.

Πολύχρονες, ευτυχισμένες, λαμπερές, ερωτευμένες.

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Καλημέρα !

Χρόνια Πολλά στο Κιουλτάκι μας !!!

Ζωπ,

Να χαίρεσαι τον γιόκα σου καμάρι μου και περαστικά σας !

Εμείς χθες κάτσαμε σπίτι -ήταν και τα 2 με εμετούς ... σήμερα ξημέρωσαν ευτυχώς καλύτερα !

Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα υπόλοιπα !

Φιλιά σε όλες !

Καλημέρα καλημέρα!!!!! 1+σήμερα γιουπίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Χρόνια Πολλά στις Ειρηνούλες που γιορτάζουν σήμερα!

Μπουνίτσα, σε ζηλεύω! Εμείς μένουμε σε προάστειο των Αθηνών προς Θρακομακεδόνες. Ήρεμη γειτονιά αλλά και πάλι φοβάμαι..

Αγγελίνα να σας ζήσει το μωράκι και καλά να περάσετε στις διακοπές.

Περαστικά στη μαμά της Κικίτσας και στο Ζωπυρούλη μας!!!!!!!

Πόσο σε καταλαβαίνω Ζούπυ! Κι εγώ φέτος, στα γεννέθλια της Ο., ήμουν κατασυγκινημένη όλη μέρα....

Ελλ, εύχομαι να πάνε όλα καλά -που θα πάνε- με το χειρουργείο του πεθερού σου!

Σεβούλαααααααααααα κι εγώ έτρωγα γαλγάνια ρεεεεεεεεεε....Και κοιμομασταν στην ταράτσα της γιαγιάς μου, η οποία άναβε καλάμια για τα κουνούπια. Τα θυμάστε? δεν ξέρω αν ονομάζονται διαφορετικά?! Έχουμε κοινές αναμνήσεις διότι τότε και η περιοχή που μένουμε, ήταν χωριό. Δεν υπήρχε τόσος κόσμος...

Η πιο γλυκιά μου ανάμνηση είναι οι βιολέττες που ευωδίαζαν στη γειτονιά της γιαγιάς, λίγο πιο κάτω από το σπίτι μας. 2στρέμματα βιολέττες! Περνούσες από εκεί και δεν ήθελες να φύγεις!!! Τι ωραία χρόνια!!!!!!!!!!!!

Κική, κουράγιο!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες! :)

Κιουλτάκι, χιλιόχρονη, Σέβη, να χαίρεσαι την κούκλα σου, να την καμαρώσεις και νυφούλα! :D:D

Κι εμείς πήγαμε θάλασσα χθες και ήταν όνειρο, πεντακάθαρη, μελάνιασα και μετά βγήκα! Σήμερα σας είπα, κουβαλιόμαστε κάτω. Πάντως τίποτα δεν με ξεκουράζει όσο το κολύμπι.

Μια που πιάσαμε τις αναμνήσεις, εμάς απέναντι από το σπίτι ήταν μια τεράστια ακακία. Από κάτω στήνανε καρεκλάκια οι γυναίκες τα βράδια και πιάνανε ψιλή κουβέντα, παρακολουθώντας εμάς που παίζαμε στη γειτονιά. Την άνοιξη που άνθιζε, μοσχοβολούσε ο τόπος. Παραδίπλα είχε και μια ροδιά και μια λεμονίτσα. Εκείνα τα φύλλα της, τι άρωμα! Αφού έχω πει, αν αξιωθώ ποτέ και κάνω σπίτι με κήπο, αυτά τα τρία δέντρα θα τα βάλω οπωσδήποτε. Και πασχαλιές είχανε πολλοί, κι αυτές τις αγαπάω.

Ζούπυ, μη ρωτάς πώς άντεχα εγώ, τη μάνα μου να ρωτάς πώς άντεξε. να με βλέπει να χάνομαι στον πυρετό για μέρες, να μην μπορώ να καταπιώ τίποτα, να κάνω εμετό την αντιβίωση. Έβγαλα όλο το δημοτικό σχεδόν σε αυτά τα χάλια, γιατί ο πατέρας μου φοβόταν να με πάει να τις βγάλω. Άντε να μην πω, πρωί πρωί. Κατέληξα να τις βγάλω στα 25 κι εκανα να μιλήσω 15 μέρες. Ο χειρούργος μου είπε ότι είχαν παραμορφωθεί τοσο πολύ από το πρήξιμο-ξεπρήξιμο, που είχαν κολλήσει κι έπρεπε να "σκάψει" για να τις βγάλει. Μπορεί να φερει και πόνο στις κλειδώσεις και κυρίως στα γόνατα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Να μπαίνεις Ell, να μπαίνεις. Εστω για καλημέρα.

Καλά κάνετε και κάνετε μπανάκια. Παιδική χαρά πάτε όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Τώρα θαλασσίτσα. Και εμείς κάπως έτσι κάνουμε.

Εύχομαι καή επιτυχία στον πεθερό σου και γρήγορη ανάρρωση.

Αχ, λες να μην ξέρουμε? Ποια δεν τα έχει περάσει αυτά.. Και θα τα ξαναπεράσει δεκάδες φορές ακόμα.. Υπομονή, τίποτα άλλο.

Ναι ξέρω και μένα όταν η πίεση έχει πιάσει ταβάνι και οι απέξω μου λένε υπομονή......:rolleyes:

Αλλά και τι να πώ? Πλακωσέ το ξύλο? Δεν......

Τι άλλο? Είχε βέβαια και το καλό της η υπόθεση, ήταν μπροστά ο Λ. Και κατάλαβε τι εννοώ όταν του λέω ότι τα νεύρα μου είναι κρόσσια.

Γιατί ακριβώς σε τέτοιες καταστάσεις προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου...και έτσι είμαι στην τσίτα αργότερα...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημέρα καλημέρα!!!!! 1+σήμερα γιουπίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

άντε κοντεύεις!

Χρόνια Πολλά στις Ειρηνούλες που γιορτάζουν σήμερα!

γιορτάζουν κ τα Χρυσοβαλαντάκια!;)

Σεβούλαααααααααααα κι εγώ έτρωγα γαλγάνια ρεεεεεεεεεε....

ρε συμπεθέρα, ρε συμπεθέρα! κάτι με τράβηξε από την αρχή σε σένα ΡΕ!:rolleyes::tongue:;):P:D

Και κοιμομασταν στην ταράτσα της γιαγιάς μου, η οποία άναβε καλάμια για τα κουνούπια. Τα θυμάστε? δεν ξέρω αν ονομάζονται διαφορετικά?! Έχουμε κοινές αναμνήσεις διότι τότε και η περιοχή που μένουμε, ήταν χωριό. Δεν υπήρχε τόσος κόσμος...

Η πιο γλυκιά μου ανάμνηση είναι οι βιολέττες που ευωδίαζαν στη γειτονιά της γιαγιάς, λίγο πιο κάτω από το σπίτι μας. 2στρέμματα βιολέττες! Περνούσες από εκεί και δεν ήθελες να φύγεις!!! Τι ωραία χρόνια!!!!!!!!!!!!

τα ίδια!

ο δρόμος μέχρι να πάω στα νήπια, αφού με περρνούσε η μανα μου από το δρόμο είχε βιολέτες, κρινάκια, βιολέτες. άπειρες φορές πήγα αργάμιση στα νήπια, γιατί χάζευα μαζεύοντας λουλούδια από το δρόμο, τα χωράφια. ευτυχώς τα πήγαινα στη δασκάλα κ δεν μαρτύρησε ποτέ. από μικρό ήμουν πολύ αφηρημένο, δεν συγκεντρωνόμουν εύκολα...:rolleyes:

αλλά όλο το χωριό ήταν μυρωδάτο από ακακίες, πασχαλιές, ζουμπούλια, βιολέτες μέχρι κακά αγελάδας:rolleyes::P

Καλημέρα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες! :)

Κιουλτάκι, χιλιόχρονη, Σέβη, να χαίρεσαι την κούκλα σου, να την καμαρώσεις και νυφούλα! :D:D

μακάρι Παναγία μου! αυτό έλεγα χθες στον Σ. θα της πάρω στέμμα ζβαρόφσκυ όταν γίνει νυφούλα! ενώ τον Σεπτέμβριο που θα γίνει παρανυφάκι θα της παρω εγώ στέμμα από αξεσοράηζ!:D

έφαγα πολύ δούλεμα χθες...;)

ο Σ μου είπε ότι θα μου πάρει για το γάμο της Χ μια κούτα χαρτομάντηλα για να σκουπίζω τα δάκρυά μου που θα μου φύγει το κοριτσάκι μου.:confused::mad::cool:

Κι εμείς πήγαμε θάλασσα χθες και ήταν όνειρο, πεντακάθαρη, μελάνιασα και μετά βγήκα! Σήμερα σας είπα, κουβαλιόμαστε κάτω. Πάντως τίποτα δεν με ξεκουράζει όσο το κολύμπι.

πώς μπορείς κ κολυμπάς με τα 2 παιδιά μαζί;:confused:;)

εγώ με 1 κ δεν μπορώ.

Μια που πιάσαμε τις αναμνήσεις, εμάς απέναντι από το σπίτι ήταν μια τεράστια ακακία. Από κάτω στήνανε καρεκλάκια οι γυναίκες τα βράδια και πιάνανε ψιλή κουβέντα, παρακολουθώντας εμάς που παίζαμε στη γειτονιά. Την άνοιξη που άνθιζε, μοσχοβολούσε ο τόπος. Παραδίπλα είχε και μια ροδιά και μια λεμονίτσα. Εκείνα τα φύλλα της, τι άρωμα! Αφού έχω πει, αν αξιωθώ ποτέ και κάνω σπίτι με κήπο, αυτά τα τρία δέντρα θα τα βάλω οπωσδήποτε. Και πασχαλιές είχανε πολλοί, κι αυτές τις αγαπάω.

σε νιώθω τόσο! όμως ενώ κι εγώ πήρα ελιά, λεμονιά, καλλιστήμονα(δεν ξέρω αν το γράφω σωστά) κ πολλές τριανταφυλλιές( τις λατρεύω-είχαμε σπίτι μας, οι γιαγιάδες μου, τριανρτάφυλλα σαν βελούδο που μοσχομυρίζουν, όχι μουγγά), πλέον λόγω της μικρής εξερευνήτριας που παίζει με τις κοπριές κ γίνεται μαύρη κ μου κάνει την βεράντα Αφγανιστάν, έχω εξορίσει όλα τα φυτά. αυτό που επιβιώνει ακόμα είναι η ελιά κ η λεμονιά! αλλά θα τις σουτάρω στη μάνα μου, γιατί δεν την παλεύω με τις κοπριές.

αυτό το παιδί θα με κάνει να πληρώσω για όλες μου τις παιδικές αμαρτίες.

κι εγώ τις ίδιες μαμουνιές έκανα. μάλιστα εγώ τις έτρωγα κιόλας.

κάθε φορά που παραπονιέμαι, μου το κοπανάει η μάνα μου...;):tongue:

πάλι με έπιασε να μιλάω για μένα...είμαι πολύ βαριά γιατρέ μου:rolleyes:

ελλάκι, καλή αναρρωση στον πεθερό!

να χαιρομαστε τα ειρηνάκια..κουλτιδου πολυχρονη μαναρι μου

σεβουθλα..αχ τι μ θυμισες!

ελε...καλη αναρωση στοπν πε8ερο

κικιτσα...υπομπονη ρε πουλι μ

ζοπυ...αμυγδαλιτιδα ε;.. οτι ιχε και η πουκι στα βαφτισια της... μεγαληγ πουστια η αμυγδαλιτιδα..τα θυμαμαι και κλαίω... θα περασει ρε κοριτσι μου...υπομονη και αγκαλιτσες στον όμορφο

χτες ηταν δυσκολη μερα..συγκινησιακα εννοώ.. ηταν η γιορτη του πε8ερου μου + τα γενε8λια της αδερφης του Η... ηρ8ε απο τη δουλεια σχεδον κλαμένος και μετά ήθελε να κάνουμε bbq στην βεράντα με τους διπλανους μας προς τιμήν του μπαμπά του... εψηνε και αναστεναζε ο δόλιος..και εγω τουμπανιασμενη ειδικά σητν κοιλιά να προπσαθω να τον κάνω να νιώσει καλύτερα... ενιωσα και (*@(#*@ με μενα... εγκλωβισμένη στον μικροκοσμο μου με την σκατοδουλειά ειχα ξεχάσει εντελώς την γιορτη του πατέρα του και τα γενέθλια της μικρής...

τεσπα σημερα ειμαστε λιγο καλύτερα..και εγω μια απο τα ιδια..εδω σκαλωμένη στο γραφειο να περιμένω... να περιμενω.. να περιμενω.. να περιμενω.. να περιμενω.. να περιμένω.. να περιμενω...

dZJip3.png

Χρόνια πολλά στην κούκλα culte!!!!!!

και παγωμένα έφαγε/ήπιε και ιός σέρνεται... βράστα, για να μην πω τίποτα πιο βαρύ!:cool:

περαστικά και χρόνια πολλά στο παιδάκι σου! (καθυστερημένα:oops:)

Τωρα λεω εγω να μπω ή να μην μπω.....δεν εχω νεα.......βασικα ΑΚΟΜΑ μπανια κανουμε συνεχεια. Εχουν αντικαταστησει πληρως την παιδικη στην οποια εχουμε σταματησει να πηγαινουμε εδω και 1 μηνα και κατι ψηλααα.......

Πεθερος μπαινει εγχειρηση καρδιας (μαλλον) απο Δευτερα......2πλο bypass.......και αυταααααααααααα............

ουφ, περαστικά στον πεθερό, όλα να πάνε καλά

Καλημέρα...

Όσο καλή μπορεί να είναι όταν ξεκινάει με πρωινή υστερία του Μ...

Εδώ και 1 ώρα κλαίει και ωρύεται...κάτω όχι νάνι όχι κάτω όχι νάνι...

Βάλτε μου παπούτσια, όχι βγάλτε μου παπούτσια βάλτε μου όχι βγάλτε μου.

Η φωνή του θα κλείσει από τις τσιρίδες...

Ταχω παίξει

Welcome to terrible twos!

Σε μας μια λύση υπάρχει: της λέω ήρεμα (σχετικά δηλαδή, όσο μπορώ) "Αυτό που θέλουμε το ζητάμε με καλό τρόπο. Όταν ηρεμήσεις έλα να με βρεις". Φυσικά μετά ουρλιάζει ακόμα περισσότερο. Επαναλαμβάνω το ίδιο πράγμα "Με καλό τρόπο" ή "Πρώτα να ηρεμήσεις" και κατά τα άλλα αδιαφορώ. Πλέον έχει πιάσει το νόημα, μπορεί να τσιρίξει λίγο ή να πέσει στο πάτωμα, αλλά γρήγορα τα παρατάει γιατί ξέρει ότι ποτέ δεν της κάνω το χατήρι σε φάση κρίσης;) Βέβαια, μόλις ηρεμήσει, και το ζητησει όντως με καλό τρόπο, τότε της δίνω αυτό που θέλει

Διαφημίσεις

ενημερωση σχετικα με το γιατι και πως δεν πληρωνομαστε. κανετ εναν κοπο και διαβαστε το και αν βγαλετε άκρη πειτε μου και εμενα γιατι δεν ξερω ποιος μου λεει αληθεια, ποιος με δουλευει, και οπιποιοι κάνουν πάρτυ με τα δεδουλευμένα μας

κάποια λεφτά έκαναν φτερά. τα εισέπραξε ο ανηψιος - τσιράκι του φυγα μαζι με την πρώην λογιστρια που εξακολουθει και ανακατευετε πρός όφελος του φυγά. τωρα αν ολα τα χρηματα πηγαν αμερική ή το τσιράκι ακι η λογιστρια πήρα τον κατιτίς τους.. αγνοώ αλλά υποθέτω πως ναι. πάντως ουτε προμηθευτές πληρώθηκαν, ούτε εργαζόμενοι, ουτε καν η κα8αριστρια. πάμε παρακάτω.

Ανακαλύπτοντας ο καινουργιος τι έχει γίνει, πήγε πρακτορείο και τράπεζα και τους ειπε, η ετερία εχει αλλάξει χερια, ιδιου το νέο καταστατικό, οι ταδε και ταδε δεν υφιστανται πλέον οποτε μονο εγω ειπράτω. το πρακτορείο είπε οκ, η τράπεζα όμως επειδη οι επιταγες του πρακτορείου είναι δίγραμμες (αγνοώ τι είναι αυτό), προκειμένου να αλλαξει δικαιουχους και κλπ κλπ πρέπει να το τσεκάρει η νομική της υπηρεσία και να δώσει το οκ για εκταμίευση. ο νεος αφεντικός λεει οτι εως τριτη 8α εχει ξεκα8αριστεί, αλλά απο προσωπική πειρά ξέρω πώς νομικά τμήμαυα τράπεζας= ενα 20ημερο στο νερο για να πουν οκ σε κάτι.. βαλε και το οτι ειναι αυγουστος σχεδον, α΄δειες ιστορίες κλπ... καλά κρασιά

αυτη τη στιγμή ο νέος ιδιοκτητης έχει ραντεβου λέει με κάποιον που 8α βοηθησει να δώσει χρήματα (τραπεζικο υψηλά ισταμενο; τοκογλύφο; δεν εχω ιδέα και δεν με νοιαζει). 2 η ώρα θα μας πάρει τηλ και 8α μας ενημερώσει για το αν πήρε τελικά λεφτα τα οποια απ οτι μας ειπε 8α μας καλύψουν μονο το επίδομα αδείας και μετά βλέπουμε προσβλέποντας στο οκ της νομικης υπηρεσίας της αλφα μπανκ. δοκιμασαν επισης να παρουν τις επιταγες του πρακτορείου που ειναι της πειραιώς και να ανοιξουν λογαριασμό όψεως εκει... αλλά θέλει και αυτό λέει μια διαδικασία της μιας εβδομάδας και βάλε γιατι η πιταγη δεν εχει εκδοθει σε ιδιωτη αλλά σε εταιρεία και θελει λιγο χαρτούρα (οποια ξερει ας πει αν θέλει τοσο βρε παιδιά)

αυτη τη στιγμή οι εργαζόμενοι (3 δλδ εγω και άλλες 2 γιατι οι άλλες ειναι ζωντοβολα) σκεφτόμαστε το εξής. επειδη τέλος σεπτεμβριου 8α ερ8ει η γερή επιταγή απο πρακτορείο (καμια 250αρα) με εκα8αριση κυκλοφοριών απο επαρχίες κλπ κλπ ειμαστε σιγουρες οτι τοτε ειναι που 8α μας μπουμπουνισουν. αρα προσανατολιζομαστε, μετα απο την συμβουλη των δικηγόρων μας, να κανουμε αγωγές για εξώθηση σε παραίτηση με την συμπεριφορά τους (λευκή να σαι καλά που το θυμηθηκα οτι το ειχες περάσει) και μετά με ασφαλιστικά δεσμευση εσόδων πρακτορείου ποσου ισου με δεδουλευμένα + αποζημιώσεις

οπως κατανοειτε το καλοκαιρι μου 8α ειναι...μεσα στην τρελή χαρά (γιατι πρεπει ολα ασυτα να ιγνουν άμεσα ΠΡΙΝ ερ8ει η επιταγη απο πρακτορείο και την εκταμιευσουν και τα..μοιραστουν τυα λεφτα τα φιλαράκια τα καλά)

dZJip3.png

Μάρα, το νέο αφεντικό τι ρόλο βαράει? και τι λέει για όλα αυτά ή μάλλον τι κάνει?

Ο "φυγάς" φαντάζομαι θα χρωστάει όχι μόνο στους υπαλλήλους αλλά και στην εφορία! οπότε θα τον σκίσουν κι από κει....

Το περιοδικό εξακολουθεί και κυκλοφορεί?

να χαιρομαστε τα ειρηνάκια..κουλτιδου πολυχρονη μαναρι μου

σεβουθλα..αχ τι μ θυμισες!

ελε...καλη αναρωση στοπν πε8ερο

κικιτσα...υπομπονη ρε πουλι μ

ζοπυ...αμυγδαλιτιδα ε;.. οτι ιχε και η πουκι στα βαφτισια της... μεγαληγ πουστια η αμυγδαλιτιδα..τα θυμαμαι και κλαίω... θα περασει ρε κοριτσι μου...υπομονη και αγκαλιτσες στον όμορφο

χτες ηταν δυσκολη μερα..συγκινησιακα εννοώ.. ηταν η γιορτη του πε8ερου μου + τα γενε8λια της αδερφης του Η... ηρ8ε απο τη δουλεια σχεδον κλαμένος και μετά ήθελε να κάνουμε bbq στην βεράντα με τους διπλανους μας προς τιμήν του μπαμπά του... εψηνε και αναστεναζε ο δόλιος..και εγω τουμπανιασμενη ειδικά σητν κοιλιά να προπσαθω να τον κάνω να νιώσει καλύτερα... ενιωσα και (*@(#*@ με μενα... εγκλωβισμένη στον μικροκοσμο μου με την σκατοδουλειά ειχα ξεχάσει εντελώς την γιορτη του πατέρα του και τα γενέθλια της μικρής...

τεσπα σημερα ειμαστε λιγο καλύτερα..και εγω μια απο τα ιδια..εδω σκαλωμένη στο γραφειο να περιμένω... να περιμενω.. να περιμενω.. να περιμενω.. να περιμενω.. να περιμένω.. να περιμενω...

Βρε Mara μου,

Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά εάν θα πετάξω κοτσάνα : γιατί ήταν συγκινησιακά φορτισμένη η χθεσινή... δεν ζει η αδερφή του Η, είναι άρρωστη ??? Κάτι έχασα... :-(

Όσο για τα εργασιακά που αναφέρεις, εγώ προσωπικά, δεν έχω τα φώτα να σου πω... καταλαβαίνω μόνο πως κάποιοι έξυπνοι παίζουν παιχνίδι στις πλάτες εργαζομένων - οπότε, ακολούθα τις συμβουλές του δικηγόρου σου ! Τουλάχιστον μην τους χαρίσετε και τα δεδουλευμένα σας !!!!!

Ελλ,

Καλή επιτυχία στον πεθερό σου με την εγχείρηση !!!

Τα (χαζά μου) νέα σας τα είπα ???? Πήγα και κουρεύτηκα !!! Αχ τί ανακούφιση ... έφυγε η μαλλούρα οεο και το κεφαλάκι μου είναι ανάλαφρο και πάλι !!! :rolleyes: Χμμμ, βλέπω τον άντρα μου να παθαίνει ένα μινι εγκεφαλικό με το που θα με δει το βράδυ... χι χι !!!

Μεταξάκι ο πεθερός της Μάρας δεν είναι εν ζωή...

Με γειά το κούρεμα, βρε! τι μου θύμησες!!!!!!!!!!!

Το 2004 που παντρευτήκαμε με το Γ. είχα πολύ μακριά μαλλιά και 6μήνες μετά το γάμο φεύγω μια μέρα από το σπίτι και μου τη βαράει στο δρόμο, μπαίνω σ' ένα κομμωτήριο (αν και η κουνιάδα μου ήταν κομμώτρια) και τα κουρεύω καρφάκια!!!!!

ντόινγκ ντόινγκ ντόινγκ Απανωτά τα εγκεφαλικά ο Γ. και οι γονείς μου...

Σε μας μια λύση υπάρχει: της λέω ήρεμα (σχετικά δηλαδή, όσο μπορώ) "Αυτό που θέλουμε το ζητάμε με καλό τρόπο. Όταν ηρεμήσεις έλα να με βρεις". Φυσικά μετά ουρλιάζει ακόμα περισσότερο. Επαναλαμβάνω το ίδιο πράγμα "Με καλό τρόπο" ή "Πρώτα να ηρεμήσεις" και κατά τα άλλα αδιαφορώ. Πλέον έχει πιάσει το νόημα, μπορεί να τσιρίξει λίγο ή να πέσει στο πάτωμα, αλλά γρήγορα τα παρατάει γιατί ξέρει ότι ποτέ δεν της κάνω το χατήρι σε φάση κρίσης;) Βέβαια, μόλις ηρεμήσει, και το ζητησει όντως με καλό τρόπο, τότε της δίνω αυτό που θέλει

θεά! τα σέβη μου!:eek:

κάποια λεφτά έκαναν φτερά. τα εισέπραξε ο ανηψιος - τσιράκι του φυγα μαζι με την πρώην λογιστρια που εξακολουθει και ανακατευετε πρός όφελος του φυγά. τωρα αν ολα τα χρηματα πηγαν αμερική ή το τσιράκι ακι η λογιστρια πήρα τον κατιτίς τους.. αγνοώ αλλά υποθέτω πως ναι. πάντως ουτε προμηθευτές πληρώθηκαν, ούτε εργαζόμενοι, ουτε καν η κα8αριστρια. πάμε παρακάτω.

πόσο καιρό έχει γίνει η αλλαγή αφεντικών; εγώ θυμάμαι αρκετό.

κ δεν ενημερώθηκαν οι τράεζες για το δικαίωμα υπογραφής-εκπροσώπησης; ποιός είναι ο λογιστής; ο νομικός σας σύμβουλος;

αυτοί ξέρουν πού πήγαν τα λεφτά κ γιατί.-

Ανακαλύπτοντας ο καινουργιος τι έχει γίνει, πήγε πρακτορείο και τράπεζα και τους ειπε, η ετερία εχει αλλάξει χερια, ιδιου το νέο καταστατικό, οι ταδε και ταδε δεν υφιστανται πλέον οποτε μονο εγω ειπράτω. το πρακτορείο είπε οκ, η τράπεζα όμως επειδη οι επιταγες του πρακτορείου είναι δίγραμμες (αγνοώ τι είναι αυτό), προκειμένου να αλλαξει δικαιουχους και κλπ κλπ πρέπει να το τσεκάρει η νομική της υπηρεσία και να δώσει το οκ για εκταμίευση.

το πρώτο που έπρεπε να κάνει είναι να κινηθεί με μηνύσεις εναντίον των λογιστών, πρώην αφεντικών κλπ. κ ως προς την τράπεζα με δικηγόρο με εξώδικο!

ο νεος αφεντικός λεει οτι εως τριτη 8α εχει ξεκα8αριστεί,

διόλου απίθανο, αν είχε μαζί του δικηγόρο κ επικοινώνησε με τα σωστά άτομα στην τράπεζα. διευθυντής, νομική υπηρεσία, πολιτικό πρόσωπο (δυστυχώς κινητήριο ακόμα).

αλλά απο προσωπική πειρά ξέρω πώς νομικά τμήμαυα τράπεζας= ενα 20ημερο στο νερο για να πουν οκ σε κάτι.. βαλε και το οτι ειναι αυγουστος σχεδον, α΄δειες ιστορίες κλπ... καλά κρασιά

ναι, αν πρόκειται για θέματα ρουτίνας. αν απειλήθηκαν μηνύσεις, η τράπεζα δεν θα βγάλει τα μάτια της μόνη της!

αυτη τη στιγμή ο νέος ιδιοκτητης έχει ραντεβου λέει με κάποιον που 8α βοηθησει να δώσει χρήματα (τραπεζικο υψηλά ισταμενο; τοκογλύφο; δεν εχω ιδέα και δεν με νοιαζει).

αυτά που σου έλεγα, διευθυντής, νομική υπηρεσία, πολτικός.

2 η ώρα θα μας πάρει τηλ και 8α μας ενημερώσει για το αν πήρε τελικά λεφτα τα οποια απ οτι μας ειπε 8α μας καλύψουν μονο το επίδομα αδείας και μετά βλέπουμε προσβλέποντας στο οκ της νομικης υπηρεσίας της αλφα μπανκ. δοκιμασαν επισης να παρουν τις επιταγες του πρακτορείου που ειναι της πειραιώς και να ανοιξουν λογαριασμό όψεως εκει... αλλά θέλει και αυτό λέει μια διαδικασία της μιας εβδομάδας και βάλε γιατι η πιταγη δεν εχει εκδοθει σε ιδιωτη αλλά σε εταιρεία και θελει λιγο χαρτούρα (οποια ξερει ας πει αν θέλει τοσο βρε παιδιά)

μια εβδομάδα σίγουρα όχι!...

αυτη τη στιγμή οι εργαζόμενοι (3 δλδ εγω και άλλες 2 γιατι οι άλλες ειναι ζωντοβολα) σκεφτόμαστε το εξής. επειδη τέλος σεπτεμβριου 8α ερ8ει η γερή επιταγή απο πρακτορείο (καμια 250αρα) με εκα8αριση κυκλοφοριών απο επαρχίες κλπ κλπ ειμαστε σιγουρες οτι τοτε ειναι που 8α μας μπουμπουνισουν. αρα προσανατολιζομαστε, μετα απο την συμβουλη των δικηγόρων μας, να κανουμε αγωγές για εξώθηση σε παραίτηση με την συμπεριφορά τους (λευκή να σαι καλά που το θυμηθηκα οτι το ειχες περάσει) και μετά με ασφαλιστικά δεσμευση εσόδων πρακτορείου ποσου ισου με δεδουλευμένα + αποζημιώσεις

οπως κατανοειτε το καλοκαιρι μου 8α ειναι...μεσα στην τρελή χαρά (γιατι πρεπει ολα ασυτα να ιγνουν άμεσα ΠΡΙΝ ερ8ει η επιταγη απο πρακτορείο και την εκταμιευσουν και τα..μοιραστουν τυα λεφτα τα φιλαράκια τα καλά)

μπορείτε να τα καταφέρετε.

ακόμα κ να προλάβουν άλλοι, εσείς προηγείστε λόγω νομοθεσίας εργατικής.

ησύχασε κ εμπιστεύσου τους δικηγόρους σας!

μπορείτε να κινηθείτε διακστικά κ να επιλέξετε τρόπο για είσπραξη είτε μέσω πρακτορείου-αργά κατά τη γνώμη μου-είτε με κατάσχεση σε χέρια τρίτου.

δεν την έχω πολυκαταλάβει την υπόθεση, αλλά ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος.

έχεις πολλές επιλογές.

τα χρήματα που δικαιούσαι θα τα πάρεις έτσι ή αλλιώς. απλά το γρήγορα σε ενδιαφέρει κ αυτό θα το βρεις με το δικηγόρο σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...