Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

οσο για το πρηξιμο..ειναι το ψυχοσωματικο μου...οταν πιεζομαι στρεσαρομαι κλπ φουσκώνω σαν μπαλόνι

Σαν το ψάρι στο ενυδρείο στον nemo????????????:D:D:D

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις ευχές!!!!!!:D:D:D

σήμερα... με αφορμή που είναι ο άρρωστος ο μικρός... ακύρωσα τα πάντα, αποφάσισα να μην κάνω και καμιά δουλειά στο σπίτι και... του έχω αφιερώσει όλη την μέρα!!!!!!:D:D:D:D (αφήστε που έχω θυμηθεί τα πάντα, λεπτό προς λεπτό... κι έχω κατασυγκινηθεί... παρομοίως και ο ζώπυρος...)

Χρόνια πολλά και από εμένα στο μωράκι της Zopiron.

τα 6 (χρόνια) κλείνει το αντράκι μου... σαν χθες μου φαίνεται που τον πήρα πρώτη φορά αγκαλιά...

Καταρχην χρόνια καλά στο ζωπυρόπαιδο! Να είναι πάντα ευτυχισμένος και έτσι για αλλαγή.... ΥΓΙΗΣ!!!! για να σταματήσει τις φρίκες και η έρμη η μάνα του (αν και κάτι θα βρει να φρικάρει πάλι!!!) :P

μ' έχεις κόψει για φρικο-μάνιακ? εντάξει εντάξει! κι εγώ σ' αγαπάω πολύ!!:tongue:

Εντυπωσιαστήκαμε τρομερά και σκέφτομαι να τον στείλω να δοκιμάσει κάτι σχετικό, αλλά τι? Εδώ μπαλέτο έχει μόνο τμήματα για κοριτσάκια-φυσικά! Έχετε καμια ιδέα?

Ο μικρός στο μεταξύ ακολουθούσε απο πισω και προσπαθούσε να κάνει τα ίδια σαν μαϊμουδάκι, αλλά πιο ατσούμπαλα. Μετά πέσανε κάτω και γαργαλιόντουσαν και ξεκαρδίζονταν στα γέλια. Όταν έλεγα τις προάλλες για τις όμορφες στιγμές των 2 παιδιών...ε, σε αυτά αναφερόμουν!

Με όλα αυτά, με έπιασε μια συγκίνηση...το βράδυ ξάπλωσα με την αίσθηση ότι είμαι η πιο τυχερή κι ευτυχισμένη μανούλα του κόσμου! :D:D:D

κάποια σχολή χορού γενικότερα?? έχεις δει την ταινία "μπίλυ έλιοτ-γεννημένος χορευτής"???

όσο για την συγκίνηση με τα παιδιά, άστα φιλενάδα... περισσεύει...

υ.γ. ο μικρός σταθερά με πυρετό και ψιλοκαταβεβλημένος - αργότερα θα πάμε γιατρό...

οσο για το πρηξιμο..ειναι το ψυχοσωματικο μου...οταν πιεζομαι στρεσαρομαι κλπ φουσκώνω σαν μπαλόνι

το ίδιο σύμπτωμα έχουμε Μάρα. κι εμένα εκεί με βαράει. κυρίως κοιλιά! τούμπανο, όπως τώρα καλή ώρα....

μόλις τελείωσα με πλειστηριασμό...μπλιαχ!

Αγγελίνα, αυτή την εβδομάδα είναι στη μαμά μου στο χωριό. την Δευτέρα ούτε που με χαιρέτησε, δεν γύρισε καν να με δει! έφυγε γελώντας!:(:P;)

σιγά σιγά φτάσαμε σήμερα το πρωί να μου πει μόνη της (γιατί την περίμενα κ παρατήρησε το ύφος μου-προσμονή μου) "γειά ΣΕ μαμά!" χαμογελώντας!

στο χωριό βγαίνει αρκετά, παίζει, συναναστρέφεται κόσμο, έχει άπλα!

Κικίτσα, Αγγελίνα, τις μανούλες σας κ τα μάτια σας. όλα καλά να πάνε κ για τις δύο!

σε όσα είπε η συμπεθέρα μου εγώ όλα αυτά τα έζησα στον υπερθετικό βαθμό, καθότι χωριατόπαιδο!

τί μούρα μόνο;

εγώ έτρωγα με τα άλλα παιδιά "γαλγάνια" το εσωτερικό του κορμού από τα αγκάθια. τί τέλειο πράγμα!

κλέβαμε ανά ομάδες κορόμηλα από όλο το χωριό, κι ας είχε η γιαγιά μου τα καλύτερα κ τα περισσότερα! απλά για την πλάκα!

παίζαμε κρυφτό σε όλο το χωριό κ μιλάμε για μαύρα σκοτάδια μεσάνυχτα!

παίζαμε τα απογεύματα τζαμί κ μήλα στους δρόμους κ πλάι μας περνούσαν οι αγελάδες που επέστρεφαν από τη βοσκή!

έπινα ΦΡΕΣΚΟ γάλα αγελάδας ημέρας κάθε πρωί, ένα βαθύ πιάτο κάθε φορά! κ είχε γεύση γάλακτος όχι πλαστικού!

γυρίζαμε σπίτι αργάμιση κ επειδή είχαμε περιορισμό ώρας, γυρίζαμε με την αδερφή μου τα ρολόγια μας κ λέγαμε μπούρδες τις οποίες καταλάβαινε η μάνα μου.

κλιματισμό;;;;;

κοιμόμασταν έξω στην ταράτσα ή στην αυλή. δηλαδή εγώ τρύπωνα στο ντιβάνι ή στρώμα του μπαμπά μου που κοιμόταν έξω γιατί ζεσταινόταν. τί καλά!

δεν κλείδωνε κανείς κ όλοι είχαν ντιβάνια έξω ή στην ταράτσα κ κοιμόντουσαν αμέριμνοι.

παλιά απολάμβανα να ακούω τα βράδια ιστορίες από τις παρέες των μεγάλων που μαζέυόντουσαν κ έκαναν πηγαδάκια στις γειτονιές. βράδυα που μύριζαν αουτάν κ εμείς ως πιτσιρίκια κρεμόμασταν σαν μαϊμούδια από τα δέντρα καμαρωτά γιατί μοιάζαμε στον ταρζάν!

βλέπαμε κάντυ κάντυ, καραγκιόζη, θάντερ κατς (κι αυτό άγριο το θεωρώ, αλλά ας όψετε η τσιτάρα που μου άρεσε κ την παρίστανα), χάιντι, κλπ

τώρα ανοίγεις τα παιδικά κ πέρα από 1-2 είναι για σπάσιμο η τηλεόραση!

από τις πρωινές ώρες δεν μπορείς να ανοίξεις τηλεόραση. γυμνόστηθες διαφημίζουν, άντρες κ όχι μόνο σκοτώνουν, άνθρωποι που κηνυγιούνται, τρέχουν αίματα, σπάνε πράγματα, καταστροφές, τέρατα...γιατί πρέπει να σκιάζομαι για να περνάει η ώρα μου;

έχω κι άλλα, αλλά σας κούρασα με τα δικά μου...

πάσο!;)

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες!

Εδω κι εγω, βολοδερνω! Πηγαμε με τη μικρη θαλασσα το απογευμα, ξεκολλησαμε απο την παραλια στις 20:50 :shock:

Χρονια πολλα και απο εμενα στο ζωπυροπαιδακι και περαστικα του συναμα! Ε, τον φουκαρα τι του μελλε να παθει ανημερα των γενεθλιων του! :(

Κατα τα αλλα ολα καλα.. Παρασκευη κλεινει ο σταθμος μας (πρεπει να το εχω πει και χιλιες φορες, το κανω για να το χωνεψω :mrgreen:) και ομολογω πως θα μου λειψει πολυ η Ρενα (η διεθυντρια).. Μιλουσαμε καθημερινα, τη συνηθισα και της ειπα εχθες στην πλακα πως θα την παιρνω και τον Αυγουστο να μιλαμε! :lol: Η γυναικα ειπε να την παιρνω οποτε θελω και οποτε θελω να παω κι απο το σπιτι της να πιουμε καφε (μενει 2 στενα πριν το σπιτι μου)! Ενταξει, δεν θα παω :mrgreen: αλλα μου αρεσει που εχουμε τετοια σχεση! Την εχω μες στην καρδια μου!

Παω να φαω και να ξεραθω!

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μπήκα για καληνύχτα. Έχει λίγη ώρα που γυρίσαμε από τα μαγικά τα οποία ήτανε μάπα, αλλά ο Μάνος ήταν εκστασιασμένος!

οξεία αμυγδαλίτιδα ο γιος μου κι εντελώς κλειστή μύτη...

πυρετό 40,7...

Ζούπυ να χαίρεσαι το γιόκα σου!Γερός κι ευτυχισμένος!

Κι εμείς αμυγδαλίτιδα...

σχόλασα. φιλούρες κ ναι, είμαστε τυχερές που είμαστε μανούλες!

να μας ζήσουν τα αγαπάκια!

Πολύ τυχερές Σεβούλα μου!

Φαιάκο τι παιδί είσαι εσύ?Τι παιδί είσαι εσύ? Αξιολάτρευτο!Εκτός από όταν πρήζεις το Μαράκι:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

και ομολογω πως θα μου λειψει πολυ η Ρενα (η διεθυντρια)..

Αχ, και εγώ που νόμιζα πως λες για μένα...:D

DmXup2.png

οξεία αμυγδαλίτιδα ο γιος μου κι εντελώς κλειστή μύτη...

πυρετό 40,7...

Έφαγε τπτ παγωμένο ή είναι ιογενής? Γιατί πολύ την ακούω τελευταία...

Έτσι κάνει η ρουφιάνα, πολύ πυρετό. Ρώτα εμένα που έκανα τέτοιες κρίσεις κάθε μήνα σχεδόν για πολλάαααα χρόνια. Α ρε μάνα, τι τράβηξες...Επίσης ο πυρετός αργεί να πέσει τα πρώτα 24ωρα, μέχρι να πιάσει η αντιβίωση. Καταβάλλει πολύ τον οργανισμό, εξάντληση, αδυναμία, ζαλάδα κλπ.

Περαστικά-περαστικά-περαστικά κι αγύριστα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Κορίτσια,

Και σκέφτομαι.......... και συλλογίζομαι............

Πόσο μα πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα και πλέον κάνουμε 1 παιδί άντε 2 και πέφτουμε με τα μούτρα, υστερία. Τα παιδιά μας να είναι τέλεια και τα φυλάμε και τα προσέχουμε, και καλά κάνουμε! Και φυσικά καταλαβαίνετε ότι δεν αναφέρομαι σε κπ από εμάς αλλά βάζω και τον εαυτό μου μέσα!

έτσι μας εχουν κάνει οι καιροι που ζουμε ρε.....

Βλέπω από μένα, τουλάχιστον, ότι

1. δεν έχω αφήσει ποτέ τον Π. να βγει στη γειτονιά να παίξει μόνος του -από φόβο!

που μένεις Νίτσα;;;

εδώ που ζουμε τα τελευταια 2 χρόνια, χωριο όμως ε... κανονικό χωριό... τα παιδια τα βλεπεις στους δρόμους όπως παλία κι οι γειτονιές γεμάτες από ζωή!!!!!!

2. δεν έχω κάνει ούτε 1 εμβόλιο στο Κέντρο Υγείας Μάνας & Παιδιού. Τα έχω πληρώσει όλα αδρά, όπως πολλές από εμάς (χαζομάρα!) κι εξακολουθώ να το κάνω.

εδω εχουμε μεγάλη ευκολια γιατι δεν εχει το ικα ιατρεια... αρα παμε σε ιδιωτη που εχει συμβαση με το ικα και τα κανουμε δωρεαν.... φυσικα με το ελληνικο κρατος ολο μλκς γινονται αλλα οι συνθηκες τουλαχιστον στο δικο μας παιδιατρο ειναι αριστες!!!

3. τα παιδιά μου δεν έχουν περάσει ούτε ΜΙΑ παιδική αρρώστια. Εγώ τις είχα περάσει σχεδόν όλες (ιλαρά, ανεμοβλογιά που την είχα κολλήσει και στον πατέρα μου, μαγουλάδες, σταφυλόκοκκο).

κι εγω τα εχω περάσει όλα αυτα....

4. χωρίς κλιματιστικό δεν "παίζει" να κοιμηθούμε. Με εξαίρεση τις 2 τελευταίες μέρες που την πάτησα.

δεν εχουμε κλιματισττικό... άλλωστε εδω δεν πολυχρειαζεται κιολας....

5. Φυσικά δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να επιτρέψω στα παιδιά να σκαρφαλώσουν ή να παίξουν κάτι επικίνδυνο -για ευνόητους λόγους!

α καλα.... ελα να δεις το κων τι ταρζανιες κανει....

αλλα ειπαμε εδω βλεπει κι ολα τα αλλα παιδια στην αυλη κ τρεχει κι ο σπορος απο πισω να κανει τα ιδια.... δεν ειχες διαβασει πριν απο μερικες μερες που βουτηξε με το κεφαλι στο αυλακι με το νερο απο το ποταμι;;; κ πως δε πνιγηκε.... ε ειδε ενα κοριτσακι να κανει ακροβατικα, ακολουθησε κι αυτος κι εκανε τη βουτια....

6. πλέον δεν παίρνουμε παιδικά dvd -ότι θέλουμε το κατεβάζουμε. Και με το που βγει κάτι καλό στο σινεμά παίρνουμε τα παιδιά και τρέχουμε.

κανεις εδω μεσα δε βλεπει τηλεοραση, dvd κτλ....

Και φυσικά τότε για εργοθεραπείες, ΣΔΠ κλπ κλπ. ούτε λόγος. Όχι ότι δεν υπήρχαν, υπήρχαν, απλά ο κόσμος δεν γνώριζε!

αυτο δεν ειναι παντα καλό... αυτα (εργοθεραπεις κτλ) βοηθάνε πολυ παιδια που εχουνε θεματα....!!!!

Καταλήγω στο ότι, κρίνοντας από τον ευατό μου πάντα, τα παιδιά μας μεγαλώνουν "φυλακισμένα" και με συγκεκριμένα πρότυπα και καλούπια.

Του "μη", του "δεν πρέπει" κι όλα από φόβο...

ένας λόγος ήταν ολα αυτα που συζηταμε κ μολις γεννηθηκε ο κων τα μαζεψαμε κ φυγαμε.... να γλιτωσουμε απο λιγο αγχος, τρεξιμο.... εδω είναι αλλοι οι ρυθμοι... πανε ολα σε πιο αργη κινηση.... εγω που ειμαι κ σκατορομαντικη εδω την εχω καταβρει!!!!!!!

Διαφημίσεις

Έφαγε τπτ παγωμένο ή είναι ιογενής? Γιατί πολύ την ακούω τελευταία...

Έτσι κάνει η ρουφιάνα, πολύ πυρετό. Ρώτα εμένα που έκανα τέτοιες κρίσεις κάθε μήνα σχεδόν για πολλάαααα χρόνια. Α ρε μάνα, τι τράβηξες...Επίσης ο πυρετός αργεί να πέσει τα πρώτα 24ωρα, μέχρι να πιάσει η αντιβίωση. Καταβάλλει πολύ τον οργανισμό, εξάντληση, αδυναμία, ζαλάδα κλπ.

Περαστικά-περαστικά-περαστικά κι αγύριστα.

και παγωμένα έφαγε/ήπιε και ιός σέρνεται... βράστα, για να μην πω τίποτα πιο βαρύ!:cool:

πέρναγες αυτό σχεδόν κάθε μήνα για πολλά χρόνια??:shock: πως άντεξες κοριτσάκι?:confused:

(όχι ότι εγώ δεν αρρώσταινα...:roll:)

ε ρε... (θα το λέω συνέχεια)... οι δόλιες οι μάνες μας (συγκινούμαι τώρα...)

τα συμπτώματα είναι όλα όπως τα περιγράφεις!!

υ.γ. ευχαριστώ για όλες τις ευχές κορίτσια!!!

κάναμε τις βόλτες μας, πήγαμε σπίτι της θείας μας-νονάς μας (δεν ξεκολλάει από την αγκαλιά της), αλλά αυτό που μου έμεινε σήμερα ήταν που πήγαμε τυχαία να ανάψουμε κεράκι σε μια εκκλησία κ αυτή η εκκλησία ήταν αφιερωμένη σε Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, Άγιο Παντελεήμονα κ Αγία Παρασκευή.

Αύριο γιορτάζουν όλα τα χρυσοβαλαντάκια!

να σας χαιρόμαστε!

υγεία κόρες κ αγάπη!

καληνυχτες.............

ζωπυρούλα μου γρήγορα να γίνει καλά το παιδί!

Τωρα λεω εγω να μπω ή να μην μπω.....δεν εχω νεα.......βασικα ΑΚΟΜΑ μπανια κανουμε συνεχεια. Εχουν αντικαταστησει πληρως την παιδικη στην οποια εχουμε σταματησει να πηγαινουμε εδω και 1 μηνα και κατι ψηλααα.......

Πεθερος μπαινει εγχειρηση καρδιας (μαλλον) απο Δευτερα......2πλο bypass.......και αυταααααααααααα............

περαστικα Ζωπ!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλημέρα...

Όσο καλή μπορεί να είναι όταν ξεκινάει με πρωινή υστερία του Μ...

Εδώ και 1 ώρα κλαίει και ωρύεται...κάτω όχι νάνι όχι κάτω όχι νάνι...

Βάλτε μου παπούτσια, όχι βγάλτε μου παπούτσια βάλτε μου όχι βγάλτε μου.

Η φωνή του θα κλείσει από τις τσιρίδες...

Ταχω παίξει

Wktmp2.png

qIogp3.png

Τωρα λεω εγω να μπω ή να μην μπω.....δεν εχω νεα.......βασικα ΑΚΟΜΑ μπανια κανουμε συνεχεια. Εχουν αντικαταστησει πληρως την παιδικη στην οποια εχουμε σταματησει να πηγαινουμε εδω και 1 μηνα και κατι ψηλααα.......

Πεθερος μπαινει εγχειρηση καρδιας (μαλλον) απο Δευτερα......2πλο bypass.......και αυταααααααααααα............

περαστικα Ζωπ!

Να μπαίνεις Ell, να μπαίνεις. Εστω για καλημέρα.

Καλά κάνετε και κάνετε μπανάκια. Παιδική χαρά πάτε όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Τώρα θαλασσίτσα. Και εμείς κάπως έτσι κάνουμε.

Εύχομαι καή επιτυχία στον πεθερό σου και γρήγορη ανάρρωση.

Καλημέρα...

Όσο καλή μπορεί να είναι όταν ξεκινάει με πρωινή υστερία του Μ...

Εδώ και 1 ώρα κλαίει και ωρύεται...κάτω όχι νάνι όχι κάτω όχι νάνι...

Βάλτε μου παπούτσια, όχι βγάλτε μου παπούτσια βάλτε μου όχι βγάλτε μου.

Η φωνή του θα κλείσει από τις τσιρίδες...

Ταχω παίξει

Αχ, λες να μην ξέρουμε? Ποια δεν τα έχει περάσει αυτά.. Και θα τα ξαναπεράσει δεκάδες φορές ακόμα.. Υπομονή, τίποτα άλλο.

Ναι ξέρω και μένα όταν η πίεση έχει πιάσει ταβάνι και οι απέξω μου λένε υπομονή......:rolleyes:

Αλλά και τι να πώ? Πλακωσέ το ξύλο? Δεν......

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...