Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

τα νευρα μου....τζιφος και σημερα. η επισημη "δικαιολογία": "κάποιος έχει μπλοκάρει τον λογαριασμό της αλφαμπανκ που μπαινοιυ τα λεφτά του πρακτορείου και για να εισπράξουμε θελουμε κάποια χαρτιά απο τη νομική υπηρεσία" και παπαρια μάντολες

ιδεα: ετοιμαζω το τελευταίο τευχος της σεζόν.... κανείς δεν με ελέγχει τι βάζω και τι δεν βαζω (ο μαλακας που μου το επαιζε εκδότης einai ejafanismenow mazi me 100 χιλιαρικα απο εισπράξεις το τσιράκι του φυγά που σας έλεγα πρίν). να εβαζα λέτε κανα θεματακι περι του τι μας συμβαίνει; με ονοματα, φωτο κλπ κλπ και τιτλο "μεγαλο κανονι στην αγορά των ΜΜΕ".... ε?ε?ε? ωραιο δνε θα ήταν;

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

to 3. λευκουλα το έκανα ουτως η άλλως απο τοτε που η πουκι8ρα ηταν βρέφος.. μια και καλα για τα μικρόβια, δυο επειδη ειναι μικράκι και δεν ξέρεις γλυκεια μου να το κρατάς, μετά επειδη ειναι ατι8αση και μπορει να σου πεταχτεί απο την αγκαλιά ε και τώρα πλέον ειναι γνωστο πως δεν επιθυμω να πλησιάζει το παιδι ουτε στα 10 μέτρα....

αντε να δουμε πώς θα πάει το καλοκαιρι καθως γενικά το μειγμα ειναι εκρηκτικό... απο τη μια η μανα μου εχει κουραστει με την πε8ερά μου, τα σογια, τα νευρα τα δικα μου λογω της δουλειάς, τα νευρα του Η.... γενικά, οπου λαλουν πολλά κοκορια...και σιγα μανδαμ καντε πιο εκει 8α πιάσουμε κορέους... μα το 8εο μακαρι να τα βολέψουμε και να μπορεσουμε να φυγουμε με τον Η και το παιδι εστω για 3 μέρες και να πάμε κάπου ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! δεν θελω να ακουγομαι αχάριστη ρε γμτ...ειδικά η μανα μου εχει γινει θυσια για το παιδι κλπ αλλά ωρες ώρες δεν αντέχω τπτ και κανέναν... και δνε μιλάω για να μην ακουστω κρετινω και αχάριστη αλλά πραγματικά ΕΙΔΙΚΑ φετος το καλοκαίρι δεν ειμαι για πολλά πολλά

dZJip3.png

να εβαζα λέτε κανα θεματακι περι του τι μας συμβαίνει; με ονοματα, φωτο κλπ κλπ και τιτλο "μεγαλο κανονι στην αγορά των ΜΜΕ".... ε?ε?ε? ωραιο δνε θα ήταν;

Άμα έχεις καλό δικηγόρο και λεφτά περίσσευμα..........βουρ στο ψητό.

και ο δικός μου κάπως έτσι δεν πληρώνεται αν και απολυμένος 2 μήνες τώρα.... η αργώ δεν βάζει λεφτά, έχει μπλοκάρει λογαριασμούς κλπ παπαριές.

Διαφημίσεις

Μάρα το μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτά που διάβασα μου φάνηκε το ότι η ξαδέρφη σου δεν παραδέχεται ότι το παιδί της έχει πρόβλημα... δεδομένου αυτού, μόνο την απομάκρυνση θεωρώ λύση.

Το ότι ένας ψυχολόγος σήκωσε τα χέρια ψηλά, φυσικά δεν σημαίνει τίποτα. Σίγουρα υπάρχουν καλύτεροι και εμπειρότεροι ψυχολόγοι όπως και ψυχίατροι.

Ωχ... περαστικά! Η δική μου πλάνταξε στο κλάμα μετά το εμβόλιο και όταν ήρθαμε σπίτι συνέχισε το σόου... τελικά έφαγε με τον μπαμπά αφού εμένα που την κράταγα στο εμβόλιο δεν ήθελε καν να την πλησιάζω...

Μιας και η θεία μου είχε την καλή θέληση να κρατήσει τη μικρή για να πακετάρω, έκλεψα λίγο χρόνο και πήγαμε με το Μάνο θέατρο. Εντυπωσιάστηκα από το πως κάθησε και παρακολουθούσε.

Παλ, έχει διάφορες εκδηλώσεις η Καλαμαριά, στις πλατείες. Αύριο έχει ταχυδακτυλουργούς στην Κρήνη. Αν θες, και αν τα καταφέρω κι εγώ πάμε altogether!

Ζούπυ περαστικά...από τι?

Χάρλοου, και δαμάσκηνα από ότι θυμάμαι είναι σούπερ για δυσκοιλιότητα.

Αερικό υπομονή.

Μάρα, με κάλυψε η Παλ.

Δεν ξεχνώ καμμία,ε?

κόρες όποια δει και το δικό μου θεματάκι με το Μάνο, ας ρίξει καμμιά συμβουλή!

Καληνυχτώ! Πάω να μπανιάρω κοιμήσω, ήρθε κι ο Λ...κι έχω και τρομερό πονοκέφαλο.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπεριζω τις ομορφες!

Σημερα πηγαμε ξανα σε παρτυ, αυτη τη φορα οικογενειακο! Σημερα εχει η αδερφη μου την ονομαστικη της εορτη και γενεθλια μαζι. Οποτε μαζευτηκαμε οικογενειακως, κοψαμε μια τουρτιτσα, φαγαμε και καλαμακια (ή σουβλακια για τις Θεσσαλονικες μας!) και γυρισαμε σπιτι..

Σεβη μου... Αυτες οι ρημαδοτυψεις θα μας καταστρεψουν για τα καλα.. Ειναι λαθος ρε μαμωτο.. Ειμαστε διπλα τους, κανουμε ο,τι καλυτερο, τι αλλο πια? Τις προαλλες με επιασε μια κρισαρα και θυμηθηκα το μπαμπα μου (ο οποιος μας αφησε οταν ημουν 6 μηνων και απλα δεν ξαναεδωσε σημεια ζωης).. Με πονουσε μεχρι να μαθω για τον αδερφο μου η αδιαφορια του, τωρα μου μοιαζει μηδαμινη μπροστα στη σχεση που μου στερει απο το αδερφακι μου. Και σκεφτομουν πως το μονο που εχω να καταλογισω σε αυτον τον ανθρωπο, ειναι πως ηταν και ειναι ΑΠΩΝ. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο. Καλως ή κακως δεν ηταν "εδω" να με μαλωσει, να μου φωναξει, να με χτυπησει και παει λεγοντας.. Σκεφτομουν ταυτοχρονα πως η Μαρια οταν μεγαλωσει θα εχει να μου καταλογισει πως της φωναζα, την εβαζα τιμωρια προσπαθωντας να θεσω ορια, της εσπαγα εν πασει περιπτωσει τα νευρα ρε παιδι μου.. Και ενδομυχα...... μου φανηκε για μια στιγμη πως δικαιολογησα τον πατερα μου που εφυγε τοτε.. :oops: Αν ποτε μιλουσαμε θα του ελεγα πως τον καταλαβαινω, πως δεν με πειραζει αυτο.. Στο κατω - κατω, δεν ξερω τι ειναι καλυτερο.. Να μενεις και να τα κανεις αχταρμα? Ή να φευγεις και να αφηνεις μεν ενα κενο αλλα να ειναι ευτυχισμενο το παιδι σου? Ειλικρινα δεν ξερω... Εσυ παντως προσπαθησε να θεσεις ορια.. Με οποιο τροπο μπορεις, αντεχεις.. Δεν υπαρχουν μυστικα και ματζουνια.. Ενστικτο και αγαπη.. Με αυτα μεγαλωνουν τα παιδια.. Εστω κακομαθημενα! :) Παρεπιπτοντως (ασχετο βεβαια) σουπερ το μαλλακι σου και η Χρυσπα κουκλα στη θαλασσα!! :D

Μαρα θα συμφωνησω με τη Λευκη.. Αστον τρελο στην τρελα του. Απο τη στιγμη που η ξαδερφη δεν θελει να παραδεχτει και να αποδεχτει το προβλημα, δεν μπορει να παρεμβει κανεις σας.. Προσπαθησε να αποφευγεις τα πολλα - πολλα και φυσικα το παιδι μακρια της!

Κικη εγω πιστευω πως ο Μανος ειναι μια χαρα.. Δεν πιστευω πως χρειαζεται να αλλαξεις κατι στον τροπο που το αντιμετωπιζεις μεχρι στιγμης.. Απλα μην αγχωνεσαι τοσο γιατι δεν αντιλαμβανεται το λογο, αλλα καταλαβαινει πως κατι παει στραβα..

Μπουνιδακι.. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΛ λεμε! Αμα θες τον παιρνω εγω, το θεμα ειναι θες???? :tongue:

Αερικακι περαστικα στην Κωτιτα.. Ευχομαι να εχετε ησυχο βραδυ!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Στο κατω - κατω, δεν ξερω τι ειναι καλυτερο.. Να μενεις και να τα κανεις αχταρμα? Ή να φευγεις και να αφηνεις μεν ενα κενο αλλα να ειναι ευτυχισμενο το παιδι σου? Ειλικρινα δεν ξερω...

έλα ντε.......

Με οποιο τροπο μπορεις, αντεχεις.. Δεν υπαρχουν μυστικα και ματζουνια.. Ενστικτο και αγαπη.. Με αυτα μεγαλωνουν τα παιδια.. Εστω κακομαθημενα! :-)

συμφωνω.....

μονο που οταν μας πιανουν τα δικας μας, τα σκατοψυχολογικα μας τι γινεται;;; κι εγω ψιλοασχημη φάση περναω.... κι αυτο εχει αντικτυπο και στα παιδια... κι ετσι φτανεις να σκεφτεσαι κ να αναρωτιεσαι διαφορα....

ολες τα ιδια περναμε νομιζω....

Μπουνιδακι.. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΛ λεμε! Αμα θες τον παιρνω εγω, το θεμα ειναι θες???? :tongue:

να τον παρεις!!!!!!!! αλλα πισω τον δεχομαστε μονο στρωμενο... αλλιως κρατα τον για λαφυρο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...