Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

φερτε τους ρε, ολους.... ο καλος ο μυλος ολα τ αλεθει, ε μαρια??

(μαρια πειραζει τον αφαλο της αυτη τη στιγμη, ειναι αφοσιωμενη....)

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χτες ειχε ρεπο και ηταν με το παιδι.. με πηρε να μου διηγηθει ενα χαριτωμένο συμβαν... απο το στορυ εμα8α τα εξης

μεσα στο φοκους αμαξι μας (οχι το οικογενιακο, το άλλο το πιτσιποπάκι) ήταν εκεινος, η 8εια μου 150 κιλά, η μανα μου, ιδια κοψιά με μενα, και η πε8ερα μου ο χοντροσβιγκος..και το παιδι στο καρεκλάκι του... το αμαξι 8έλει το κα8ιερωμένο σερβις του και εχουμε αργησει...η αποσταση ηταν 15 λεπτά... και ερωτώ εγώ

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΟΥΝΕΣ ΟΛΕΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΜΠΡΑΦ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟΚΑΛΤΑΚΕΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΝΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΛΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ??? Ε??????????/ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

καλησπερίζω από τας εξοχάς.

Χαρλόπαιδο τρομερά δυσκοίλιο, είμαστε με nujol και τίποτε.

Της βάζω κλισματάκι, κάθετε μετά στην λεκάνη, το υγρό βγαίνει η σκατούλα όχι.

Any ideas?

Εν συντομία διάβασα Κωτίτα είχε γενέθλια...........χιλιόχρονη και ευτυχισμένη, να την χαίρεστε.

Μάρα hit it!

λοιπον το ριχνω

5 σπιτια διαφορα απο της μανας μου, μενει η αδερφη της. σημαντικη λεπτοιμέρεια: η μοναιδκη αδερφη της εν ζωή και στην αθηνα καθιώς η άλλη ειναι τρικαλα. η αδερφη της λοιπον εχει 3 παιδια, η μεγαλη της κορη εχει 2 κοριτσια. το ένα ειναι σοσιοπαθ..και το λέω με πλήρη επιγνωση του τι λέω. το κοριτσάκι εχει σοβαρά θεματα προσαρμοστικοτητας και ενα ΑΠΥθΜΕΝΟ μισος για όοοοοοοοολο τον κόσμο. ως παιδι που προέκυψε μετά την γενηση ενός αναπηρου παιδιου ειναι τοσο κακομαθημένη και τοσο χειριστική που αν δεν γινει το δικο της ειναι ικανη να φάει ενα ταψι μπακλαβά και μετά να κάνει ακατασχετους εμετους και να την τρέχουν στο νοσοκομείο... ειναι 27 ετών, ασεξουαλ γιατι περιμένει τον πλούσιο βουλευτή και 120 κιλά.... αφηστε δε που η αδερφη της εχει δεσμο..και την βριζει...

στο δια ταυτα. πριν απο 2 εβδομάδες ενα σαββατο βράδυ λέει ο Η στην αδερφη μου...ρε λινάκι δεν πάμε να πιουμε ένα ποτο; λεει η αδερφη μου ναι αλλα να παρουμε μωρε μαζι μας και τις μικρές ξαδερφουλες να πάρουν αέρα (το τρελό και την αδερφη της - υπεροχο κοριτσι αυτη). πάνε λοιπόν και χωρίς ΚΑΝΕΝΑ προηγουμενο, το τρελό επιτιθετε στον Η και στην αδερφη μου λέγοντας πώς ο Η ειναι κοντος ασχημος και γέρος και απορεί πώς οτν παντρευτηκα και πως εκεινη 8α παντρευτει βουλευτή ή εφοπλιστή κα8ότι ειναι γυναικάρα, επισης ο ισπανος κγομενος της αδερφης μου ειναι χάλιας και την δουλευεει την αδερφή μου και απλα θελει να περνάει καλά μαζι της και δνε θα την παντρευτεί ποτε. εννοειται οτι ο Η και η αδερφη μου ειχαν σκάσει στα γέλια, το άλλο το κοριτσάκι ειχε ντροπιαστει της έλεγε να σκάσει και ζητουσε συγνώμη και κλπ.

την επομενη μερα που πηγαμε για μπάνιο το σκηνικό ήταν κάπως. ενώ ολο το σοι κάνουμε βουτες μαζί (20 ατομα συνολο μαζι με φιλους), εκεινοι ήταν σε πιο μακρινυ ξαπλώστρα. προφανώς η μικρη ειπε στη μάνα της τα χαίρια της μεγάλης και επειδη η ξαδερφη μου και η θεια μου στεναχωρηθηκαν και ντροπιάστηκαν δεν ήρθαν μαζί μας. ο Η το επιασε και σου λεει σιγα μην γινουμε μπάχαλο για το μουρλό. Και πήγε κοντά τους και τους λέει ρε παιδιά ελάτε απο δώθε τι πήγατε και κατσατε 45 στερέματα μακριά. Αναθαρησαν οι άνθρωποι και ήρθαν. Και τότες συνεβη η τραγωδία. ηρθε το σοσιοπαθ και πιανει το παιδι απο τα μάγουλα και αρχίζει να της τραντάζει το κεφάλι! το παιδί γκάνιαξε στο κλάμα...η τρελή γέλαγε και εγώ θόλωσα...πηρα το παιδι και εφυγα πρός την θάλασα για να το ηρεμησω και να παιξει με τα άλλα παιδάκια και ειπα απλά στην θεια μου που ηρθε διπλα μου πως αν ξανακουμπησει η τρελή το παιδι μου 8α την χαρακώσω

η ξαδερφη μου την πηρε και εφυγαν, ο άντρας της εβριζε καντηλια και γενικά κατασταση ρουκουνας. απο τοτε οι σχέσεις μας ειναι ευγεβνικες τυπικες και μέχρι εκεί. την ξαδερφη μου την αγαπάω..πραγμαιτκά...το θεμα ειναι οτι ολο τον αυγουστο 8α τον περάσουμε παρεάκι... πώς να πω στην ξαδερφη μου που ειναι σε πλήρη αρνηση περι της περιπτωσης της κορης της οτι πρέπει να κάνει κάτι για αυτο το παιδί; την εχουν πάει ηδη σε ψυχολογο αλλά εκεινος σηκλωσε τα χερια ψηλά και ειπε οτι δεν μπορει να κάνει κάτι... τι άλλο μπορεί να γίνει; πώς μπορώ να ισοροπήσω αναμεσα στην τρελή και το υπολοιπο σόι χωρίς να γινουμε τουμπανο στο ξύλο; εννοειται πώς ο Η ειναι ΤΟΣΟ έξαλος με την τρελή που απειλει θεους και δαίμονες.. τον κραταω με το ζορι να μην πει τιποτα γιατι αφου ειναι οικογενιακώς σε άρνηση 8α σκάσει κανα δράμα, η μανα μου δεν θα ξαναμιλήσει με την θειά μου και γενικά θα γινουμε... για εκπομπή της πάνια. τι θα κάνατε στη θέση μ;

xaρλοου καλως την! ακτινιδιο; αγγουράκι;

dZJip3.png

Μάρα είναι φανερό ότι το κοριτσάκι έχει σοβαρά ψυχολογικά και δεν πρέπει ο Η να την ξεσυναιρίζεται και να τσαντίζεται.

Τσαντίζεσαι με ανθρώπους που καταλαβαίνουν 5 πράγματα. Αυτό το παιδί όπως το περιγράφεις είναι σαλεμένο με την κανονική έννοια της λέξης.

Οπότε κάντε γνωστές τις θέσεις σας στον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο και απλά να την αποφεύγετε.

Χαρλόπαιδο δεν τρώει ακτινίδια, αγγουράκια τρώει.

Θα σκάσω αμα με πιάσεις από τη μύτη λέμε.

Διαφημίσεις

να της δώσω να πιει χαμομήλι βρασμένο? Δεν το ήξερα. Πιάνει?

θα μου το ξεράσει μάλλον, αλλά δεν χάνουμε να δοκιμάσουμε.

θα το βάλω στο ψυγείο να το πιει παγωμένο σαν αναψυκτικό... ή θέλει ζεστό?

εγω στην μικρη οταν μου εκανε κάτι ψιλο στουμπώματα απο το γάλα ώς βρεφος εδινα γαλα αραιωμένο με χαμομηλόνερο.. και εχεζε το σύμπαν... τώρα δεν εχω ιδέα για το αν χρειαζεται να ειναι ζεστό ή κρυο σαν αναψυκτικό... για δοκίμαστε σε θερμοκρασία δωματίου και βλέπεις... δωσδτης και αγγουράκι.. ε του φουστη!

dZJip3.png

τώρα που το λες το θυμήθηκα... το έκανα κι εγώ αυτό. αλλά έχουν περάσει και 5 χρόνια και το ξέχασα.

Να πω κι εγώ τον πόνο μου!!

Χτες βράδυ ήμασταν μια παρέα και τα πίναμε.

Ήτανε και μια ανηψιά μου γύρω στα 14 στην παρέα.

Κάτι συζητάγαμε με τον ξάδερφό μου ( τον πατέρα της ) για ένα μπουκάλι ουίσκυ που πριν από χρόνια στοίχιζε τουλάχιστον 50.000 χιλ δρχ.

και μου λέει η μικρή "δηλαδή πόσο είναι αυτό σε ευρώ?"

μας πεταχτήκανε τα μάτια έξω.........εμένα κόψτε να μου βγει το λεμόνι από το μπουκάλι της corona!!!!

Γεράσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...