Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε ρουκουτου μου.. (ακου 'ρουκουτου'.. χεχεχεχε)

επειδη κι εμενα, μια ζωη με σκουνταγανε να 'παω να παιξω' και διαολιζομουν αφανταστα... ασε ησυχα τα παιδακια... θα ξεθαρρεψουν οποτε και αμα γουσταρουν...

εγω ξεκολλησα στο γυμνασιο....

δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι....

για φαντασου και τον δικο μου πονο, που μπορει να ερθεις ΕΣΥ τωρα στο σπιτι μου (και ακομα καλυετρα.. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ... -ασε, μεγαλη ιστορια αυτο με την μαρια μου και τους αντρες, θα σου πω αλλη φορα)

να παρετε τη μαρια παραμασχαλα και να φυγετε, και η μικρη να μου φωναζει χαρουμενα "γειαααααααα μαμααααααααααα"

Parents are the last people on earth who ought to have children

σεβούλα.. ασε τα ενοχικά ρε μαναρι μου γλυκό. ειπαμε..ολες στο πειραμα ειμαστε..δεν εχουν και οδηγίες χρήσης τα άτιμα... οσο για τις αλλαγές των σπιτιών και τα διάφορα..κανεις το καλύτερο δυνατο που μπορείς με γνώμωνα το καλό του παιδιου σου..και αυτο είναι μπεστ οφ...

Σωστή... Οπως ειπε και ένας αγαπημένος μου (αμέσως στο πονηρό το μυαλό σας) φεύγοντας από την κλινική δεν σου δίνουν το manual!!!

ρουκουρουκου..ναι τι να σου πω.. ο σεβαχ ο 8αλασινος.. στην παραλία ξελυσάει και οταν είναι η ώρα του μπάνιου στην μπανιέρα μας ακουει όλη η χαλκίδα... ο τζεκιλ΄και ο χαιντ αυτοπροσώπως

κουτουρου παρακαλώ....:D

Αλλο η μπανιέρα. Για γέμισέ την με νεράκι, ρίξε και λίγα παιχνιδάκια ξέρεις παπάκια κλπ και θα σου πω εγω μετά πως θα παρακαλάς για να βγει....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

rkt πρός το παρον κάνουμε μπανιεράτο μπάνιο ολοι μαζι ή όποιος έχει βάρδια μαζί της... πιφ...

φιστικω.... πες μου οτι η μαρια κανει ματάκια και ναζάκια στα αγορια να πέσω κάτω ανασκελα απο τα γέλια! μουαχαχαχαχαχαχαχαχ

dZJip3.png

φιστικω.... πες μου οτι η μαρια κανει ματάκια και ναζάκια στα αγορια να πέσω κάτω ανασκελα απο τα γέλια! μουαχαχαχαχαχαχαχαχ

οοοοοοοοοοοοοοοχι στ αγορια...

εχει πιασει γκομενο τον αντρα της καλτ, της φαιης, προχτες της μεταξιας, τον πατερα της μελινας, τον αντρα της λουκομανας... ποιον αλλον ξεχναω....

οπου δει αντρα (παντρεμενο κατα προτιμηση...) κανει ντου...

ασε με... ασε σου λεω...

Διαφημίσεις

Χριστέ μου ευτυχώς δεν ξέρει τον άντρα μου.....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

ναι θεοτητα τι να σου πω...

ο αντρας μου λεει, 'θα μου φερει καναν συμμαθητη μου καμια μερα σπιτι, θα γυρισει ο γερομπισμπικης και θα με πει μπαμπα, και θα κανουμε χριστουγεννο....'

ναι θεοτητα τι να σου πω...

ο αντρας μου λεει, 'θα μου φερει καναν συμμαθητη μου καμια μερα σπιτι, θα γυρισει ο γερομπισμπικης και θα με πει μπαμπα, και θα κανουμε χριστουγεννο....'

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

αυτο ν ακουσω...............

Διαφημίσεις

Φυστικι,

ελατε να παρετε ρε καμια βδομαδα το τολ στο σπιτι σας...... κ μας τον επιστρεφετε..........

αμα δεν τον πειραζει να κοιμηθει στο σπιτακι του σκυλου...

-πιτ μπουλακι- :cool:

αμα δεν τον πειραζει να κοιμηθει στο σπιτακι του σκυλου...

-πιτ μπουλακι- :cool:

ετσι κι αλλιως εχουμε να κοιμηθουμε μαζι......ουυυυυυυυυυυυ...........

αρα κοιμιστε τον οπου θελετε!!!!!!!!!!!!!!

μονο, το Μαρακι ας τον στρωσει λιγο................. ας τον τρεξει λιγο..............

(ας πάρει και κάποιος τον Η...8α τον φερω με τις τροφές του και τις κοκα κολες του φουλ πανσιον...μαγειρευει ωραια κιολας)

κι ο τολ μαγειρας καλος ειναι.......

και δεν αφηνει τη κουζινα μπαχαλο!!!!!!!!!!

α κ δε τρωει κ πολυ............

θα τον παρετε;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...