Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

giati re mlk να σε φρικάρει; τι έκανε το παιδάκι; το αυτονοητο! πήρε ενα μικρουλάκι για να το παίξει... το βρήκα πολύ τρυφερό και πολύ γλυκό εκ μέρους της να ασχοληθει με ένα μπομπιράκι ολόκληρη κοπέλα... συγκινητικό θα έλεγα... το ίδιο περιπου εκανε και η κωτατινα στις μπάλες... της έδειχνε τις μπάλες και της έδινε πολλές για να τις πετάξει και καλά...

:shock::shock::shock::shock::shock::eek::-o:-o:-o:-o

Αλήθεια λες; (έχω κάτι φωτός σας... να σας τις δημοσιεύσω εις τον τοίχο σας ή να σας της μειλάρω; )

Ωραία.

Σας διαβάζω τόση ώρα και απορώ...

Εγώ έχω το ανάποδο πρόβλημα ρε φυστίκι...

Εμένα είναι ντροπαλές.

Πάμε σε παρτυ, κάθονται δίπλα μου και δεν πάνε να παίξουν με τα παιδάκια.

Πάνε σε παιδότοπο και κάθονται στο τραπέζι, αρνούνται να μπουν να παίξουν με τα υπόλοιπα παιδάκια.

Πάμε στην παιδική χαρά, ερχονται παιδάκια τους μιλάνε, δεν απαντάνε (τις σπρώχνω εγώ μπας και μιλήσουν... αλλά δεν) τις ρωτάνε αν θέλουν να παίξουν και λένε οχι....:shock:

Ρεζίλι με κάνουν σας λέω.. Και αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο ντροπαλές. Τι κάνω λάθος??????

Χμμμμ μηπως είναι το ίδιο ντροπαλές με τη μαμά; Η δική σου κοινωνικότητα πως είναι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ω ναι κρις! επι 10 λεπτά ο ηλιας καμαρωνε το παιδι του να παιζει με ενα μεγαλύτερο παιδάκι που του έδινε μπαλίτσες! σου λέω μεγαλεία!

αν δεν σου κάνει κόπο να μου τις μαιλαρεις... μερσι :)

dZJip3.png

Απαντω σε όλες. Ισως σε ένα βαθμό παίζει αυτό που λέτε για τα δίδυμα.

Στο σχολείο παίζουν με τα υπόλοιπα παιδάκια, άλλωστε έχουν πλέον συνηθίσει μετά από τόσους μήνες. Στην αρχή, είχαν ένα θέμα.

Αερικό, χμ, ναι έχεις ένα δίκιο....:oops::oops:

Δεν θα έλεγα ότι είμαι και τέρας κοινωνικότητας. Είμαι λίγο ντροπαλή, μέχρι να εξοικιωθώ με κάποιον... αχ......... μου έμοιασαν??????????:rolleyes:

Mara, να την αφήνεις να τρώει μόνη της και πολύ σωστά ήδη κάνεις και βοηθάς και εσύ. Και ε΄γω έτσι έκανα Μισό πιάτο φαι στα πατώματα, μισό πάνω τους, μισό στα γύρω έπιπλα και λίγο στο στόμα!!!

Το ότι κουνάει το δάκτυλο λέει όχι και συνεχίζει ακάθεκτη είναι ίδιον της ηλικίας της. Φυσικά και καταλαβαίνει. Αλλά όχι τόσο ώστε να σταματήσει την πορεία της προς τον μπουφέ...

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

δλδ με δουλευει το λαμόγιο!!!!!!! που σαι βουνιτσσαααααααααααα!

κάποιες συμπεριφορές ειναι και 8εμα οχι μονο κληρονομικότητας αλλά και κοπιαρίσματος...αφου τα παιδια μας μας εχουν προτυπο (τρομάρα μας!) φανταζομαι οτι αντιγράφουν και συμπεριφορές...αφου το κάνει η μαμά.. ετσι 8α ειναι κλπ κλπ

υγ. ειναι επικινδυνο να βουταει μονη της την φατσα της στην θάλασα; εκει που πλατσουράει κάνει ενα μπλουμ και χωνει μουσουδα μέσα...και γελάει... αλλά μονο μουσουδα οχι κεφάλι.. να την αφησουμε να το κάνει;

dZJip3.png

Δεν θα έλεγα ότι είμαι και τέρας κοινωνικότητας. Είμαι λίγο ντροπαλή, μέχρι να εξοικιωθώ με κάποιον... αχ......... μου έμοιασαν??????????:rolleyes:

.

εμενα αυτο, μου φαινεται ιδανικο....

που το προβλημα?

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

η δικιά μου είναι σαν την Μαρία της φυστίκως, αγαπάει όλο τον κόσμο, αγκαλιάζει όλο τον κόσμο,

αλλά με τάσεις προς καταστροφές.

ιδίως όπου δει ποτήρια, τραπεζομάντηλα, συρτάρια με ρούχα, ... "κουλικά" (κάτι εννοεί, αλλά δεν ξέρω τί. πάντως χαίρεται!).

φταίει που ήταν πολύ κλεισμένη,

που τα παιχνίδια της τα έχουμε χύμα στο κύμα παντού, (άτιμες τύψεις...)

που αλλάζει 3 σπίτια ανά 2 εβδομάδες,

που .... έχω πολλά να αλλάξω.

σιγά σιγά!

εγώ πάντως ήμουν ντροπαλή ως παιδάκι, γιατί αυτή τη συμπεριφορά μου επέβαλε η μάνα μου. καταπίεση!!!

πολύ φοβιτσιάρα.

η Χ είναι όμως όπως είμαι εγώ τώρα. ανοιχτόκαρδη, χαμογελαστή κ αγκαλίτσα. γελάει με την καρδιά της, χαϊδεύει, αλλά κ παραπονιάρα, νευριάζει κ τεντώνει χεράκια φωνάζοντας!

θα στρώσουμε. εύκολα, δύσκολα δεν ξέρω.

πάντως δεν είμαι αδιαφορη κ αυτό θεωρώ ότι αρκεί...

κάποιες συμπεριφορές ειναι και 8εμα οχι μονο κληρονομικότητας αλλά και κοπιαρίσματος...αφου τα παιδια μας μας εχουν προτυπο (τρομάρα μας!) φανταζομαι οτι αντιγράφουν και συμπεριφορές...αφου το κάνει η μαμά.. ετσι 8α ειναι κλπ κλπ

υγ. ειναι επικινδυνο να βουταει μονη της την φατσα της στην θάλασα; εκει που πλατσουράει κάνει ενα μπλουμ και χωνει μουσουδα μέσα...και γελάει... αλλά μονο μουσουδα οχι κεφάλι.. να την αφησουμε να το κάνει;

Και βέβαια αφού το κάνει μόνη της και της αρέσει. Πίεση δεν θέλουν τα παιδάκια με την θάλασσα. Ε, εσένα σου βγήκε θαλασσόλυκος...:D:D

εμενα αυτο, μου φαινεται ιδανικο....

που το προβλημα?

ξέρω και γω που είναι το πρόβλημα?

Να, δεν παίζουν, δεν κάνουν εύκολα φιλίες. Μάλλον βλακείες λέω ε?

Ισως απλώς δεν θέλω να μου μοιάσουν....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

σεβούλα.. ασε τα ενοχικά ρε μαναρι μου γλυκό. ειπαμε..ολες στο πειραμα ειμαστε..δεν εχουν και οδηγίες χρήσης τα άτιμα... οσο για τις αλλαγές των σπιτιών και τα διάφορα..κανεις το καλύτερο δυνατο που μπορείς με γνώμωνα το καλό του παιδιου σου..και αυτο είναι μπεστ οφ...

dZJip3.png

ρουκουρουκου..ναι τι να σου πω.. ο σεβαχ ο 8αλασινος.. στην παραλία ξελυσάει και οταν είναι η ώρα του μπάνιου στην μπανιέρα μας ακουει όλη η χαλκίδα... ο τζεκιλ΄και ο χαιντ αυτοπροσώπως

dZJip3.png

Διαφημίσεις

α και σεβη που εισαι.. το οτι το παιδι σου εκστασιάζεται με συρταρια κουλικα και διάφορα ΔΕΝ εχει να κάνει με το οτι ειναι κλεισμενο ή μη κλεισμένο... η πουκι μεγαλώνει στον αγρό και ολη μερα ειναι στα χωράφια ΑΛΛΑ μολις δει..κουλικά και συρτάρια γίνεται της ακόλαστης... ετσι ειναι τα παιδιά χριστιανη μου μην βλέπεις και εσυ λά8ος παντου και μάλιστα δικό οσυ λά8ος

dZJip3.png

εδω κι η bounitsa!!!!!

αλλα μολις διαβασα ολες τις σελιδες ακουω το μικρο λαμογιο... τρεχω, χωνω βυζι μηπως κ κοιμηθει παλι... αλλα που τετοια τυχη.... τον φερνω μαζι μου στο "σαλονι".... τον αφηνω πατωμα.... παω να απαντησω... ακουω πατουσακια... ξυπνησε κ το μεγαλο λαμογιο..... λεω προλαβαινω....

"ελεν ο μπεμπης τρωει χαρτια"... η φωνη του τολ απο το καναπε... ε χεσε μας ρε φιλε....

κουζινικά εννοεί ρε :)

όχι, γιατί πάει στα άπλυτά της στο μπάνιο κ τα ανακατεύει κ πάλι κουλικά. κουλικά κ στα αυτοκίνητα κκκκκ

σεβούλα.. ασε τα ενοχικά ρε μαναρι μου γλυκό. ειπαμε..ολες στο πειραμα ειμαστε..δεν εχουν και οδηγίες χρήσης τα άτιμα... οσο για τις αλλαγές των σπιτιών και τα διάφορα..κανεις το καλύτερο δυνατο που μπορείς με γνώμωνα το καλό του παιδιου σου..και αυτο είναι μπεστ οφ...

;)

ρουκουρουκου..ναι τι να σου πω.. ο σεβαχ ο 8αλασινος.. στην παραλία ξελυσάει και οταν είναι η ώρα του μπάνιου στην μπανιέρα μας ακουει όλη η χαλκίδα... ο τζεκιλ΄και ο χαιντ αυτοπροσώπως

:lol::lol:

γειά σας. σχόλασα!

φιλούρες!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...