Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

giati re mlk να σε φρικάρει; τι έκανε το παιδάκι; το αυτονοητο! πήρε ενα μικρουλάκι για να το παίξει... το βρήκα πολύ τρυφερό και πολύ γλυκό εκ μέρους της να ασχοληθει με ένα μπομπιράκι ολόκληρη κοπέλα... συγκινητικό θα έλεγα... το ίδιο περιπου εκανε και η κωτατινα στις μπάλες... της έδειχνε τις μπάλες και της έδινε πολλές για να τις πετάξει και καλά...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κικη μου εχω αρχισει και το καταλαβαινω...οπως επισης και να χαμπαριάζω ποιοι ειναι φιλοι μας και μας νοιάζονται και παιρνουν κανα ρημαδοτηλέφωνο και ποιοι ειναι μπουζουκογνωστοί (δλδ απλά παρεάκια για να βγαινουμε για κανα κρασάκι και να συζηταμε απλά τιες τρεχουσες πολιτικέ εξελίξεις)... ολα καλα 8α πανε στο τέλος το ξέρω...

dZJip3.png

(βαριομαστε τοσο πολύ στη δουλεια που μια συναδελφος διορθωτρια φιλολογος με μεταπτυχιακο στις ΔΑΔ μας κάνει MCHAT teστσ σε οσες εχουμε παιδιά... δουλεια δεν ειχε ο διαολος επλεκε σεμεδάκια)

dZJip3.png

giati re mlk να σε φρικάρει; τι έκανε το παιδάκι; το αυτονοητο! πήρε ενα μικρουλάκι για να το παίξει... το βρήκα πολύ τρυφερό και πολύ γλυκό εκ μέρους της να ασχοληθει με ένα μπομπιράκι ολόκληρη κοπέλα... συγκινητικό θα έλεγα... το ίδιο περιπου εκανε και η κωτατινα στις μπάλες... της έδειχνε τις μπάλες και της έδινε πολλές για να τις πετάξει και καλά...

αμα της εδειχνε πως να κρεμιεται αναποδα απο τα δυχτια, θα ειχες την ιδια γνωμη?

οσο για τη δουλεια σου και το τι μελλει γενεσθαι... δεν ξερω ρε παιδια... πρωτη φορα στη ζωη μου νιωθω και γω τοσο ρευστα τα πραγματα.... θα δουλεψω απο σεπτεμβρη? με σσυμφερει να δουλεψω για πενταροδεκαρες?

και με ενσημα τι θα γινει?

τιποτα, στον αερα ειμαστε ολοι........................

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

ναι θα ειχα την ιδια γνωμη και στο λέω μπέσα. μονο και μονο το οτι ολοκληρη κοπέλα ασχοληθηκε με ενδιαφέρον με ένα μπομπιράκι ειναι εξαιρετικό.,.. και στην τελική μαρι παιδιά ειναι και βρισκονταν σε παιδότοπο να ξελυσάξουν τι ήθελες να της δείχνει; την πουλια και τον αυγερινό; ή να της πιάσει κουβεντα για το μνημόνιο...

ποια ενσημα μαρι τραμπακουλιασμένη κ εσυ; γιατι τι τα 8ες; 8α παρεις συνταξη νομιζεις; ή εχεις την σουπερ ντουπερ ιατροφαρμακευτική περιθαλψη για το παιδι;... ολα σμπαράλια έγιναν... για να φανταστεις ΠΟΣΟ σμπαράλια, το αφεντικο - φυγας που το ξερω απο τα 18 μου, που ηταν απο τους ρπώτους που εμαθε την εγκυμοσύνη μου, που μου ελεγε πάντα "μαρακι εσυ δεν θα φυγεις ποτέ απο εδώ μεσα, εισαι ο ανθρωπος μου" και τέτοιες πίπες, ο ΙΔΙΟΣ άνθρωπος έβαλε τσιράκι του να σηκώσει λεφτά απο τo πρακτορείο τύπου και να κάνει εισρπάξεις απο πελάτες μας, και να του τα στειλει στον προσωπικό του λοιγαριασμο στην αμερική, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ οτι ειμαστε απλήρωτοι και 8α παραμείνουμε απλήρωτοι...οποτε τι μου συζητάς τώρα... ολα ειναι σμπαράλια και δεν υπάρχει καμία αξια πλέον... κα8εις και ο κώλος του...

dZJip3.png

κοιτα, καλη κακη η ιατρικη περιθαλψη ειναι αναγκαια... την ιδιωτικη μου ασφαλεια την εκοψα, ή μαλλον κοπηκε απο μονη της... ΑΣΠΙΣ... μοου χαχχαχαχα (μου ειχε πληρωσει ομως, πριν την φαει η μαρμαγκα, μια γεννα, μια αποβολη με αποξεση, μια σκωληκοειδητιδα πιο παλια, και ενα ινωμυωμα...)

επισης δεν με χαλασε το επιδομα γεννας, ουτε οτι μπηκε το παιδι μου στο σταθμο με μορια απο τη δουλεια μου..

επισης... ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ να καθομαι σπιτι και να μην δουλευω... ε, δε γινεται ρε φιλε, απο τα 17 βγαζω το ψωμι μου μονη μου, τωρα στα γεραματα θα γυρισω στο χαρτζηλικωμα?

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. το πατατακι της φωτενας (κινκατζουτζουλα) εκανε σημερα τα πρώτα του βηματακια..γιεεεεεεεεεεεεεε

:D:D:D:D:D:D

ΚΑΛΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μαναααααααααααα

Ωραία.

Σας διαβάζω τόση ώρα και απορώ...

Εγώ έχω το ανάποδο πρόβλημα ρε φυστίκι...

Εμένα είναι ντροπαλές.

Πάμε σε παρτυ, κάθονται δίπλα μου και δεν πάνε να παίξουν με τα παιδάκια.

Πάνε σε παιδότοπο και κάθονται στο τραπέζι, αρνούνται να μπουν να παίξουν με τα υπόλοιπα παιδάκια.

Πάμε στην παιδική χαρά, ερχονται παιδάκια τους μιλάνε, δεν απαντάνε (τις σπρώχνω εγώ μπας και μιλήσουν... αλλά δεν) τις ρωτάνε αν θέλουν να παίξουν και λένε οχι....:shock:

Ρεζίλι με κάνουν σας λέω.. Και αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο ντροπαλές. Τι κάνω λάθος??????

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

κοιτα, καλη κακη η ιατρικη περιθαλψη ειναι αναγκαια... την ιδιωτικη μου ασφαλεια την εκοψα, ή μαλλον κοπηκε απο μονη της... ΑΣΠΙΣ... μοου χαχχαχαχα (μου ειχε πληρωσει ομως, πριν την φαει η μαρμαγκα, μια γεννα, μια αποβολη με αποξεση, μια σκωληκοειδητιδα πιο παλια, και ενα ινωμυωμα...)

επισης δεν με χαλασε το επιδομα γεννας, ουτε οτι μπηκε το παιδι μου στο σταθμο με μορια απο τη δουλεια μου..

επισης... ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ να καθομαι σπιτι και να μην δουλευω... ε, δε γινεται ρε φιλε, απο τα 17 βγαζω το ψωμι μου μονη μου, τωρα στα γεραματα θα γυρισω στο χαρτζηλικωμα?

αχαχαχαχα ασπις μουαχαχα τι γέλιο! τουλαχιστον κάτι "πρόλαβες". κοιτα όπως οτ θέτεις δεν εχεις και άδικο..μάλλον διάγω μερες ματαιότητας...

dZJip3.png

πες ταααααααααααααααααααααα! γιατι κα8ομαι και μοιρλιαζω που εχω φορτωθει του δυσμοιρου του συζυγου μου και κανεις δεν με νιωθει!

dZJip3.png

Ωραία.

Εμένα είναι ντροπαλές.

Πάνε σε παιδότοπο και κάθονται στο τραπέζι, αρνούνται να μπουν να παίξουν με τα υπόλοιπα παιδάκια.

Πάμε στην παιδική χαρά, ερχονται παιδάκια τους μιλάνε, δεν απαντάνε (τις σπρώχνω εγώ μπας και μιλήσουν... αλλά δεν) τις ρωτάνε αν θέλουν να παίξουν και λένε οχι....:shock:

Ρεζίλι με κάνουν σας λέω.. Και αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο ντροπαλές. Τι κάνω λάθος??????

ρουκουτου μου δεν εχω ιδεά.,.. μπας και κανουν πολύ ωραία παρεούλα μεταξύ τους ώς διδυμάκια και δεν τρελένονται για..εξωσχολικους;

dZJip3.png

Ωραία.

Εμένα είναι ντροπαλές.

νομιζω τα διδυμακια το εχουν αυτο..γιατι εχουν το ενα το αλλο και δεν τους ενδιαφερει η περαιτερω επικοινωνια...κανω λαθος? και μιας φιλης ετσι ειναι...

οχι μαρι μαρα ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ!!!!!!!!!

ρουκου...μάλλον ειναι πολύ καλά μεταξύ τους και σου λέει που να πάμε τώρα να ανοιγουμε παρτίδες με τα άλιεν :P συζητησε το με την δασκάλα στο σχολείο τους όμως ή ψαξτο λίγο

(ερώτηση. οταν η πουκι πάει να κάνει κάτι που δεν πρέπει, πχ να πάει στον μπουφε με τα ποτηρια και να ανοιξει τα τζαμάκια την απομακρύνουμε και της λέμε "μη πουκι μου, οχι εκει" και της κάνουμε την χαρακτηριστική κίνηση με το δάχτυλο τυπου οχι οχι. εκεινη αμέσως κάνει το ίδιο με πονηρό γέλιο,δλδ μας λέει οχι οχι με το δαχτυλο και κουνάει και το κεφάλι, μας στελνει φιλάκι, και συνεχιζει την πορεία.. πρός τον μπουφέ ακα8εκτη. απορία: ειναι μικρο και δεν καταλαβαινει ακόμη το όχι; το καταλαβαινει μια χαρά και μας δουλεύει ασυστολα;)

επίσης... θέλει να τρώει μόνη της. προς το παρόν της..περνάει το δικό της, εχει το κουταλι της και ψιλοτρώει αλλά είμαι κ εγω απο δίπλα και την ταίζω εκ του παραλλήλου. το οτι τα κάνει όλα σισκατα δεν με απασοχλεί καθόλου, με αγχώνει το να τρώει το παιδι. απορία. το συνεχίζω έτσι; ή της το ξεκόβω; και αν πρέπει να της το ξεκόψω... πώς το κάνω που θα αρχισει το χειριστικό κλάμα; (α ρε χριστινιω με τις ορολογιες σου!)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...