Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

exeiσ σκεφτει ποτέ οτι εχεις...κόρες και οι κόρες by default είναι πιο τσούρδες και ανταγωνιστικές στη μαμά τους;

Ναι. Αυτό παίζει. Επίσης παίζει ότι χωρίς τον μπαμπά ναι, χωρίς την μαμά όχι. Δύσκολα πάνε κάπου, ακόμα και βόλτα χωρίς εμένα...

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

exeiσ σκεφτει ποτέ οτι εχεις...κόρες και οι κόρες by default είναι πιο τσούρδες και ανταγωνιστικές στη μαμά τους;

Sorry που πετάγομαι...:tongue::tongue::tongue: αλλά επειδή ισχύει αυτό...

Τα κορίτσια πρέπει να έχουν ως πρότυπο τη μητέρα, και τα αγόρια αντίστοιχα τον πατέρα, ούτως ώστε στην εφηβεία (όπου βγαίνει και ο ανταγωνισμός) να υπάρχει φιλική σχέση μεταξύ μαμάς-κοριτσιών..

Οπότε Ρενάκι ΕΣΥ κατά κόρων θα κάνεις όλη τη δουλειά! Κι ο πατέρας θα ακολουθεί με βάσει τους δικούς σου όρους;)

Εμείς πήγαμε Απρίλιο μήνα αρχικά επειδή μας είχανε προτείνει οι νηπιαγωγοί του επαναφοίτηση, λόγω ηλικιακής ανωριμότητας:mad:, αλλά τελικά τα πάντα ήταν θέμα ορίων και συμπεριφοράς.

Αλλάξαμε στάση εμείς, ξεκίνησε και από τον Μάιο εργοθεραπείες και η διαφορά είναι αισθητή!

Απλά, εμάς μας έκανε καλό επειδή δεν ξέραμε πως να χειριστούμε πολλά θέματα. Πολύ δύσκολο παιδί ο Παν. Αλλά ταυτόχρονα φιλότιμος και ψυχούλα! Με τη σωστή μεταχείριση βγάλαμε στην επιφάνεια τα καλά του στοιχεία και χαίρομαι γι' αυτό διότι πολλοί μας κατέκριναν ως γονείς λόγω της άσχημης συμπεριφοράς του παιδιού και τώρα δικαιώθηκα διότι ο Π. είναι αστέρι!

Με εκπλήσσει καθημερινά:D

Ωχ, σαν να περιγράφεις τη μία μου κόρη......

DmXup2.png

Ναι. Αυτό παίζει. Επίσης παίζει ότι χωρίς τον μπαμπά ναι, χωρίς την μαμά όχι. Δύσκολα πάνε κάπου, ακόμα και βόλτα χωρίς εμένα...

Και εγω το εχω θεμα αυτο αλλα δεν πιστευω οτι εχει να κανει με το φυλο του γονεα και του παιδιου. Εχει να κανει με το ποσο ειναι καποιος κοντα τους.........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Sorry που πετάγομαι...:tongue::tongue::tongue: αλλά επειδή ισχύει αυτό...

Τα κορίτσια πρέπει να έχουν ως πρότυπο τη μητέρα, και τα αγόρια αντίστοιχα τον πατέρα, ούτως ώστε στην εφηβεία (όπου βγαίνει και ο ανταγωνισμός) να υπάρχει φιλική σχέση μεταξύ μαμάς-κοριτσιών..

Οπότε Ρενάκι ΕΣΥ κατά κόρων θα κάνεις όλη τη δουλειά! Κι ο πατέρας θα ακολουθεί με βάσει τους δικούς σου όρους;)

Ναι, λες και δεν την κάνω.......

DmXup2.png

Διαφημίσεις

ρε νιτσοπουλο..σορυ κιολας αλλά αυτο δεν το καταλαβιανω... τι σημαινει δλδ κατακρινω τους γονείς ενος ατιθασου παιδιου; μπα σε καλό μας πρωί πρωί...δλδ αυτο το γελοιοδέστατο attitude που εχουμε όλοι να κρίνουμε τους γονείς λες και το παιδι τους ειναι ο νορβηγός μακελάρης... έλεος πια! το σαββατο στο πάρτυ της κωτατίνας είδα πολλά παιδάκια...ειλικρινά το ΜΟΝΟ που ειδα ήταν χαριέστατα, ζωηρά, πανέξυπνα παιδάκια τα οποια και επαιζαν μεταξύ τους, και άκουγαν τους γονείς τους, και μια χαρά διαδρουσαν και μια χαρά όλα...

dZJip3.png

Και εγω το εχω θεμα αυτο αλλα δεν πιστευω οτι εχει να κανει με το φυλο του γονεα και του παιδιου. Εχει να κανει με το ποσο ειναι καποιος κοντα τους.........

ακριβως ..εμενα παει παντου με τον μπαμπα ...μαλιστα κουνιες και τα κοντινα τα πανε οι δυο τους μονο!

(re ειρηνη σιγουρα δεν χτυπησε το παιδι ε;)

εμας πάλι αυτο το διάσητμα περναει φάση "φτυνω τον πατέρα μου". απο εκει που του ειχε λατρεία.. εδώ και κανα μηνα.. σαν να μην υπάρχει... την έπιασε η φάση της μάλλον

dZJip3.png

Ω, σίγουρα. Σίγουρα ναι. Εγώ επειδή είμαι και αγχώδης, δεν τις αφήνω εύκολα χωρίς να είμαι παρών.

Ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύομαι να τις αφήσω, είναι η μαμά μου....

Ούτε τον άντρα μου που μονίμως τσακωνόμαστε γιατί πιστεύει ότι πρέπει να τις αφήσω να πάθουν για να μάθουν....

Και το Σάββατο μου γύρισε πίσω με τη μία τσακισμένη (έπεσε) και ήτανε και η πιο μαμάκιας, και δεν ξαναπήγε μαζί του ούτε στον παιδότοπο. Πήγε μόνο με την άλλη...

DmXup2.png

τι προβλημα να εχεις ρε κικη με τις άλλες μαναδες; μην τυχον κατεβασουν μουτρα για την μπάλα και το πλειμομπιλ? αει στο καλό πια εχουμε καταντησει να αυτολογοκρινομαστε και να λέμε αρες μαρες κουκουνάρες στα παιδιά μας για να μην θυμώσει η κάθε μουρλέγκοβα......

α νομιζω οτι εχω νευρα σημερα

Έχεις, έχεις! Με την άλλη τη δουλειά τι έκανες καλό μου?

Τι να κάνω ρε Μάρα μου,τι να κάνω!

Κική,

Θα παίζει με παιχνίδια άλλων παιδιών σε συγγενικά σπίτια, υποθέτω. Δεν πιστεύω να αντιμετωπίζουν πρόβλημα οι άλλες μαμάδες απ' τη στιγμή που έρχονται στο δικό σας σπίτι και παίζουν και τα παιδιά τους με τα δικά σας παιχνίδια...

Το θέμα δεν είναι μόνο ο Μάνος να μοιράζεται αλλά και τα άλλα παιδάκια να μοιράζονται μ' εκείνον. Να υπάρχει αλληλεγγύη!

Θα 'λεγα να μην μπλέκεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις. Απλά, θα πεις στο Μάνο να το λέει ο ίδιος στα φιλαράκια του. Με το να του λες Εσύ θα μοιράζεσαι αλλά μην περιμένεις οι άλλοι να μοιράζονται μαζί σου, περνάς όντως λάθος μηνύματα. Όταν μοιράζεται θα πρέπει ο ίδιος να απαιτήσει να μοιράζονται και οι άλλοι!

Δίκιο έχεις. Αλλά ακριβώς αυτό είναι το θέμα μου. Ότι στα άλλα σπίτια, ή όταν υπάρχει ένα παιδί στο χώρο με δικό του παιχνίδι, από συγκεκριμένα άτομα το βλέπω βέβαια αυτό, υπάρχει το δικό μου-δικό σου, από τους γονείς πρωτίστως ως νοοτροπία. Δλδ ακόμη κι όταν τα δικά τους παιδιά πάρουν κάτι του Μ, θα πεταχτούν να πουν άστο είναι του Μ, απλά θα παρέμβω ότι δεν υπάρχει μου και θα είναι οκ.

Στην αντίστοιχη περίπτωση όμως, όταν θα πω εγώ άστο είναι του Π πχ η μαμά του Π δε θα πει δεν υπάρχει μου σου του.

Και για να σας προλάβω, προβληματίζομαι τόσο, γιατί την συγκεκριμένη παρέα ο γιος μου την απολαμβάνει. Αλλιώς ήξερα.

Κι είναι ακόμη πολύ μικρός μωρέ Νιτσάκι, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να του μιλήσω, να μου απαντήσει και να του δώσω ενναλακτικές.

Εμείς πήγαμε Απρίλιο μήνα αρχικά επειδή μας είχανε προτείνει οι νηπιαγωγοί του επαναφοίτηση, λόγω ηλικιακής ανωριμότητας:mad:, αλλά τελικά τα πάντα ήταν θέμα ορίων και συμπεριφοράς.

Αλλάξαμε στάση εμείς, ξεκίνησε και από τον Μάιο εργοθεραπείες και η διαφορά είναι αισθητή!

Απλά, εμάς μας έκανε καλό επειδή δεν ξέραμε πως να χειριστούμε πολλά θέματα. Πολύ δύσκολο παιδί ο Παν. Αλλά ταυτόχρονα φιλότιμος και ψυχούλα! Με τη σωστή μεταχείριση βγάλαμε στην επιφάνεια τα καλά του στοιχεία και χαίρομαι γι' αυτό διότι πολλοί μας κατέκριναν ως γονείς λόγω της άσχημης συμπεριφοράς του παιδιού και τώρα δικαιώθηκα διότι ο Π. είναι αστέρι!

Με εκπλήσσει καθημερινά:D

Είδες μαρή? Μόνο που γκρίνιαζες @$$$$$$%

Like!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

οχι, ελλακι... δεν ειναι ετσι..

η δικια μου ανεκαθεν, σχεδον απο μωρο, ειναι πολυ ανεξαρτητη, παρ ολο που πιστεψε με, ειμαστε πολυ δεμενες, οσοι μας γνωριζουν ξερουν...

απλα ειναι πολυ κοινωνικη και νιωθει ανετα με τους αλλους..

βολτα ειδικα, παει με οποιον να ναι!!!!!!!!!!! επισης για παιχνιδι, μπορεις να την αφησεις με τον οποιονδηποτε, δεν εχει προβλημα.. εχει κατσει με την φαιη και τον αντρα της, χωρις εμενα... χωρις προβλημα, καποια στιγμη που ειχα μαθημα και δεν ειχα που να την αφησω..

μου την ζητανε γειτονες, οταν ερχονται τα εγγονια της για να παιξουν ολοι μαζι.. παει... ανετα.. χωρις εμενα...

ο πατερας της την παιρνει και πανε για μπιλιαρδο... και η μαρια και καθεται στην μπαρα με τους φιλους του και πινει 'μπυρα' (πορτοκαλαδα σε ποτηρι μπυρας)

ολο αυτο εχει και τα αρνητικα του βεβαια (υπερβολικα κοινωνικη, χαριεντιζεται με ολον το κοσμο) αλλα θελω να ελπιζω πως μεγαλωνοντας θα ειναι και πιο προσεκτικη και θα κραταει και καποιες αποστασεις...

εγω απο την αλλη, οατν ημουν μικρη, δεν ξεκολλαγα απο τη μανα μου, με τιποτα!!!! υπρβολικα ντροπαλη και φοβιτσιαρα!!!

Parents are the last people on earth who ought to have children

fistikv... μην αγχωνεσαι 8α τα βρει μεγαλώνοντας τα ορια της κοινωνικοτητας η μικρά θα καταλαβει που πρεπει να ανοιγεται και που όχι.. ντάξ.. εχε πιστη στο παιδι... πραγματικά την χαιρεται η ψυχή μου που ειναι έτσι.. εδώ καλέ πήρε το πουκιδι απο το χερι και της εδειχνε πως να χοροπηδάει στο φουσκωτό! η χαρά της ζωής ειναι...

κικη...γμσε με.... ακομη περιμενω..και εμα8α οτι δεν τους βγαινει και το business plan απο σεπτεμβριο...και γενικα χεσε με... τηλεφωνητρια 8α παω να γινω να ησυχασω... ας μεινω και ανεργη οχου! το πολύ πολύ να αλλάξουμε σπιτι, να ιγνει ο ηλιας ντιλιβεράς τα απογευματα, να τσοντάρω και εγω ταμειο ανεργιας και απο καμια κουτσοδουλιτσα και τελικά να παρω το παιδι μαζί μου...και να μου βγει και σε καλό τελικά το όλο...δράμα... φανταζεσαι? μουαχαχαχαχα

dZJip3.png

οκ ακυρο ολο το ποστ μου, τωρα καταλαβα τι εννοουσες ελ, και διαβασα και τα σχολια των υπολοιπων..

ηλιθιο ντροπιασμενο εμοτικον, παει να κρυφτει σε καμια τρυπα....

f. πραγματικά την χαιρεται η ψυχή μου που ειναι έτσι.. εδώ καλέ πήρε το πουκιδι απο το χερι και της εδειχνε πως να χοροπηδάει στο φουσκωτό! η χαρά της ζωής ειναι...

αυτο το πραγμα, εξακολουθει να με φρικαρει, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ!!!! :confused::confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...