Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι, πάνε παιδικό. Από εκεί κουβαλάνε πολλά ωραία....:rolleyes:

Α καλάαααααα

Επιστήμονες σου έρχονται!:mad:

Εμένα την πρώτη βδομάδα στον παιδικό με αποκάλεσε μουρόχαβλη:shock:...Που ούτε καν το είχα ξανακούσει!!!

Φρίκη:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σέβη,

"αναμενόμενη" συμπεριφορά 2χρονου... απλά, θέλει όσο αντέχεις και όπου μπορείς να επιβάλεις όρια (ή στέρηση πραγμάτων/εξόδων)...

εγώ τουλάχιστον με 2 παιδιά που πάνε παιδικό (με ό,τι καλό ή κακό μπορεί να συνεπάγεται αυτό) κάπως έτσι τα καταφέρνω...

όχι ότι έχει και πάντα αποτέλεσμα, αλλά τί άλλο να κάνω ????

έχει μαλλιάσει -κυριολεκτικά όμως - η γλώσσα μου να επαναλαμβάνω "Είναι κακό να χτυπάς - τα χεράκια δεν τα έχουμε για να χτυπάμε - τα δόντια δεν τα έχουμε για να δαγκώνουμε - πονάω, αυτό που κάνεις δεν μου αρέσει" και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί το δικό μου κεφάλι (εισ διπλούν) !!!!!!!!

Υ ΠΟ ΜΟ ΝΗ !!!!

Ναι, πάνε παιδικό. Από εκεί κουβαλάνε πολλά ωραία....:rolleyes:

Εμ, πες το ντε!

Σέβη,

"αναμενόμενη" συμπεριφορά 2χρονου... απλά, θέλει όσο αντέχεις και όπου μπορείς να επιβάλεις όρια (ή στέρηση πραγμάτων/εξόδων)...

εγώ τουλάχιστον με 2 παιδιά που πάνε παιδικό (με ό,τι καλό ή κακό μπορεί να συνεπάγεται αυτό) κάπως έτσι τα καταφέρνω...

έχει μαλλιάσει -κυριολεκτικά όμως - η γλώσσα μου να επαναλαμβάνω "Είναι κακό να χτυπάς - τα χεράκια δεν τα έχουμε για να χτυπάμε - τα δόντια δεν τα έχουμε για να δαγκώνουμε - πονάω, αυτό που κάνεις δεν μου αρέσει" και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί το δικό μου κεφάλι (εισ διπλούν) !!!!!!!!

Υ ΠΟ ΜΟ ΝΗ !!!!

Συμφωνώ... και που είσαι ακόμη Σέβη!

Τελευταίως εγώ προβληματίζομαι με το εξής: γενικώς περνάμε ένα μήνυμα στο Μάνο ότι τα παιχνίδια (πχ) τα μοιραζόμαστε. Δεν υπάρχει μου σου του. Όμως, όταν παίζει με το παιχνίδι ενός άλλου παιδιού, και το άλλο παιδί το ζητάειμ του λέμε άστο δεν είναι δικό σου, για να μην υπάρχουν και προβλήματα με τις μανάδες...καταλαβαίνετε... με αποτέλεσμα να περνάμε μπερδεμένα μηνύματα...και δεν ξέρω πως τελικά να το αντιμετωπίσω, τι να κάνω...

Όλες οι ιδέες καλοδεχούμενες!

Wktmp2.png

qIogp3.png

kalhmera και περαστικά στις άρωστες... μεταξία..καλα να πά8ουμε αγαπη μου που δεν πηραμε ποτε ως λεχώνες στο ΦΟΥΛ όλα όσα δικαιουμαστε... κα8ομαι εγώ εδώ και πηζω βριζω και τους βγαζω τα πειροδικά και μαθαινω σημερα οτι γραμματέας ανευ γαμου παιδιών και λοιπων υποχρεώσεων επειδη πολύ απλά ειναι πολύ.. γλυκειά ειναι η ΜΟΝΗ που η εταιρεία δεν της χρωστάει τιποτα.. κατσε εσυ μαλάκα μάρα και βγαζε μονιμως το φιδι απο την τρυπα., κάνε συνολικες καταγγελίες για όλους στην επιθεώρηση κοψε σητ μεση την αδεια λοχείας σου για να γυρισεις πισω να στηρηξεις το μαγαζι στα δυσκολα που σε χρειάζεται. δουλευε 15 ωρα καντα όλα τελος πάντων και πάρε τον μπέο στα χέρια.. οχι ρε μλκες..καλά να πάθω.... τα ειπα και ησυχασα

κικη με το καλο σοτ νεο σπίτι.... αερικια ειπαμε σε οικτιρω..κουλτακι περαστικά..οσο για τα παιδιά μας τα ατίθασα... ε so be it.. φανταστητε να κα8οντουσαν απλά σε μια καρέκλα και να κοιτουσαν το άπειρο και να ηταν πάντα well behaved... τραγωδία...

dZJip3.png

Σέβη,

Υ ΠΟ ΜΟ ΝΗ !!!!

Τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες δεν καταλαβαίνουν γιατί έχουμε τα χεράκια και τα δοντάκια.

Οπότε όταν θέτουμε όρια στα παιδιά μας ΠΟΤΕ δεν εξηγούμε...

Πχ λέω στην κ. Αντωνιάδου...ο Π. βρίζει χυδαία όσο κι αν του εξηγώ τους λόγους που δεν πρέπει να το κάνει με γράφει και το επαναλαμβάνει.

Απάντηση: Χέστηκε το παιδί σου που του εξηγείς το πως και το γιατί. Απλά τους βάζεις όριο Στο δικό μας σπίτι δεν βρίζουμε.-

Και κπ έτσι το ξεπεράσαμε. Άλλο....

Με το που με δει ξαπλωμένη, είναι τέτοια η λαχτάρα του να μ' αγκαλιάσει που πηδάει πάνω μου με δύναμη και με πονάει. Του έχω πει 1000 φορές ότι πονάω αλλά με αγνοεί.. Χθες που είχα τους μυικούς πόνους πήγε να το κάνει, για άλλη 1 φορά. Του λέω Μην τολμήσεις να πηδήξεις, αν θες να με φιλήσεις έλα δίπλα μου με ηρεμία!!!! Κάγκελο ο Παναγιώτης ...

Διαφημίσεις

τι προβλημα να εχεις ρε κικη με τις άλλες μαναδες; μην τυχον κατεβασουν μουτρα για την μπάλα και το πλειμομπιλ? αει στο καλό πια εχουμε καταντησει να αυτολογοκρινομαστε και να λέμε αρες μαρες κουκουνάρες στα παιδιά μας για να μην θυμώσει η κάθε μουρλέγκοβα......

α νομιζω οτι εχω νευρα σημερα

dZJip3.png

Αυτό το έκανε ο γιός μου. Με το που του χαλούσαμε χατίρι με αποκαλούσε ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ χαζή!!! Και τρελαινόμουν... Έμπαινε στη μέση και ο πατέρας του εξοργισμένος να του λέει Τη μαμά λες χαζή? και γινόταν Ο χαμός!

Και τελικά, όταν πήγαμε σε αναπτυξιολόγο για άλλο θέμα, μας είπε ότι δεν έχουμε θέσει όρια...

Της λέω κι εγώ...Πως θα το κάνω αυτό?

Μου είπε

1ον όταν τάζεις κάτι το κάνεις κι όταν τιμωρείς το τηρείς!

2ον του εξηγείς ότι στο δικό μας σπίτι δεν βρίζουμε και

3ον του στερείς πράγματα για κάθε παρασπονδία όπως και επιβραβεύεις μία καλή του κίνηση;););)

Και μένα, μόνο σε μένα το λένε. Στον μπαμπά τους όχι. Ή ίσως να το έχουν πει μία φορά και να το ξεχνάω.

Και γιατί μόνο στη μαμά? Γιατί όχι και στον μπαμπά.

Αυτό που λες, να τηρώ τις ...δεσμεύσεις μου, ναι είναι σωστό. Και φοβάμαι πως μερικές φορες δεν το κάνω. Υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες όπως το ότι η άλλη δεν φταίει τίποτα να κάτσει τιμωρία μιας και υπάρχουν περιπτωσεις που πρέπει να πάω και ο άντρας μου δεν είνα ιεκεί...

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Κική,

Θα παίζει με παιχνίδια άλλων παιδιών σε συγγενικά σπίτια, υποθέτω. Δεν πιστεύω να αντιμετωπίζουν πρόβλημα οι άλλες μαμάδες απ' τη στιγμή που έρχονται στο δικό σας σπίτι και παίζουν και τα παιδιά τους με τα δικά σας παιχνίδια...

Το θέμα δεν είναι μόνο ο Μάνος να μοιράζεται αλλά και τα άλλα παιδάκια να μοιράζονται μ' εκείνον. Να υπάρχει αλληλεγγύη!

Θα 'λεγα να μην μπλέκεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις. Απλά, θα πεις στο Μάνο να το λέει ο ίδιος στα φιλαράκια του. Με το να του λες Εσύ θα μοιράζεσαι αλλά μην περιμένεις οι άλλοι να μοιράζονται μαζί σου, περνάς όντως λάθος μηνύματα. Όταν μοιράζεται θα πρέπει ο ίδιος να απαιτήσει να μοιράζονται και οι άλλοι!

κόρες ευχαριστώ κ ιδιαίτερα την Νίτσα που μιλήσαμε κ στο τηλέφωνο!

είσαι γλύκα ρε!

θα το πάρω αλλιώς!

καταρχήν θέλω να εντοπίσω τα λάθη μας.

Άντε ρε χαζό!:tongue:

Να ξέρεις ότι η συνάντηση στην αναπτυξιολόγο τότε μας έδωσε πολλά. Συμβουλές & Λύσεις!!!

Διαφημίσεις

na kanv mia ervthsh ρε κοριτσια; ποτε η επισκεψη στον αναπτυξιολόγο ειναι επιτακτικη αναγκη? ενοοώ.. τι ειναι αυτο που πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις για να κλεισουμε ραντεβου?

dZJip3.png

Αυτό θέλω να το ξέρω και εγω....

Μήπως θα έπρεπε να έχω πάει και δεν....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Και μένα, μόνο σε μένα το λένε. Στον μπαμπά τους όχι. Ή ίσως να το έχουν πει μία φορά και να το ξεχνάω.

Αυτό που λες, να τηρώ τις ...δεσμεύσεις μου, ναι είναι σωστό. Και φοβάμαι πως μερικές φορες δεν το κάνω. Υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες όπως το ότι η άλλη δεν φταίει τίποτα να κάτσει τιμωρία μιας και υπάρχουν περιπτωσεις που πρέπει να πάω και ο άντρας μου δεν είνα ιεκεί...

Στους μπαμπάδες δεν τα παίρνει διότι από τη φύση του ο άντρας θέτει όρια χωρίς να κάνει πολλά πράγματα. Οι μπαμπάδες τους δημιουργούν δέος:mad::-x:-x oh yes

Όταν τιμωρήσεις/στερήσεις, θα το κάνεις! Θα ξέρεις ότι θα κλειστείς κι εσύ αναγκαστικά μία δύο φορές μέχρι να δουν που μπορείς να φτάσεις.

Προχθεσινό σκηνικό...

(Κάθε ΣΚ αφήνουμε τον Παναγιώτη να παίζει παιχνίδια στον Η/Υ για 30'. Αν τιμωρηθεί, το στερείτε!;))

Μου λέει προχθές ο πονηρός "Μαμάααα, μπορώ να παίξω για λίγο στον Η/Υ χωρίς να το πούμε στον μπαμπά?". Εγώ... "Ο μπαμπάς σου σε τιμώρησε και σου απαγόρεψε να παίξεις άρα πρέπει να ρωτήσεις τον ίδιο".. Παν. "Εντάξει, τότε".

Ήρθε ο Γ. τουμπεκί ο Παν. Ούτε καν τόλμησε να τον ρωτήσει!;)

exeiσ σκεφτει ποτέ οτι εχεις...κόρες και οι κόρες by default είναι πιο τσούρδες και ανταγωνιστικές στη μαμά τους;

dZJip3.png

na kanv mia ervthsh ρε κοριτσια; ποτε η επισκεψη στον αναπτυξιολόγο ειναι επιτακτικη αναγκη? ενοοώ.. τι ειναι αυτο που πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις για να κλεισουμε ραντεβου?

Εμείς πήγαμε Απρίλιο μήνα αρχικά επειδή μας είχανε προτείνει οι νηπιαγωγοί του επαναφοίτηση, λόγω ηλικιακής ανωριμότητας:mad:, αλλά τελικά τα πάντα ήταν θέμα ορίων και συμπεριφοράς.

Αλλάξαμε στάση εμείς, ξεκίνησε και από τον Μάιο εργοθεραπείες και η διαφορά είναι αισθητή!

Απλά, εμάς μας έκανε καλό επειδή δεν ξέραμε πως να χειριστούμε πολλά θέματα. Πολύ δύσκολο παιδί ο Παν. Αλλά ταυτόχρονα φιλότιμος και ψυχούλα! Με τη σωστή μεταχείριση βγάλαμε στην επιφάνεια τα καλά του στοιχεία και χαίρομαι γι' αυτό διότι πολλοί μας κατέκριναν ως γονείς λόγω της άσχημης συμπεριφοράς του παιδιού και τώρα δικαιώθηκα διότι ο Π. είναι αστέρι!

Με εκπλήσσει καθημερινά:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...