Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ελπίζω πως όχι! Αν και μου πέρασε από το μυαλό με τους μυικούς πόνους και το πρήξιμο στην κοιλιά!!!

Κορίτσια σορρυ αλλά δεν θα το αντέξω!!!!!!!!!!!!

Θα πεθάνωωωωωωωωωω

Κάτσε Νίτσα,

Μαζί σου κι εγώ ! Δεν θα το άντεχα με την καμία όμως ....

Τί λέγαμε χθες κόρες περί αδειών και τα συναφή ????

"Έσκασε"... αύξηση ! Στους υπόλοιπους 2 όμως, όχι για εμένα... άλλωστε -μην ξεχνάμε- εγώ είμαι μάνα με 2 μωρά ήτοι μειωμένο ωράριο*... που αυτό συνεπάγεται σε εγκληματική πράξη... άρα η κα στο απέναντι γραφείο τον π@λο κι ας είναι η πιο παλιά κι ας έστρωσε όλη την δουλειά (το πώς θα βγαίνει δλδ) όταν πρωτο-ξεκίνησε προ 10ετίας...

**** εμ βέβαια, γιατί κανείς μα κανείς δεν έχει εξηγήσει στον "μεγάλο" ότι θα μπορούσα άνετα να κάτσω από 6 μήνες επιπλέον σε κάθε παιδί με τον ΟΑΕΔ...

...και μετά μου λένε μ@λ@κίες περί ισότητας κλπ κλπ :-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το prevenar έχουμε...

Η αερικιά είναι στο γραφείο και φτιάχνει τα βιντεάκια της κόρης της αφού φυσικά το γραφείο δουλεύει έτσι... για να μην είναι κλειστό... Αυτή η εβδομάδα είναι νεκρή και μόνο επικουρικά στο τυπογραφείο αν τύχει στραβή μπορεί να φανούμε χρήσιμοι... Ελπίζω να μην αργήσει πολύ η συνάδελφος γιατί τελειώνουν τα βιντεάκια και οι φωτος χαχαχαχα

Γιατί καλε?

Τι καλύτερο από ενα μωράκι????

Ε χμ...

Ναι, συμφωνώ...

Δεν υπάρχει καλύτερο από ένα μωράκι, άντε δύο:D

Αλλά 3? Δεν παλεύεται:!:

Κι έχω και τον Παναγιωτάκη που μου 'χει ζαλίσει τον έρωτα "Μαμά κάνε μωρό-αγόρι, μαμά κάνε μωρό-αγόρι" :shock::shock::shock:

Γκρρρρρρρρρρρρρρρ

Θα αρρωστήσω:cool:

Το prevenar έχουμε...

Η αερικιά είναι στο γραφείο και φτιάχνει τα βιντεάκια της κόρης της αφού φυσικά το γραφείο δουλεύει έτσι... για να μην είναι κλειστό... Αυτή η εβδομάδα είναι νεκρή και μόνο επικουρικά στο τυπογραφείο αν τύχει στραβή μπορεί να φανούμε χρήσιμοι... Ελπίζω να μην αργήσει πολύ η συνάδελφος γιατί τελειώνουν τα βιντεάκια και οι φωτος χαχαχαχα

Πάρτην τηλέφωνο και πες της....

ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΙ ΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗ Σ' ΑΡΠΑΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ! ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ:tongue:

Που με περιμένει μαρή;... το παιδί πάει κανονικά στον παιδικό αυτή την εβδομάδα... διαβάζεις ότι είμαι αδειούχα και χαίρεσαι ε; για ρώτα την Φαίη πως έλιωσα στο πάτωμά της χθες να δεις τι καλά περνάμε εμείς οι αδειούχες :P

Διαφημίσεις

Που με περιμένει μαρή;... το παιδί πάει κανονικά στον παιδικό αυτή την εβδομάδα... διαβάζεις ότι είμαι αδειούχα και χαίρεσαι ε; για ρώτα την Φαίη πως έλιωσα στο πάτωμά της χθες να δεις τι καλά περνάμε εμείς οι αδειούχες :P

χαχαχαχχαχαχα

Θα περάσουμε σούπερ τον Αύγουστο στην Ερέτρια!!!

Περιμένω πως και πως να σταματήσουμε... Θα μου γιατρευτούν τα πάντα όλα:D

καλημέρα όλη μέρα!

περαστικά σε όλα τα αρρωστάκια!

Κικίτσα, εγώ έχω 44 κ κάτι ψιλά, .... λε πουλέ!

χθες μου έσπασε τα νεύρα το μικρό μου. μέχρι την αγορά κ τα ψώνια ήταν κιυουρία.

μετά στο πάρκο ντράπηκα για τη συμπεριφορά της!

έχει γίεν ιπολύ ατίθασο παιδί, χωρίς όρια (ακούς Νίτσα;), δεν ακούει, δεν φοβάται, δεν νιώθει φόβο-κίνδυνο. ντουγρού για χάπια εγώ.

αφού από την ώρα που επιστρέψαμε σπίτι, δεν μπορούσα να καταπιώ από το άγχος. ακόμα έχω κόμπο στο λαιμό μου.

από όλα τα χαζά που έκανε, αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι που σήκωσε χέρι στην ανεψιά μου που την λατρεύει.

την μία να την σφιχταγκαλιάζει κ την άλλη να την χτυπάει.

ένιωθα ξεφτίλα!

αυτά τα καταπληκτικά μας νέα!

πρέπει να της στρώσω χαρακτήρα.

αρκετά την παραχάιδεψα.

Νίτσα, όποτε έχεις χρόνο στείλε μου π.μ. με τις ασκήσεις που κάνετε στον Π.

έχω στενοχωρεθεί με το αγαπάκι μου που είναι εκτός ελέγχου.

Κ

"Έσκασε"... αύξηση ! Στους υπόλοιπους 2 όμως, όχι για εμένα... άλλωστε -μην ξεχνάμε- εγώ είμαι μάνα με 2 μωρά ήτοι μειωμένο ωράριο*... που αυτό συνεπάγεται σε εγκληματική πράξη... άρα η κα στο απέναντι γραφείο τον π@λο κι ας είναι η πιο παλιά κι ας έστρωσε όλη την δουλειά (το πώς θα βγαίνει δλδ) όταν πρωτο-ξεκίνησε προ 10ετίας...

**** εμ βέβαια, γιατί κανείς μα κανείς δεν έχει εξηγήσει στον "μεγάλο" ότι θα μπορούσα άνετα να κάτσω από 6 μήνες επιπλέον σε κάθε παιδί με τον ΟΑΕΔ...

...και μετά μου λένε μ@λ@κίες περί ισότητας κλπ κλπ :-(

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

τι εκανες καλε????? γιογκα???????????

καλημέρα όλη μέρα!

έχει γίεν ιπολύ ατίθασο παιδί, χωρίς όρια (ακούς Νίτσα;), δεν ακούει, δεν φοβάται, δεν νιώθει φόβο-κίνδυνο. ντουγρού για χάπια εγώ.

αφού από την ώρα που επιστρέψαμε σπίτι, δεν μπορούσα να καταπιώ από το άγχος. ακόμα έχω κόμπο στο λαιμό μου.

από όλα τα χαζά που έκανε, αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι που σήκωσε χέρι στην ανεψιά μου που την λατρεύει.

ένιωθα ξεφτίλα!

αρκετά την παραχάιδεψα.

σεβη ολα τα παιδακια περνανε αυτην την φαση..δεν την εχεις κακομαθει μην ανησυχεις!!

χθες μου έσπασε τα νεύρα το μικρό μου. μέχρι την αγορά κ τα ψώνια ήταν κιυουρία.

μετά στο πάρκο ντράπηκα για τη συμπεριφορά της!

ένιωθα ξεφτίλα!

αρκετά την παραχάιδεψα.

Πάρτο ήρεμα (τι λέω σε ε΄σενα να το ακούω και εγώ).

Και εμένα το κάνε ιαυτό η μία μου κόρη.

Η άλλη κάνει άλλα.

Εμένα εχουν αρχίσει και όταν τις μαλώνω ή αρνούμαι να τους κάνω το χατίρι, με βαράνε....:confused::confused:

Και να πεις ότι τις βαραω. Από μωράκια τους έλεγα ότι στο σπίτι μας δεν βαράμε, μιλάμε....

Αυτό εμένα με εξοργίζει. Και ότι και αν έχω κάνει μέχρι τώρα, δεν έχει φέρει αποτέλεσμα. Εχει μειωθεί, δεν έχει σταματήσει....

Για να μην πω το τελείως φρέσκο......

Ντρέπομαι.:oops::oops:

Που τα έμαθαν όλα αυτά χριστέ μου????

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Πάρτο ήρεμα (τι λέω σε ε΄σενα να το ακούω και εγώ).

Και εμένα το κάνε ιαυτό η μία μου κόρη.

Η άλλη κάνει άλλα.

Εμένα εχουν αρχίσει και όταν τις μαλώνω ή αρνούμαι να τους κάνω το χατίρι, με βαράνε....:confused::confused:

Και να πεις ότι τις βαραω. Από μωράκια τους έλεγα ότι στο σπίτι μας δεν βαράμε, μιλάμε....

Αυτό εμένα με εξοργίζει. Και ότι και αν έχω κάνει μέχρι τώρα, δεν έχει φέρει αποτέλεσμα. Εχει μειωθεί, δεν έχει σταματήσει....

Για να μην πω το τελείως φρέσκο......

Ντρέπομαι.:oops::oops:

Που τα έμαθαν όλα αυτά χριστέ μου????

ποιο ειναι το φρεσκο βρε φιλεναδα??????????

Διαφημίσεις

Οταν τους αρνούμε κάτι ή τις μαλώνω, ή τις βάζω τιμωρία, μου λένε

"είσαι χαζή" :shock::shock::confused::confused:

Αυτό είναι φρέσκο.... Προσπαθούν να μην βαράνε..... Και βρίζουν!!!!

Και όταν το ακούω μου ανεβαίνει η πιεση 200.

Τις βουτάς και τις 2 κύριε πρόεδρε? Ή δεν τις βουτάς....:rolleyes:

Αστα, μεγάλη πίκρα. Δεν ξερω τι να κάνω.

DmXup2.png

ωχωχωχω..τι μας περιμενει!

Αυτό πότε το κάνουν? Μήπως όταν συναναστρέφονται με συγκεκριμένα παιδιά? Ο γιος μου πχ δαγκώνει μετά που βρισκόμαστε με συγκεκριμένη παρέα για λίγο καιρό.

Επίσης, πάνε παιδικό?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ναι, πάνε παιδικό. Από εκεί κουβαλάνε πολλά ωραία....:rolleyes:

DmXup2.png

Αυτό το έκανε ο γιός μου. Με το που του χαλούσαμε χατίρι με αποκαλούσε ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ χαζή!!! Και τρελαινόμουν... Έμπαινε στη μέση και ο πατέρας του εξοργισμένος να του λέει Τη μαμά λες χαζή? και γινόταν Ο χαμός!

Και τελικά, όταν πήγαμε σε αναπτυξιολόγο για άλλο θέμα, μας είπε ότι δεν έχουμε θέσει όρια...

Της λέω κι εγώ...Πως θα το κάνω αυτό?

Μου είπε

1ον όταν τάζεις κάτι το κάνεις κι όταν τιμωρείς το τηρείς!

2ον του εξηγείς ότι στο δικό μας σπίτι δεν βρίζουμε και

3ον του στερείς πράγματα για κάθε παρασπονδία όπως και επιβραβεύεις μία καλή του κίνηση;););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...