Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστάκια μας! (κι εμένα μέσα)...Από χθες είμαι "χώμα"...Τρομερούς μυικούς πόνους παντού και δέκατα. Να δω πως θα τη βγάλω σήμερα...

Κική περαστικά στη μανούλα σου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και στο 2ο χειρουργείο!

Που μετακομίζεις?

Μάραααααααα υπομονή ρε! Όταν σου χρωστάνε είναι καλά διότι ξέρεις ότι από κάπου θα πάρεις! χοχοχοχοχο

Rkt ωτίτιδα? Περαστικά σου...Νόμιζα πως μόνο τα μωρά την παθαίνουν.

Διαφημίσεις

rkt περαστικά!!!!!Έτσι, τα πιπίνια παθαίνουν ωτίτιδα!

Νιτσάκι τι έπαθες?

Μετακόμιση σε άλλο σπίτι στην ίδια περιοχή 1 στενό πάνω από τη μάνα μου, χεχε!

Αερικό τι εμβόλιο έχετε?

Περαστικά σε Μάρκο (τι έχει? ) και στη Ζωίτσα!

Κιουλτ, έχει κανένα άλλο σύμπτωμα?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Νιτσάκι τι έπαθες?

Κοίτα Κικίτσα μου...

Προχθές το βράδυ κοιμηθήκαμε με 2 κλιματιστικά στο φουλ. Σηκώθηκα χθες το πρωί με αδυναμία, το μεσημέρι στο γραφείο άρχισα να νιώθω χάλια. Είχα τάση για έμετο και μυικούς πόνους. Ε, λέω γαστρεντερίτιδα θα 'ναι, έγκυος αποκλείεται να είμαι:tongue:, και κρατιόμουν με τα 1000ζόρια. Και πήγα σπίτι στις 15.15 και έπεσα χώμα.... Τρελούς πόνους. Μου έφερε ο Γ. κόκα κόλα και φρυγανιές αλλά διαπίστωσα μετά από κάνα 2ωρο ότι δεν ήταν γαστρεντερίτιδα. Το απογευματάκι που ήρθε και η μαμά μου και είδε ότι έκανα δέκατα το κατάλαβε. Ψύξη σε όλο το σώμα....

Σήμερα νιώθω πάλι αδυναμία και πόνους αλλά πολύ καλύτερα από χθες. Σκέφτομαι μήπως πάω στη θάλασσα αύριο και με βοηθήσει να συνέλθω...

Καλό Κουράγιο με τη μετακόμιση! Πώς κι έτσι?

Αμυγδαλίτιδα ο υιός...

Έβαλε όμως και 400 γρ σε ένα μήνα και 2 πόντους!

Περαστικά σας !

Βρε, να κοιμόσαστε όλες στις 6 το πρωί. Αίσχος.....

Και έχω σηκωθεί από τις 5:30. Μία η ζέστη μία το αυτί που πονάει, κάνω τον βρυκόλακα από εκείνη την ώρα.

Θα πάει 10 το πρωί και θα κουτουλάω στη δουλειά. Και εχω και γιατρό το απόγευμα, που πολύ φοβάμαι πως θα έχω άσχημα μαντάτα.

Το αυτί πρήστηκε και οι σταγόνες δεν μπαίνουν μέσα οι ρημάδες.

Και ίσως χρειαστεί να μου βάλει λέει γάζα στο αυτί και πονάει για 24 ώρες..:shock::shock::shock::-(:sad::-(

Ελπίζω να την σκαπουλάρω.... Της ζήτησα ολική νάρκωση......

Ολική ???? Εύχομαι μια όσο το δυνατόν ανώδυνη "επέμβαση" -πακετάκι-

Καλημέρα...

πυρετό δεν ανεβάσαμε άλλο. Είομαστε οκ.

Ζητάμε να κάνουμε κακά στο γιογιό...αλλά δεν κάνουμε.

Η υπομονή μου δοκιμάζεται τρελλά αυτές τις μέρες. Πολύ γκρίνια τα μωρά, πακετάρισμα, σκ@τ@ γενικά.

Για την γκρίνια δεν σχολιάζω... ότι σου ζητάει γιογιό πάντως είναι καλό σημάδι... να πηγαίνετε και ας μην παράγετε έργο... αρκεί που το έχει πιάσει το νόημα... ;)

αααααααααααααα καλα ειμαστε βλεπω ολες!

η δικια μου δεν κοιμηθηκε απο τον βηχα εχτες..ειμαστε ολοι στο ποδι απο τις 4.30!!!!!!!!!!!!

Τί έπαθε η Ζωή ? Έχει και φλέμματα ???? Ακούς βράσιμο ?

Καλημέρα :)

Περαστικά σε Ζωή και Μάνο.

Εμείς σήμερα έχουμε εμβόλιο...

Καλή επιτυχία και σε εσάς με το εμβόλιο...

Κι εμείς έχουμε ένα που πρέπει να γίνει αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν ξέρω... χθες μου έκανε εμετό η μικρή και θα την παρακολουθήσω και σήμερα μην είναι καμία γαστρεντερίτιδα... ωχ Παναγία μου...

όλοι καλά είμαστε - στο τσακίρ κέφι !!!

Με το Μαρκοπουλάκι τί έγινε τελικά ? Φύγανε ????

rkt περαστικά!!!!!Έτσι, τα πιπίνια παθαίνουν ωτίτιδα!

Θυμίσου να σε κεράσω....:D

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!

Περαστικα σε Ρενα, Μανο της Κικιτσας, Ζωουλα της Ειρηνης και Νιτσακι! Αποδεκατιστηκαν οι ΑνΑλ παλι βλεπω! :roll:

Εμεις σχετικα καλα! Εχθες ηρθε απο 'δω η Αερικοοικογενεια! Επαιξαν οι μικρες και οταν ηρθε η ωρα να αποχωρησουν, η δικια μου πλανταξε... Μεχρι και εμετο μου εκανε απο το κλαμμα, πραγμα που δεν εχει ξανακανει.. :|

Στειλαμε τα δωρακια μας σημερα στο προσωπικο του σταθμου για να τους ευχηθουμε "Καλο Καλοκαιρι"!

Κατα τα αλλα ησυχια - ταξη και ασφαλεια!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κοίτα Κικίτσα μου...

Προχθές το βράδυ κοιμηθήκαμε με 2 κλιματιστικά στο φουλ. Σηκώθηκα χθες το πρωί με αδυναμία, το μεσημέρι στο γραφείο άρχισα να νιώθω χάλια. Είχα τάση για έμετο και μυικούς πόνους. Ε, λέω γαστρεντερίτιδα θα 'ναι, έγκυος αποκλείεται να είμαι:tongue:, και κρατιόμουν με τα 1000ζόρια. Και πήγα σπίτι στις 15.15 και έπεσα χώμα.... Τρελούς πόνους. Μου έφερε ο Γ. κόκα κόλα και φρυγανιές αλλά διαπίστωσα μετά από κάνα 2ωρο ότι δεν ήταν γαστρεντερίτιδα. Το απογευματάκι που ήρθε και η μαμά μου και είδε ότι έκανα δέκατα το κατάλαβε. Ψύξη σε όλο το σώμα....

Σήμερα νιώθω πάλι αδυναμία και πόνους αλλά πολύ καλύτερα από χθες. Σκέφτομαι μήπως πάω στη θάλασσα αύριο και με βοηθήσει να συνέλθω...

Καλό Κουράγιο με τη μετακόμιση! Πώς κι έτσι?

Νιτσάκι περαστικά, τι να πω ρε παιδί μου.

Μικρότερο ενοίκιο, καλύτερο σπίτι!

Γλυκέ Φλεβάρη και κάντυ κάντυ ευχαριστώ!

Ναι, καλό σημάδι το βλέπω κι εγώ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Φαίη μπράβο που πήρες δωράκια!!!!!!!!!!!

Good move.... ;)

Ο Π. μου κάνει εμετό όταν κλαίει πολύ, το μανάρι μου! Δεν έχω καταλάβει το λόγο...

Της αρεσει η παρέα της Κωτανίνας...Η Αερικιά είναι αδειούχα και ποιός την πιάνει τώρα! Αν και σήμερα θα πήγαινε απ' ότι είπε...

Εμείς να δω πότε θα πάρουμε άδεια τελικά και για πόσο. Θεωρητικά αυτή τη βδομάδα σταματάμε αλλά κανείς δε λέει τίποτα, ρε γμτ...

Κι έχω τόσο ανάγκη να ξεκουραστώ..

Κική καλά έκανες. Αφού σε συμφέρει καλύτερα!

ή έγκυος :P

Ελπίζω πως όχι! Αν και μου πέρασε από το μυαλό με τους μυικούς πόνους και το πρήξιμο στην κοιλιά!!!

Κορίτσια σορρυ αλλά δεν θα το αντέξω!!!!!!!!!!!!

Θα πεθάνωωωωωωωωωω

Γιατί καλε?

Τι καλύτερο από ενα μωράκι????

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...