Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κική πήρα το πμ και αναμένω να πας στο xrtc... αν βρεις εκεί κάποια που να σου αρέσει και να μπαίνει το σακουλάκι μέσα... πάρε και για μένα ;) Οπότε δεν πάω μοναστηράκι και περιμένω νέα δικά σου :D Σε κόκκινο ή σε λιλά μωβ παρακαλώ την δική μου :D Το σχέδιο επάνω το αφήνω πάνω σου :lol:

Οκ! Αν βρω θα σου πω να σου στείλβ και φώτο να διαλέξεις!;)

Α ρε τι χαρμάνια μαζευτήκαμε εδώ...Να δω πότε θα το κόψουμε!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Ωραία κάπου έχει ένα πρόγραμμα που το λέει ζωγραφική...

θα ανοίξεις εκεί την φωτογραφία θα την "κόψεις" και θα την σώσεις

φαντάζομαι ότι αφού ξέρει ο άντρας σου τι windows έχεις θα ξέρει και αυτό ;)

δε μου δειχνει γιατι ειμαι ασχετη λεει και εκνευριζεται!!!

ρε χριστιανε μου...αν ημουν σχετικη θα σε ρωτουσα????

να την κοψω εννοεις να την μικρυνω? ειναι μονο προσωπακι....θα μεινει μονο η μυτη! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παω να το ψαξω λιγο ....

Μόλις ξάπλωσα, κομμάτια εντελώς...

Καλά που ήρθε η μανούλα μου το απόγευμα. Μου έφερε φάρμακα και με βοήθησε με το σπίτι... Μου τελείωσαν και οι halls με βέιποράξιον.. και μιλάω χειρότερα κι απ'τον Καρρά...

Αερικό με γειά το κούρεμα...

Ράννια κάνε δεξί κλικ πάνω στη φωτό-αντιγραφή. Μετά μπες στο πρόγραμμα της ζωγραφικής από την έναρξη-προγράμματα-βοηθήματα-ζωγραφική. Πήγαινε στην επεξεργασία και πάτα επικόλληση. Ε, μετά είναι απλό, φώναξε τον άντρα σου να σε βοηθήσει εκεί...

Γεια σας και παλι!! Μετακομισαμε και ολα καλα!!!! :D

Δεν εχω ιντερνετ, αυτη τη στιγμη ειμαι κοντα στο παραθυρο και απο καπου πιανει και ειπα να σας πω μια καλησπερα! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ράννια σε βρίσκω ¨ανανεωμένη¨ από το μεσημέρι και μετά!

να την κοψω εννοεις να την μικρυνω? ειναι μονο προσωπακι....θα μεινει μονο η μυτη! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παω να το ψαξω λιγο ....

Μόλις ξάπλωσα, κομμάτια εντελώς...

Καλά που ήρθε η μανούλα μου το απόγευμα. Μου έφερε φάρμακα και με βοήθησε με το σπίτι... Μου τελείωσαν και οι halls με βέιποράξιον.. και μιλάω χειρότερα κι απ'τον Καρρά...

Αερικό με γειά το κούρεμα...

Ράννια κάνε δεξί κλικ πάνω στη φωτό-αντιγραφή. Μετά μπες στο πρόγραμμα της ζωγραφικής από την έναρξη-προγράμματα-βοηθήματα-ζωγραφική. Πήγαινε στην επεξεργασία και πάτα επικόλληση. Ε, μετά είναι απλό, φώναξε τον άντρα σου να σε βοηθήσει εκεί...

Ουπς! κοπελιά πάλι εδώ; Και εγώ πέρασα μια βολτούλα να δω τι κάνετε; Αντί να καλυτερεύεις χειροτερεύεις εσύ; Πήγες τελικά γιατρό ή .... τελικά έκανες μόνη σου τον γιατρό;

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

επισης, ασχετο! πως θα βαλω φωτο κι εγω του παιδακιου μου σαν αβαταρ? Το πως το ξερω...πως θα γινει να κανω τοσο μικρη τη φωτο δε ξερω....

Ρε Ράννια δεν χρειάζεται να την κόψεις να την κάνεις στο μέγεθος του άβαταρ, μόλις την βάλεις στο φόρουμ την προσαρμόζει μόνο του το πρόγραμμα σε συγκεκριμένο μέγεθος.

παω να το ψαξω λιγο ....

Το έβαλα πριν κουοτ αλλά δεν ξέρω γιατί δεν φάνηκε το σχόλιο μου. και ήταν αυτό :

Ράννια σε βρίσκω ανανεωμένη από το μεσημέρι και μετά:mrgreen: (εννοώ την φώτο στο άβαταρ)

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Τελικάααα... έκανα μόνη μου το γιατρό...Δεν είχα χρόνο, ο Γιάννης όλο το απόγευμα δούλευε και τώρα κάνει ψώνια..Εγώ χάλια στο κρεβάτι. Έφαγα σούπα που μου 'φερε η μαμά μου με μπόλικο πιπέρι και ζεστάθηκα κάπως. Ήπια και bisolvon, αυτά.

Εν τω μεταξύ, το πρωί πρέπει να πάω στην εκκλησία γιατί αύριο κανονίσαμε αγιασμό/ευχέλαιο στο σπίτι. Θα στείλω το Γιάννη μάλλον να φέρει τον άνθρωπο εδώ.

Γεια σας και παλι!! Μετακομισαμε και ολα καλα!!!! :D

Δεν εχω ιντερνετ, αυτη τη στιγμη ειμαι κοντα στο παραθυρο και απο καπου πιανει και ειπα να σας πω μια καλησπερα! :D

Μπράαααβο... Καλορίζικο και καλή αρχή Φαίη μου!

Άντε να βάλεις και το νετ να μιλάμε:-D

Μπράαααβο... Καλορίζικο και καλή αρχή Φαίη μου!

Άντε να βάλεις και το νετ να μιλάμε:-D

Ευχαριστω, ευχαριστω!! :D:D

Μου λειψατε τρελες!! :mrgreen:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...