Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Παραλίγο να με ματιάσετε! Πήρα τη συνάδελφο να δω πως πάει μόνη της στο γραφείο και την πέτυχα σε έξαλλη κατάσταση... Πήγε η γραμματέας μας που τελεί εν αδεία λοχείας να δει στο λογιστήριο τι δικαιούται. Η γραμματέας και η γραφίστρια είναι τα ίδια χρόνια στον εργοδότη μας... Και όπως έψαχνε τα δικά της... δεν ξέρω πως... μπέρδεψε και την άλλη μέσα... και της λέει 'μα δεν δικαιούστε 25 μέρες άδειας' και την παίρνει να της το πει...

Τεσπα... την ηρέμησα... της έστειλα τη συλλογική σύμβαση Γραφιστών (και όχι γραμματέων) όπου ξεκαθαρίζεται ότι δεν ισχύει η δεκαετία για μας αλλά η 8ετία στον ίδιο εργοδότη και 10ετία στο χώρο, το είπε και στον εργοδότη μας και είπαν να το περάσουν στο ντούκου...

Κακώς γιατί αν της έστελνε τη συλλογική σύμβαση εργασίας θα έβλεπε η μαλάκω η λογίστρια ότι παίρνουμε λιγότερο επίδομα αδείας απ' ό,τι δικαιούμαστε γιατί η παπάρω μας υπολογίζει με τα της Γενικής Συλλογικής Σύμβασης ενώ είμαστε 'προνομιούχοι' και δικαιούμαστε 19/25 !!! Μη χε...

Δεν με φτύνετε καλύτερα να μην συμβεί και τίποτα άλλο;

φτου φτου φτου:cool::cool::cool:

Θα παίξουν και απολύσεις Κρις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

Ξέρω, ξέρω, λείπω πολύ καιρό. Βαράτε όσο θέλετε, έχετε δίκιο. Αλλά με τις περισσότερες τα λέγαμε φβ και επαναπαύτηκα. Υπόσχομαι να επανακάμψω!Και να μην κουνάω ρούπι!

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα προηγούμενα, ελπίζω να είστε όλες καλά.

Εγώ είμαι εν μέσω μετακόμισης, μέχρι την άλλη εβδομάδα πρέπει να έχω τελειώσει. Εν μέσω βάφτισης, βαφτίζω 27/08 κι ακόμη προσκλητήρια δεν έχω για να καταλάβετε.

Ο γιος μου έχει πυρετό...έχει βγάλει και κάτι στο στόμα και υποπτεύομαι ερπητική ουλοστοματίδα...το απόγευμα θα πάμε γιατρό.

Η μάνα μου χειρούργησε το γόνατο της την Παρασκευή...και θα την ξαναχειρουργήσουν την Τετάρτη γιατί ένα κόκκαλο πετάει...

Ναι κι εγώ έτσι αισθάνομαι ότι μας έχουνε μουτζώσει!

Αυτά τα υπέροχα.

Μου έλειψαν οι αναλ και θα επανέλθω δριμύτερη!Σμουτς!

Wktmp2.png

qIogp3.png

ti les μαρι που δεν εχει κοσμοδρομιο η λάρισα! 4 χρονια που πήγαινα παρέα με τους βιλανάκηδες και τους λοιπους φορτηγατζηδες?
μη μου πεις!:shock:

κοσμοδρόμιο ήταν μια φορά κι έναν καιρό ένα τελείως...μαγαζί. μια φορά πήγα ως μαθήτρια...φοιτήτρια; ούτε θυμάμαι πότε. μιλάμε για παρατράγουδο κ ναι έχει τρελό γέλιο. δεν ξέρω αν υφίσταται ως μπουζουκομάγαζο!;)

μαρή παλιά ήταν κ το φάληρο. είχες πάει; εγώ όχι, αλλά εδώ είναι μύθος!:P

Παραλίγο να με ματιάσετε!

αλλο κακό να μη σας βρει!

Κικίτσα, περαστικά στο παιδάκι σου. με το καλό η βάφτιση! να σκίσετε!

περαστικά στη μανούλα σου κ καλή επιτυχία!

πώς πήγες με το εεταα;

Διαφημίσεις

eleos re paidia eleos.... περιμενουμε εδω 10 ατομα τα λεφτα μας και τώρα κυκλοφορησε λιστα για να συμπληρωσουμε κινητο τηλέφωνο... και αρι8μο λογαριασμου για να μπουν τα λεφτά μας.... τι σκατα πια.. τοσο διαλυμενοι ειναι που ο γενικός διευθυντης δεν εχει εικόνα των λογαριασμών μισ8οδοσίας μας; τοσα χρονια πληρωνπομαστε απο τραπεζα... τι σκατα αριιθθμους θελουν τώρα? ποιος δουλευει ποιον τελικά.... με επιασε το κεφάλι μου, και με επιασε και δυσπνοια.,. δεν ειμαι καλα...αληθεια...

dZJip3.png

αααααααααα θα πλακωθώ εγώ δίπλα, βαστάτε με.

Το άτομο λέει πως ο παιδεραστής θα σοφρωνιστεί στις ελληνικές φυλάκες.

Θα με πιάσουν τα διαόλια μου.!@$!@#$#@%#@$!#@$#@$!@##!@

Μάρα κουράγιο, αμόλα τον σκύλαρο

και να τον αμολυσω τι 8α κλάσει νομίζεις? 1800 γραμμαρια σκυλί ειναι.... τα νεώτερα

1. απο 1η αυγουστου εως και 20 ειμαι αδειουχα..μετά.. εχει ο θεος αν υπάρχει εταιρεία ακόμη κλπ κλπ... αφου ουσιασιτκά μπαινουμε σε αναστολή εκδόσεων κλπ κλπ

2. λεφτά: εως την πεμπτη 8α πληρωθει ο μισος ιουνιος και το επιδομα αδειας... ο άλλος μισος ιουνιος και μερος του ιουλίου ΚΑΠΟΙΑ στιγμη τον αυγουστο... εξ ου και το οτι μας ζητησαν λογαριασμους τράπεζας. ο υπολοιπος ιούλιος...κάααααποια στιγμη οταν γυρισουμε απο διακοπές.... και πάλι οχι γκαραντι ολα αυτα... δλδ δεν υπηρξε καμια σοβαρη δεσμευση....ε αυτα... παω τον αριστο για κατουρημα σε παρακειμενο παρκιδιο στον αγιο δημητριο και μετά στο σπιτι να πλήξω μονη μου.....ε αυτα

dZJip3.png

Κουράγιο, έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου.

Αμα είναι θα πλακωθούμε όλοι μαζί.

Προς το παρόν το χειρίζεται μια χαρά η foubi....

2. λεφτά: εως την πεμπτη 8α πληρωθει ο μισος ιουνιος και το επιδομα αδειας... ο άλλος μισος ιουνιος και μερος του ιουλίου ΚΑΠΟΙΑ στιγμη τον αυγουστο... εξ ου και το οτι μας ζητησαν λογαριασμους τράπεζας. ο υπολοιπος ιούλιος...κάααααποια στιγμη οταν γυρισουμε απο διακοπές.... και πάλι οχι γκαραντι ολα αυτα... δλδ δεν υπηρξε καμια σοβαρη δεσμευση....ε αυτα...

Ω, αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Δηλαδή σας έχουν απλήρωτους? Κολοκυθια.....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Κικίτσα, περαστικά στο παιδάκι σου. με το καλό η βάφτιση! να σκίσετε!

περαστικά στη μανούλα σου κ καλή επιτυχία!

πώς πήγες με το εεταα;

Ευχαριστώ Σεβούλα μου!

52,29 μάζεψα, εσύ? Το Χρυσπάκι τι κάνει?

Λινκ πλιζ!Μη με κουράζετε άλλο τη δόλια!

και να τον αμολυσω τι 8α κλάσει νομίζεις? 1800 γραμμαρια σκυλί ειναι.... τα νεώτερα

1. απο 1η αυγουστου εως και 20 ειμαι αδειουχα..μετά.. εχει ο θεος αν υπάρχει εταιρεία ακόμη κλπ κλπ... αφου ουσιασιτκά μπαινουμε σε αναστολή εκδόσεων κλπ κλπ

2. λεφτά: εως την πεμπτη 8α πληρωθει ο μισος ιουνιος και το επιδομα αδειας... ο άλλος μισος ιουνιος και μερος του ιουλίου ΚΑΠΟΙΑ στιγμη τον αυγουστο... εξ ου και το οτι μας ζητησαν λογαριασμους τράπεζας. ο υπολοιπος ιούλιος...κάααααποια στιγμη οταν γυρισουμε απο διακοπές.... και πάλι οχι γκαραντι ολα αυτα... δλδ δεν υπηρξε καμια σοβαρη δεσμευση....ε αυτα... παω τον αριστο για κατουρημα σε παρακειμενο παρκιδιο στον αγιο δημητριο και μετά στο σπιτι να πλήξω μονη μου.....ε αυτα

Ρε Μάρα ακόμη παιδεύεσαι με αυτούς ρε παιδί μου? Τι να πω...σπάσιμο νεύρων! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Αλλό rkt!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Λινκ πλιζ!Μη με κουράζετε άλλο τη δόλια!!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=36261

Αλλό rkt!

Καλως την. Σκυλοβαρέθηκα μόνη μου.

Που πήγαν όλες καλέ???

DmXup2.png

καλησπερες!!!

μανα λαμογιων σε απογνωση......

χτες με κοιμησαν απο της 12... :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

σημερα μεχρι πριν 10 λεπτα ημουν στο κρεβατι....:shock::shock::shock::shock::shock:

καλα, ο τραμπαλιζε κοιμαται κατα της 10 κ κατι.... ο κων τι σκατα εχει παθει;;;;;;;;;;;; :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

ενα βιβλιο 600 σελιδες σε 4 μερες το εχω σχεδον τελειωσει λεμε.......

σημερα ο κων εκανε βουτια σε ενα αυλακι... επειδη εδω εχουμε ποταμι το καλοκαιρι παιρνουν το νερο κ ποτιζουν τα χωραφια, ολο το χωριο εχει παντου αυλακια με νερο...

γυρναγαμε απο βολτα κι ενα κοριτσακι 6 χρ εκανε τα ακροβατικα του κ πηγε κι ο κων να τα κανει κ φευγει με το κεφαλι στο νερο... τον βουτηξα στο τσακ απο τα ποδια την ωρα που ειχε μπει ο μισος μεσα, απο το κεφαλι μεχρι τη μεση του... τον εβγαλα κ μολις συνηλθε απο το νερο που καταπιε αρχισε τα κλαματα.... η μαλακια ειναι οτι μπορει το νερο να ηταν βρωμικο αν ειχαν ριξει τιποτα μεσα....

αυτο που με ανησυχει ειναι οτι δε φοβηθηκα, ουτε τρομαξα, ουτε τιποτα.... απλα, σα να εκανα το πιο φυσικο πραγμα στο κοσμο, απλωσα το χερι και τον βουτηξα πριν τον παρει η ορμη του νερου.... του αλλαξα ρουχα κ συνεχισαμε....

τι να πω;;;;;;

κι υστερα το λαμογιο μου εκανε "μπα... μπου..." οτι κ καλα εκανε μπανιο με μπουρμπουληθρες..... κ μου εδειχνε πως επεσε...:confused::confused::confused::confused:

Βρε, να κοιμόσαστε όλες στις 6 το πρωί. Αίσχος.....

Και έχω σηκωθεί από τις 5:30. Μία η ζέστη μία το αυτί που πονάει, κάνω τον βρυκόλακα από εκείνη την ώρα.

Θα πάει 10 το πρωί και θα κουτουλάω στη δουλειά. Και εχω και γιατρό το απόγευμα, που πολύ φοβάμαι πως θα έχω άσχημα μαντάτα.

Το αυτί πρήστηκε και οι σταγόνες δεν μπαίνουν μέσα οι ρημάδες.

Και ίσως χρειαστεί να μου βάλει λέει γάζα στο αυτί και πονάει για 24 ώρες..:shock::shock::shock::-(:sad::-(

Ελπίζω να την σκαπουλάρω.... Της ζήτησα ολική νάρκωση......

DmXup2.png

Καλημέρα...

πυρετό δεν ανεβάσαμε άλλο. Είομαστε οκ.

Ζητάμε να κάνουμε κακά στο γιογιό...αλλά δεν κάνουμε.

Η υπομονή μου δοκιμάζεται τρελλά αυτές τις μέρες. Πολύ γκρίνια τα μωρά, πακετάρισμα, σκ@τ@ γενικά.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...