Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Που ρε? Εννοεις με το αν θα σας παρουν τελικα ή οχι? Εγραψες "θεμα" και μπερδευτηκα.. Αν ειναι απο διπλα δωσε λινκ!!!

όχι μαρή Φαίη στο εδώ εννοεί στο θέμα της επιδότησης των διδάκτρων για τους παιδικούς σταθμούς (Διάφορα ενημερωτικά Social Groups δες)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγώ ήμουν έξαλλη για το σύστημα με τις αλλοδαπές κ δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει ο Σαμαράς κ τα υποδέλοιπα σχόλια.

τί δεν ξέρουμε; ότι φοροδιαφεύγουμε; αλήθεια είναι για όλους, όπου υπάρχει περιθώριο.

όμως ρε φίλε μερικές περιπτώσεις είναι προκλητικές κ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε αλλοδαπές μανούλες, αλλά κ σε ελεύθερες επαγγελματίες που είτε δεν δουλεύουν είτε είναι μονοπώλιο σε όλη την περιφέρεια κ δηλώνουν κάτι εισοδήματα που ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

τη στιγμή που όλοι την ξέρουν τί χρήματα παίρνει κ αυτή κ ο άντρας της που δουλεύουν μαζί. απλά τα παίρνει μαύρα!

ή η άλλη που επίσης δεν δουλεύει εκ πεποιθήσεως κ δηλώνει άνεργη, ενώ τρώει έτοιμα! κ δηλώνει μικρά εισοδήματα! ποιά η ...! να μην ανοίξω το βόθρο που έχω για στόμα!

δικαιοσύνη που να βολεύει όλους δεν υπάρχει, αλλά ποιός θα παραπονιόταν αν δεν εμπαινε, όταν θα έβλεπε να μπάινουν όσοι το δικαιούνται πραγματικά;

Καλημερααααααααααααα ααα ααααα

ειμαι στο γραφειο με καζουαλ ενδυση και μαζι τον σκύλο....καντε μια προσευχη..περιμενουμε απο λεπτό σε λεπτό τσεκ με τα λεφτα απο το πρακτορειο τυπου......κροσ γιουρ φινγκερσ λεμε!

dZJip3.png

κι εγώ ήμουν έξαλλη για το σύστημα με τις αλλοδαπές κ δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει ο Σαμαράς κ τα υποδέλοιπα σχόλια.

τί δεν ξέρουμε; ότι φοροδιαφεύγουμε; αλήθεια είναι για όλους, όπου υπάρχει περιθώριο.

όμως ρε φίλε μερικές περιπτώσεις είναι προκλητικές κ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε αλλοδαπές μανούλες, αλλά κ σε ελεύθερες επαγγελματίες που είτε δεν δουλεύουν είτε είναι μονοπώλιο σε όλη την περιφέρεια κ δηλώνουν κάτι εισοδήματα που ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

τη στιγμή που όλοι την ξέρουν τί χρήματα παίρνει κ αυτή κ ο άντρας της που δουλεύουν μαζί. απλά τα παίρνει μαύρα!

ή η άλλη που επίσης δεν δουλεύει εκ πεποιθήσεως κ δηλώνει άνεργη, ενώ τρώει έτοιμα! κ δηλώνει μικρά εισοδήματα! ποιά η ...! να μην ανοίξω το βόθρο που έχω για στόμα!

δικαιοσύνη που να βολεύει όλους δεν υπάρχει, αλλά ποιός θα παραπονιόταν αν δεν εμπαινε, όταν θα έβλεπε να μπάινουν όσοι το δικαιούνται πραγματικά;

καλε τι πα8αμε? ενημερωστε με για να δω τι 8α αντιμετωπιζω απο του χρονου

dZJip3.png

κάνω κρος για σένα! αφιερωμένο!

εγώ τα έχω με κάτι ονόματα που είδα σε Λάρισα.

εγώ θα ντρεπόμουν να βγάζω τα κέρατά μου μαύρα κ να κάνω αίτηση με δηλωθέν εισόδημα άφραγκου! όταν με ξέρουν κ οι πέτρες!

αλλά είπαμε, εγώ είμαι πολύ κλασομπανιέρα!

Μάρα, πρόγραμμα εεταα δες, επιδότηση παιδικων σταθμών.

Διαφημίσεις

nai nai το επιασα σεβουλα.... απο κατι ψιλο διερευνητικες που εχω κάνει..ειμαστε ΠΟΛΥ πλουσιοι για δημοσιο παιδικο και ειδικά με άντρα ΔΥ...και ΠΟΛΥ φτωχομπινεδες για ιδιωτικο..μουαχαχχαχαχαχα καλα η πουκι 8α μεινει αυλιδα μεχρι τα 18, τέλος

dZJip3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Κρις να χαίρεσαι την Κωτανίνα...Σου έστειλα sms το Σάβ. από Ερέτρια! Ναι, πήγαμε και ταλαιπωρηθήκαμε επειδή τα παιδιά δεν είχαν αναρρώσει εντελώς...χμχμχμχμ

Χαίρομαι που περάσατε καλά, μπράβο! Και ζηλεύω κιόλας...

Κρις Καλή Ξεκούραση και να απολαύσεις τις ημέρες αδείας όσο δεν πάει!

Έχω μία απίστευτη τάση για έμετο/ζαλάδα και δεν ξέρω γιατί?

Μάλλον την πάτησα...

Ρε σε Αερικό έχεις τόοοοοοσες μέρες άδεια και μιλάς ?????

Πού σκ@τά δουλεύετε όλες κι εμένα δεν μου δίνουν παραπάνω από 2 εβδομάδες ????????????????????????????

Εχμμμ έχω 18 χρόνια εργασίας άρα δικαιούμαι 25 μέρες άδειας ήτοι 5 εβδομάδες (μαζί με ΣΚ και αργία 15αυγουστου όταν κάθεται βολικός και φέτος κάθεται). Παίρνω 4 εβδομάδες το καλοκαίρι και μία τα Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά γιατί τότε κλείνουν τυπογράφοι και όλοι όσοι συνεργαζόμαστε :)

μαρή γαστρεντερίτιδα έχει :P

μην με οικτιρείς γιατί τα 6 από αυτά ειναι του ελεύθερου επαγγελματια και δεν μπαίνουν στη σύνταξη :P

Διαφημίσεις

Αερικό μια χαρά που σου δίνουν ό,τι δικαιούσαι.

έτσι να είσαι πάντα!

απλά δεν συμβαίνει συχνά να παίρνει ο εργαζόμενος ό,τι δικαιούται!

κ τώρα πρέπει να σου πω...ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!

Μάρα, τί είναι ΔΥ;

κ η δικιά μου μάλλον με τις γιαγιάδες θα την βγάλει!

εμότικον που του γυρίζει το μάτι!

Καλημερααααααααααααα ααα ααααα

ειμαι στο γραφειο με καζουαλ ενδυση και μαζι τον σκύλο....καντε μια προσευχη..περιμενουμε απο λεπτό σε λεπτό τσεκ με τα λεφτα απο το πρακτορειο τυπου......κροσ γιουρ φινγκερσ λεμε!

Καλή επιτυχία !!!! Μακάρι παιδί μου, μακάρι -άντε βρε και είμαι και Σαββατογεννημένη- !!!!

Με τον σκύλο στο γραφείο ???? Είσαι ΘΕΑ !!!!! :tongue:

Εχμμμ έχω 18 χρόνια εργασίας άρα δικαιούμαι 25 μέρες άδειας ήτοι 5 εβδομάδες (μαζί με ΣΚ και αργία 15αυγουστου όταν κάθεται βολικός και φέτος κάθεται). Παίρνω 4 εβδομάδες το καλοκαίρι και μία τα Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά γιατί τότε κλείνουν τυπογράφοι και όλοι όσοι συνεργαζόμαστε :)

Ναι, τα σέβομαι αυτά που λες ... κι εγώ 25 μέρες δικαιούμαι ΑΛΛΑ παραπάνω από 2 εβδομάδες (πχ 3) σερί καλοκαιρινή άδεια ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ το boss και γενικά δεν δίνει άδειες... με το τσιγκέλι... προτιμάει να πληρώνει το υπόλοιπο...

να φανταστείς ότι έχει καθιερώσει και extra-bonus εάν δεν πάρεις άδεια Μάιο-Σεπτέμβριο... ή πχ στο τέλος που σου μετράνε το υπόλοιπο αδείας σου εάν έχεις 10 μέρες κάθε 5 σου προσθέτει+1... ΠΑΡΑΝΟΙΑ το αφεντικό μου δεν ξέρω αν το καταλάβατε !

Για να μην μιλήσω για το γεγονός ότι ως ίδρυμα και καλά κανονικά θα έπρεπε να κλείνουμε τουλάχιστον 3 βδομάδες τον Αύγουστο (αν όχι όλο) όπως κάνουν όλα τα Ιδρύματα χρόνια και ζαμάνια τώρα !!!!

Παράπονα κάνω - εσύ καλά κάνεις και παίρνεις την άδεια σου καμάρι μου !;)

μουαχαχαχαχαχαχ ναι ρε αερικια μην φας εχομεν γλάρον...δουλευω απο τα 18 και ενσημα εχω απο τα 22....χε8ε με :P λες και 8α παρουμε συνταξη ποτέ.. αλλά λέμε τώρα

σεβουλι ΔΥ = δημοσιος υπάλληλος.. (το λεω συνωμοτικά μονο κα8οτι οπου ακουει ο κοσμος την λέξη ΔΥ πεφτει βρισιδι... μουαχαχαχαχαχαχ)

dZJip3.png

Καλή επιτυχία !!!! Μακάρι παιδί μου, μακάρι -άντε βρε και είμαι και Σαββατογεννημένη- !!!!

Με τον σκύλο στο γραφείο ???? Είσαι ΘΕΑ !!!!! :tongue:

Ναι, τα σέβομαι αυτά που λες ... κι εγώ 25 μέρες δικαιούμαι ΑΛΛΑ παραπάνω από 2 εβδομάδες (πχ 3) σερί καλοκαιρινή άδεια ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ το boss και γενικά δεν δίνει άδειες... με το τσιγκέλι... προτιμάει να πληρώνει το υπόλοιπο...

να φανταστείς ότι έχει καθιερώσει και extra-bonus εάν δεν πάρεις άδεια Μάιο-Σεπτέμβριο... ή πχ στο τέλος που σου μετράνε το υπόλοιπο αδείας σου εάν έχεις 10 μέρες κάθε 5 σου προσθέτει+1... ΠΑΡΑΝΟΙΑ το αφεντικό μου δεν ξέρω αν το καταλάβατε !

Για να μην μιλήσω για το γεγονός ότι ως ίδρυμα και καλά κανονικά θα έπρεπε να κλείνουμε τουλάχιστον 3 βδομάδες τον Αύγουστο (αν όχι όλο) όπως κάνουν όλα τα Ιδρύματα χρόνια και ζαμάνια τώρα !!!!

Παράπονα κάνω - εσύ καλά κάνεις και παίρνεις την άδεια σου καμάρι μου !;)

ε μα τι να κανω.. ο αριστος πάσχει απο αγχος αποχωρισμου.... απο τοτε που γενηθηκε δεν εχει μεινει λεπτό μονος και η αδερφη μου τον παιρνει παντου μαζι της.. ε να τον αφησω στο διαμερισμα να κλαει ο δυστυχος? ασε που αν γινει κανα μπραφ και δεν πληρωθω σημερα 8α τον ξαμολυσω να αρχισει να δαγκώνει γενικους διευθυντες και λοιπά λαμόγια

και εγω κανονικα 25 μερες δικαιουμε...αλλα αμα τις παρω ποτε΄όλες μαζι ή κάτι παραπάνω απο 10 εργασιμες να κάτσω να με δαγκώσει ο αρίστος... διοτι σε εμας..αυγουστος ξε-αυγουστος τα περιοδικά πρέπει να βγαινουν ειδικά αν ειναι εβδομαδιαία..οποτε για να πάρεις άδεια 8α πρέπει να εχεις συνενοηθει με συνάδελφο να σε σκατζάρει.. ΑΝ υπαρχει διαθεσιμος και δεν εισαι σολο καριέρα (καλή ώρα)

πάντως απ οτι ακουγεται εδώ, λογω..φτώχιας που δεν εχουμε ευρώ τσακιστό να πληρώσουμε τυπογραφείο, το μπουρδελάκι 8α κλεισει απο τις 5 αυγουστου έως 20 αυγουστου...και μετά κάτι μου λέει οτι 8α ερθουμε για δουλεια και 8α τραγουδησουμε το παλάικο ασμα "βρηκα την πορτα σου κλειστηηηηηηηηηηηηη και τα κλειδιά παρμέεε εεεε νααααααααα"

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...