Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :) Είμαι αδειούχα με χίλια πράγματα να κάνω... να αυτοκτονήσω τώρα ή να το αφήσω για το τέλος της εβδομάδας που θα είμαι κομμάτια;

Καλημέρες !!!!

Είστε απίθανες λέμε ! Χάρηκα πολύ που είδα την Λουκομάνα και το Φυστίκι μετά από χρόνια και ζαμάνια... επίσης, που γνώρισα την Λευκή και το Κατινάκι !!!!

Να 'στε καλές με τις περιγραφές σας... πεθαίνω από τα γέλια !

Εμείς εχθές πήγαμε για μπανάκι στο Πόρτο-Γερμενό και είχε μια θάλασσα απίστευτη όμως !!!

Φιλιά σε όλες !

Σέβη εμένα κοροϊδεύουν αυτές οι κάργιες, που έκανα 2-3 βηματάκια υπό τους ρυθμούς της Ρουσλάνας:lol::lol::lol::lol:

εσύ είσαι η ρουσλάνα λοιπόν!:rolleyes::tongue:

καλημερααααααααααααααααααααα

Σεβη δεν χανεις τιποτα πιστεψε με!!!!!!!!!!!!!!!!! χεχεχεχεχεχ ;)

χάνω, αλλά που θα μου πάει. θα έρθω κάποια στιγμή βόλτα στας εξοχικάς Αθήνας:P

Καλημέρα :) Είμαι αδειούχα με χίλια πράγματα να κάνω... να αυτοκτονήσω τώρα ή να το αφήσω για το τέλος της εβδομάδας που θα είμαι κομμάτια;

να ξεκουραστείς για σήμερα κ από αύριο βλέπουμε!

Καλημέρες !!!!

Είστε απίθανες λέμε ! Χάρηκα πολύ που είδα την Λουκομάνα και το Φυστίκι μετά από χρόνια και ζαμάνια... επίσης, που γνώρισα την Λευκή και το Κατινάκι !!!!

Εμείς εχθές πήγαμε για μπανάκι στο Πόρτο-Γερμενό και είχε μια θάλασσα απίστευτη όμως !!!

Φιλιά σε όλες !

φιλιά κ σε σένα!

Διαφημίσεις

χα χα ! έχεις πάρει κι εσύ από εκείνη την άδεια άνευ ρεπό όμως ε ???? :confused::confused:

μην αυτοκτονήσεις βρε αερικό... κρίμα είναι !

Κ

Φιλιά σε όλες !

ειχε κοσμο μεταξακι?

και μεις θελουμε να παμε αλλα μια φιλη απο εκει μας ειπε να μην το τολμησουμε Κυριακη!!!!!!

Ναι ναι από εκείνες είμαι....

Για σήμερα θα αλλάξω νερά / καθαρίσω ενυδρεία, ποτίσω, ξεκαθαρίσω γραφείο και ντουλάπες, μαγειρέψω, πετάξω ανακύκλωση...

Γλίτωσα μια τράπεζα! Το κάναμε από internet banking :lol:

Καλημέρες !!!!

Να 'στε καλές με τις περιγραφές σας... πεθαίνω από τα γέλια !

Φιλιά σε όλες !

Ναι ναι από εκείνες είμαι....

Για σήμερα θα αλλάξω νερά / καθαρίσω ενυδρεία, ποτίσω, ξεκαθαρίσω γραφείο και ντουλάπες, μαγειρέψω, πετάξω ανακύκλωση...

Γλίτωσα μια τράπεζα! Το κάναμε από internet banking :lol:

μεχρι ποτε εχεις αδεια? μην κλαιγεσαι, θα φας ξυλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Αύριο θα πάω να ανοίξω το γραφείο γιατί έχει δουλειά το πρωί η συνάδελφος... από τη στιγμή που θα φύγω... Γυρνάω 22 :D

Διαφημίσεις

ειχε κοσμο μεταξακι?

και μεις θελουμε να παμε αλλα μια φιλη απο εκει μας ειπε να μην το τολμησουμε Κυριακη!!!!!!

Κοίτα να δεις... εμείς πήγαμε σαν τις κότες από τα χαράματα και κατά τις 11:30 που κατέβαιναν οι ορδές ... την κάναμε !

Οπότε ΕΣΥ που θες να το κάψεις στην παραλία Κυριακή, όχι να μην πας !!!! :rolleyes:

Αύριο θα πάω να ανοίξω το γραφείο γιατί έχει δουλειά το πρωί η συνάδελφος... από τη στιγμή που θα φύγω... Γυρνάω 22 :D

Ρε σε Αερικό έχεις τόοοοοοσες μέρες άδεια και μιλάς ?????

Πού σκ@τά δουλεύετε όλες κι εμένα δεν μου δίνουν παραπάνω από 2 εβδομάδες ????????????????????????????

κάντυ κάντυ, πες τα!

κ εγώ μια από τα ίδια με σένα!

2 εβδομάδες κ αυτές τις πληροφορηθήκαμε από την καθαρίστρια ότι θα κλείσει το κατάστημα!

αλλιώς ακόμα θα μυρίζαμε τα νύχια μας.

Που ρε? Εννοεις με το αν θα σας παρουν τελικα ή οχι? Εγραψες "θεμα" και μπερδευτηκα.. Αν ειναι απο διπλα δωσε λινκ!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...