Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχα έχει καλλιεργήσει και το ανάλογο υφάκι :D Έχει γίνει θεά λέμε! Κι ακόμα απορώ πως έβγαλες τόσο όμορφο παιδί!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φιλεεε :lol::lol: Εχθες καθομαι με τη φυστικακι καποια στιγμη και χαζοκοιταμε μεσα στον παιδοτοπο.. Οποτε παιρνει φορα το Μαρικακι και κανει 1 - 2 πηδηματα και στο 3ο σκαει κατω αναμεσα σε εμενα και τη μανα της, με το κεφαλι της ετοιμο να κανει τρυπα στο διχτυ της πορτας του παιδοτοπου! Εγω εχω πεσει κατω απο τα γελια, το Μαρικακι σηκωνεται απτοητο και συνεχιζει να χοροπηδαει και η φυστικω: "γιατι γελας? επεσε? που επεσε?" :lol:

Επισης διαλογος μεταξυ εμου και Μαρικακιου:

Φ: Μαρια στο σπιτι εχετε γατ-ες?

Μ: Ναι

Φ: Πολλ-ες?

Φ: Ποσ-ες?

Μ: Τρι- ες!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

χαχαχαχαχαχαχα έχει καλλιεργήσει και το ανάλογο υφάκι :D Έχει γίνει θεά λέμε! Κι ακόμα απορώ πως έβγαλες τόσο όμορφο παιδί!

ελα ρε, εδω γεννησες ΕΣΥ ομορφο παιδακι...

εχουμε ολες ελπιδες πλεον!!!

ειναι τοσο γλυκουλι το κοριτσακι σου, :P:p:p:p:p:p:p:p (ρε, στανταρ ειναι δικο σου? )

να σου πω ρε συ αεριξ.. ποσο πηγε το μαλλι χτες, ολα μαζι? περασες το 500αρικο?

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

ελα ρε, εδω γεννησες ΕΣΥ ομορφο παιδακι...

εχουμε ολες ελπιδες πλεον!!!

ειναι τοσο γλυκουλι το κοριτσακι σου, :P:p:p:p:p:p:p:p (ρε, στανταρ ειναι δικο σου? )

-0D3cotZvAc

gM4vp2.png

(ρε, στανταρ ειναι δικο σου? )

Αν και δεν νομίζω πως χρειάζεται μπορώ να κάνω ότι με το μαρικάκι με τον καλό σου για να το καταπιείς μουχαχαχαχαχαχα

το Μαρικακι και κανει 1 - 2 πηδηματα και στο 3ο σκαει κατω αναμεσα σε εμενα και τη μανα της, με το κεφαλι της ετοιμο να κανει τρυπα στο διχτυ της πορτας του παιδοτοπου! Εγω εχω πεσει κατω απο τα γελια, το Μαρικακι σηκωνεται απτοητο και συνεχιζει να χοροπηδαει και η φυστικω: "γιατι γελας? επεσε? που επεσε?" :lol:

μονιμως ανακαλυπτουμε σημαδια πανω της, απο χτυπηματα... δεν κλαιει σχεδον ποτε... δε θα ξεχασω μια φορα που επαιζε μπροστα μας, και ξαφνικα διαπιστωσαμε εντρομοι με τον αντρα μου οτι εσταζε αιμα το κουτελο της... ειχε σκισει το μετωπο της σε ενα συρματακι στη σιτα της πορτας... στα τετοια της, σημασια δεν εδωσε...

οταν κλαιει, κλαιει συνηθως απο τρομαρα... πριν καμια ωρα εκανε καρεκλοσερφινγκ (αλλη φορα θα σας εξηγησω) και χανει την ισσοροπια της, εγω ουριλιαζω γιατι αν επεφτε θα χτυπαγε στο κεφαλι... δεν επεσε τελικα, αλλα εβαλε τα κλαμματα επειδη τρομαξε απο μενα:rolleyes:

κι αλλη φορα, εχει σκασει σα καρπουζι κατω (γενικα, ομως ΔΕΝ πεφτει, ειναι πολυ προσεκτικη οσα ακροβατικα κι αν κανει), πεφτει λοιπον, χτυπαει στο στομα κι αρχιζει να κλαιει 'καλαααααααα ειμαι μαμαααααα μπου χου χουυυυυυυυυυυυ μη με βαλεις να κατσω στον καναπεεεεεεεεε μπου χου χουυυυυυυυ)

Ναι Φυς... Μαζι και η τουρτα.. Η Κρις πηγε για νανακια, αμα περιμενεις απαντηση τωρα σωθηκες!! :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

απο τωρα για υπνο? αυτα ειναι... ετσι κρατιουνται ρε οι ομορφες, κοιμουνται νωρις και στρωνουν επιδερμιδα, αλλοιμονο απο μας τις σκατοφατσες, μας τρωνε τα ξενυχτια...

παω να βαλω μια παγωμενη ρακι...

τοκ λεητερ

κουκλες οι αναλ το πιστοποιώ.. και το ρουσλάνάκι... καλε αυτο εχει ταλέντο να το πάμε στα μπαλέτα! λευκή... μπας και οτν μπαμπα σου τον λένε δημητρη... (θα βγουμε σοι να το ξέρεις)

go wild dances

τον μπαμπάκα μου Δημήτρη τονε λένε! :tongue::tongue::tongue:

Επισης να πω πως χαρηκα πολυ που ειδα και τη Λευκουλα, ηταν πανεμορφη οπως παντα και η μικρη ολα τα λεφτα! Λευκουλα ο αντρα σου δεν ειναι ρε ετσι οπως τον περιεγραφες, εμενα μια χαρα μου φανηκε. Απο τη βαφτιση δεν μπορουσα να βγαλω πορισμα, τον ειδα πολυ λιγο, αλλα εχθες μια χαρα νορμαλ ανθρωπος μου φανηκε!

Καλός είναι μωρέ αλλά είναι λίγο στρίντζος. Μην κοιτάς που στον κόσμο έδειχνε σχεδόν ανθρώπινος, εγώ ξέρω τι ήρωας είμαι χαχαχα (εντάξει μαλακίες λέω).

Μάλιστα στο τέλος του λέει η Χριστίνα "δεν σε φιλάω γιατί κάπνισα και ξέρω πως δεν γουστάρεις το τσιγάρο" οπότε με ρωτάει στο αυτοκίνητο πού το ξέρει αυτό η Κρις. Του λέω κι εγώ πως έχω κάνει έναν μικρό πρόλογο για να μην τυχόν και κάτσει κανείς δίπλα του βρωμόντας τσιγάρο και έπειτα τον αρχίσει στο κήρυγμα. Και τον πείραξε! Μου λέει πως έκανα τον κόσμο να τον παρεξηγήσει! Ρε φίλε αφού αλήθεια είπα! Όχι, δεν έπρεπε να τα πεις, έπρεπε αυθόρμητα να μην έρθει καπνιστής δίπλα σε αυτόν και το παιδί.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Άντε βγάλτε άκρη τότε. Α επίσης μου είπε πως συμπάθησε άντρα Κατινακίου (πολύ), άντρα Φαίης (πολύ) και άντρα Μάρας (περισσότερο, λόγω του ότι έχει κάνει το θαύμα να συμβάλλει στην γέννηση του Πουκιδίου). Μιλάμε για μυαλό τρικούβερτο.

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!

Γεια σου ρε Λευκη οσιομαρτυρα! :tongue::lol:

Το Μαρακι εφυγε για το "λολειο". Εμεις προσπαθουμε να μαζεψουμε το σπιτι που μετα απο ενα Σ/Κ που μας ειδε ελαχιστα, εχει μπαχαλεψει.. Πως γινεται και να λειπεις και να γινεται χαμος απο τις δουλειες, δεν καταλαβαινω! :roll:

Ευχομαι να ειστε ολες καλα! Φιλακια!

gM4vp2.png

Φιλεεε :lol::lol: Εχθες καθομαι με τη φυστικακι καποια στιγμη και χαζοκοιταμε μεσα στον παιδοτοπο.. Οποτε παιρνει φορα το Μαρικακι και κανει 1 - 2 πηδηματα και στο 3ο σκαει κατω αναμεσα σε εμενα και τη μανα της, με το κεφαλι της ετοιμο να κανει τρυπα στο διχτυ της πορτας του παιδοτοπου! Εγω εχω πεσει κατω απο τα γελια, το Μαρικακι σηκωνεται απτοητο και συνεχιζει να χοροπηδαει και η φυστικω: "γιατι γελας? επεσε? που επεσε?" :lol:

Επισης διαλογος μεταξυ εμου και Μαρικακιου:

Φ: Μαρια στο σπιτι εχετε γατ-ες?

Φ: Πολλ-ες?

Φ: Ποσ-ες?

Μ: Τρι- ες!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol: δεν παίζεται αυτό το κορίτσι!

μονιμως ανακαλυπτουμε σημαδια πανω της, απο χτυπηματα... δεν κλαιει σχεδον ποτε... δε θα ξεχασω μια φορα που επαιζε μπροστα μας, και ξαφνικα διαπιστωσαμε εντρομοι με τον αντρα μου οτι εσταζε αιμα το κουτελο της... ειχε σκισει το μετωπο της σε ενα συρματακι στη σιτα της πορτας... στα τετοια της, σημασια δεν εδωσε...

οταν κλαιει, κλαιει συνηθως απο τρομαρα... πριν καμια ωρα εκανε καρεκλοσερφινγκ (αλλη φορα θα σας εξηγησω) και χανει την ισσοροπια της, εγω ουριλιαζω γιατι αν επεφτε θα χτυπαγε στο κεφαλι... δεν επεσε τελικα, αλλα εβαλε τα κλαμματα επειδη τρομαξε απο μενα:rolleyes:

κι αλλη φορα, εχει σκασει σα καρπουζι κατω (γενικα, ομως ΔΕΝ πεφτει, ειναι πολυ προσεκτικη οσα ακροβατικα κι αν κανει), πεφτει λοιπον, χτυπαει στο στομα κι αρχιζει να κλαιει 'καλαααααααα ειμαι μαμαααααα μπου χου χουυυυυυυυυυυυ μη με βαλεις να κατσω στον καναπεεεεεεεεε μπου χου χουυυυυυυυ)

είμαστε στα χνάρια της Μαρίας!:tongue:

Καλός είναι μωρέ αλλά είναι λίγο στρίντζος. Μην κοιτάς που στον κόσμο έδειχνε σχεδόν ανθρώπινος, εγώ ξέρω τι ήρωας είμαι χαχαχα (εντάξει μαλακίες λέω).

Μάλιστα στο τέλος του λέει η Χριστίνα "δεν σε φιλάω γιατί κάπνισα και ξέρω πως δεν γουστάρεις το τσιγάρο" οπότε με ρωτάει στο αυτοκίνητο πού το ξέρει αυτό η Κρις. Του λέω κι εγώ πως έχω κάνει έναν μικρό πρόλογο για να μην τυχόν και κάτσει κανείς δίπλα του βρωμόντας τσιγάρο και έπειτα τον αρχίσει στο κήρυγμα. Και τον πείραξε! Μου λέει πως έκανα τον κόσμο να τον παρεξηγήσει! Ρε φίλε αφού αλήθεια είπα! Όχι, δεν έπρεπε να τα πεις, έπρεπε αυθόρμητα να μην έρθει καπνιστής δίπλα σε αυτόν και το παιδί.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Άντε βγάλτε άκρη τότε. Α επίσης μου είπε πως συμπάθησε άντρα Κατινακίου (πολύ), άντρα Φαίης (πολύ) και άντρα Μάρας (περισσότερο, λόγω του ότι έχει κάνει το θαύμα να συμβάλλει στην γέννηση του Πουκιδίου). Μιλάμε για μυαλό τρικούβερτο.

κ ο δικός μου στα χνάρια του άντρα σου! γιατί το έγραψες αυτό; γιατί εκείνο;

;):P

όσο για το ρουσλανάκι, θέλω κ εγώ να το δω!

ζηλεύω που είστε μια παρέα, που έχετε γνωριστεί. θέλω κ εγώ! μπου χου χου!:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...