Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το είδατε κι αυτό γμτ????????????

hey hey hey wild dances :lol::lol::lol::lol:

καλημερα, καλα η ρουσλανα ΤΙ ΓΕΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:lol::lol::lol:

τι παιδακι :-P:razz::-P:razz::-P

χαρηκα πολυ που σε γνωρισα λευκουλα :-P:-P:-P

τα πιτσιρικακια ξεσαλωσαν, η δικια μου κλασσικα οργιασε, αλλα δεν ηθελε να παμε σπιτι μετα, οποτε πηγαμε και πηραμε τον μπαμπα μας που επαιζε μπιλιαρδο, και πηγαμε για σουβλακια και μετα για μπυρες...

γυρισαμε κατα τις 2, η μικρη με μουτρα, ηθελε να παει και κουνιες..

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΑΙΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ... τι θα γινει με τον παιδικο που λεγαμε???

-υπαρχει παιδικος σταθμος που κραταει τα παιδια απο τις 7 το πρωι, μεχρι τις 9 το βραδυ!!! το πας κοιμησμενο, το παιρνεις κοιμησμενο... αμα τυχει και ξυπνησει το βραδυ, σε κοιταει με απορια... 'μανδαμ.. ποια εισθε??? γνωριζομεθα?????'

:D:tongue:

Parents are the last people on earth who ought to have children

Καλημέρα :) Σας ευχαριστώ και από εδώ που τιμήσατε το παιδάκι του και κάνατε τα γενέθλιά του ξεχωριστά :)

Μάρκο μου μας λείψατε απίστευτα αλλά δεν μαμιέται :) Ευκαιρίες να ξεσαλώσουμε θα έχουμε πολλές αρκεί να έχουμε υγεία :)

Άργησα να μπω γιατί έφυγαν οι νονοί στις 2.30!!! Ήρθαν από εδώ μετά για να μπορέσουν να απολαύσουν το βαφτιστήρι τους μισή ώρα μόνοι τους και έμειναν να τα πούμε γιατί είχαμε να μιλήσουμε από τη βάφτιση της Φανούλας :)

Πέσαμε ξεροί για ύπνο...

Ο Λ εν τω μεταξύ είναι από χθες με ψύξη στο μάτι (ναι στο πάρτι πόναγε!!!) και σήμερα τον πονάει σα να μην πέρασε μια μέρα...

Και το απόγευμα έχουμε άλλο πάρτι διδύμων :eek:

Εμενα η απουσια μου δλδ περασε απαρατηρητη Ε?! :rolleyes: δεν πειραζει, ετσι να μην εχω και τυψεις .......:P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλησπερα σε ολες!

Κλασσικα αλλο ενα Σ/Κ που τρεχει και μαζι του τρεχουμε κι εμεις!

Εχθες, περασαμε πολυ ομορφα! Ολα ηταν καταπληκτικα, Κρις ευχαριστουμε για αλλη μια φορα! Να τη χαιρομαστε τη ζουζουνα! Περιμενουμε το βιντεο με Β και Σ να χοροπηδανε στα φουσκωτα!!!

Φυστικακι να εισαι καλα κοριτσι μου! Με εκανες και εκλαψα απο τα γελια, ποσο το ειχα αναγκη δεν φανταζεσαι!! Εγω ειμαι μεσα για το σταθμο, ευχομαι μονο να ανοιξει στα δικα μου λημερια για να μας ερθεις κι εσυ πιο κοντα! ;)

Φυσικα χαρηκα που ειδα και τις υπολοιπες, αλλα πρωτιστως τη συμπεθερα μου τη Λουκομαμα που ειχα καιρο να τη δω!

Κιουλτακι θα βρεις αιτημα φιλιας στο φατσοβιβλιο απο το Β (καιρος ητανε! ;))

Μεταξακι ευχαριστουμε πολυ για τα κοκκαλακια που εβαλες στο κεφαλι της Μαριας, αλλα ξεχασαμε να σας τα δωσουμε πριν φυγετε! Εφοσον φευγετε κι εσεις αργα για διακοπες, να κανονισουμε οποτε μπορειτε να βρεθουμε! :D

Κατινακι ησουν κουκλα, η Φανουλα το ιδιο και φυσικα ευχαριστουμε πολυ - πολυ το Δ σου για το baby-sitting μες στον παιδοτοπο. Η Μαρια μου λογικα τον ερωτευτηκε γιατι δεν ξεκολλουσε απο διπλα του :-P

Μαρκοπουλακι και Ελλακι στεναχωρεθηκα που δεν ηρθατε και ευχομαι να σας δω πριν φυγετε για διακοπες ή εστω πριν φυγω εγω για διακοπες.

Το απογευμα εχει παιδικο παρτυ παλι στο οποιο θα παω μονη και ο Θεος Βοηθος. Τα ταξι συνεχιζουν την απεργια και θα παει αλλα και θα με φερει κοινος γνωστος που εχουμε με τους γονεις του εορταζομενου!

Επισης το βραδυ θελω να φτιαξω το ιδιο κεϊκ που εφτιαξα και για την Κωτιτα, για να το στειλω αυριο στο σταθμο να κερασει η μικρη για τη γιορτη της εφοσον ο σταθμος τοτε θα ειναι κλειστος. Και επι της ευκαιριας σας ενημερωνω πως ειναι η τελευταια χρονια που τη γιορταζουμε Δεκαπενταυγουστο, απο του χρονου θα γιορταζει 21/11 γιατι στεναχωριεμαι απιστευτα που ολοι λειπουνε και περναει στα κουτουρου η γιορτη της!

Αυτα τα ολιγα και περιεκτικα!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εγώ να το αρχίσουμε από φέτος... να γιορτάσει και 15αυγουστο και Νοέμβριο για να κάνουμε την αρχή ;)

Ελλάκι εσένα ρε στα είπα αλλού! Την Ειρήνη δεν την πέτυχα!

Διαφημίσεις

Λες να το κανουμε ετσι Κρις μου? Θα δουμε!

Επισης να πω πως χαρηκα πολυ που ειδα και τη Λευκουλα, ηταν πανεμορφη οπως παντα και η μικρη ολα τα λεφτα! Λευκουλα ο αντρα σου δεν ειναι ρε ετσι οπως τον περιεγραφες, εμενα μια χαρα μου φανηκε. Απο τη βαφτιση δεν μπορουσα να βγαλω πορισμα, τον ειδα πολυ λιγο, αλλα εχθες μια χαρα νορμαλ ανθρωπος μου φανηκε!

Και φυσικα να πιστοποιησω πως η Πουκυ ειναι ΘΕΑ και ειναι κλωνος της Μαρας! Χαρηκα πολυ που σε ειδα κι εσενα Ριακι.. Και οποτε θες, εγω πεταγομαι για καφε μολις σκασει κενο στη δουλεια σου! Ειμαστε πολυ κοντα (οχι πως μας εχει βαρεθει το metro mall :lol:)

gM4vp2.png

Κι αναρωτιομουν εγω γιατι φαγωθηκε η μανουλα μου να παω κομμωτηριο εχθες! :rolleyes: Για την ιστορια και για οσες δεν ξερετε, σημερα το παρτυ στο οποιο πηγαμε, ηταν του γιου μιας συναλδελφου της μανας μου. Απο προχθες λοιπον (Παρασκευη), μου ειχε αρχισε τα "μα-μου" για να παω να χτενιστω.. Εχθες λοιπον, παρολο που δεν πολυηθελα, πηγα. Σημερα το παρτυ ηταν στις 6μιση. Ερχεται η κοπελα με την οποια πηγαμε, μας παιρνει και ξεκιναμε για Αλιμο... Φτανουμε στο σπιτι και μενω καγκελο....... Θεορατο, τεραστιο, μεζονετα, φωτισμοι απο 'δω, φοινικες απο 'κει, αυτοματες εισοδοι και δεν συμμαζευεται.. Εχω αρχισει και δαγκωνομαι γιατι νιωθω εντελως εξω απο τα νερα μου και παρακαλαω να μην κανει καμμια ζημια η Μαρια να τους πληρωνουμε μια ολοκληρη ζωη... :?

Το παρτυ το εκαναν στον κηπο τους, σε εναν τεραστιο -πραγματικα τεραστιο- χωρο, οπου ειχαν στησει φουσκωτα, κουνιες (κανονικη παιδικη χαρα), τραπεζι για τους μικρους και λιγο πιο πανω catering για τους μεγαλους.

Παρολη την πρωτη κρυαδα που εφαγα, ομολογω πως περασα τε-λει-α γιατι δεν χρειαστηκε να ασχοληθω καθολου με τη μικρη παρολο που ημουν μονη. Ειχε καλεσμενα αλλα 20 -περιπου- παιδακια πανω - κατω στην ηλικια της Μαριας και το καλυτερο απο ολα ηταν πως ειχε 5 επαγγελματιες και τα ψυχαγωγουσαν. Ηταν καταπληκτικα γιατι αν το καλοσκεφτεις αναλογουσαν 4 παιδια περιπου στον καθενα και τα διαολακια καθοντουσαν εντελως ησυχα, διασκεδαζωντας ταυτοχρονα. Το τι κανανε δεν το φανταζεστε! Ζωγραφικη, κουνια - τσουληθρα, μουσικη - χορος, πλαστελινες και κατασκευες με τις πλαστελινες, δαχτυλομπογιες, ψαλιδι - κολλα και κατασκευασανε κολλαζ, σφραγιδες, αυτοκολλητα, μηχανη που εβγαζε σαπουνοφουσκες, αυτοσχεδιο μπασκετ (εφτιαξαν ενα στρογγυλο μπαλονι και το κρεμασαν και τα μικρουλια περνουσαν τη μπαλα απο εκει μεσα), τους εκρυβαν αντικειμενα και τους ελεγαν μετα που ειναι και ψαχνανε τα μικρα, παζλ, παραμυθια, εκπαιδευτικα βιβλια... Δεν ξερω τι να πρωτοαναφερω!

Φυσικα απο το χωρο τους δεν ελειπε ο dj ο οποιος εκανε καταπληκτικη δουλεια γιατι επαιξε ολων των ειδων τραγουδια για τα παιδια και μαλιστα προς τη ληξη του παρτυ εβαλε baby mozart προϊδεαζοντας μας για νανακια. Το φαγητο των μικρων ειχε απο μπομπες και τυροπιτακια εως μπιφτεκι - κανονικο- αλλα μου εκανε εντυπωση που αντι για τα κλασσικα πατατακια που βγαζουμε πριν την κοπη της πιτας ειχαν φυσικο χυμο και κομμενα φρουτα. Το φαγητο των ενηλικων ας μην το πιασω καλυτερα.. Ειχαν απο ΟΛΑ.. Μακαροναδες, κρεατικα, σαλατες, τα παντα... Και απο ποτα επισης περιεκτικοτατος ο μπουφες.

Σας ζαλισα, το ξερω αλλα μου εκανε τρομερη εντυπωση και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας. Στο τελος του παρτυ και γυρω στις 9 και 20 που αποφασισαμε να φυγουμε, μας εδωσαν και το δωρακι μας: μια σακουλα με ενα μικρο λουτρινο, 2 μικρα παιδικα παραμυθακια, κηρομπογιες και ενα μικρο μπλοκ ζωγραφικης και φυσικα μια καρτα που μας ευχαριστουσαν που πηγαμε..

Μπηκα στο αυτοκινητο της κοπελας με την οποια ειχαμε παει αποσβολωμενη.. Η Μαρια δεν γκρινιαξε δευτερολεπτο (βασικα κανενα δεν γκρινιαξε, μονο γελια ακουγονταν) και μολις γυρισαμε αποκοιμηθηκε την ωρα που της εκανα μασαζ, αλλα δεν με πειραζει που δεν εφαγε, ετσι κι αλλιως την ταϊσαν εκει μια απο τις κοπελες και εφαγε παρα πολυ καλα.

Αμα το φυσας το ρημαδιασμενο για χαρτι τι φτιαχνεις ρε παιδι μου!

gM4vp2.png

Τααα περασαμεεε ομορφαααα ομορφααα ομορφααα τραλαλαλαλαλαααααααααα! χριστινιω ευχαριστουμε θερμώς και θερμός και οτυ χρονου να ειμαστε οοοοοοοοοοοοοοοοολες καλά και καθε φορά που βρισκομαστε να εχουμε τέτοια γλέντια!

η πουκι ξεσαλωσε.. στον γυρισμο στο σπιτι κοιμηθηκε.... μετα ξυπνησε, παρταρε και καναμε μια ρεπετισιον του πως κανουμε βαρελάκια στα φουσκωτά. σημερα στην αυλίδα, ξελυσαξε παραλία χοχοχοχοχο εγω ηρθια αθηνα γιατι παει η αδερφη μου σε οργανωμενο καμπιγκ στην ολυμπια και απαγορευονται τα σκυλιά.. και εχω παραλάβει αριστο και κάνω dog sitting

και επειδη ο αντρας μου ειναι μεγάλη φιρμα... με τον αντρα του κατινιακιου λεει μεγάλες σχέσεις και φιλίες... γενικά το διποδάκι μου εκανε φιλους καινουργιους αλλα αγοράκια (μουαχαχαχαχαχαχ). μου ειπε να σας πω οτι ειστε ολες καλεσμενες στας αυλίδας για ουζο και 8αλασες και τα διάφορα μαζι με τα αγόρια σας (μεταξία εσυ ειδικά με τον Μ....γιατι δεν ξερω..υπάρχει σχεσις και έρωτας με τον Η)

κουκλες οι αναλ το πιστοποιώ.. και το ρουσλάνάκι... καλε αυτο εχει ταλέντο να το πάμε στα μπαλέτα! λευκή... μπας και οτν μπαμπα σου τον λένε δημητρη... (θα βγουμε σοι να το ξέρεις)

μαρκοπουλια...μας ελειψες ιντιντ!

φισιτκι...ευχαριστουμε θερμότατα το μαράκι σου που πήρε το πουκιδι και επαιξε μαζι του στο φουσκωτό

dZJip3.png

Κι αναρωτιομουν εγω γιατι φαγωθηκε η μανουλα μου να παω κομμωτηριο εχθες! :rolleyes: Για την ιστορια και για οσες δεν ξερετε, σημερα το παρτυ στο οποιο πηγαμε, ηταν του γιου μιας συναλδελφου της μανας μου. Απο προχθες λοιπον (Παρασκευη), μου ειχε αρχισε τα "μα-μου" για να παω να χτενιστω.. Εχθες λοιπον, παρολο που δεν πολυηθελα, πηγα. Σημερα το παρτυ ηταν στις 6μιση. Ερχεται η κοπελα με την οποια πηγαμε, μας παιρνει και ξεκιναμε για Αλιμο... Φτανουμε στο σπιτι και μενω καγκελο....... Θεορατο, τεραστιο, μεζονετα, φωτισμοι απο 'δω, φοινικες απο 'κει, αυτοματες εισοδοι και δεν συμμαζευεται.. Εχω αρχισει και δαγκωνομαι γιατι νιωθω εντελως εξω απο τα νερα μου και παρακαλαω να μην κανει καμμια ζημια η Μαρια να τους πληρωνουμε μια ολοκληρη ζωη... :?

Το παρτυ το εκαναν στον κηπο τους, σε εναν τεραστιο -πραγματικα τεραστιο- χωρο, οπου ειχαν στησει φουσκωτα, κουνιες (κανονικη παιδικη χαρα), τραπεζι για τους μικρους και λιγο πιο πανω catering για τους μεγαλους.

Παρολη την πρωτη κρυαδα που εφαγα, ομολογω πως περασα τε-λει-α γιατι δεν χρειαστηκε να ασχοληθω καθολου με τη μικρη παρολο που ημουν μονη. Ειχε καλεσμενα αλλα 20 -περιπου- παιδακια πανω - κατω στην ηλικια της Μαριας και το καλυτερο απο ολα ηταν πως ειχε 5 επαγγελματιες και τα ψυχαγωγουσαν. Ηταν καταπληκτικα γιατι αν το καλοσκεφτεις αναλογουσαν 4 παιδια περιπου στον καθενα και τα διαολακια καθοντουσαν εντελως ησυχα, διασκεδαζωντας ταυτοχρονα. Το τι κανανε δεν το φανταζεστε! Ζωγραφικη, κουνια - τσουληθρα, μουσικη - χορος, πλαστελινες και κατασκευες με τις πλαστελινες, δαχτυλομπογιες, ψαλιδι - κολλα και κατασκευασανε κολλαζ, σφραγιδες, αυτοκολλητα, μηχανη που εβγαζε σαπουνοφουσκες, αυτοσχεδιο μπασκετ (εφτιαξαν ενα στρογγυλο μπαλονι και το κρεμασαν και τα μικρουλια περνουσαν τη μπαλα απο εκει μεσα), τους εκρυβαν αντικειμενα και τους ελεγαν μετα που ειναι και ψαχνανε τα μικρα, παζλ, παραμυθια, εκπαιδευτικα βιβλια... Δεν ξερω τι να πρωτοαναφερω!

Φυσικα απο το χωρο τους δεν ελειπε ο dj ο οποιος εκανε καταπληκτικη δουλεια γιατι επαιξε ολων των ειδων τραγουδια για τα παιδια και μαλιστα προς τη ληξη του παρτυ εβαλε baby mozart προϊδεαζοντας μας για νανακια. Το φαγητο των μικρων ειχε απο μπομπες και τυροπιτακια εως μπιφτεκι - κανονικο- αλλα μου εκανε εντυπωση που αντι για τα κλασσικα πατατακια που βγαζουμε πριν την κοπη της πιτας ειχαν φυσικο χυμο και κομμενα φρουτα. Το φαγητο των ενηλικων ας μην το πιασω καλυτερα.. Ειχαν απο ΟΛΑ.. Μακαροναδες, κρεατικα, σαλατες, τα παντα... Και απο ποτα επισης περιεκτικοτατος ο μπουφες.

Σας ζαλισα, το ξερω αλλα μου εκανε τρομερη εντυπωση και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας. Στο τελος του παρτυ και γυρω στις 9 και 20 που αποφασισαμε να φυγουμε, μας εδωσαν και το δωρακι μας: μια σακουλα με ενα μικρο λουτρινο, 2 μικρα παιδικα παραμυθακια, κηρομπογιες και ενα μικρο μπλοκ ζωγραφικης και φυσικα μια καρτα που μας ευχαριστουσαν που πηγαμε..

Μπηκα στο αυτοκινητο της κοπελας με την οποια ειχαμε παει αποσβολωμενη.. Η Μαρια δεν γκρινιαξε δευτερολεπτο (βασικα κανενα δεν γκρινιαξε, μονο γελια ακουγονταν) και μολις γυρισαμε αποκοιμηθηκε την ωρα που της εκανα μασαζ, αλλα δεν με πειραζει που δεν εφαγε, ετσι κι αλλιως την ταϊσαν εκει μια απο τις κοπελες και εφαγε παρα πολυ καλα.

Αμα το φυσας το ρημαδιασμενο για χαρτι τι φτιαχνεις ρε παιδι μου!

αμα τα φυσας τα ρημαδια!!!!!!!!!!!!!!!! αλλα δεν μαμιεται....καλη καρδιά μωρέ!

υγ. κουλτάκι..και πάλι ΧΙΛΙΑ συγνωμη που έπεσε η μαγουλίτσα λόγω του χυμου που έριξε κάτω ο πυρηνικος ολεθρος

dZJip3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!!!

μπράβο βρε κορίτσια!! και του χρόνου σας εύχομαι!!

μάρκο, περαστικά! ελπίζω να τα καταφέρατε να φύγετε!!

γλυκοφλεβαρίτσα... καταραμένη φτώχεια ρε παιδί μου...

εμένα, το πιο συγκλονιστικό νέο του Σ/Κ είναι ότι... χθες βράδυ πήγαμε σινεμά με τον ζώπυρο μόνοι μας, μετά από πολυυυυυυύ καιρό...:D:D:D:D

ξέρετε... θερινός κινηματογράφος, χαλίκι κάτω, λουλούδια γύρω γύρω, πατατάκια και ποτάκι, χέρια που ακουμπιούνται τυχαία στο σκοτάδι...:roll::rolleyes::D

αααααχ...

φισιτκι...ευχαριστουμε θερμότατα το μαράκι σου που πήρε το πουκιδι και επαιξε μαζι του στο φουσκωτό

:shock::shock::shock:

παναγια μου!!! δεν το ειδα αυτο, θα ειχα παθει εγκεφαλικο.. (δεν ειναι αξιοπιστο το παιδι μου ρε κουκλα... δεν αφηνουν σε ταλιμπαν να προσεχει προβατακια...)

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...