Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

επίσης ξεκαθάρισα και στον καλό μου χθες βράδυ πως το παιδί για να σβήσει την τούρτα θα το κρατάνε οι γονείς του γιατί αν επαναληφθεί το περσινό θα το πάρω και θα φύγουμε! Πέρυσι λύσσαξε η πεθερά να την κρατάει και με έχωσαν να τραβάω φωτογραφίες που τελικά χάσαμε αφού ήταν στον δίσκο που μου έκλεψαν! Ευτυχώς δηλαδή γιατί έτσι υπάρχει μια μικρή ελπίδα να το ξεχάσω κάποτε!!!!

πλακα κανεις ε? τι σημαινει με εχωσαν????????????? χρονια πολλάαααααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΑ σε κερδισα εμας μολις επεσε για υπνο........:P αλλα θαλασσα ΣΚ δεν παμε με τπτ ρε παιδι γινεται ΧΑΜΟΣ..........το βραδυ παρτυ ναι (αν δεν εχουμε εμεις ειδικα αλλα θεματα σοβαρα)

Με ματιασες.

Η μία δεν κοιμηθήκε, η άλλη είδα και έπαθα. :confused:

Το τι λύσσα κάνανε μέχρι πριν μία ώρα, ούτε που το φαντάζεσαι.

Τις έβαλα και εγώ τιμωρία και δεν εχει θάλασσα σήμερα.

Ούτε για μένα....:rolleyes:

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

όχι δεν κάνω πλάκα... όταν πρόκειται να γίνει αυτό που θέλουν έχουν τον τρόπο τους.... ή τουλάχιστον είχαν... γιατί τώρα τους έμαθα ;) και μιλάω!

Ευχαριστώ :D

Κουράγιο Ρενάκι :)

Αμα δεν σε θελει δεν σε θελει με τιποτα, στολιστηκαμε να ερθουμε πηραμε το δωρακι μας ευτυχως χειμωνιατικο γιατι δεν βλεπω να στο δινω συντομα και ειχε δεκατα ο Κ δεν πειραζει μπορω να σας παω και μεχρι να ετοιμαστουμε εντελως τον επιασαν ριγη και σπαρταραγε απο το κρυο εφτασε 40 πυρετο και εκανε και εμετο στην πορεια.

Πραγματικα λυοηθηκα παρα πολυ Κρισακι που δεν ημασταν εκει. Ειδικα ο Μαριος που του το ειχα πει που θα παμε και εφαγε για να ερθουμε κιολας μου πηρε τα αυτια κλαιγοντας παμε Κωτανινα. 100 φορες το ειπε.

Αυριο πρωι θα φευγαμε αλλα δεν το βλεπω οπως καταλαβαινετε. Δεν με θελει αυτο το καλοκαιρι μαλλον τιποτα απο οτι κανονιζω δεν παει καλα.

Ελπιζω η ομορφη να το ευχαριστηθηκε και να ειναι παντα χαρουμενη οπως φανταζομαι θα ηταν σημερα .

Φιλια τα λεμε μετα.

Αμάν βρε Ειρήνη...τι γκαντεμιά είναι αυτή, βρε παιδάκι μου? Κρίμα...:(

Να δεις που κόλλησε κι άντρας σου γαστρεντερίτιδα. Να προσέχετε μην πάθει καμια αφυδάτωση, 40 πυρετός σε ενήλικα δεν είναι παίξε γέλασε. Περαστικά του.

Ελπίζω οι υπόλοιπες τουλάχιστον να περασαν καλά και να είχε επιτυχία το πάρτυ!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Αμα δεν σε θελει δεν σε θελει με τιποτα, στολιστηκαμε να ερθουμε πηραμε το δωρακι μας ευτυχως χειμωνιατικο γιατι δεν βλεπω να στο δινω συντομα και ειχε δεκατα ο Κ δεν πειραζει μπορω να σας παω και μεχρι να ετοιμαστουμε εντελως τον επιασαν ριγη και σπαρταραγε απο το κρυο εφτασε 40 πυρετο και εκανε και εμετο στην πορεια.

Πραγματικα λυοηθηκα παρα πολυ Κρισακι που δεν ημασταν εκει. Ειδικα ο Μαριος που του το ειχα πει που θα παμε και εφαγε για να ερθουμε κιολας μου πηρε τα αυτια κλαιγοντας παμε Κωτανινα. 100 φορες το ειπε.

Αυριο πρωι θα φευγαμε αλλα δεν το βλεπω οπως καταλαβαινετε. Δεν με θελει αυτο το καλοκαιρι μαλλον τιποτα απο οτι κανονιζω δεν παει καλα.

Ελπιζω η ομορφη να το ευχαριστηθηκε και να ειναι παντα χαρουμενη οπως φανταζομαι θα ηταν σημερα .

Φιλια τα λεμε μετα.

:(:(:(

Βρε Ειρήνη μου τί να πω.... περαστικά στον αντρούλη σου, μάλλον κόλλησε ... ελπίζω, ως διά μαγείας, να ξυπνήσει αύριο περδίκι και να φύγετε...

Το πάρτυ ήταν σούπερ - η Κωτίτα κιουρία , όλες οι ΑναΛ καλά ! Περάσαμε σούπερ !!!! Και του χρόνου ! Πολύχρονο το παιδί !!!

Κρίμα βρε Marco polo. Περαστικά σας εύχομαι.

Αγγελίνα, οι άλλες το καίνε. Από ότι φαίνεται εσύ και εγώ θα τη βγάλουμε εδώ.

Κοίμησα τις μικρές επιτέλους, θεέ μου τι μέρα και η σημερινή....

Ο σύζυγος έφυγε, πήγε για ψάρεμα και εγώ μόνη στο μπαλκόνι.

DmXup2.png

ωχ μαρκο.... περστικα στον Κ ρε συ.... αυτο κι αν ειναι γκαντεμια.....

περιμενουμε λεπτομερειες για το παρτι!!!!!

Η Κωτιτα να ειναι π[αντα ευτυχισμενη και γερη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Ο σύζυγος έφυγε, πήγε για ψάρεμα και εγώ μόνη στο μπαλκόνι.

ψαρευει κ το δικο σου το καμαρι;;;;; κ το δκο μου ψαρευει αλλα δε θα πω τι πιανει.........

Ρε δεν κοιμόσαστε εσείς???

Τι κάνετε όρθιες τις 2 τη νύχτα????

Εγώ πήγα να κοιμήσω την κόρη και κοιμήθηκα!!

Οχι ότι θα άντεχα και για πολύ.

Και έχασα και την αφήγηση του Αερικού.

Πάνω στο καλύτερο.

Αλλά πρωινή πρωινή ε?

Εσάς σας βλέπω να ροχαλίζετε μέχρι τις 10:00....

α καλα... αν δεν ειχαμε κι αυτες τις μεταμεσονυχτιες παρεες εγω προσωπικα θα 'χα παρει αναβολη......

εγω κοιμαμαι οταν ο τραμπαλιζε με καλεσει για βυζι.....!!!!!!!!

τα λαμογια μου σημερα ξυπνησαν στης 9:15!! ;)

Το πάρτυ ήταν ΣΟΥΠΕΡ!!! Πρώτη φορά μπήκε και η μικρή μου μέσα στα παιχνίδια του παιδότοπου και το καταδιασκέδασε. Καλά εντάξει εμένα από το φόβο μου μην πάθει τπτ ίδρωσε μέχρι και η τελευταία αποτριχωμένη τρίχα μου, αλλά τεσπα. Το Κωνσταντικάκι ήταν μια γλύκα, όλα τα υπόλοιπα παιδάκια α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-α, χάρηκα που γνώρισα όσες δεν ήξερα ήδη και που ξαναείδα τις γνωστές άγνωστες και εννοείται ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΑΝ οι Μαρκοπουλάιοι!

(μην πείτε ότι το είπα, αλλά μέχρι και ο στριμένος ο άντρας μου πέρασε καλά :shock: )

Χριστίνα μου να τη χαίρεσαι και να είστε όλοι σας πάντα αγαπημένοι και χαρούμενοι όσο σήμερα.:P:p:p

Διαφημίσεις

ψαρευει κ το δικο σου το καμαρι;;;;; κ το δκο μου ψαρευει αλλα δε θα πω τι πιανει.........

Μην το πεις. Εμένα το καλοκαίρι πάει 5-6 φορές. Για την πλάκα του. Και φυσικά δεν πιάνει τίποτα....

DmXup2.png

Μην το πεις. Εμένα το καλοκαίρι πάει 5-6 φορές. Για την πλάκα του. Και φυσικά δεν πιάνει τίποτα....

κανεις απ αυτους δε πιανει τιποτα.....

ο τολ πριν 3 χρονια επιασε μια μεγαλη τσιπουρα (κανα δικιλο) κι ακομα μας το κοπαναει...... :shock:

Kαλημεραααααααααα

Τα νεα απο το μετωπο ειναι μαλλον καλυτερα ο καλος μου ολο το βραδυ εκανε δεκατα αλλα οχι ψηλο πυρετο παλι.

Εγω κοιμηθηκα νεκρη μου βγηκε ολη η κουραση και ευτυχως κοιμηθηκε και ο Μαριος. Ο Κ λεει να παμε κατα την διαρκεια της ημερας αλλα εγω τον βλεπω πολυ χλωμο λογικο ψηθηκε χθες. Ελπιζω να μην ξανανεβασει και θα δουμε αν θα φυγουμε ευτυχως το ξενοδοχειο ειναι κοντα.

Κρισακι περιμενα μεχρι αργα μηπως μπεις χθες αλλα μαλλον ξεθεωθηκατε και κανατε νανι αντε και του χρονου να περασουμε τελεια ολοι μαζι.

Κελλακι και εγω εσκασα που δεν ηρθαμε και ο Μαριος περισσοτερο μου πηρε τα αυτια ολο το απογευμα και κοιμηθηκε με το ονομα της Κωτανινας στα χειλη του χαχα..

Καλημέρα :) Σας ευχαριστώ και από εδώ που τιμήσατε το παιδάκι του και κάνατε τα γενέθλιά του ξεχωριστά :)

Μάρκο μου μας λείψατε απίστευτα αλλά δεν μαμιέται :) Ευκαιρίες να ξεσαλώσουμε θα έχουμε πολλές αρκεί να έχουμε υγεία :)

Άργησα να μπω γιατί έφυγαν οι νονοί στις 2.30!!! Ήρθαν από εδώ μετά για να μπορέσουν να απολαύσουν το βαφτιστήρι τους μισή ώρα μόνοι τους και έμειναν να τα πούμε γιατί είχαμε να μιλήσουμε από τη βάφτιση της Φανούλας :)

Πέσαμε ξεροί για ύπνο...

Ο Λ εν τω μεταξύ είναι από χθες με ψύξη στο μάτι (ναι στο πάρτι πόναγε!!!) και σήμερα τον πονάει σα να μην πέρασε μια μέρα...

Και το απόγευμα έχουμε άλλο πάρτι διδύμων :eek:

Να συμπληρώσω ότι τα 3 μικράκια (φανή, κέλλη, πούκι) ήταν απίστευτα μέσα στον παιδότοπο! Και η Ρουσλάνα της Λευκής να κάθεται πάνω στο φουσκωτό και να χτυπάει ρυθμικά τα πόδια! Ελπίζω κάποιος να το τράβηξε βίντεο!!!!

Κι έχουμε και το βίντεο με τους μπαμπάδες Σ και Β με τα βλαστάρια τους να χοροπηδάνε μέσα στο φουσκωτό σαν 2χρονα χαχαχαχα με τις γλώσσες έξω....

Θα τα ανεβάσω το μεσημεράκι :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...