Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κορίτσια θα μπω οπωσδήποτε το βραδάκι και θα σας πω για τσακωμό που έχω κάνει πάνω σε νεύρα και πως...Γελούσα μέρες μετά από αυτό...!!!

Τώρα φεύγω... πάω πίτι για οικιακά...

Φιλάκια σε όλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κική το xrtc που είναι και πάνινες είναι Θεσσαλονίκη! Δεν πας μια βόλτα από το κέντρο να δεις; http://www.lavor.gr/wwwenglish/contact.asp

Διαφημίσεις

Κι εγώ πιστεύω ότι ο Χάος είναι ήδη μέλος του φόρουμ... και είναι άντρας! και είναι ο ίδιος που άνοιξε νέο θέμα σήμερα με θέμα Πείτε μου τι κάνω στο Γιαγιά/Παππούς... και όποιος κατάλαβε... κατάλαβε!

και πως να το δούμε το νέο θέμα?

το δίπλα είναι συνέχεια... πεσμένο!:mrgreen:

επισης, ασχετο! πως θα βαλω φωτο κι εγω του παιδακιου μου σαν αβαταρ? Το πως το ξερω...πως θα γινει να κανω τοσο μικρη τη φωτο δε ξερω....

Διαφημίσεις

ειπα να μη κοιμηθω το μεσημερι να κανω καμια δουλεια να διωξω κανα σκουληκι απο το σπιτι! συγκατοικοι γιναμε! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

καλοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

εσενα ποσο ειναι το παιδακι σου????αγορακι η κοριτσακι?

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Κική το xrtc που είναι και πάνινες είναι Θεσσαλονίκη! Δεν πας μια βόλτα από το κέντρο να δεις; http://www.lavor.gr/wwwenglish/contact.asp

Α, τέλεια!Θα επικοινωνήσω να ρωτήσω και θα πάω να πάρω!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!:D

Ωραίες όντως!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κική πήρα το πμ και αναμένω να πας στο xrtc... αν βρεις εκεί κάποια που να σου αρέσει και να μπαίνει το σακουλάκι μέσα... πάρε και για μένα ;) Οπότε δεν πάω μοναστηράκι και περιμένω νέα δικά σου :D Σε κόκκινο ή σε λιλά μωβ παρακαλώ την δική μου :D Το σχέδιο επάνω το αφήνω πάνω σου :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...