Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Εμένα δε μου είπαν πότε για μια..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νιτσακι μπραβο στη μικρη! Καλο ξεκινημα να εχετε!

Σεβακι μου με εχεις σκλαβωσει! Τι κοριτσι εισαι εσυ? :D:D

Ρενα... Τη διευθυντρια του σταθμου της Μαριας τη λενε Ειρηνη και τη φωναζουμε Ρενα! Την αγαπαω παρα πολυ και ειμαι πολυ χαρουμενη για την επιλογη μου και τωρα σε συνεδεσα στο μυαλο μου με εκεινη! :D

Νυσταζω και βαριεμαι... Ελεεινα ομως....... Να κοιμηθει κανεις ή να μην κοιμηθει? Ιδου η απορια! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα στις απανταχού ΑνΑλ !!!!

Νίτσα,

Συγχαρητήρια πουλάκι μου ! Άντε πια να πάρετε μια ανάσα ! Με το καλό !

Εμείς, λίγο από τα ίδια... ήρθε χθες ο μπαμπάς μας φορτωμένος από το σούπερ με τί ? Όχι πείτε μου... πήγε και τους αγόρασε ένα ΦΟΥΣΚΩΤΟ ! Έλεος δλδ ! Τί να τον κάνουμε εμείς τον παιδότοπο ? Μόνο μια τσουλήθρα (μικρή) μας λείπει και είμαστε κομπλέ... όπως επίσης βέβαια είμαστε τρελοί για δέσιμο γιατί ήταν που ήταν περιορισμένος ο χώρος... τώρα ήρθε κι έδεσε το γλυκό... η πόρτα του μπαλκονιού από το σαλόνι... πα πα λα... έκλεισε... για να βγεις έξω πρέπει να μετακινήσεις το φουσκωτό !

Στα παιδιά άρεσε πολύ... τους είπα πως τώρα πλέον κομμένα τα χοροπηδητά είτε στον καναπέ είτε στο κρεββάτι της μαμάς και του μπαμπά !

...Κι αφού χαρήκαμε, και κάναμε μπάνιο, και βάλαμε κολόνιες-καθαρές πυτζάμες κι όλα τα συναφή, να σου η Σεμίνα... με το πίνει το μισό μπουκάλι γάλα, αρχίζει να ξερνάει πάνω στον καναπέ... ωωωωω τί ωραία.... ξανά μανά, τί να πλύνω, τον καναπέ, το κάλυμμα, την Σεμίνα ή να προλάβω τον Νικόλα που εκείνη την στιγμή εμπνεύστηκε να πάει να χ@σει ????????????

Είμαι στα πρόθυρα κατάρρευσης ....

Διαφημίσεις

Μεταξάκι περαστικά, βρε! Και με γειές το φουσκωτό σας...Εμένα φέτος ο Γ. ούτε πισίνα δεν τους πήρε... Θα το διασκεδάσουν πολύ και θα γλυτώσεις κι εσύ τα χοροπηδητά! Παίζει να είναι και γαστρεντερίτιδα γιατί τελευταία θερίζει...

Ειρήνες που πάτε διακοπές? Καλά, για το κιουλτάκι ξέρω...στην πεθερούλα! Το Μαρκοπουλάκη?

Η Κρις και η Ελλ που είναι?

Σεβούλα........γκρρρρρρρρρρρ...........εξυπακούεται -να τους πεις- ότι το παιδί πρέπει να βγαίνει βόλτα, να παίρνει καθαρό αέρα! Έλεος, δεν είναι κούκλα! Άνθρωπος είναι... Αααααααα συμπεθέρα θα σε μαλώσω! Πάτα λίγο πόδι, ρε!

Φαίη, δε φαντάζεσαι πόσο χάρηκα και συγκινήθηκα! Πόσο σε νιώθω... Τις δασκάλες "μας" τις λένε Βάσω & Χαρά!

Το παιδί μου θα πάει σταθμό...κουκουβα κουκουβα κουκουβα....Νομίζω ότι θα τη δουν και θα πουν Δεν υπάρχει πιο χαριτωμένο κοριτσάκι...Μακακίες λέω πάλι, ε?

Κρις, συγνώμη ρε συ! Αν και το σκεφτόμουν ήθελα να έρθω γιατί ξέρω πόσο τέλεια θα περάσετε!!!!!!!!!! Τώρα όμως είναι επικίνδυνο με την γαστρεντερίτιδα...

Εύχομαι να περάσετε τέλεια!

Εμεις επιλεξαμε κοντινη και σιγουρη λυση γιατι δεν ειμαστε για πολλα, θα παμε στο Βραχατι σε οικογενειακο ξενοδοχειο με διπλα θαλασσα και μεσα κουνιες για 7 ημερες Αλκυων λεγεται και μετα θα δουμε αναλογα πως θα περασουμε στο Βραχατι βλεπουμε, μας εχουν καλεσει και Κεφαλλονια φιλοι που εχουν δωματια και Ζαγοροχωρια αλλοι φιλοι αλλα δεν ξερουμε ακομα θα δουμε αναλογα την διαθεση.

Διαφημίσεις

Μεταξάκι περαστικά, βρε! Και με γειές το φουσκωτό σας...Εμένα φέτος ο Γ. ούτε πισίνα δεν τους πήρε... Θα το διασκεδάσουν πολύ και θα γλυτώσεις κι εσύ τα χοροπηδητά! Παίζει να είναι και γαστρεντερίτιδα γιατί τελευταία θερίζει...

Ποιά γαστρεντερίτιδα βρε ??? τρώνε τον άμπακο, είναι μια χαρά... μάλλον εγώ τα έγραψα λάθος... απλά του παιδιού του ήρθε εκείνη την ώρα να πάει στο πιπι-ρουμ... :shock:

Καλημέρα όλη μέρα :)

καλα ρε σεις με τι ταχυτητα γραφετε;;;;;;;;

που να διαβασω 4 σελιδες απο χτες το βραδυ;;;;;

Πες τα πες τα που προσπαθώ από χθες να διαβάσω και δεν προλαβαίνω χαχαχα

σιγα μανδαμ μην πα8ουμε και τετανο μουαχαχαχαχαχαχαχαχα σορυ αλλα το ντοματακι το αποφλοιωμενο πως να το αγοράσω? φρεσκο απο τη λαικη και να τριβω τριβω για σαλτσε? μουαχαχαχαχ

Ναι μαρή ανοικοκύρευτη... γίνονται πιο νόστιμα τα φαγητά και αν πάρεις την πούκι και της μαγειρεύεις (θεός φυλάξοι το παιδάκι!!!!) να έχεις εξοικειωθεί με τα φυσικά προϊόντα... μην το δηλητηριάσεις από τώρα το παιδί με τα κωλοσυντηρητικά!

Καλημερα και απο εμας!! Σημερα κανω επικολληση απο τα 2χρονα (συνηθως γραφω πρωτα εδω, αλλα σημερα με κερδισαν οι πολυλογουδες διπλα :lol:)

Το παιδι μου θελει τελικα πολλα για να μας τρελανει!

Σηκωθηκε σημερα στις 7. Εγω σερνομουν, ο Β ειχε φυγει για δουλεια.. Δοκιμασα οποτε να την ξαναβαλω στο κρεβατι της και να της εξηγησω πως θα εκτιμουσα αφανταστα αν ξυπνουσαμε σε καμμια ωρα. Εν τελει επιασε! Σηκωθηκε ξανα στις 8 αν και ολη αυτη την ωρα δεν κοιμοταν, την ακουγα που μιλουσε, που επαιζε με το Φωτεινουλη της αλλα παρολαυτα δεν σηκωθηκε!

Μολις πηγε 8, ηρθε στο κρεβατι μου και σηκωθηκαμε για να πιουμε γαλα και να ετοιμαστουμε για το σχολειο. Φτου να μην το ματιασω, αλλα ειλικρινα δεν καταλαβα πως εχω παιδι σημερα. Ουτε γκρινια, ουτε μα/μου/σου/του.... Ηρθε το σχολικο και ελεγα απο μεσα μου "αμα ειναι ετσι, μην την παρετε σημερα" :lol:

Κατα τα αλλα ησυχιες, εχθες λιωσαμε κυριολεκτικα στη θαλασσα, αφου φυγαμε οταν νυχτωσε και η Μαρια στο αμαξι δεν ειχε κουραγιο ουτε να μιλησει. Εν τω μεταξυ ξεχασα να ξεπαγωσω τον κιμα απο βραδυς και τωρα τι τρωνε οεο? Για ριχτε καμμια ιδεα!

Για το Σαββατοκυριακο προβλεπεται ξεθεωμα και για εμας... Σαββατο εχουμε το παρτυ της Κωτανινας οπως λεει και το κιουλτακι και την Κυριακη ειμαστε καλεσμενοι σε αλλο παρτυ (του γιου μιας συναδελφου της μανας μου). Το θεμα ειναι πως την Κυριακη θα παω μονη μου στο παρτυ εκεινο γιατι ο Β -τι αλλο?- δουλευει.. Και για αυριο με τα χιλια ζορια καταφερε να δουλεψει πρωι για να ερθει μαζι μας, αλλα ετσι κι αλλιως το παρτυ της Κωτανινας δεν ειναι το παρτυ ενος απλου παιδιου για εμας ετσι οπως το αγαπαμε, οποτε εκανε τα αδυνατα - δυνατα και θα παραστει κανονικα! ;)

1. Είδες που το Μαράκι σου κατά βάθος σε αγαπάει;

2. Ότι το παιδί μου θα αποκτούσε θείο μπάτσο να την μαζεύει από τα τμήματα δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! Ξέρεις ότι σας αγαπάμε τόσο κι άλλο τόσο :D

Και εγώ είμαι η Ειρήνη και είμαι καλά!!!!

Αλά με φωνάζουν Ρένα.

Ωραία τουλάχιστον εσένα θα σε λέμε Ρένα χαχαχαχα τρελό μπέρδεμα με τις ειρήνες χαχαχαχαχα Χρυσοβαλάντω κι εσύ;

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΟΛΓΙΤΣΑ ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!

Δευ. πρωί πάω για συνέντευξη και 05/09 ξεκινάει...

Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Με το καλό :)

Νίτσα,

Συγχαρητήρια πουλάκι μου ! Άντε πια να πάρετε μια ανάσα ! Με το καλό !

Εμείς, λίγο από τα ίδια... ήρθε χθες ο μπαμπάς μας φορτωμένος από το σούπερ με τί ? Όχι πείτε μου... πήγε και τους αγόρασε ένα ΦΟΥΣΚΩΤΟ ! Έλεος δλδ ! Τί να τον κάνουμε εμείς τον παιδότοπο ? Μόνο μια τσουλήθρα (μικρή) μας λείπει και είμαστε κομπλέ... όπως επίσης βέβαια είμαστε τρελοί για δέσιμο γιατί ήταν που ήταν περιορισμένος ο χώρος... τώρα ήρθε κι έδεσε το γλυκό... η πόρτα του μπαλκονιού από το σαλόνι... πα πα λα... έκλεισε... για να βγεις έξω πρέπει να μετακινήσεις το φουσκωτό !

Στα παιδιά άρεσε πολύ... τους είπα πως τώρα πλέον κομμένα τα χοροπηδητά είτε στον καναπέ είτε στο κρεββάτι της μαμάς και του μπαμπά !

...Κι αφού χαρήκαμε, και κάναμε μπάνιο, και βάλαμε κολόνιες-καθαρές πυτζάμες κι όλα τα συναφή, να σου η Σεμίνα... με το πίνει το μισό μπουκάλι γάλα, αρχίζει να ξερνάει πάνω στον καναπέ... ωωωωω τί ωραία.... ξανά μανά, τί να πλύνω, τον καναπέ, το κάλυμμα, την Σεμίνα ή να προλάβω τον Νικόλα που εκείνη την στιγμή εμπνεύστηκε να πάει να χ@σει ????????????

Αυτό που περιγράφεις με το σαλόνι σου έχει συμβεί με τη μπαλκονόπορτα της κρεβατοκάμαράς μου όπου εμπρός της είναι η πισίνα!!! Για να βγεις από την κρεβατοκάμαρα ή σηκώνεις πισίνα (αν είναι άδεια) ή κάνεις ακροβατικά!!! Με γειά!!! Μακάρι να σκάσει το δοντάκι να ηρεμήσετε... εμάς σκάει και δεν σκάει.... παλεύιε πάλι με δύο ταυτόχρονα!

Κρις, συγνώμη ρε συ! Αν και το σκεφτόμουν ήθελα να έρθω γιατί ξέρω πόσο τέλεια θα περάσετε!!!!!!!!!! Τώρα όμως είναι επικίνδυνο με την γαστρεντερίτιδα...

Εύχομαι να περάσετε τέλεια!

Να σας περάσει γρήγορα κορίτσι... και από ευκαιρίες για να βρεθούμε ειδικά εμείς οι δυο θα έχουμε πολλές από 1η Αυγούστου ;)

Κατά τ'άλλα...

Σέβη συμφωνώ με όσα σου είπαν τα κορίτσια... κάνε τις τύψεις σου παραγωγικές... παράτα τις δουλειές και βγάλε το παιδί όξω! Άλλο η βόλτα με τη μαμά και το μπαμπά και άλλο με τον παπού και τη γιαγιά. Δεν μπορείς να φανταστείς τι διαφορές θα δεις στην ανάπτυξη του παιδιού.

Αγγελίνα εύχομαι τα καλύτερα για τη μαμά...

Ζούπη... επειδή όπως ξέρεις το 'ανάδοχο' το έκανα αναγκαστικά με την βαφτιστήρα μου... αν το παιδί υπάρχει προοπτική να καταλήξει στο σπίτι σας ξεκίνα το... αλλιώς... όχι... ναι μεν κάνεις καλό στο παιδί αλλά του κάνεις και κακό... και όχι... δεν βοηθάει στην ιδρυματοποίηση το ΣΚ! Την κάνει χειρότερη! Μόνο αν πρόκειται να καταλήξει σε πλήρη αναδοχή ξεκίνα το. Και οπωσδήποτε συζήτα το και με το μικρό σου πριν το κάνετε. Αυτό που ειπώθηκε πως το παιδί σου ζήτησε αδερφάκι για κάθε μέρα και όχι για κάθε ΣΚ παίζει. Θα πρέπει να είναι ενήμερος για το τι θα συμβαίνει και να συμφωνεί. Εμένα με προβληματίζεις κι εσύ... αν νιώθεις ότι ο γιος σου σε γεμίζει... περισσεύει τίποτα για το παιδάκι που θα κάνετε αναδοχή; Αυτή η άρνησή σου για δεύτερο παιδί είναι συνειδητή ή πρακτική; (γίνομαι αδιάκριτη το ξέρω μην απαντήσεις απλώς το βάζω ως προβληματισμό) Ο μικρός για ποιο λόγο ζητάει αδερφάκι; Ξέρει; (κι εγώ ζητούσα από τη μαμά μου και ακόμα βρίζω που δεν έχω!)

Τα δικά μας νέα: Είμαστε σε διαρκή μάχη ΙΣΧΥΟΣ. Η μικρή λες και πλησιάζοντας τα 2 γύρισε κουμπί μας δοκιμάζει απίστευτα! Ακόμα και ο Βούδας που έχω παντρευτεί χάνει την υπομονή του μαζί της! Ο θεός μαζί μας!

Σέβη, σε τι συμφώνησε η πεθερά? Να τη βγάζει βόλτα? Ο άντρας σου τι ειπε?

η πεθερούλα μου με τα λόγια έλεγε ότι συμφωνεί, αλλά με το ύφος....;):P

ο Σ συμφωνεί να την βγάζουν έξω τα πρωινά, αλλά μέχρι τις 11 κ κυρίως να προσέχουν τη θερμοκρασία.

μια χαρά το πήρε ο Σ.:)

Σεβακι μου με εχεις σκλαβωσει! Τι κοριτσι εισαι εσυ? :D:D

Νυσταζω και βαριεμαι... Ελεεινα ομως....... Να κοιμηθει κανεις ή να μην κοιμηθει? Ιδου η απορια! :lol:

το κοριτσάκι σου είναι για φίλημα, να ευχαριστείς τον θεό για αυτό το δώρο!

κ τώρα κοιμήσου, γιατί εγώ κοιμάμαι μπροστά στην οθόνη...ζζζζζ!!:rolleyes:

πω πω:shock:

μεγειές το φουσκωτό, καλά κουράγια μάνα! πρόσεχε όπως σου είπαν τα αλλοπρόσαλλα, μήπως είναι γαστρεντερίτιδα...μακάρι να μην είναι!

Αααααααα συμπεθέρα θα σε μαλώσω! Πάτα λίγο πόδι, ρε!

τώρα σώθηκες! βρήκες άνθρωπο:rolleyes:

θυμάσαι τον Μήτσο στον Λαζόπουλο που λέει το άει χασού μυρμηγκάκι; αυτό!:P;)

Το παιδί μου θα πάει σταθμό...κουκουβα κουκουβα κουκουβα....Νομίζω ότι θα τη δουν και θα πουν Δεν υπάρχει πιο χαριτωμένο κοριτσάκι...Μακακίες λέω πάλι, ε?

όχι Νιτσάκι, δεν λες μακακίες. κι εγώ σκέφτομαι τα ίδια κ το ομολογώ! ;):)

από την άλλη σκέφτομαι μήπως μας πάρουν τηλέφωνο κ μας πουν ελάτε μαζέψτε την:oops::mrgreen:, δεν την παλεύουμε άλλο!:tongue::lol:

Χριστίνα, δεν θυμάμαι πότε έχει γενέθλια το αερικόπουλο, αλλά από τώρα για να μη το ξεχάσω χρόνια πολλά κ ευτυχισμένα για το παιδί σου, να είναι γερή, να έχει αγάπη κ να το καμαρώνετε με τον άντρα σου χαρούμενο! όλα τα καλά!:D

Ευχαριστώ Σέβη μου :) Αύριο είναι τα γενέθλιά μας :) Σήμερα θα σβήσει κεράκια στον παιδικό σταθμό με ένα υπέροχο κέικ που της έφτιαξε η θεία Παίη και αύριο το κανονικό πάρτι σε παιδότοπο :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...