Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Παίζει ρόλο αν είναι από δοτρια ή όχι?

Όχι δεν έχει να κάνει με τη δοτρια....ίσα ίσα οι περισσότεροι προτείνουν τα δύο για περισσότερες πιθανότητες...ο μόνος "κινδυνος" είναι τα δίδυμα...τι άλλος κίνδυνος υπάρχει?

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ισως είναι.

Υποτίθεται ότι διαθέτεις μία ζεστή αγκαλιά για ένα παιδάκι πχ να περνά κάποια ΣΚ ή γιορτές Χριστουγέννων - Πάσχα σε οικογενειακό κλίμα.

Από τη μία είναι πράγματι εξαιρετικό, αποφευγει την ιδρυματοποίηση, από την άλλη αυτό το παιδάκι, βλέπει τι χάνει και επιστρέφει στο ίδρυμα.... Πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί ένα μικρό παιδί...

Kai σκέψου να σε παρακαλάει κιόλας, μη με στέλνεις πίσω, άσε με να μείνω εδώ, θα είμαι καλό παιδί...Παναγία μου...δεν ανοίγει η γη να με καταπιεί καλύτερα?

Άς την αφήσουμε καλύτερα αυτην την κουβέντα, ψυχοπλακώθηκα νυχτιάτικα! Τι κανουν τα μανάρια σου?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες. Πρωινή εγώ!

Κάνουν ότι προλαβαίνουν. Για τα υπόλοιπα, επιφυλάσονται!

Δόξα τω θεώ. Μια χαρά είμαστε. Επιτέλους. Περάσαμε ένα χειμώνα με τις απίστευτες ιώσεις. Τι χειμώνας δηλαδή. Μας πήρε καλοκαίρι. Αλλά τώρα όλα καλά.

Χθες σκοτωθήκανε για τα κοσμήματα και τα κοκκαλάκια τους.

Εφερε η νουνά της Κ. που ήρθε από τα Λονδίνα ένα σετ βραχιόλι-κολλιέ και ένα σετ κοκκαλάκια το ένα στη μία το άλλο στην άλλη.

Ε, μετά από λίγο ήθελαν και οι 2 τα κοκκαλάκια. Και φυσικά αυτή που τα είχε δεν τα έδινε στην άλλη και έγινε ένας χαμός.....

Πολύ καυγάς βρε κορίτσια. Εσάς μαλλώνουν (όσες έχετε 2 παιδάκια βεβαίως βεβαίως...)????:rolleyes:

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

καλημερααααααααααααααααααα...Παρασκευη ξυπνηστε!

εχουμε φουλ ΣΚ..σημερα ιππασια και μετα στο yaouzaki για φαγητακι..

Σαββατο το παρτυ της κωτιτας βεβαιως βεβαιως..

κυριακη μπανιο στην αναβυσσο με φιλους και μετα ουζακια σε ψαροταβερνα..

εχτες γυρισε ο άντρας και του ανακοινωσα το προγραμμα του ΣΚ ..και μου ειπε ξαναφευγω για Βουκουρεστι!!!!!

επισης του αρεσε τρελα το Βουκουρεστι..οσες, συμπεριλαμβανομενης εμου, θεωρούμε τους ρουμανους υποδεεστερους απο εμας επειδη ανηκαν στο ανατολικο μπλοκ ξυπνηστεεεεεεεεεε..τετοιος πολιτισμος και ευγενεια παντου μου ειπε Σ δεν υπαρχει.....

εμεις ειμαστε ΚΑΦΡΟΙ!!!!!!!

καλημερααααααααααααααααααα...Παρασκευη ξυπνηστε!

εχουμε φουλ ΣΚ..σημερα ιππασια και μετα στο yaouzaki για φαγητακι..

Σαββατο το παρτυ της κωτιτας βεβαιως βεβαιως..

κυριακη μπανιο στην αναβυσσο με φιλους και μετα ουζακια σε ψαροταβερνα..

εχτες γυρισε ο άντρας και του ανακοινωσα το προγραμμα του ΣΚ ..και μου ειπε ξαναφευγω για Βουκουρεστι!!!!!

επισης του αρεσε τρελα το Βουκουρεστι..οσες, συμπεριλαμβανομενης εμου, θεωρούμε τους ρουμανους υποδεεστερους απο εμας επειδη ανηκαν στο ανατολικο μπλοκ ξυπνηστεεεεεεεεεε..τετοιος πολιτισμος και ευγενεια παντου μου ειπε Σ δεν υπαρχει.....

εμεις ειμαστε ΚΑΦΡΟΙ!!!!!!!

Καλώς την ορεξάτη.

Βαρύ το πρόγραμμα σου για το ΣΚ. Σε λυπάμαι. Πως θα το αντέξεις τόσο ....ούζο?:tongue:

Το ότι είμαστε αγενείς και εαυτούληδες το βλέπουμε όσοι θέλουμε να το δούμε. Φαντάσου να πάς και σε άλλα πιο ανεπτυγμένα Δυτικοευρωπαικά κράτη, πόσο μεγάλη είναι η διαφορά μας.....

Αλλά φυσικά όπως πάντα εμείς είμαστε οι καλύτεροι.....

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Καλώς την ορεξάτη.

Βαρύ το πρόγραμμα σου για το ΣΚ. Σε λυπάμαι. Πως θα το αντέξεις τόσο ....ούζο?:tongue:

θα το αντεξω θα το αντεξω...:);)

καλωσηρθες σου ειπα? δεν σου ειπα!!!!! εγω ειμαι η ειρηνη και ειμαι καλαααααααααααα

Καλημέρα!

Μία μέρα δεν μπήκα και γράψατε 4 σελίδες?! μωρέ μπράβο...

Λοιπόν...τα νέα μας!

Τετάρτη απόγευμα τα παιδιά μου, both, αρχίσανε τους εμετούς... Τετ βράδυ μας πήγε μαμιώντας! Χθες δεν ήρθα γραφείο και τα κούραρα, τα σκατούλια μου! Ο Π. ήταν πιο χαλαρός η Ο. την "άκουσε" εντελώς...Της φάνηκε περίεργο όλο αυτό, σου λέει τι μου συμβαίνει?

Εγώ είμαι πτώμα εντελώς, σήμερα άφησα παιδιά με πεθερούλα κι ήρθα γραφείο. Τα παιδιά καλύτερα από χθες-προχθές...... κι έρχεται ένα πολύ θερμό ΣΚ με 2 παιδιά άρρωστα...Θεέεεεεεε μου!!!

Διάβασα τα νέα σας, σόρρυ δεν έχω κουράγιο ν΄απαντήσω

Καλημερα και απο εμας!! Σημερα κανω επικολληση απο τα 2χρονα (συνηθως γραφω πρωτα εδω, αλλα σημερα με κερδισαν οι πολυλογουδες διπλα :lol:)

Το παιδι μου θελει τελικα πολλα για να μας τρελανει!

Σηκωθηκε σημερα στις 7. Εγω σερνομουν, ο Β ειχε φυγει για δουλεια.. Δοκιμασα οποτε να την ξαναβαλω στο κρεβατι της και να της εξηγησω πως θα εκτιμουσα αφανταστα αν ξυπνουσαμε σε καμμια ωρα. Εν τελει επιασε! Σηκωθηκε ξανα στις 8 αν και ολη αυτη την ωρα δεν κοιμοταν, την ακουγα που μιλουσε, που επαιζε με το Φωτεινουλη της αλλα παρολαυτα δεν σηκωθηκε!

Μολις πηγε 8, ηρθε στο κρεβατι μου και σηκωθηκαμε για να πιουμε γαλα και να ετοιμαστουμε για το σχολειο. Φτου να μην το ματιασω, αλλα ειλικρινα δεν καταλαβα πως εχω παιδι σημερα. Ουτε γκρινια, ουτε μα/μου/σου/του.... Ηρθε το σχολικο και ελεγα απο μεσα μου "αμα ειναι ετσι, μην την παρετε σημερα" :lol:

Κατα τα αλλα ησυχιες, εχθες λιωσαμε κυριολεκτικα στη θαλασσα, αφου φυγαμε οταν νυχτωσε και η Μαρια στο αμαξι δεν ειχε κουραγιο ουτε να μιλησει. Εν τω μεταξυ ξεχασα να ξεπαγωσω τον κιμα απο βραδυς και τωρα τι τρωνε οεο? Για ριχτε καμμια ιδεα!

Για το Σαββατοκυριακο προβλεπεται ξεθεωμα και για εμας... Σαββατο εχουμε το παρτυ της Κωτανινας οπως λεει και το κιουλτακι και την Κυριακη ειμαστε καλεσμενοι σε αλλο παρτυ (του γιου μιας συναδελφου της μανας μου). Το θεμα ειναι πως την Κυριακη θα παω μονη μου στο παρτυ εκεινο γιατι ο Β -τι αλλο?- δουλευει.. Και για αυριο με τα χιλια ζορια καταφερε να δουλεψει πρωι για να ερθει μαζι μας, αλλα ετσι κι αλλιως το παρτυ της Κωτανινας δεν ειναι το παρτυ ενος απλου παιδιου για εμας ετσι οπως το αγαπαμε, οποτε εκανε τα αδυνατα - δυνατα και θα παραστει κανονικα! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

θα το αντεξω θα το αντεξω...:);)

καλωσηρθες σου ειπα? δεν σου ειπα!!!!! εγω ειμαι η ειρηνη και ειμαι καλαααααααααααα

Και εγώ είμαι η Ειρήνη και είμαι καλά!!!!

Αλά με φωνάζουν Ρένα.

DmXup2.png

Και εσυ Ειρηνη εισαι πουλακι μου??? Ηρθες στην φωλια των Ειρηνων, και εγω Ειρηνη και ειμαι καλα ετσι νομιζω τουλαχιστον χαχα!!!!!!!

Νιτσα περαστικα ευτυχως που δεν συναντηθηκαμε γιατι θα πιστευα οτι εγω σας κολλησα.

Ο Μαριουλης καλυτερα εχει παρει τα πανω του και μετραμε αντιστροφα για τις διακοπες μας που ξεκινανε Κυριακη μετα το παρτυ της λατρεμενης μας Κωτιτας!!!!!

Ειρηνη καλωταδεχτηκες!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! :D

Κιουλτάκι, τι ΣΚ τέλειο? Ζηλεύωωωωωω...εγώ κάθομαι και τσιγαρίζομαι με την αγωνία, τι θα προτείνουν οι γιατροί στη συνέχεια στη μάνα μου, γιατί σήμερα τελειώνουν οι ακτινοβολίες. κατα τα φαινόμενα, προς το παρόν καθαρή τη βγάλαμε. Για να δούμε. Τις χημειοθεραπείες πάντως της τις απέκλεισαν.

Ρένα, τα δικά μου έχουν αρκετή διαφορά και δεν μπορώ να πω ότι έχουμε καυγάδες (ακόμα). Για παρακάτω δεν ξέρω. Βέβαια είναι και βολικός αρκετά ο μεγάλος μου, και ο μικρός μου μωρουδίζει ακόμα. Ίσως είναι και θέμα χαρακτήρα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

καλημέρες!

Μάρα, έλιωσα με το χιούμορ σου! είσαι απίθανη.

Νίτσα, περαστικά σας!

Λευκή, τί ψηλή που είναι η Κέλλυ! φτού σκόρδα!

Λμογιομάνα, θαυμάζω την ψυχραιμία σου!

Μάνα της Ζωής, να περάσετε σούπερ!

Μάνα του Μάριου, μακάρι να είστε καλύτερα κ να πάτεε στο πάρτυ κ μετά διακοπούλες!

Ρένα νιούμπι, φυσικό είναι να μαλώνουν οι κόρες σου!

Αγγελίνα, συμφωνώ με όσα γράφεις για αναδοχή.

εμείς είμαστε καλά, πτώμα, αλλά καλά. χθες με το που τελείωσα το σιδέρωμα λεώ ας κάνω ένα τσιγάρο κ μετά ντυνομαι να το πάω βόλτα. έρχεται κ κουρνιάζει πάνω μου. αρχίζω να της τραγουδάω κ να την κουνάω, χαϊδεύοντάς την. μου αποκοιμήθηκε κ με χάιδευε κ το μικρό μου. αυτό για μισάωρο. πάει κ η βόλτα. κάναμε μπάνιο γρήγορα, ήπιαμε γάλα κ μετά από λίγο νάνι-σαν τούβλο! κ οι τρεις!

μα τί κούραση!

Φαίη, τι παιδί είναι το δικό σου; χάρμα οφθαλμών! σκόρδα!

υ.γ. μίλησα σε πεθερά κ είπε ότι συμφωνεί. το ύφος της όμως ήταν σαν να την έβρισα....

αυτή τη γυναίκα δεν μπορώ να την ψυχολογήσω.

σήμερα θα πάμε για ψώνια το απόγευμα τα τρία μας! γιούπι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...