Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Παίζει ρόλο αν είναι από δοτρια ή όχι?

Όχι δεν έχει να κάνει με τη δοτρια....ίσα ίσα οι περισσότεροι προτείνουν τα δύο για περισσότερες πιθανότητες...ο μόνος "κινδυνος" είναι τα δίδυμα...τι άλλος κίνδυνος υπάρχει?

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

α η πουκι βουτάει τα μπουκαλια με οτιδηποτε και τα κανει βαρελάκια στο πάτωμα και τα βλέπει να κυλάνε... εκστασιάζετε!

κι ο κων το πρωι πηρε ενα σιροπι βυσινο, το ανοιξε κ πρεοσπαθουσε να βαλει στο χερι του...... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

στο τσακ τον προλαβα....... :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι ο κων το πρωι πηρε ενα σιροπι βυσινο, το ανοιξε κ πρεοσπαθουσε να βαλει στο χερι του...... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

στο τσακ τον προλαβα....... :P

pali kala που απλα δεν το γυρισε τουμπα να το ριξει ολο πάνω του... :P

dZJip3.png

κακακακκακακακακακα μα τον φανταζεσαι ΟΛΟ σιροπι; κουκλος!

περσι μια χαρα την εβγαλα με τα φορμιδια.. τωρα που εχιε μαθει ο κώλος της συνολάκια τι σκατα να της φοράω?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

εγω εχω βρει το www.crazy8.com κ περιμενω τελος εποχης να βαλει τα ρουχα 3-5 δολαρια.... κ ψωνιζω στα λαμογια για του χρονου.....

για το χειμωνα που θα ρθει τους εχω ψωνισει απο φετος την ανοιξη.....!!!!!

οχου πρεπει σιγα σιγα να οργανωνομαι για χειμωνιατικη γκαρνταρομπα πουκις... δνε εχω...ΤΠΤ!

ούτε εγώ:cool: λέω να φορτώ την prepayed και να ορμήσω. Αυτά τον Αύγουστο που θα πάρουμε δώρο, διότι τώρα ντεν έχουμε λεφτά καρντιά μου

ορε λευκη για βοήθα λιγο.. τωρα φοράει για 18 μηνων.. για χειμωνιάτικα τι να πάρω? απο 18 ή 24?

24 άσχετη

για 24 μηνων ρε το χειμωνα...... θα μεγαλωσει το παιδι.....

απο που παιρνεις ρουχα;;;;;;

να, το λέει και η έμπειρη:tongue:

εγω εχω βρει το www.crazy8.com κ περιμενω τελος εποχης να βαλει τα ρουχα 3-5 δολαρια.... κ ψωνιζω στα λαμογια για του χρονου.....

για το χειμωνα που θα ρθει τους εχω ψωνισει απο φετος την ανοιξη.....!!!!!

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ http://www.crazy8.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524445991757&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306244945&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1311264489972&productSizeSelected=0&fit_type=

όταν κάνουν τις εκπτώσεις για σφύρα κυρία μου, μη με ξεχάσεις, το παιδί θα είναι γυμνό και θα κρυώνει και το κρίμα στο λαιμό σου αν δεν σφυρίξεις:cool::cool::cool:

Δεν εχω ιδεα απο Πατρα, αν το κανονισουμε τελικα, θα μου πειτε ενα κεντρικο σημειο να ερθω να σας βρω, αλλιως βλεπω να με ψαχνετε για κανενα χρονο!! :lol:

Ραννιουμπι = Ραννια

Μαλεκονακι = Malecon

Σώπα καλέ που θα χαθείς στην Πάτρα. Δεν γίνετε. Μία από τις καλύτερες ρημοτομίες στην Ελλάδα. Οπου και να πας, βλέπεις τη θάλασσα, δεν χάνεσαι.

Αν τα καταφέρεις πάντως θα στείλω τα σκυλιά του Αγίου Βερνάρδου να σε βρουν!!!!:D Και μετά θα σε βαλουμε στην εφημερίδα!!!

Εννοια σου, πες μου εσύ τι σου αρέσει και θα σε πάω εγώ στο κατάλληλο μέρος...

Α, και γιατί μιλάς στο πληθυντικό? Θα σε πάμε? Ποιοί? Μας έρχετε και καμμιά άλλη?

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

ούτε εγώ:cool: λέω να φορτώ την prepayed και να ορμήσω. Αυτά τον Αύγουστο που θα πάρουμε δώρο, διότι τώρα ντεν έχουμε λεφτά καρντιά μου

κανεις ντεν εχει λεφτα καρντια μου...............

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ http://www.crazy8.com/shop/dept_item...ed=0&fit_type=

όταν κάνουν τις εκπτώσεις για σφύρα κυρία μου, μη με ξεχάσεις, το παιδί θα είναι γυμνό και θα κρυώνει και το κρίμα στο λαιμό σου αν δεν σφυρίξεις:cool::cool::cool:

ρε συ.... τωρα θα κανουν προσφορες στα καλοκαιρινα.... στα χειμωνιατικα θα κανουν καπου το μαρτη..... καθε τελος εποχης κανουν.....

αλλα προσφορες παντα βρισκεις εκει.....

θα σε εχω στα υποψιν κυρια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

η αναδοχη απαιτει τεραστια αποθεματα σε

αγαπη

υπομονη

χρόνο

ενασχόληση με το παιδάκι

και το παιδι δεν το παιρνεις τα πσκ.. καθεσαι στο ιδρυμα κανα μηνα μεχρι να σε συνηθισει το παιδι και μετα ερχεται σπιτι σου....αυτο μου ειχαν πει στο μητέρα οταν ρώτησα

Τότε άκυρο...έχω μείνει με αυτή την εντύπωση, από ένα ντοκυμανταίρ που είχα δει στην τηλεόραση, αλλά πριν από πολλά χρόνια. Και θυμάμαι χαρακτηριστικα μια κυρία που είχε γίνει ανάδοχη σε δύο αδελφάκια κι έλεγε ότι τον πρώτο χρόνο τα παιδιά ερχόταν στο σπίτι της μόνο τα ΣΚ και στις γιορτές και είχα φρίξει!

Τώρα, να μην ήταν ανάδοχη...να υπάρχει και κάποια άλλη μορφή "φιλοξενίας"? Να εφαρμόζει κάθε ίδρυμα άλλο σύστημα? Να υπήρχε παλιά κι αυτό και να καταργήθηκε? Δεν ξέρω να σας πω...

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Κοίτα τι βρήκα! Κοίτα τιμή!

Monsoon παρακαλώ, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν παραδίδει Ελλάδα. Αν έχει άνθρωπο στην Αγγλία να το παραλάβει και να σας το στείλει είναι τέλειο.

Εχετε ιδέαν πόσο κάνουν στην Ελλάδα και είναι από τα αγαπημένα μου τα άτιμα.....

http://www.monsoon.co.uk/sale-girl/green-carmel-dress/invt/85838807/

DmXup2.png

Τότε άκυρο...έχω μείνει με αυτή την εντύπωση, από ένα ντοκυμανταίρ που είχα δει στην τηλεόραση, αλλά πριν από πολλά χρόνια. Και θυμάμαι χαρακτηριστικα μια κυρία που είχε γίνει ανάδοχη σε δύο αδελφάκια κι έλεγε ότι τον πρώτο χρόνο τα παιδιά ερχόταν στο σπίτι της μόνο τα ΣΚ και στις γιορτές και είχα φρίξει!

Τώρα, να μην ήταν ανάδοχη...να υπάρχει και κάποια άλλη μορφή "φιλοξενίας"? Να εφαρμόζει κάθε ίδρυμα άλλο σύστημα? Να υπήρχε παλιά κι αυτό και να καταργήθηκε? Δεν ξέρω να σας πω...

Και εγώ το έχω δει αυτό. Ισως όντως να υπάρχουν διάφορες μορφές φιλοξενίας ανάδοχων παιδιών.

DmXup2.png

Και εγώ το έχω δει αυτό. Ισως όντως να υπάρχουν διάφορες μορφές φιλοξενίας ανάδοχων παιδιών.

Α πάλι καλα! Έχουν περάσει χρόνια, και λέω, μπορεί και να ξεκούτιανα! Θενκς! ;):D

Μάλλον κάτι τέτοιο θα παίζει...αλλά τι σόι ηλίθιος θεσμός είναι αυτός, μου λες? Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε ποιον εξυπηρετεί, ούτε σε τι μπορεί να αποσκοπεί! Ίσα ίσα δλαδή να γλυκαίνεται το παιδί με τα όσα υπάρχουν έξω και μετά, ξανά μανά στο ίδρυμα...απάνθρωπο το βρίσκω, τώρα που το καλοσκέφτομαι!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Α πάλι καλα! Έχουν περάσει χρόνια, και λέω, μπορεί και να ξεκούτιανα! Θενκς! ;):D

Μάλλον κάτι τέτοιο θα παίζει...αλλά τι σόι ηλίθιος θεσμός είναι αυτός, μου λες? Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε ποιον εξυπηρετεί, ούτε σε τι μπορεί να αποσκοπεί! Ίσα ίσα δλαδή να γλυκαίνεται το παιδί με τα όσα υπάρχουν έξω και μετά, ξανά μανά στο ίδρυμα...απάνθρωπο το βρίσκω, τώρα που το καλοσκέφτομαι!

Ισως είναι.

Υποτίθεται ότι διαθέτεις μία ζεστή αγκαλιά για ένα παιδάκι πχ να περνά κάποια ΣΚ ή γιορτές Χριστουγέννων - Πάσχα σε οικογενειακό κλίμα.

Από τη μία είναι πράγματι εξαιρετικό, αποφευγει την ιδρυματοποίηση, από την άλλη αυτό το παιδάκι, βλέπει τι χάνει και επιστρέφει στο ίδρυμα.... Πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί ένα μικρό παιδί...

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...