Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Παίζει ρόλο αν είναι από δοτρια ή όχι?

Όχι δεν έχει να κάνει με τη δοτρια....ίσα ίσα οι περισσότεροι προτείνουν τα δύο για περισσότερες πιθανότητες...ο μόνος "κινδυνος" είναι τα δίδυμα...τι άλλος κίνδυνος υπάρχει?

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

07/09 - 10/09: Πατρα (πεθερικα)

Το βρηκα. Εδώ θα είμαι. Θα έχω επιστρέψει από τας εξοχάς.... όχι ότι θα κάνω και τίποτα σπουδαίο φέτος..:(

Οπότε αναμένω νέα. Που θα μένετε στην Πάτρα? Σε ποια περιοχή εννοώ....

Κι αλλη Πατρινουλα!!!! :D:D:D

Ο αντρας μου γεννηθηκε και μεγαλωσε Συνορα! Ηταν συμμαθητης με το Ραννιουμπι μας και εμενε πολυ κοντα με το μαλεκονακι! Πλεον τα πεθερικα μου εχουν σπιτι στην Εγλυκαδα, στις εργατικες κατοικιες. Οποτε εκει θα μεινουμε!

Μενουμε κοντα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ναι καλα λευκη.... επιφυλάσομαι για με8αυριο.... ναι ειναι ομορφη δνε λέω.. 8εοτητα... αλλά μόγλης.. εξ επιλογής μας κιόλας... :P

ανασκελα με μπισκοτο? πιανει και για την αλλαγη βρακακίου αυτο; γιατι ουτε πάνα της αλλάζουμε εύκολα...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

όχι δεν πιάνει. Βασικά τώρα τελευταία εκεί που την έχω ανάσκελα στην αλλαξιέρα κι έχω βγάλει πάνα και την καθαρίζω, αρπάζει πάνες από δίπλα, ξεκολλάει τα αυτοκόλλητα και προσπαθεί να την βάλει στο τέτοιο της:lol::lol::lol: μάχη δίνω κάθε φορά

Κι αλλη Πατρινουλα!!!! :D:D:D

Ο αντρας μου γεννηθηκε και μεγαλωσε Συνορα! Ηταν συμμαθητης με το Ραννιουμπι μας και εμενε πολυ κοντα με το μαλεκονακι! Πλεον τα πεθερικα μου εχουν σπιτι στην Εγλυκαδα, στις εργατικες κατοικιες. Οποτε εκει θα μεινουμε!

Μενουμε κοντα?

Ναι. Εγώ μένω Δεμένικα, αν ξέρεις. Αρκετά κοντά.

Ποια είναι καλέ η Ραννιουμπι και ητο μαλεκονάκι??

Να τις σταμπάρω....:D

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

όχι δεν πιάνει. Βασικά τώρα τελευταία εκεί που την έχω ανάσκελα στην αλλαξιέρα κι έχω βγάλει πάνα και την καθαρίζω, αρπάζει πάνες από δίπλα, ξεκολλάει τα αυτοκόλλητα και προσπαθεί να την βάλει στο τέτοιο της:lol::lol::lol: μάχη δίνω κάθε φορά

να κανεις τον σταυρο σου που παραμενει εστω και λιγο ανασκελα... εμεις πλέον... την γδυνουμε, την πλένουμε και βαζουμε βρακι.. ορ8ιες..μαζι με τον ραουλ για παρέα

dZJip3.png

και εξηγω γιατι λέω το παιδι μου μόγλη. ειναι μονιμως μουτζουρωμένη με χώματα στα μουτράκια, θελει να σκεκετε ορ8ια στα κάγκελα και να φωνάζει, και οταν της φοράμε μαγιω ή μονο βρακάκι και θέλει να κατουρησει, σηκώνετε ορ8ια, ανοιγει τα ποδια και κατουράει... όρθια... και μετα μας βριζει... ε συγνώμη πως να το πω αυτο το παιδι; πριγκιπισα σισι? μουαχαχαχαχαχαχα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Ναι. Εγώ μένω Δεμένικα, αν ξέρεις. Αρκετά κοντά.

Ποια είναι καλέ η Ραννιουμπι και ητο μαλεκονάκι??

Να τις σταμπάρω....:D

Δεν εχω ιδεα απο Πατρα, αν το κανονισουμε τελικα, θα μου πειτε ενα κεντρικο σημειο να ερθω να σας βρω, αλλιως βλεπω να με ψαχνετε για κανενα χρονο!! :lol:

Ραννιουμπι = Ραννια

Μαλεκονακι = Malecon

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

η Πούκι περπάτησε ρε? εμείς ακόμα σουρνώμαστε.

το παλεύει το έρμο... θελει να κραταει χεράκι ακόμη, δεν το εχει σιγουράκι να φυγει μονη της...τεμπελιά; φόβος; αγνωστο... αλλα δεν την πιέζω γιατι αμα κανει κανα μπραφ και πέσει και χτυπήσει αντε να της βγαλεις τον φόβο μετά.

το σουρσιμο ειναι μεγάλο χιτ... και το μπροστα και το πισω.. ε οταν νιωσει έτοιμη η Κέλλυ, 8α πάρει φόρα. πάντως αυτο που παρατηρησα ειναι πως εγινε πιο δεχτική στο περπάτημα οταν της πήραμε παπουτσακια.. οχι αγκαλιάς.. κανονικά... δεν κανεις κανα πειραμα? απλά για να την βάλεις στο τριπάκι οτι παιζει να κάνει και αυτό

dZJip3.png

της έχω πάρει παπουτσάκια καλά, αλλά βρίσκει ενδιαφέρον στο να κολλάει-ξεκολλάει το λουράκι (είναι με σχρατς) και να τα τρώει. Δεν δείχνει να την ενοχλούν στα πόδια αλλά δεν δείχνει να τα γουστάρει κιόλας

ε τοτε αστην να αποφασίσει εκεινη... προφανως και τα δυο δεν νιωθουν ετοιμα ακομη..παντως αυτο που εχω παρατηρησει στην πουκι ειναι πως ειναι πιο δεχτικη στο σκαρφαλωμα...κα8ετε ορ8ια στο παραθυρο και την βλεπω να σηκώνει το ποδι οσο πιο ψηλά μπορει για να το σκαρφαλώσει... (ο μογλης που λέγαμε)... λες να μην θεωρουν το περπάτημα.. χρησιμο; μουαχαχαχ σου λεει η μια γιατι να σηκωθω.. θα σουρθώ και 8α παω.. η άλλη σου λέει χεστηκα 8α σκαρφαλώσω και 8α βγω σιγα μην περπατησω.. ε το ελυσαν το ζητημα τους

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...