Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζούπυ, αν μου επιτρέπεις, μια κουβέντα...

Αν μπήκες στη διαδικασία να σκέφτεσαι για άλλο παιδί αποκλειστικά και μόνο γιατί σου το ζήτησε ο γιος σου, δεν νομίζω ότι η αναδοχή είναι καλή σκέψη. Αδελφάκι κανονικό σου ζήτησε το παιδί, όχι του Σαββατοκύριακου...φοβάμαι πως μπορεί να μην καταλάβει, να μπερδευτεί και ίσως και να απογοητευτεί. Πόσο εύκολο είναι να εξηγήσεις ότι θα έρθει ένα άλλο παιδάκι σπίτι και τις μισές μέρες θα μένει σε μας και τις άλλες μισές στο ίδρυμα? Κι αν δεις ότι δεν τραβάει η φάση, τι κάνεις? Το σταματάς? Πώς θα αισθανθεί το άλλο το παιδί τότε?

Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις, ε? Προβληματισμούς εκφράζω.

Από την άλλη, είσαι 100% σίγουρη ότι αποκλείεις εντελώς ενα δεύτερο παιδί δικό σου?

καταρχήν, δεν παρεξηγώ ποτέ κανέναν καλοπροαίρετο! κι εσύ ανήκεις σ' αυτούς!;)

δεν ξέρω φιλενάδα, δύσκολο πολύ το θέμα... το έχουμε συζητήσει με τον ζώπυρο αλλά μάλλον πρέπει να εντείνουμε... την κουβέντα μας και να παρθούν οι όποιες αποφάσεις...

όλες τις άλλες δυσκολίες, θα τις παλέψουμε κάπως...

η κυριότερη ένστασή μου όμως είναι ότι... εμένα μου φτάνει ο γιος μου... κι εννοώ κάθε γράμμα των λέξεών μου! (το ίδιο νοιώθει κι ο ζώπυρος)

τέλος πάντων...

Διαφημίσεις

τόσο την βγάζω ζωπυράκι μου. πιο πολύ θα ήθελα. κι εγώ κ αυτή!

τότε... βγάλτην κι άλλο!! είπαμε κοριτσάκι... οι δουλειές λίγο πίσω!!

και την κάνω σιγά σιγά, έχω εξωτερικά γυρίσματα!!:lol::lol:

σας γλυκοφιλώ όλες!!:D:D

85 πόντοι, 12900 κιλά!:!::!:

Επίσης. σούρνωντας με τον κώλο στο πάτωμα, σταματάμε, απλώνουμε χεράκια και φωνάζουμε με καημό "γκαγκαϊά, γκαγκαϊά!!!" (αγκαλιά, αγκαλιά)

χεχεχε κουκουβά:tongue:

εσύ μιλάς για καρναβάλι, εγώ σου μιλάω στα καλά καθούμενα. κ μου αρέσει πολύ! γιατί έτσι είμαι κ εγώ! 3 λαλούν κ 2 χορεύουν. αφορμή θέλω...

Οχι καλέ, το κάνει οπουδήποτε οποτεδήποτε. Απλώς τότε είχε ξεσαλώσει και ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί.

Δεν της έχω μοιάσει κιόλας, είμαι λίγο ντροπαλή και καταλαβαίνεις...

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

χε χε χε εχουμε 6 δοντια... 4 πανω δυο κάτω και άλλα δυο πανω που πάνε να βγουνε γιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! επισης η μαμα μου την πηγε κομωτηριο για να ειναι λεει στο ιβεντ της του σαβατου σαν κοριτσακι και οχι σαν τον μογλη....μουαχαχαχαχαχα

dZJip3.png

η αναδοχη απαιτει τεραστια αποθεματα σε

αγαπη

υπομονη

χρόνο

ενασχόληση με το παιδάκι

και το παιδι δεν το παιρνεις τα πσκ.. καθεσαι στο ιδρυμα κανα μηνα μεχρι να σε συνηθισει το παιδι και μετα ερχεται σπιτι σου....αυτο μου ειχαν πει στο μητέρα οταν ρώτησα

ναι, έτσι ακριβώς!!

φεύγω είπαμε! καλό απόγευμα!!

Διαφημίσεις

Επίσης. σούρνωντας με τον κώλο στο πάτωμα, σταματάμε, απλώνουμε χεράκια και φωνάζουμε με καημό "γκαγκαϊά, γκαγκαϊά!!!" (αγκαλιά, αγκαλιά)

χαχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχα! ρε καλώς την! εγω εχω σταματησει να την κιλομετρώ.. κουράστηκα... ρε λευκη.. το ύψος της πως το μετράτε? πως την κανετε καλα? γιατι εμας κλωτσαει και δαγκώνει..καμια ιδέα?

dZJip3.png

:?::?::?:

Τι 85 πόντοι καλέ? Για αλλού πήγαινε και αλλού ήρθε??

DmXup2.png

χε χε χε εχουμε 6 δοντια... 4 πανω δυο κάτω και άλλα δυο πανω που πάνε να βγουνε γιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! επισης η μαμα μου την πηγε κομωτηριο για να ειναι λεει στο ιβεντ της του σαβατου σαν κοριτσακι και οχι σαν τον μογλη....μουαχαχαχαχαχα

Εχει και μούσι???:D

DmXup2.png

χαχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχα! ρε καλώς την! εγω εχω σταματησει να την κιλομετρώ.. κουράστηκα... ρε λευκη.. το ύψος της πως το μετράτε? πως την κανετε καλα? γιατι εμας κλωτσαει και δαγκώνει..καμια ιδέα?

Φίμωτρο??

Συγνώμη, αλλά σαν το Μόγλη μοιάζει, δαγκώνει κλωτσάει, φτύνει.....

Εκανες παιδί κιμπάρικο.:lol::lol::lol:

DmXup2.png

ξάπλα ενώ τρώει μπισκότο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:?::?::?:

Τι 85 πόντοι καλέ? Για αλλού πήγαινε και αλλού ήρθε??

μιλάμε για την κυρία Κέλλυ, 13 μηνών!!!! Εκτός καμπύλης ύψους! Ευτυχώς εντός στο βάρος, αν και στην ανώτερη:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...