Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αναλογως τις συνθηκες αγγελίνα.. πχ και εμενα η πε8ερα μου την λατρευει την πουκι8ρα... αλλα αν ημουν μεταξυ του: δεν δουλευεις ποτε και σου κραταει το παιδι και το βγαζει και βολτα η πε8ερα σου... 8α στρωνομουν σπιτι μου.. καλή χρυση αγια αλλά για εξω δεν ειναι.. δεν βαστάει που λένε

φοβάται να την βγάλει μόνη της.

:confused::(:confused::confused::confused::(:shock:

λέτε εκεί να οφείλεται το κλάμα; στην κλεισούρα;

κ γιατί κλαίει όταν φεύγει η μάνα μου από το σπίτι;

κ γιατί κλαίει όταν φεύγει η αδερφή μου από το σπίτι μας;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι αγαπη μου η μαμα σου ειναι η γιαγια της διασκέδασης.. και η αδερφη σου το ιδιο.. σου λεει το παιδι που πανε αυτες οι δυο που περνάω καλά μαζι τους γιατι την κάνουν

dZJip3.png

ρωτα την αδερφη μου τι γινεται στην αυλιδα οταν φευγει μαζι με τον αριστο (το κανις της). η επανασταση της πουκι8ρας (εχει σταματησει να κλαιει..αλλα τριριζει βριζωντας και σηκωνει μπουνιες στον αερα)

dZJip3.png

και αντε με οτ καλό το δευτερο
ΑΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟ τι βλέπουν τα ωραία και μεγάλα μου μάτια? :shock::eek::shock::eek::shock::eek: Αλήθεια λες, μαρή? Να ξανανοίξεις!!!! Ο Ζώπυρος τι λέει, τον ενημέρωσε κανείς? :mrgreen:

Αερικούλι, όχι απλώς ΔΕΝ μετανιώνεις...αλλά φρίττεις στην ιδέα ότι κάποτε σκεφτόσουν να μείνεις με ένα. Τίποτα μα τίποτα μα τίποτα δε συγκρίνεται με την ευτυχία του να γεμίζει ακόμα μια φορά η αγκαλιά σου με ένα μωρό! Μην κοιτάτε που εδώ λέμε πιο πολύ τα παράπονα για τα ξενύχτια, τα προβλήματα κλπ...οι καλές στιγμές είναι ασύγκριτα περισσότερες!

έχω "κλείσει" είπα ως μάνα... σκεφτόμαστε κάτι σε αναδοχή...

(ευχαριστώ πάντως για τις ευχές!:D)

...ο Σ είναι υπερπροστατευτικός. μια κρύο το χειμώνα, μια ζέστη το καλοκαίρι, συνέχεια μέσα το μικρό μου.

όταν το παιδί είναι στο χωριό κ κούνιες πάει κ βόλτες στην αυλή κ στη γειτονιά κ στην πλατεία, βλέπει κόσμο, σκυλάκια, κοτούλες....

σεβούλα μου... μίλα με τον άντρα σου τώρα και αρχίστε να βγάζετε το παιδί έξω, όποιος κι αν το κρατάει! επίσης, καλέστε κόσμο (παιδάκια) στο σπίτι!

σας έπρηξα με το ερωτηματολόγιο...

μάνα από το ίντερνετ!

βόλτα θέλει το παιδί κ σήμερα θα μιλήσω με την πεθερούλα μου κ με τον Σ.

το παιδί έχει ανάκγη την πρωινή βόλτα. κ μιλάμε ότι υπάρχει κοντά μας μεγάλο πάρκο με αναψυκτήριο κ ένα τετράγωνο πίσω μας μικρή παιδική χαρά!

έστω μισή ώρα θα ξέσκαγε! κ ας πήγαιναν πρωί πρωί, την ώρα που κατεβαίνουμε κ εμείς για δουλειά, για να της έρθει πιο ομαλά.

τα λέω εδώ σαν πρόβα.

δεν θέλω να στραβώσει κανείς, ούτε ο Σ ούτε τα πεθερικά. θέλω το παιδί να είναι καλά, γιατην ακρίβεια καλύτερα.

Διαφημίσεις

Κι εχθες γυριζει ο Β το βραδυ και μου λεει "να αλλαξεις απορρυπαντικο γιατι στη δουλεια μου ειπανε πως μυριζω σαν γκομενα" :roll: Κι ερωτω εγω: πως πρεπει να μυριζει δηλαδη? Να βρωμοκοπαει? Τι να κανω? Να κοψω το cajoline στο σιδερωμα? Να αλλαξω απορρυπαντικο?? Για πειτε καμμια γνωμη! (Προβληματα που εχει ο κοσμος ε? :rolleyes:)

Χαχαχαχα, τέλειο.

Εσκασα κάτι γέλοια και με κοιτάνε όλοι στο γραφείο γαμώτο...:D

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

ma προτεραιοτητα ολων σας ειναι το παιδι αυτο ειναι αδιαμφισβητητο.. και δεν νομιζω οτι υπαρχιε λογος να νευριάσει κανένας ρε αγαπη... απλά θα τους εξηγησεις οτι το παιδι δεν μπορει μέσα... και η πεθερα να αφησει τις φοβίες... εδώ δεν φοβάται η μανα μου στην κυψελη και στον κολωνό οταν την φερνουμε αθηνα

υγ. παρασκευη ερχεται η αυτου μεγαλειοτητα! εχω μια αγωνια!@

dZJip3.png

σας έπρηξα με το ερωτηματολόγιο...

μάνα από το ίντερνετ!

βόλτα θέλει το παιδί κ σήμερα θα μιλήσω με την πεθερούλα μου κ με τον Σ.

το παιδί έχει ανάκγη την πρωινή βόλτα. κ μιλάμε ότι υπάρχει κοντά μας μεγάλο πάρκο με αναψυκτήριο κ ένα τετράγωνο πίσω μας μικρή παιδική χαρά!

έστω μισή ώρα θα ξέσκαγε! κ ας πήγαιναν πρωί πρωί, την ώρα που κατεβαίνουμε κ εμείς για δουλειά, για να της έρθει πιο ομαλά.

τα λέω εδώ σαν πρόβα.

δεν θέλω να στραβώσει κανείς, ούτε ο Σ ούτε τα πεθερικά. θέλω το παιδί να είναι καλά, γιατην ακρίβεια καλύτερα.

Συγνώμη, αλλά ως καινούργια δεν έχω πιάσει το πρόβλημα..

Γιατί να μην πηγαίνει το παιδί βόλτα κάθε μέρα? Καλά πες η γιαγια δεν μπορεί, φοβάται. Γιατί δεν την πάτε εσείς το απόγευμα που γυρνάτε σπίτι?

DmXup2.png

Διαφημίσεις

γιατι αγαπη μου η μαμα σου ειναι η γιαγια της διασκέδασης.. και η αδερφη σου το ιδιο.. σου λεει το παιδι που πανε αυτες οι δυο που περνάω καλά μαζι τους γιατι την κάνουν

λες, ε;

δεν φταίει η γυναίκα. ο αντρας μου την έχει κατατρομοκρατήσει.

αφού να φανταστείς ότι τον παίρνουν κ οι δυο γιαγιάδες κ του δίνουν αναφορά πότε κοιμήθηκε πόσο, πόσες φορές κακά, πόσο κ πότε έφαγε κλπ. 2 τηλέφωνα για αναφορά. εγώ τις έχω πει να μη με παίρνουν για .ίπες! αν θέλουν να με πάρουν τηλέφωνο να τα πούμε τσατάροντας. όχι αναφορά.

η πεθερά μου κάνει άλλα πράγματα που η μάνα μου δεν.

π.χ. της διαβάζει παραμύθια που τα αγαπάει τόσο πολύ το Χρυσπάκι μου. της εξηγεί με περισσότερη υπομονή πράγματα. της μιλάει καθαρά κ αργά. κ ως παιδαγωγός έχει προβάδισμα για να βοηθήσει την Χ στην ομιλία.

η μαμά μου πάντα μιλούσε γρήγορα, όπερ κληρονόμησα, όχι καθαρά, έχουμε κ την ντοπιολαλιά μας...άντε να ανοίξει γλώσσα η Χ!

βέβαια με τους γονείς μου χορεύουν πρωί, μεσημέρι, βράδυ, τραγουδάνε κ όλα αυτά με κόσμο ή χωρίς, στο σπίτι ή οπουδήποτε χωρίς 2η σκέψη.

όμως πώς να παρεξηγήσω τα πεθερικά; άνθρωποι της πόλης, μορφωμένοι, με όλη την καλή διάθεση. ποιός νορμάλ παππούς θα χόρευε στη μέση του δρόμου με μαγαζιά σε ώρα αιχμής κ κόσμο να πηγαινοέρχεται;

είμαστε 2 διαφορετικοί κόσμοι με διαφορετικά καλά ο καθένας. πρέπει να συνδυάσουμε τα θετικά κ να βγάλει άκρη κ το παιδί κ εμείς παράλληλα.

ρωτα την αδερφη μου τι γινεται στην αυλιδα οταν φευγει μαζι με τον αριστο (το κανις της). η επανασταση της πουκι8ρας (εχει σταματησει να κλαιει..αλλα τριριζει βριζωντας και σηκωνει μπουνιες στον αερα)

:lol::lol:τώρα με νιώθεις!

έχω "κλείσει" είπα ως μάνα... σκεφτόμαστε κάτι σε αναδοχή...

(ευχαριστώ πάντως για τις ευχές!:D)

δεν θέλω τέτοια!

σεβούλα μου... μίλα με τον άντρα σου τώρα και αρχίστε να βγάζετε το παιδί έξω, όποιος κι αν το κρατάει! επίσης, καλέστε κόσμο (παιδάκια) στο σπίτι!

έξω το βγάζουμε όποτε μπορούμε εμείς. από παιδάκια πιο συχνά βλέπει την ανεψιά μου, της αδερφής μου την κόρη, σαν είδωλο!

ό,τι κάνει η Ε, το κάνει κ το παπαγαλάκι μου.

με κάθε ευκαιρία, την φέρνω σε επαφή με πιτσιρίκια. τσιροκοπάει από χαρά κ τα αγκαλιάζει γελώντας! αυτό το παιδί είναι αγαπησιάρικο!

Χαχαχαχα, τέλειο.

Εσκασα κάτι γέλοια και με κοιτάνε όλοι στο γραφείο γαμώτο...:D

Ρε rktακι!!! Ποια ειναι τα μερη σου?? Να σε δουμε κι απο κοντα οταν κατεβουμε, αμα θελεις φυσικα!!! :D

Θα κοψω το cajoline τελικα στα δικα του ρουχα...

Σεβακι μαλλακτικο χρησιμοποιουσα απο 12 μηνων περιπου που ξεκινησα να χρησιμοποιω και το πλυντηριο για τα ρουχα της μικρης. Μεχρι τοτε τα επλενα ολα στο χερι (ΜΕΓΙΣΤΗ τρελλα σου λεω)! Κι η Μαρια τα ιδια με το δερμα, πεταει σπιθουρακια μεχρι να πεις κυμινο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

na rothso κατι? τα παιδακια σας οταν ηταν 13 μηνων που τα ταιζατε; γιατι εμεις το καρεκλάκι το εχουμε χεσμενο....

Αμα φτάσατε 13 μηνών για να το χέσετε, καλά είσαι. Εμείς μικρότερες.

Που τις τάιζα? Οπου τις πετύχαινα... Στο σαλόνι, στο μπαλκόνι, στο κρεβάτι επάνω που χοροπηδούσαν κλπ, κλπ κλπ...

DmXup2.png

σεβουλα... μην σκεφτεσαι χαζομάρες. καλα κανει και η πε8ερα που ειναι πιο..παιδαγωγική καλά κάνει και η μάνα σου που χορευει στη μεση του δρομνου. το παιδι χρειάζεται και τις δυο..βερσιον.στην αναγκη πες στην πε8ερα οτι μιλησες με παιδοψυχολογο για το κλάμα της και προτεινε συχνοτερες εξόδους..8α καταλαβει ως παιδαγωγός. οσο για τον αντρα σου.... ειναι ο διδυμος αδερφος μου? μουαχαχαχαχαχ

dZJip3.png

Αμα φτάσατε 13 μηνών για να το χέσετε, καλά είσαι. Εμείς μικρότερες.

Που τις τάιζα? Οπου τις πετύχαινα... Στο σαλόνι, στο μπαλκόνι, στο κρεβάτι επάνω που χοροπηδούσαν κλπ, κλπ κλπ...

μουαχαχαχ βασικα το χεσαμε απο την ανοιξη που αρχιζε και ετρωγε στας βεραντας...τωρα τρωει στην μπανιερα με την βρυση ανοιχτη στα ποδια της... οποτε το μαζευω το καρεκλακι προικα στην κουμπάρα μ που γενναει τον σεπτεμβριος..

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...