Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα !

Αγγελίνα,

Ο θείος πάει καλά - αφαίρεσαν και τα ράμματα την Δευτέρα - τώρα είναι στη φάση που πρέπει να προσέχει φυσικά μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός με ένα νεφρό, τακτική παρακολούθηση και βλέπουμε !

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές... το ψάχνω μπας και δεν τα φεσωθώ τσάμπα... και τελικά βλέπω πως δεν είμαι η μόνη που την έχει πατήσει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

.........αλλά καλά να πάθω, στραβώθηκα με το ρημάδι το βιβλίο! Τρελό κόλλημα, μιλάμε! Μαριαααααα ακούς? Άμα το πάρεις, ξέχνα τον ύπνο για καμια βδομάδα! Σοβαρά μιλάω!

Αγγελίνα μου,

Σε ποιό βιβλίο αναφέρεσαι ????

τα πολύ θετικά είναι : ^ ότι πήρε τον αέρα στην κολύμβηση (όχι δεν έμαθε μπάνιο αλλά ξεθάρρεψε - ήταν κάπως μαγκωμένος - μάλλον εξαιτίας μου... όπως μου είπε η προπονήτριά του...)

Γκαχ...γκουχ...θες να σου πω τι θα μου 'σουρνε εμένα η προπονήτρια, αν της έστελνα τον μεγάλο? Θα παρηγορηθείς στα σίγουρα! :rolleyes::roll:

^ φαίνεται να είναι καλός στο τέννις (χαρά... κυρίως ο πατέρας του:rolleyes:)

Τέννις! Ιδού η χαρά της γαλαζοαίματης! Θέλω κι εγώ απ' αυτή τη χαρά! :rolleyes::cool:

οπότε από Σεπτέμβρη... έχουμε να λύσουμε το εξής : κολύμβηση, τέννις ή τζούντο? ο μικρός βέβαια θέλει και τα τρία:mrgreen: αλλά όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό δεν γίνεται!!

Δεν είχε πει ένας γιατρός ότι το κλειστό κλυμβητήριο δεν θα είναι καλό γι' αυτον? Δύσκολη η επιλογη πάντως...εγώ λέω να τον ξεκινήσω καράτε, έχει μια καταπληκτική σχολή για παιδιά εδώ κοντά.

α! και μέσα σε όλα αυτά, σκέφτομαι και για δεύτερο παιδί, με κάποιον τρόπο...

δεν είμαι καλά, το ξέρω γιατρέ μου...:mrgreen:

(εγώ έχω "κλείσει" ως μάνα... αλλά ο γιος μου ζητάει επίμονα αδελφάκι...)

ΑΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟ τι βλέπουν τα ωραία και μεγάλα μου μάτια? :shock::eek::shock::eek::shock::eek: Αλήθεια λες, μαρή? Να ξανανοίξεις!!!! Ο Ζώπυρος τι λέει, τον ενημέρωσε κανείς? :mrgreen:

Ζούπη να το κάνεις... καλύτερα να μετανιώνεις (λέμε τώρα!!!! ποτέ δεν μετανιώνεις για ένα παιδί!!!! ποικιλοτρόπως) για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες ;)

Αερικούλι, όχι απλώς ΔΕΝ μετανιώνεις...αλλά φρίττεις στην ιδέα ότι κάποτε σκεφτόσουν να μείνεις με ένα. Τίποτα μα τίποτα μα τίποτα δε συγκρίνεται με την ευτυχία του να γεμίζει ακόμα μια φορά η αγκαλιά σου με ένα μωρό! Μην κοιτάτε που εδώ λέμε πιο πολύ τα παράπονα για τα ξενύχτια, τα προβλήματα κλπ...οι καλές στιγμές είναι ασύγκριτα περισσότερες!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Θελω τοσες μερες να γραψω για τα του αποχωρισμου απο το παιδί που εθιξε η σεβουλα και δεν προκαμα

επιτρεψτε μου να θεωρώ ευατόν...ειδικό σε οτι εχει να κανει με το θριλεράκι 'φευγω απο το σπιτι τι κανω θεε μου" καθως η πουκι απο 2,5 μηνων ειναι εκτος

με βοηθησε ΠΟΛΥ η συμβουλη της μαρκοπουλίας σεβουλα. Όταν φευγεις...δεν εξαφανιζεασια μαγικα την ώρα που πχ το παιδι κοιμάται.. ειναι λάθος και ειναι και άδικο για το παιδι που ξυπνάει και υποθετει οτι 8α σε βρει εκει διπλα και σε ψάχνει. Εγώ οταν φευγω την παιρνω αγκαλιά και της λέω πολύ απλά "η μαμα πρέπει να πάει στη δουλειά, στο γραφείο, να φτιάξει το πειροδικό. ειναι κυριακή...ελα να μετρησουμε με τα δαχτυλάκια.. δευτερα, τριτη, τετάρτη, πεμπτη παρασκευη απογευμα η μαμα και ο μπαμπάς θα ερθουν με το αυτοκίνητο και 8α παμε βόλτα". ΚΑθΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ, αλλά ΚΑθΕ φορά όμως σε σημειο που η μικρη μεσοβδόμαδα όταν τηλεφωνιομαστε αμεσως κάνει τα δαχτυλάκια της σαν να μετράει (δλδ γμηστε με και αφηστε με). οσο μεγαλώνει η μικρη διανθίζω το...λογυδριο: ειναι εδώ η γιαγια σοφια και η γιοαγια βασω και ο παππούς νικητας, ο,τι θελεις 8α τους το λές, θα σε προσεχουν, και οταν χρειαστείς κάτι θα μου το πουνε και εγω θα ερθω αμεσως (εχει τυχει να φυγω απο αθηνα 10 το βράδυ για να παω αυλίδα επειδη η μικρή ειχε πολύ ανησυχο ύπνο λόγω δοντιών.. θεώρησα οτι με ήθελε και πήγαινα μονο και μονο για να της δειχνω οτι ειμαι διαθεσιμη ανα πάσα στιγμή και το γεγονός οτι λειπω δεν σημαινει οτι δεν 8α ξαναερ΄θω ή δεν θα τσακιστώ να πάω αν με θέλει)

οταν πηγαινω, αμεσως αγκαλιές και ξανα μπιρι μπιρι. ήρθα, ημουν στην δουλειά, και να κοιτα τι εκανα στη δουλειά, πως περασες εσυ, που πηγατε, τι κάνατε; τι εφαγες; που πηγες τι κανει ο άγγελος, τι κανατε στις κουνιες δειξε μου ποιο δοντάκι έβγαλες, και δώστου μπιρι μπιρι. και εννοειται οτι οσο μεγαλώνει και επικοινωνουμε περισσότερο, "τα λεμε' πιο πολύ. το ιδιο κάνει και ο πατέρας της

ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ οταν φευγεις... δεν γινεται να σε βλέπει το παιδι να κλαίς, είναι βιαιο ή μάλλον έτσι το θεω΄ρω εγώ: το να βλέπει ενα παιδι τη μανα του να κλαιει και να φευγει ειναι τραγωδία.. ισως να νομιζει οτι κάτι επαθε η μαμά του κλπ κλπ.. οποτε δεν κλαις στο παιδι... σφιξου, κοπανησου, κλαψε στο αμαξι αλλά οχι μπροστά στο παιδί.

εμενα επειδη το εχει συνηθισει δεν εχει τυχει ΠΟΤΕ να κλάψει οταν εγω φευγω.. αν το έκανε ειλικρινα δεν ξέρω πώς θα αντιδρουσα αλλά επειδη εχει μπει σε αυτο το τριπάκι απο πολύ μικρή, με χαιρετάει φιλιόμαστε και μετά παει στα παιχνιδια της. επισης καλό θα ήταν η γιαγια που το προσέχει να του λεει που και που 'αχα! ειναι 3 η ωρα.. οταν το ρολοι δειξει 6 η μαμα θα ειναι εδώ γιουπιιιιιι" να εχει κάτι το παιδι να βλέπει και να ξερει πώς οταν συμβει αυτό η μαμά έρχεται

παιδοψυχολογος δνε ειμαι και εμπειρεία δεν εχω.. αλλά υποθέτω πως κάθε παιδί αν του εξηγησεις τι γίνεται... τα παιρνει τα χαμπάρια του

yg. ζοπυριδου...τζουντο! και αντε με οτ καλό το δευτερο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

(ωραια...ξανανοιξα το θεμα με τον εαυτο μου: τι θα κανω με το παιδι μου απο σεπτέμβριο....)

φαιη...αυτα ειναι δώρα πουλάκι μου, οχι αηδίες! χοχοχοχοχοχο

εμεις 8α κατοικοεδρευσουμε στην μαγευτικη αυλίδα.. οσοι πιστοι.. έρχεστε

dZJip3.png

Θελω τοσες μερες να γραψω για τα του αποχωρισμου απο το παιδί που εθιξε η σεβουλα και δεν προκαμα

επιτρεψτε μου να θεωρώ ευατόν...ειδικό σε οτι εχει να κανει με το θριλεράκι 'φευγω απο το σπιτι τι κανω θεε μου" καθως η πουκι απο 2,5 μηνων ειναι εκτος

με βοηθησε ΠΟΛΥ η συμβουλη της μαρκοπουλίας σεβουλα. Όταν φευγεις...δεν εξαφανιζεασια μαγικα την ώρα που πχ το παιδι κοιμάται.. ειναι λάθος και ειναι και άδικο για το παιδι που ξυπνάει και υποθετει οτι 8α σε βρει εκει διπλα και σε ψάχνει. Εγώ οταν φευγω την παιρνω αγκαλιά και της λέω πολύ απλά "η μαμα πρέπει να πάει στη δουλειά, στο γραφείο, να φτιάξει το πειροδικό. ειναι κυριακή...ελα να μετρησουμε με τα δαχτυλάκια.. δευτερα, τριτη, τετάρτη, πεμπτη παρασκευη απογευμα η μαμα και ο μπαμπάς θα ερθουν με το αυτοκίνητο και 8α παμε βόλτα". ΚΑθΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ, αλλά ΚΑθΕ φορά όμως σε σημειο που η μικρη μεσοβδόμαδα όταν τηλεφωνιομαστε αμεσως κάνει τα δαχτυλάκια της σαν να μετράει (δλδ γμηστε με και αφηστε με). οσο μεγαλώνει η μικρη διανθίζω το...λογυδριο: ειναι εδώ η γιαγια σοφια και η γιοαγια βασω και ο παππούς νικητας, ο,τι θελεις 8α τους το λές, θα σε προσεχουν, και οταν χρειαστείς κάτι θα μου το πουνε και εγω θα ερθω αμεσως (εχει τυχει να φυγω απο αθηνα 10 το βράδυ για να παω αυλίδα επειδη η μικρή ειχε πολύ ανησυχο ύπνο λόγω δοντιών.. θεώρησα οτι με ήθελε και πήγαινα μονο και μονο για να της δειχνω οτι ειμαι διαθεσιμη ανα πάσα στιγμή και το γεγονός οτι λειπω δεν σημαινει οτι δεν 8α ξαναερ΄θω ή δεν θα τσακιστώ να πάω αν με θέλει)

οταν πηγαινω, αμεσως αγκαλιές και ξανα μπιρι μπιρι. ήρθα, ημουν στην δουλειά, και να κοιτα τι εκανα στη δουλειά, πως περασες εσυ, που πηγατε, τι κάνατε; τι εφαγες; που πηγες τι κανει ο άγγελος, τι κανατε στις κουνιες δειξε μου ποιο δοντάκι έβγαλες, και δώστου μπιρι μπιρι. και εννοειται οτι οσο μεγαλώνει και επικοινωνουμε περισσότερο, "τα λεμε' πιο πολύ. το ιδιο κάνει και ο πατέρας της

ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ οταν φευγεις... δεν γινεται να σε βλέπει το παιδι να κλαίς, είναι βιαιο ή μάλλον έτσι το θεω΄ρω εγώ: το να βλέπει ενα παιδι τη μανα του να κλαιει και να φευγει ειναι τραγωδία.. ισως να νομιζει οτι κάτι επαθε η μαμά του κλπ κλπ.. οποτε δεν κλαις στο παιδι... σφιξου, κοπανησου, κλαψε στο αμαξι αλλά οχι μπροστά στο παιδί.

εμενα επειδη το εχει συνηθισει δεν εχει τυχει ΠΟΤΕ να κλάψει οταν εγω φευγω.. αν το έκανε ειλικρινα δεν ξέρω πώς θα αντιδρουσα αλλά επειδη εχει μπει σε αυτο το τριπάκι απο πολύ μικρή, με χαιρετάει φιλιόμαστε και μετά παει στα παιχνιδια της. επισης καλό θα ήταν η γιαγια που το προσέχει να του λεει που και που 'αχα! ειναι 3 η ωρα.. οταν το ρολοι δειξει 6 η μαμα θα ειναι εδώ γιουπιιιιιι" να εχει κάτι το παιδι να βλέπει και να ξερει πώς οταν συμβει αυτό η μαμά έρχεται

παιδοψυχολογος δνε ειμαι και εμπειρεία δεν εχω.. αλλά υποθέτω πως κάθε παιδί αν του εξηγησεις τι γίνεται... τα παιρνει τα χαμπάρια του

Μάρα μου, ευχαριστώ για τις συμβουλές σου.

εγώ δεν κλαίω. το παιδί κλαίει. με το που με βλέπει να βάζω τα παπούτσια ρίχνει το κλάμα της αρκούδας κ κρέμεται από πάνω μου.

πριν από αυτή τη φάση που είμαστε τώρα, την χαιρετούσα κ έφευγα. μια χαρά. κοσμάρα μπορώ να πω.

τώρα, επειδή ρίχνει ποτάμια τα δάκρυα, την χαιρετάω, την φιλάω, αφού της έχω μιλήσει για το πού πάω κ ότι γρήγορα θα έρθω κοντά της. της μιλάω για τη γιαγιά ότι θα την προσέχει....

στη μάνα μου δεν κλαίει όταν φεύγω.

στην πεθερά μου κλαίει.

ξέρω ότι περνάει καλά, γιατί κ οι δύο την λατρεύουν εξίσου. απλά με τους γονείς μου πάει βόλτες κ κούνιες. με τα πεθερικά μου είναι κλεισμένη, γιατί έτσι θέλει ο Σ.

λέτε να φταίει αυτό;

πάντως το κλάμα κλάμα.

εννοείται πλέον δε φεύγω κρυφά.

όμως για να φύγει χθες η μάνα μου, φυγαδεύθηκε.

αφού πρώτα της εξήγησα ότι η γιαγιά πρέπει να πάει σπίτι να κάνει νάνι με τον παππού, κ εκείνη δεν κατέβαινε από την αγκαλιά της, την πήρε ο Σ κ την πήγε στην ντουλάπα της να ξεχαστεί με τα ρούχα της-φορέματά της.

κακό, αλλά κ η μάνα μου έπρεπε να φύγει κ η Χ να ησυχάσει, γιατί είχε ήδη κάνει μπάνιο κ έπρεπε να πιει γάλα κ να πάρει κλίση...

:confused::(

Γεια σας κοριτσακια μου! Συγγνωμη που δεν μπηκα νωριτερα!

Οπως σας εχω ηδη πει, νοητα κανω ηδη διακοπες! Μονιμως σκεφτομαι αποσκευες και ταξιδια και δραστηριοτητες!

Σημερα πηγαμε και πηραμε εμεις τη μικρη απο το σχολειο, επαιζε ησυχη με κατι πλαστελινες. Στεναχωριεμαι που θα κλεισει ο παιδικος την αλλη Παρασκευη, συνηθισα να μιλαω με τις δασκαλες της και να εχω λιγακι χρονο για εμενα.. Αλλα ενταξει, μεσολαβουν διακοπουλες και θα την παλεψουμε, ετσι κι αλλιως μια χαρα τα βγαζαμε περα και πριν γραφτει η μικρη "λολειο".

Ακουστε τωρα προβληματισμος: με τι πλενετε τα ρουχα σας? Η ιστορια με εμας εχει ως εξης: τα δικα μας (δικα μου + του Β) τα πλενω με ariel ανθη μηλιας και μοσχολεμονο και μαλακτικο βαζω ενα αγνωστης μαρκας, απο το Σ/Μ που δουλευει η μανα μου που εχει μυρωδια παιδικης πουδρας. Της Μαριας τα πλενω ακομα ξεχωρα και χρησιμοποιω ariel baby & soft και μαλακτικο το cajoline το ασπρο που ειναι υποαλλεργικο. Στο σιδερωμα (και για τα δικα μας αλλα και για του παιδιου τα ρουχα), χρησιμοποιω ειτε στην πρεσσα ειτε στο σιδερο το μωβ cajoline αντι για σκετο νερακι, που αρωματιζει ελαφρα τα ρουχα. Κι εχθες γυριζει ο Β το βραδυ και μου λεει "να αλλαξεις απορρυπαντικο γιατι στη δουλεια μου ειπανε πως μυριζω σαν γκομενα" :roll: Κι ερωτω εγω: πως πρεπει να μυριζει δηλαδη? Να βρωμοκοπαει? Τι να κανω? Να κοψω το cajoline στο σιδερωμα? Να αλλαξω απορρυπαντικο?? Για πειτε καμμια γνωμη! (Προβληματα που εχει ο κοσμος ε? :rolleyes:)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

αχχχαχαχα

φαιοπουλο... τα ρουχα του καμαριου σου να τα σιδερώνεις με σκέτο μεριτο.. ή με σκέτο τιποτα.. και αν χρειαστει να ριξεις υγρο για να ξεζαρωθουν.. ε ριξε νερο τουαλέτας.. μουαχααχαχαχα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Αγγελίνα μου,

Σε ποιό βιβλίο αναφέρεσαι ????

A Game Of Τhrones (στα ελληνικά: Το παιχνίδι του στέμματος), του George Martin, εκδόσεις Anubis. Είναι το πρώτο της σειράς, υπάρχουν άλλα τέσσερα και θα βγουν άλλα δύο, απ' ό,τι κατάλαβα. Επική φαντασία, αλλά καμία σχέση με Τόλκιν...πολύ πιο "ενήλικο", βίαιο, ρεαλιστικό, συναρπαστικό. 'Ο,τι κι αν πω είναι λίγο. Το έχουν γυρίσει και σε σειρά. Αν σου αρέσει το είδος, θα πάθεις πλάκα!

Σέβη, γιατί κι εγώ εχω την εντυπωση ότι το παιδί κλαίει επειδή ξέρει ότι θα μείνει κλεισμένο μέσα? Όσο κι αν τη λατρεύει η πεθερά σου, το μέσα είναι μέσα. Πόσο καλά να περάσει μόνη της? Άντε το χειμώνα υπήρχαν ιώσεις, καλοκαιριάτικα γιατί να μη βγει το μωρό?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

αναλογως τις συνθηκες αγγελίνα.. πχ και εμενα η πε8ερα μου την λατρευει την πουκι8ρα... αλλα αν ημουν μεταξυ του: δεν δουλευεις ποτε και σου κραταει το παιδι και το βγαζει και βολτα η πε8ερα σου... 8α στρωνομουν σπιτι μου.. καλή χρυση αγια αλλά για εξω δεν ειναι.. δεν βαστάει που λένε

dZJip3.png

h pe8era σου ειναι μεγαλης ηλικιας και ο Σ εχει πει να μην βγαινει με το παιδι;

η πεθερά μου είναι γεννημένη το '50, όπως κ η μάνα μου. δεν την λες μεγάλης ηλικίας ούτε μικρής. αλλά μόνη της βόλτα τη μικρή ποτέ.

πού κ πού την άνοιξη την έβγαζε ο πεθερός.

τώρα με τις ζέστες, ...

ο Σ είναι υπερπροστατευτικός. μια κρύο το χειμώνα, μια ζέστη το καλοκαίρι, συνέχεια μέσα το μικρό μου.

όταν το παιδί είναι στο χωριό κ κούνιες πάει κ βόλτες στην αυλή κ στη γειτονιά κ στην πλατεία, βλέπει κόσμο, σκυλάκια, κοτούλες....

Γεια σας κοριτσακια μου!

Οπως σας εχω ηδη πει, νοητα κανω ηδη διακοπες! Μονιμως σκεφτομαι αποσκευες και ταξιδια και δραστηριοτητες!

τα ίδια συμπτώματα φιλενάδα!;)

Ακουστε τωρα προβληματισμος: με τι πλενετε τα ρουχα σας? Η ιστορια με εμας εχει ως εξης: τα δικα μας (δικα μου + του Β) τα πλενω με ariel ανθη μηλιας και μοσχολεμονο και μαλακτικο βαζω ενα αγνωστης μαρκας, απο το Σ/Μ που δουλευει η μανα μου που εχει μυρωδια παιδικης πουδρας. Της Μαριας τα πλενω ακομα ξεχωρα και χρησιμοποιω ariel baby & soft και μαλακτικο το cajoline το ασπρο που ειναι υποαλλεργικο.

το μαλλακτικό στα ρούχα της Μαρίας από πότε το χρησιμοποιείς;

εγώ ακόμα δεν έβαλα μαλλακτικό, γιατί έχει ευαίσθητο δέρμα κ φοβάμαι.

Στο σιδερωμα (και για τα δικα μας αλλα και για του παιδιου τα ρουχα), χρησιμοποιω ειτε στην πρεσσα ειτε στο σιδερο το μωβ cajoline αντι για σκετο νερακι, που αρωματιζει ελαφρα τα ρουχα.

πολλή χημεία ρε φίλε! βάλε νεράκι! να με συμπαθάς, αλλά το πρόβλημα το βλέπω στα χημικά, που έτσι κ αλλιώς δεν τα βγάζουμε από πάνω μας.

Κι εχθες γυριζει ο Β το βραδυ και μου λεει "να αλλαξεις απορρυπαντικο γιατι στη δουλεια μου ειπανε πως μυριζω σαν γκομενα" :roll: Κι ερωτω εγω: πως πρεπει να μυριζει δηλαδη? Να βρωμοκοπαει? Τι να κανω? Να κοψω το cajoline στο σιδερωμα? Να αλλαξω απορρυπαντικο?? Για πειτε καμμια γνωμη! (Προβληματα που εχει ο κοσμος ε? :rolleyes:)

νομίζω ότι το καζολίν στο σίδερο μπορείς να το κόψεις χωρίς να προβληματίζεσαι ιδιαίτερα.κ βάλε λιγότερο μαλακτικό.

για να μη γίνονται χάλια τα ρούχα, μάζευέ τα πριν στεγνώσουν εντελώς. σιδερώνονται πιο εύκολα κ είναι πιο μαλακά.

αρα το θεμα ειναι ο Σ :P σορυ κιόλας... αλλα εσυ αν ηξερες πώς θα περασεις ολη τη μερα μεσα στο σπιτι ενω θελεις να βγεις να εκτονωθεις...δεν θα εκλαιγες? δεν το συζητας λιγο με τοξν χαζμπαντ γιατι προφανως το παιδι το εχει συνδιάσει: γιαγια Α = θα μουρλαθω στο παιχνιδι, γιαγια Β = θα πηξω μεσα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...