Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εδω κι εγω...

Διοργανωνω διακοπες.. Εκει που λεγαμε δεν θα παμε πουθενα φετος, εσκασε το δωρακι της Μονεμβασιας και γλυκαθηκαμε..

Τωρα το προγραμμα εχει ως εξης:

26/08 - 02/09: Μονεμβασια

03/09 - 06/09: Κακοβατος (διπλα απο τη Ζαχαρω)

07/09 - 10/09: Πατρα (πεθερικα)

11/09: Αναχωρηση για Αθηνα

Ο Κακοβατος εσκασε στο πουθενα, απο τηλεφωνο μιας θειας μου που ηθελε να μας δει (εχει να μας δει απο περυσι το Σεπτεμβρη)..

Αντε να δουμε.... Και ρωταω και εδω:

Το κιουλτακι που χαθηκε σημερα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο τα αφεντικα της μανας μου! εχουν ενοικιαζομενα δωματια εκει αλλα οι τιμες ειναι απλησιαστες. Ευτυχως που τους εκοψε να μας το προτεινουν γιατι τα λιμπιζομουν απο περυσι τα δωματιακια αυτα! :lol:

Ο Κακοβατος δωρο της θειας μου

Η Πατρα ανεξοδη τελειως αφου θα μεινουμε στα πεθερικα.

Διακοπες στο τζαμπε δηλαδη...

Ευχαριστω Σεβακι μου! Ολοι εχουμε αναγκη απο διακοπες φετος!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Aerikoooooooooooo τι εννοεί????

Μου είπες δίπλα, τώρα μου λέτε παραδίπλα........:rolleyes:

Το φατσοβιβλίο εννοεί χαχαχαχα

Διαφημίσεις

...και, από την άλλη, όλως τυχαίως, ανακάλυψα χθες το μεσημέρι ότι κάποιοι/κάπως ξεσήκωσαν το Pin από την πιστωτική και τράβηξαν 500 ζεστά και μετρητά ευρωπουλάκια που λέει και μια ψυχή... φυσικά έκανα ακύρωση αλλά τώρα τι τα θες, το κακό έγινε...

τα λεφτα ομως πισω τα παιρνεις... η το αφησεις και τα χασεις... πηαγαινε στη τραπεζα και πες τους να το ψαξουν... εγω ειχα φαει αρκετες ωρες στη τραπεζα και τελικα τα 300 ευρω τα πηρα πισω... κι εμενα ουτε τη καρτα μου ειχαν κλεψει ουτε τιποτα....

Ο Μαριος παει καλυτερα αλλα εχει πολυ γκρινια γιατι κλειστηκε στην Αθηνα παλι ενω ειχε καλομαθει στην Κρητη ολη μερα εξω. Εγω εξαντλημενη ακομα και αδιαθετη περιμενω πως και πως την Κυριακη που θα ξαναφυγουμε.

υπομονη μαριακο!!!!!

που πατε Μαρκο;; διακοπες;;; πηρατε αδεια;;;

Οσο για τα πεισματα οσο προχωρας προς τα τρια χειροτερευουν τα πεισματα απο οτι βλεπω. Ο δικος μου εχει φαει πετρια εδω και δυο ημερες και θελει να φοραει συνεχεια καλτσες που τις αλλαζει καθε 10 λεπτα βαζει βγαζει.

α καλα....

εμενα ο κων μολις μπηκε το καλοκαιρι αρνιοταν να βαλει κοντομανικο κ σορτσακι.... επισης κ πεδιλα... μολις τον πιασαν οι ζεστες τα ξεχασε ολα....

Α εγώ δεν αντέχω πια δίπλα... Από το χειμώνα πάλι... κάνω αποτοξίνωση από την... δεν θα το πω... θα είμαι καλός άνθρωπος σήμερα χαχαχαχα

λες να κανουμε απο την ιδια αποτοξινωση;;;;;;

καλως ηρθες καταρχην!!!!!

δικια μου εσυ;;; ασε να δεις εγω τι τραβηξα και τραβαω με τα διπλα, παραδιπλα κι ακρη δε μπορω να βρω με τα της τεχνολογιας.....:cool:

η Χ μέχρι να χρονίσει ήταν αρνάκι! ζωγραφιά!

μετά, περπάτησε κ έκτοτε αγνοείται το αρνάκι...

αντ' αυτού έχω ένα αγριοκάτσικο στο σπίτι, που όταν κοιμάται μου θυμίζει το αρνάκι μου!

πολλα αρνακια αγνοουντε.....

Διακοπες στο τζαμπε δηλαδη...

κι εγω θελω διακοπες κι ελπιζω να τα καταφερουμε!!!!!!!!!

Μπουνίτσα ωραία η περιγραφή! Μ'αρέσειιιιι! Α και για το θέμα που άνοιξες δίπλα, λέω να μην ανησυχείς δεν έχει τίποτα το ποδαράκι του παιδιού. Δώσε του τον χρόνο του, αυτα τώρα δυναμώνουν με την ώρα.

εγω βλεπω διαφορα, ποτε ο κων νομιζω λελει λιγα για την ηλικια του, ποτε ο τραμπαλιζε κουτσαινει κι αλλα πολλα χαριτωμενα......

Μπουνιδακι μου τι γλυκο κοριτσι εισαι εσυ!! Ποσο ανυπομονω να κατεβουμε να σας γνωρισουμε!!! :-D Το ελεγα κι εχθες στα κοριτσια στο τσατ, ποσο σ'αγαπαω δεν λεγεται!!!! :-D:grin:

εγω να δεις!!!!

ειπαμε σας περιμενουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπουνίτσα είσαι η ιδανική μαμά!!!

Μπομπότα είναι πίτα χωρίς φύλλο με καλαμποκάλευρο κι ότι παραλλαγή θέλεις -γλυκιά ή αλμυρή. Τη φτιάχναν στην κατοχή για να ταϊσουν την οικογένεια. Και τελικά δεν πρόλαβα, θα τη φτιάξω σήμερα -ελπίζω...

δωσε μας τη συνταγη.... απο κατοχη ειναι, οικονομικη ακουγεται....

μαλλον το χειμωνα θα τη χρειαστουμε........

Μπουνίτσα πολύ γλυκιά περιγραφή! Ας το απολαύσουμε τώρα, αν και κουραστικό, γιατί σε 15 χρόνια θα λέμε "πήγε μεσάνυχτα, μα πού γυρνάει πάλι; πότε θα ρθει σπίτι; με ποιους να είναι;" και θα είναι χειρότερα!

και καπως ετσι παλ περναει ολη μας η μερα.....

φυσικα αυτο που λες το σκεφτομαι κι εγω και καπως τη παλευω με τα δυο λαμογια!!!!!!!

επισης ειχατε απολυτο με τις πισινες......

ο μπαμπας-τολ πηρε μια σημερα και τα λαμογια!! αραξαν κανα διωρο πλατσουριζοντας!!!!!!!!!! τελεια ητανε.... :P

κι εγω εφτιαξα κεκακια μπανανα-σοκολατα.... φυσικα απο τα 14 που βγηκαν αντε να τρωγονται 5-6.... τα υπολοιπα πανε στη κατηγορια "αποτυχια"......

το απογευμα θα τους ξαναβαλω στη πισινα!!!!!

μετα εχει κουνιες και μαμ τουτα (παγωτο)!!!!!!!!!

Μπουνίτσα, κοιμούνται καλύτερα τα παιδιά με αυτήν την πατέντα?

οτι και να τους κανεις αυτοι στης 1 θα σηκωθουν κι αμα δε με βαλουν για υπνο δε κοιμουνται...... αντε να τη παλεψουμε μεχρι της 2....

φυσικα σημερα το πρωι το κρεβατι ειχε γεμισει νερα απο τα παχνιδια.... κι εγω εψαχνα μην εχει φυγει καμια πανα τους.....

Το φατσοβιβλίο εννοεί χαχαχαχα

Ok, το φαντάστηκα (εξυπνη που είμαιιιιι..). Θέλω τώρα λεπτομέρειες. Ή θα με αφήσετε να το βρω μόνη μου?

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Από Κακόβατο θα περάσω κι εγώ αλλά πιο νωρίς :P
03/09 - 06/09: Κακοβατος (διπλα απο τη Ζαχαρω)

07/09 - 10/09: Πατρα (πεθερικα)

Τι έγινε κορίτσια? Ολες από τα μέρη μου θα περάσετε?

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Μάλιστα......

Εδώ είσαστε όλες και εγώ ανησυχούσα....:rolleyes:

καλώς ήρθες!! σιδεροκέφαλη!!:cool:

Ζωπυρούλα περαστικά με το δόντι ρε!

ευχαριστώ!! πάει πολύ καλύτερα!!!

rkt,

φυσικά έκανα ακύρωση αλλά τώρα τι τα θες, το κακό έγινε...

κυνήγησέ το όσο μπορείς!!

...εμείς φεύγουμε Πέμπτη απόγευμα καλώς εχόντων των πραγμάτων

να περάσετε υπέροχα!! μάλλον είμαι η μόνη της παρέας εδώ που οι φετινές μου διακοπές είναι... πολύ ασαφείς... (πότε, που, πόσο, κ.λ.π.)...:confused:

Δεν έχουμε καλέ μυστικά χαχαχαχαχα τι μυστικά να έχουμε; Ξέρεις τι περιέχουν αυτές οι 910 σελίδες; χαχαχαχα

910 σελίδες???:shock: μπράβο μας!!!!:rolleyes:

...τα πράγματα ηρέμησαν με μένα και την οικογένεια μετά το πρώτο σοκ όλα έχουν πάρει το δρόμο τους κι εγω είμαι σαφώς πιο ήρεμη....λέτε τώρα που είμαστε τα δυο μας και πιο ήρεμοι να μας έρθει κάνα σποράκι;;;εγω παρακαλάω ο άλλος ο χέστης ούτε να το σκεφτεί!!!!

τα φιλιά μου σε όλες σας να μου φιλήσετε τα τέκνα σας!!!

να σου πάνε όλα όπως τα θες...:D

εγώ είμαι μόνο εδώ, όχι στο παραδίπλα:roll:

...το νεύρο, χτυπάω κ κλαίω, φωνάζω, κάνω ζημιές, το έχουν τα δίχρονα...

στα 3 γίνεται πιο έντονο...

όσο πάει κ ομορφαίνει η ατμόσφαιρα!

κοινώς, να μη μιλάω, έρχονται τα καλύτερα!

γερά να είναι!

που να δεις... στα 5... στα 6...

Ζούπυ πες κάνα νέο! Πως πάτε?
Ζούπυ, γράφεις που γράφεις, ρίξε καμια λεπτομέρεια παραπάνω, χρυσή μου! Πώς πάνε οι αθλοπαιδιές?

καλά είμαστε! φουλ δουλειά και ζέστη!! διακοπές όχι ακόμα...

η ανακαίνιση έχει μπλοκάρει - για διάφορους λόγους - προς το παρόν... ή να το πω διαφορετικά, προχωράει πολύ αργά...

το δόντι μου καλύτερα, οι φυσιοθεραπείες αυχένα τελειώνουν αύριο (επιτέλους!) - βέβαια, νοιώθω αρκετά καλύτερα!!

οι αθλοπαιδιές που πάει ο γιος μου είναι ένα ωραίο πρόγραμμα, με πολύ ευγενικούς και προσεχτικούς επιτηρητές/προπονητές (τους τσεκάρω ποικιλοτρόπως...)

γνωρίζονται τα παιδιά με τουλάχιστον 5 αθλήματα - κι επίσης κολατσίζουν / βλέπουν ταινία / ζωγραφίζουν!!

σωματικά κουράζεται αρκετά αλλά του αρέσει πολύ - γι' αυτό πάει και στην β' περίοδο!

τα πολύ θετικά είναι : ^ ότι πήρε τον αέρα στην κολύμβηση (όχι δεν έμαθε μπάνιο αλλά ξεθάρρεψε - ήταν κάπως μαγκωμένος - μάλλον εξαιτίας μου... όπως μου είπε η προπονήτριά του...)

^ φαίνεται να είναι καλός στο τέννις (χαρά... κυρίως ο πατέρας του:rolleyes:)

οπότε από Σεπτέμβρη... έχουμε να λύσουμε το εξής : κολύμβηση, τέννις ή τζούντο? ο μικρός βέβαια θέλει και τα τρία:mrgreen: αλλά όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό δεν γίνεται!!

σε όλο αυτό το ελαφρύ καθημερινό μας πρόγραμμα:roll:, προσθέστε (εκτός από κούνιες, πάρτυ και τα συναφή)

και το μίνι πακετάκι : λογοθεραπεία (δεν "πατάει" καλά 1-2 γράμματα) και εργοθεραπεία (λανθάνουσα αριστεροχειρία) = συνολικά 3 συνεδρίες την εβδομάδα!! ευτυχώς έχουμε κάνει 2 μήνες κι έχουμε ακόμη έναν - τον Σεπτέμβρη μόνο και τελειώνουμε!! μάρτυς μου ο Θεός, με το πρόγραμμα που έχουμε οικογενειακώς, δεν θ' άντεχα περισσότερο!!!:shock:

άντε, για να μην έχετε παράπονο - τα είπα όλα, δηλαδή σχεδόν...;)

πάω τώρα να κόψω πεπόνι να φάμε...:tongue:

α! και μέσα σε όλα αυτά, σκέφτομαι και για δεύτερο παιδί, με κάποιον τρόπο...

δεν είμαι καλά, το ξέρω γιατρέ μου...:mrgreen:

(εγώ έχω "κλείσει" ως μάνα... αλλά ο γιος μου ζητάει επίμονα αδελφάκι...)

Ζούπη να το κάνεις... καλύτερα να μετανιώνεις (λέμε τώρα!!!! ποτέ δεν μετανιώνεις για ένα παιδί!!!! ποικιλοτρόπως) για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες ;)

να περάσετε σούπερ κ η Μαρία ακόμα καλύτερα!

να προσέχεις τον εαυτό σου στην Πάτρα κ να είσαι όσο πιο χαλαρή γίνεται κ αγαπησιάρα με τον Β, ευγενική με τους γονείς του. άκου τον παλιό...;)

θα τρίβεις ματάκια!:tongue::cool:

πολλα αρνακια αγνοουντε.....

:lol:

κι εγω θελω διακοπες κι ελπιζω να τα καταφερουμε!!!!!!!!!

σας το εύχομαι να πάτε κ να περάσετε όμορφα!

εγω βλεπω διαφορα, ποτε ο κων νομιζω λελει λιγα για την ηλικια του, ποτε ο τραμπαλιζε κουτσαινει κι αλλα πολλα χαριτωμενα......

τα ίδια συμπτώματα έχουμε...γιατρέ μου τί έχω;

πότε το έχω κακομάθει, πότε είναι υστερικό εξαιτίας μου, πότε το αποβλακώνω που την αφήνω να βλέπει ντόρα, πότε είμαι ανίκανη σαν μάνα επειδή κουτρουβαλάει όπου βρει κ έχει κάνει τα πόδια της μωσαϊκό, πότε ....:shock::rolleyes:μεγάλο νούμερο.

ευτυχώς έχω τον Σ να με συμμαζεύει με κανά γερό δούλεμα ανά 3ωρο. αυτή είναι η συνιστώμενη δοσολογία για ήπια θεραπεία!;):tongue:

:P

επισης ειχατε απολυτο με τις πισινες......

ο μπαμπας-τολ πηρε μια σημερα και τα λαμογια!! αραξαν κανα διωρο πλατσουριζοντας!!!!!!!!!! τελεια ητανε.... :P

το απογευμα θα τους ξαναβαλω στη πισινα!!!!!

μετα εχει κουνιες και μαμ τουτα (παγωτο)!!!!!!!!!

δεν γίνεται. πρέπει να πάρουμε κ εμείς. ζηλεύω!:-)

οτι και να τους κανεις αυτοι στης 1 θα σηκωθουν κι αμα δε με βαλουν για υπνο δε κοιμουνται...... αντε να τη παλεψουμε μεχρι της 2....

φυσικα σημερα το πρωι το κρεβατι ειχε γεμισει νερα απο τα παχνιδια.... κι εγω εψαχνα μην εχει φυγει καμια πανα τους.....

:lol:

που να δεις... στα 5... στα 6...

φτιάξε με κι άλλο. αντέχω...:rolleyes:

καλά είμαστε!

α! και μέσα σε όλα αυτά, σκέφτομαι και για δεύτερο παιδί, με κάποιον τρόπο...

δεν είμαι καλά, το ξέρω γιατρέ μου...:mrgreen:

(εγώ έχω "κλείσει" ως μάνα... αλλά ο γιος μου ζητάει επίμονα αδελφάκι...)

με το καλό! κ γρήγορα! άκου σου ζητάει το ζωπυράκι κ το σκέφτεσαι!

όσο για όλα τα άλλα, είσαι μανούλα! μάκι μούκι!:D

Ζούπη να το κάνεις... καλύτερα να μετανιώνεις (λέμε τώρα!!!! ποτέ δεν μετανιώνεις για ένα παιδί!!!! ποικιλοτρόπως) για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες ;)

πες τα χρυσόστομη!:P

κόρες θέλω να παρω τα βουνά!

πολλή πίεση στη δουλειά. τόσο που ξύπνησα σήμερα κ σκεφτόμουν πλειστηριασμούς κ κατασχέσεις κ διαλόγους με οφειλέτες, επιμελητές κλπ

έπινα καφέ με Σ, μου μιλούσε κ εγώ είχα κολλήσει.

χρειάζομαι ανακαίνιση, ανασυγκρότηση, ρεκτιφιέ, να αλλάξω μπουζί, κάτι πρέπει να γίνει, γιατί έχω φύγει κ δεν ξέρω πότε κ πώς θα γυρίσω!

να είστε όλες καλά κ τα παιδιά σας καλύτερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...