Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

χαχαχα...για πατρα οποια ενδιαφερεται...στο ικα ανω πολης!!!!

Ρε συ δεν υπάρχει αυτό το ικα!

Καταρχήν δεν υπάγεται στα ραντεβού.Οι παππούδες πάνε και αφήουν τα βιβλιάριά τους από τις 00:00 την προηγούμενη νύχτα!!!:shock:

Εν τω μεταξύ επειδή δεν έχουν ύπνο πάνε από τις 5 το πρωί να πιάσουν σειρά...αν δεν τους βολεύει η σειρά του βιβλιαρίου τους και προηγείται το δικό σου...no problem!το πετάνε στον κάδο:lol:.Έτσι εσύ πρέπει να πας υποψιασμένος και να μην αφήσεις βιβλιάριο, αλλά τη ζελατίνα, με όνομα επάνω.Ώστε να μη χάσεις το βιβλιάριο και μετά τρέχεις να βγάλεις άλλο.

Το πρωί δε, δια της βίας (όποιος προλάβει δλδ) παίρνει το χαρτί με τα ραντεβού του γιατρού που θέλει και γράφει αυτός τα ραντεβού, όπου φυσικά γίνεται ο κακός χαμός με τους υπόλοιπους!Ο νόμος της ζούγκλας!

Η μάνα μου όταν πάει εκεί για τον μπαμπά μου, γυρνάει άλλος άνθρωπος!Ανανεωμένη:lol:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ πιστεύω ότι ο Χάος είναι ήδη μέλος του φόρουμ... και είναι άντρας! και είναι ο ίδιος που άνοιξε νέο θέμα σήμερα με θέμα Πείτε μου τι κάνω στο Γιαγιά/Παππούς... και όποιος κατάλαβε... κατάλαβε!

Κορίτσια σας έπρηξα, αλλά θέλω να ζητήσω μια βοήθεια.Θέλω να ψάξω θήκη για τον καπνό μου στο νετ, αλλά δεν ξέρω πως λέγεται στα αγγλικά.

Αν καμμιά ξέρει ας βοηθήσει πλιζζζζζζζζζζζ

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κική και της Πύλης Αξιού που πήγαινα εγώ κάποτε ήταν..... τέλειο για εκτόνωση.

Θεσσαλονίκη είσαι καλό μου κι εσύ?

Εγώ έχω μαλώσει σε ΙΚΑ μια φορά με έναν γιατρό που είχαμε ραντεβού.Καθυστερούσε στο ιατρείο του...τον έψαχνα...και τον βρήκα να πίνει τον καφέ του!!!!Κι εγώ είχα ήδη καθυστερήσει στη δουλειά!

Κική...

Επειδή θα πάω μοναστηράκι να πάρω για μένα....

τι θήκη θες;

Ααααα,έδωσες πολύ ωραία λινκ.Μια απλή μαύρη, κόκκινη, κατά προτίμηση όχι δερμάτινη για φιλοζωικούς λόγυς:mrgreen:Και φτηνή.Εγώ βρήκα στο κόσμος εδώ, αλλά 30 ευρώ μου φάνηκαν πολλά!Πόσο λες να βρεις εσύ?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κοίτα η προηγούμενη που είχα πάρει ήταν περίπου σε αυτό το στυλ

440x330-images-stories-TOBACCOBAGS-tobaccobags10805-04.jpg

και χώραγε το σακουλάκι μέσα... Αν θυμάμαι καλά την είχα πάρει 20?

Καταλαβαίνω τα φιλοζωικά σου αισθήματα αλλά υφασμάτινη δύσκολο να βρεθεί και το δερματίνι σκίζεται από τη χρήση (εκ πείρας το λέω).

Κόκκινη θα βρω σίγουρα γιατί κόκκινη είχα πάρει κι εγώ :lol:

Στείλε μου το κινητό σου αν είναι να σου στείλω φωτό εκείνη την ώρα και μου λες ;)

Με γεια!!!!

Δεν έχουν τιμές γμτ τα σάιτ αυτά, ή εγώ δεν τα βρίσκω!

Γιατί βρήκες πως παραγγέλνεις στον πολυταρίδη; γιατί εγώ ψάχνω και δεν βρίσκω χαχαχα

Μόνο το xrtc έχει τιμές αλλά του λείπουν άλλες πληροφορίες π.χ. πλάτος θήκης (για να ξέρεις αν χωράει το σακουλάκι ή βαζεις χύμα τον καπνό)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...