Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως την μου! Μάκια :) Ρώτησες; Δεν το είδα καν χαχαχαχα κατά τύχη είχα μπει εκείνη την μέρα χαχαχαχα :)

Μας βρήκες όμως χαχαχαχα :)

Μόνη σου μαρτυρήθηκες....

Εγώ δεν είπα τίποτα.

Οχι που δεν θα σας έβρισκα.

Αφού έλεγα τι στο λύκο, τι πάθανε όλες και χαθήκανε?

Να συνέβη κάτι σε μία, σε δύο... ε εδώ είναι χιλιάδες, που λέει και το γνωστό ανέκδοτο....:D

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Α εγώ δεν αντέχω πια δίπλα... Από το χειμώνα πάλι... κάνω αποτοξίνωση από την... δεν θα το πω... θα είμαι καλός άνθρωπος σήμερα χαχαχαχα Έχω να μπω να διαβάσω πολύ καιρό.... αν πέσει κανα λίνκ στα μάτια μου θα το πατήσω και μπορεί και να μην το διαβάσω καν χαχαχαχαχα (κάπως έτσι είδα και το pm)

Δεν έχουμε καλέ μυστικά χαχαχαχαχα τι μυστικά να έχουμε; Ξέρεις τι περιέχουν αυτές οι 910 σελίδες; χαχαχαχα

Μεταξάκι διάβασα εδώ και στα δίχρονα... δεν παίζεται λέμε ο γιος! Έχουν άλλη χάρη ρε παιδί μου τα αγόρια με τις μανάδες (Μάρκο εσύ είσαι εξαίρεση χαχαχαχα)....

Λέγαμε στο φβ τα κατορθώματα των μικρών μας και καταλήξαμε ότι τελικά μεγαλώνουμε τη νέα γενιά των ΝΕΟΝΑΖΙ!!!!

καλημέρα κορίτσια!!!

οι διακοπές απ'οτι βλέπω τελικά φέτος γίναν πραγματικά προνόμιο για λίγους......εμείς όλα καλά στο σπίτι μόνα μας τα δυο το κακό είναι οτι ο Νικόλας λείπει όλη μέρα έρχεται το νωρίτερο 6 το απόγευμα κι αυτό τις καλές μέρες κι εμένα μ'εχει φάει η μοναξιά.ευτυχώς που μας επιτράπηκε η είσοδος απο κλεψιμέικο internet γείτονα και φίλου του Νίκου και μπαίνω..

τα πράγματα ηρέμησαν με μένα και την οικογένεια μετά το πρώτο σοκ όλα έχουν πάρει το δρόμο τους κι εγω είμαι σαφώς πιο ήρεμη....λέτε τώρα που είμαστε τα δυο μας και πιο ήρεμοι να μας έρθει κάνα σποράκι;;;εγω παρακαλάω ο άλλος ο χέστης ούτε να το σκεφτεί!!!!

τα φιλιά μου σε όλες σας να μου φιλήσετε τα τέκνα σας!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορες. Τρώω καρπούζι και σας διαβάζω. :)

Rkt, καλώς μας όρισες! Μας πετυχαίνεις λίγο σκόρπιες βέβαια, λόγω θέρους, αλλά πού θα πάει, θα επανακάμψουμε! Στην τελική, πες στο Αερικό να σε μαντρώσει κι εσένα παραδίπλα...ξέρει αυτή! ;):P

Ζούπυ, γράφεις που γράφεις, ρίξε καμια λεπτομέρεια παραπάνω, χρυσή μου! Πώς πάνε οι αθλοπαιδιές?

Χάρλοου, πολύ ενδιαφέρον το ποστ σου. Δεν το ήξερα αυτό! Πού θα πάτε διακοπούλες? Εσύ είσαι καλύτερα?

Κάντυ, πώς πάει ο θείος?

Μπουνίτσα, κοιμούνται καλύτερα τα παιδιά με αυτήν την πατέντα?

Εμείς τελικά θα πάμε παραλία από βδομάδα, για διάφορους λόγους. Τελειώνει κι η μάνα μου τις θεραπείες την Παρασκευή και θα έρθει μάλλον. Εχω μια υπνηλία, σέρνομαι...αλλά καλά να πάθω, στραβώθηκα με το ρημάδι το βιβλίο! Τρελό κόλλημα, μιλάμε! Μαριαααααα ακούς? Άμα το πάρεις, ξέχνα τον ύπνο για καμια βδομάδα! Σοβαρά μιλάω!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Rkt, καλώς μας όρισες! Μας πετυχαίνεις λίγο σκόρπιες βέβαια, λόγω θέρους, αλλά πού θα πάει, θα επανακάμψουμε! Στην τελική, πες στο Αερικό να σε μαντρώσει κι εσένα παραδίπλα...ξέρει αυτή! ;):P

Aerikoooooooooooo τι εννοεί????

Μου είπες δίπλα, τώρα μου λέτε παραδίπλα........:rolleyes:

DmXup2.png

Aerikoooooooooooo τι εννοεί????

Μου είπες δίπλα, τώρα μου λέτε παραδίπλα........:rolleyes:

Είμαστε ΑΔΜΙΝ 1= ΝΙΤΣΑ & ΑΔΜΙΝ 2=ΚΡΙΣ! :):D

χοχοχοχοχο

Διάλεξε ποια θες να σε μαντρώσει -που λέει και η Αγγελίνα!

Ζούπυ πες κάνα νέο! Πως πάτε?

Μεταξάκι, μου συνέβη κι εμένα. Ευτυχώς που δεν προλάβανε να κάνουν κάτι γιατί τους πήρανε χαμπάρι και την μπλοκάρανε;)

Αλλά τι να πω?! Είναι να σκας...:(

Καλές Διακοπές Harlow!!!! και καλά να περάσετε, ρεεεεεεε

Να ρωτήξω....

Η Ο. μου έχει εκστασιαστεί τελείως, οφείλεται στην ηλικία τελικά? (2ετ.).

Δεν κάθεται λεπτό, κάνει συνέχεια ζημίτσες, βαράει κι ΑΝ λέω ΑΝ διανοηθείς και τη μαλώσεις αρχίζει φωνάζει ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ σφίγγοντας ταυτόχρονα τη γροθιά της -τύπου Μη με μαλώνεις εμένα γιατί θα σε πλακώσω- και κάτι τέτοια κουλά!!!

Τον καϋμένο τον Π. τον έχει τρελάνει, πάει να παίξει του αρπάζει τα παιχνίδια. Πάει να δει tv του αρπάζει το κοντρολ κι αλλάζει κανάλι... Πάει τουαλέτα, του βαράει την πόρτα απ' έξω κλαίουσα για να μπει κι εκείνη κλπ κλπ κλπ...

Αν τυχόν και της ρίξω καμία στο κωλαράκι, θα κλάψει ελαφρώς αλλά με το που μπει ο πατέρας της θα ουρλιάζει και θα με δείχνει επιδεικτικά...ΑΥΤΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ....μπουχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Ο Γ. τη λυπάται κι αρχίζει...Κι εκείνη χαίρεται...Δεν είναι δυνατόν, λέω...δεν υπάρχει!

Διαφημίσεις

Είμαστε ΑΔΜΙΝ 1= ΝΙΤΣΑ & ΑΔΜΙΝ 2=ΚΡΙΣ! :):D

χοχοχοχοχο

Διάλεξε ποια θες να σε μαντρώσει -που λέει και η Αγγελίνα!

Που ανάθεμα και αν καταλαβαίνω....:rolleyes:

Μαντρώστε με να τελειώνουμε, να δω τι είναι αυτό το πράγμα ρε παιδάκι μου....

DmXup2.png

δεν παίζεται ο Ο!

από αυτά που θυμάμαι το κλάμα του αποχωρισμού το πρωί το είχε η Χριστίνα με την Κωτίτα στο σταθμό τα πρωινά κ αργότερα για λίγο η Μαρία.

το νεύρο, χτυπάω κ κλαίω, φωνάζω, κάνω ζημιές, το έχουν τα δίχρονα...

στα 3 γίνεται πιο έντονο...

όσο πάει κ ομορφαίνει η ατμόσφαιρα!

κοινώς, να μη μιλάω, έρχονται τα καλύτερα!

γερά να είναι!

Γεια μας!

μαριουλησ; ολα οκ?

μεταξια.. ρε μλκα... ελεος...δλδ ΕΛΕΟΣ! παντως η φαση με κλεμενα πιν κλπ λυνεται πολύ εύκολα. πήγαινε στην τραπεζα σου και κανε αμφισβητηση. μετα 8α σου πουν τι να κανεις κλπ...εχει λιγο τρεξιμο αλλά 8α βγαλεις άκρη και δνε θα τα χρεωθείς.

εγω περιμενω με αγωνια τα χαρτια απο την κοσμοτε για να δω τι θα κάνω.. ερωτηση. εκτος παο μυνηση να τραβηξω λέτε και ενα αστικο στην πλαστογραφο και να της ζητάω κανα 20αρι χιλιαρικα? ή είναι υπερβολικό και τσιπικο; νταξ [παω να βγαλω λεφτα απο το τπτ 8α μου πειτε αλλά ξερω κ εγώ πλέον?

αλλα νεα. εχω αλλα βαριεμαι να τα λεω... δλδ δεν εχουμε και καμια τρελή εξελιξη στα εργασιακά μου κλπ κλπ οσες δω το σαββατο 8α τα πουμε και βιζ α βιζ.

νιτσα... αστην εκστασιασμένη την μικρά.. καλύτερα εκστασιασμένη παρά περιέργως ησυχη

η πουκι ειναι 8εοτητα, σας το ειπα?

dZJip3.png

δεν παίζεται ο Ο!

από αυτά που θυμάμαι το κλάμα του αποχωρισμού το πρωί το είχε η Χριστίνα με την Κωτίτα στο σταθμό τα πρωινά κ αργότερα για λίγο η Μαρία.

το νεύρο, χτυπάω κ κλαίω, φωνάζω, κάνω ζημιές, το έχουν τα δίχρονα...

στα 3 γίνεται πιο έντονο...

όσο πάει κ ομορφαίνει η ατμόσφαιρα!

κοινώς, να μη μιλάω, έρχονται τα καλύτερα!

γερά να είναι!

και τα χρονιαρικα το κανουν......

dZJip3.png

η Χ μέχρι να χρονίσει ήταν αρνάκι! ζωγραφιά!

μετά, περπάτησε κ έκτοτε αγνοείται το αρνάκι...

αντ' αυτού έχω ένα αγριοκάτσικο στο σπίτι, που όταν κοιμάται μου θυμίζει το αρνάκι μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...