Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

@Antonia_ μου έτσι είναι...σήμερα είσαι 7η μέρα ε??μπορεί απλά να μην το ανιχνευσε το τεστ και στο εύχομαι κιολας....πήγαινε αύριο για μια χοριακη που θα είναι πιο σιγουρο...ελπίζω να κανει λάθος το τέστ και να έχεις μια θετική χοριακή!!😊

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Το τεστ ήταν πρώιμης ανίχνευσης; Και το έκανες με πρωινά ουρά ; 
      μπορει να έδειξε λάθος το τεστ σου και το εύχομαι και ολας !!! Κάνε μια χοριακη για σίγουρια αλλά επειδή θα είναι και 8η μέρα μπορεί να σου βγει χαμηλή !!!

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημερα!!

Μαλλον καπου ποναει η μικρη και υποθετω δοντια (ΕΛΕΟΣ!) γιατι της εδωσα μιση δοση ντεπον εχθες και κοιμηθηκε σερι ως τις 8 το πρωι. Βεβαια αφηνω κι ενα 2% στο οτι λυσσαξαμε εχθες στο σπιτι.. Μια στην πισινουλα, μια που ειδαμε dvd με παιδικο παραμυθακι, μια που ζωγραφισαμε με δαχτυλομπογιες, μια που την ελιωσα στην κουνια και την τσουληθρα που εχουμε στο μπαλκονι μας, ισως εν τελει να κουραστηκε αρκετα.

Κατα τα αλλα καλα.. Μου τη δινει αυτη η κwλοζεστη και το οτι κατα καποιο τροπο μας εγκλωβιζει, μας στερει επιλογες. Ο Β δουλευει σαν το σκυλο (και αυτη τη φορα το εννοω, δεν αστειευομαι).. Ωραρια ο,τι να 'ναι, βαρδιες δεν υπαρχουν, ενημερωνεται απο την προηγουμενη μερα, λιγη ωρα πριν σχολασει για την αυριανη υπηρεσια. Ρεπο εχει να παρει απο τις 02/07 και εχθες που πηγε να κανει φασαρια για να του το δωσουν σημερα, του ειπανε να κανει υπομονη μεχρι να παρει αδεια. Με απλα ελληνικα, δεν προβλεπεται να παρει ρεπο πριν τις 26/08... :roll: Εχουμε να τα πουμε σαν ανθρωποι δεν θυμαμαι κι εγω εδω και ποσο καιρο... Μπαινει σπιτι, λεμε τα βασικα, και μετα ξεραινομαστε και οι δυο στον υπνο. Εκεινος αποθεωμενος απο τη δουλεια κι εγω απο το σπιτι και τη μικρη. Πλεον το παιδι εχει παψει να κλαιει οποτε τον βλεπει να φευγει για δουλεια. Της φαινεται τοσο "οικειο" το να λειπει ο μπαμπας απο το σπιτι.... Εν τω μεταξυ τεθηκαν και καποιες σκεψεις να βρει 2η δουλεια γιατι τα οικονομικα μας εξακολουθουν να ειναι στο ναδιρ και αναρωτιεμαι αν τοτε θα τον βλεπουμε εστω και λιγο! Τεσπα, ολα θα γινουν δεν γκρινιαζω. Απλα καταθετω σκεψεις και αναμενω..

Μπουνιδακι μου τι γλυκο κοριτσι εισαι εσυ!! Ποσο ανυπομονω να κατεβουμε να σας γνωρισουμε!!! :D Το ελεγα κι εχθες στα κοριτσια στο τσατ, ποσο σ'αγαπαω δεν λεγεται!!!! :D:D

Rkt οποια κι αν σε εφερε, μονο για καλο το εκανε! Οποτε σε καλοσωριζω για αρχη εγω (σε λιγο θα μπουν κι οι υπολοιπες)! Ευχομαι να τα λεμε συχνα! :D

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα σε όλες.

καλώς την ρκτ!

Φαίη, όλα θα στρώσουν! πού θα πάει. κι εμείς πάντως ίσα που προλαβαίνουμε να λέμε τα βασικά. έχουμε αποξενωθεί κ δεν προλαβαίνουμε να κοιταχτούμε στα μάτια!

φιλούρες!

Καλημέρα!

Καλώς ήρθες rkt!

Φαίη, περαστικά σας.. Υπομονή με το Β. Όντως έχει πολύ ζέστη και σήμερα θα χτυπήσει 42 βαθμούς... για μπάνιο, είναι!

Μπουνίτσα είσαι η ιδανική μαμά!!!

Μπομπότα είναι πίτα χωρίς φύλλο με καλαμποκάλευρο κι ότι παραλλαγή θέλεις -γλυκιά ή αλμυρή. Τη φτιάχναν στην κατοχή για να ταϊσουν την οικογένεια. Και τελικά δεν πρόλαβα, θα τη φτιάξω σήμερα -ελπίζω...

καλημέρα σε όλες.

καλώς την ρκτ!

Φαίη, όλα θα στρώσουν! πού θα πάει. κι εμείς πάντως ίσα που προλαβαίνουμε να λέμε τα βασικά. έχουμε αποξενωθεί κ δεν προλαβαίνουμε να κοιταχτούμε στα μάτια!

φιλούρες!

:(:(:(

Κι εμείς μία από τα ίδια...Πιο πολύ λόγω διάθεσης!

Καλημέρα σε όλες.

Αυτή η μπομπότα καλή μου ακούγετε, καθότι μου σρέσει το καλαμπόκι σε όλες του τις μορφές.

Πως την φτιάχνουν? Εϊναι εύκολη? Είναι γρήγορη?

Με πολλές απορίες ξεκίνησα την ημέρα μου....:rolleyes:

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

rkt,

καλημέρα - καλώς όρισες !

Τα δικά μας νέα είναι comme ci comme ca... από την μία η Σεμίνα έχει αρχίσει τα τρελά πείσματα του 2χρονου... χθες το βράδυ ξεπέρασε τον εαυτό της γιατί ήθελε να κοιμηθεί με τα παπούτσια... τελικά έκανε εμετό και καθάριζα σαν την δουλάρα... τί να γράφω τώρα...

...και, από την άλλη, όλως τυχαίως, ανακάλυψα χθες το μεσημέρι ότι κάποιοι/κάπως ξεσήκωσαν το Pin από την πιστωτική και τράβηξαν 500 ζεστά και μετρητά ευρωπουλάκια που λέει και μια ψυχή... φυσικά έκανα ακύρωση αλλά τώρα τι τα θες, το κακό έγινε...

Φιλιά σε όλες !

Rkt καλωςηρθες στην παρεα μας αν και λογω καλοκαιριου μας βλεπεις λιγο αποδεκατισμενες.

Ο Μαριος παει καλυτερα αλλα εχει πολυ γκρινια γιατι κλειστηκε στην Αθηνα παλι ενω ειχε καλομαθει στην Κρητη ολη μερα εξω. Εγω εξαντλημενη ακομα και αδιαθετη περιμενω πως και πως την Κυριακη που θα ξαναφυγουμε.

Ωχ Μεταξακι αν ειναι δυνατον τι να πω.....

Οσο για τα πεισματα οσο προχωρας προς τα τρια χειροτερευουν τα πεισματα απο οτι βλεπω. Ο δικος μου εχει φαει πετρια εδω και δυο ημερες και θελει να φοραει συνεχεια καλτσες που τις αλλαζει καθε 10 λεπτα βαζει βγαζει.

Ωχ Μεταξακι αν ειναι δυνατον τι να πω.....

Οσο για τα πεισματα οσο προχωρας προς τα τρια χειροτερευουν τα πεισματα απο οτι βλεπω. Ο δικος μου εχει φαει πετρια εδω και δυο ημερες και θελει να φοραει συνεχεια καλτσες που τις αλλαζει καθε 10 λεπτα βαζει βγαζει.

χαχα ωραίο ζευγαράκι κάνουν ο Μάριος με την Σεμίνα... ο ένας με τις κάλτσες, η άλλη με τα παπούτσια...

καλά που έχω κι εσάς και λέω τον πόνο μου...:)

καλημέρα!

καλωσήρθες rkt! Πάντα απορούσα πώς την παλεύουν οι μαμάδες με δίδυμα.

Χτες βράδυ η Σοφία κοιμήθηκε χωρίς μεμέ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕ

Να δούμε όμως τι θα γίνει το μεσημέρι, χμμμμμμμμμ

Μπουνίτσα πολύ γλυκιά περιγραφή! Ας το απολαύσουμε τώρα, αν και κουραστικό, γιατί σε 15 χρόνια θα λέμε "πήγε μεσάνυχτα, μα πού γυρνάει πάλι; πότε θα ρθει σπίτι; με ποιους να είναι;" και θα είναι χειρότερα!

Διαφημίσεις

χαχα ωραίο ζευγαράκι κάνουν ο Μάριος με την Σεμίνα... ο ένας με τις κάλτσες, η άλλη με τα παπούτσια...

καλά που έχω κι εσάς και λέω τον πόνο μου...:)

Α, καλά, σας έχω τα χειρότερα, βάλτε και την μία δικιά μου που ήθελε ντε και σώνει να φορέσει το μάλλινο καλσόν προχθές για να πάει παιδικό.....:-(

καλημέρα!

καλωσήρθες rkt! Πάντα απορούσα πώς την παλεύουν οι μαμάδες με δίδυμα.

Κοίτα, μέχρι τα 2,5 ήταν πίκρα μεγάλη. Απίστευτη κούραση ειδικά αν δουλεύεις. Τώρα όσο μεγαλώνουν είναι σαφώς καλύτερα, ελπίζω και σε καλύερα ακόμα, μιας και περνάμε την ...εφηβεία, ξέρεις, έχουμε και μέγα ανταγωνισμό μεταξύ τους ποια θα είναι πιο κοντά με την μαμα, ποια θα κοιμηθεί δίπλα στη μαμά, ποια θα πάρει αγκαλίτσα η μαμά και παει λέγοντας...

Και πες μου εσύ πως να σηκώσω αγκαλιά 2 14κιλές δεσποινίδες. Δεν είμαι και ο Πύρρος......

DmXup2.png

rkt,

καλημέρα - καλώς όρισες !

Τα δικά μας νέα είναι comme ci comme ca... από την μία η Σεμίνα έχει αρχίσει τα τρελά πείσματα του 2χρονου... χθες το βράδυ ξεπέρασε τον εαυτό της γιατί ήθελε να κοιμηθεί με τα παπούτσια... τελικά έκανε εμετό και καθάριζα σαν την δουλάρα... τί να γράφω τώρα...

...και, από την άλλη, όλως τυχαίως, ανακάλυψα χθες το μεσημέρι ότι κάποιοι/κάπως ξεσήκωσαν το Pin από την πιστωτική και τράβηξαν 500 ζεστά και μετρητά ευρωπουλάκια που λέει και μια ψυχή... φυσικά έκανα ακύρωση αλλά τώρα τι τα θες, το κακό έγινε...

Φιλιά σε όλες !

Καλημέρα μεταξάκι

κοίτα εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=49661&highlight=%E1%EC%F6%E9%F3%E2%E7%F4%E7%F3%E7+%F4%F1%E1%F0%E5%E6%E1

Καλησπέρα Ιωάννα.Μόλις διάβασα την περίπτωσή σου και θα ήθελα να σου πω ότι ακριβώς πριν από δύο χρόνια είχαν κλέψει το πορτοφόλι του συζύγου μου με όλες τις πιστωτικές.

Αποτέλεσμα ήταν να κάνουν αγορές αξίας 1.600 ευρώ. Για να μην σου τα πολυλογώ μιλούσα καθημερινά με την τράπεζα και ενώ αρχικά μου είπαν και εμένα ότι η ευθύνη είναι του άντρα μου γιατί καθυστέρησε να ενημέρωσει για την κλοπή της πιστωτικής τελικά δικαιωθήκαμε.Πως έγινε αυτό;Το έψαξα πολύ και τους έστειλα επιστολή λέγοντάς τους ότι γνωρίζω ότι σύμφωνα με κανονισμό της ΕΕ το ανώτατο όριο ευθύνης του κατόχου της κάρτας που έχει κλαπεί δεν υπερβαίνει τα 150 ευρώ.Σε πληροφορώ ότι στην επόμενη τηλεφωνική επικοινωνία έγιναν πιο διαλλακτικοί.Μου είπαν ότι την επιστολή μου την επεξεργάζεται το νομικό τμήμα της τράπεζας και ότι θα μου απαντήσουν εγγράφως. Εννοείται ότι σε λιγότερο από 4 ημέρες από την απάντησή τους, εγώ τους ξαναπήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα. Η απάντησή τους;Στον επόμενο λογαριασμό θα δείτε τον αντιλογισμό του ποσού των 1.450 ευρώ (κράτησαν τα 150).΄Ετσι και έγινε.

Αυτό σου προτείνω να κάνεις και εσύ.Να τους στείλεις επιστολή και να επιμείνεις γιατί ενώ γνωρίζουν τον συγκεκριμένο κανονισμό της ΕΕ το αποσιωπούν για ευνόητους λόγους.

Τι κάνετε κόρες?

welcome rkt

εμείς φεύγουμε Πέμπτη απόγευμα καλώς εχόντων των πραγμάτων

welcome rkt

εμείς φεύγουμε Πέμπτη απόγευμα καλώς εχόντων των πραγμάτων

Αυτό είναι που λέμε χαίρεται και αντίο.:D

Εγώ αργώ ακόμα ρε γαμώτο και δεν παλεύεται.....

DmXup2.png

Μάλιστα......

Εδώ είσαστε όλες και εγώ ανησυχούσα....:rolleyes:

Και καλά που μου το σφύριξε μία ψυχή, ονόματα δεν λεω ότι και να μου πείτε.. (καλά εεσείς κάντε την προσπάθειά σας):D

Και στην αρχή μου το είπε συνθηματικά, είμαι δίπλα μου λέει, που δίπλα λέω? απάντηση δεν πήρα. Εκατσα, το σκέφτηκα, έστιψα το μυαλό μου τι θέλει να πει ο ποιητής και ....να΄μαι!

Καλως σας βρήκα λοιπόν!:tongue:

Καλως την μου! Μάκια :) Ρώτησες; Δεν το είδα καν χαχαχαχα κατά τύχη είχα μπει εκείνη την μέρα χαχαχαχα :)

Μας βρήκες όμως χαχαχαχα :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...