Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σεβούλα,

προπόνηση δεν χρειάζεσαι! Απλά γίνε πιο χαλαρή!

Αυτό που βλέπω είναι ότι από τότε που χαλάρωσα αλλάξαν και τα παιδιά. Η Ο. είναι τελείως ανεξάρτητη σε όλα και ο Π. εξελίχθηκε σ' ένα ευγενικό και καλό παιδί που δεν με δυσκολεύει τόσο πλέον.

Προσπάθησε να χαλαρώσεις...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά αποτελέσματα συμπεθέρα που μου θες κ προίκα!αχαχαχα!

κανα βρακί κ τέλος!

όσο για το χαλάρωσε...θέλω, αλλά δεν μου βγαίνει. προηγούνται βλέπεις οι τύψεις που μου λείπει όλη μέρα, της λειπω όλη μέρα μέχρι τις 5 το απόγευμα.

ας πάμε διακοπές, μπας κ χαλαρώσω!

μάκι μούκι!

το πρωί ήθελε να έρθει μαζί μου στην τουαλέτα. αφού της εξήγησα ότι πρέπει να πάω μόνη, πάλι κλάμα από έξω. χωρίς ανάσα για ώρα!

μέχρι που την άνοιξε κ ήρθε αγκαλιά μου:oops: στη λεκάνη!

ήρθε ο Σ κ την πήρε στην Ντόρα, μαλώνοντάς με ότι ενδίδω στα κλάματά της. ένα δίκιο το έχει. κ δύο...;)

Αυτο με το κλαμμα μου το κανει και εμενα Σεβη και ας μην παει παιδικο. Μου το κανει για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο θελει και δεν της γινεται το χατηρι. Και ερχομαι να αναρωτηθω. Την εκανα κακομαθημενη? ή ειναι απλα φαση δοκιμης του τι μπορει να κερδισει και πως?......

Οσο για την τουαλετα ειναι στο μονο που δεν εχουμε προβλημα. Ολα τα θηλυκα του σπιτιου κανουν αναγκες και μπανιο με ανοιχτες τις πορτες και η μια μπροστα στην αλλη :P........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Λοιπόοοοννν!! Δίνω το παρόν και ξαναφεύγω σφαίρα (έχω δουλειές με φούντες και τρέχω αυτές τις μέρες). Κάνω κόπι πέιστ από τις Σαλαμινιές μαμάδες όπου τα έγραψα, γιατί βιάζομαι να τα ξαναγράψω:tongue:

Εμείς καλά είμαστε! Θυμάστε που πέρασα 2 εβδομάδες ΠΟΛΥ ζόρικες με τη μικρή, με αϋπνίες, κλάματα και γκρίνιες? Μετά από αυτό ξεπρόβαλαν τα 2 πάνω δοντάκια. Όμως, χτες ανακαλύψαμε τυχαία (γιατί δεν ανοίγει εύκολα το στόμα της) πως εκτός από αυτά τα 2 έβγαλε άλλα 3 παραμέσα που δεν φαινόντουσαν στην αρχή! Δηλαδή έβγαλε μέσα σε 2 εβδομάδες 5 δόντια το καημένο, πώς να μην έχει γκρίνια???? Τώρα έχουμε σύνολο 7 δοντάρες και τρώμε και κομμάτι από το σουβλάκι άμα λάχει! χαχαχα

Πίσω και σας έφαγα δηλαδή...

Φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Αυτο με το κλαμμα μου το κανει και εμενα Σεβη και ας μην παει παιδικο. Μου το κανει για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο θελει και δεν της γινεται το χατηρι. Και ερχομαι να αναρωτηθω. Την εκανα κακομαθημενη? ή ειναι απλα φαση δοκιμης του τι μπορει να κερδισει και πως?......

τα ίδια αναρωτιέμαι κι εγώ. κ νομίζω πως είναι λίγο από τα δύο.:P

Οσο για την τουαλετα ειναι στο μονο που δεν εχουμε προβλημα. Ολα τα θηλυκα του σπιτιου κανουν αναγκες και μπανιο με ανοιχτες τις πορτες και η μια μπροστα στην αλλη :P........

ρε συ, ελλ. ξέρω το κλάμα της πότε είναι για πείσμα κ πότε φοβάται.

το μικρό μου φοβάται ότι φεύγω. θα μου πεις, από την τουαλέτα πώς θα δραπετεύσω; δεν χωράω από το παράθυρο κ να ήθελα.

όμως εκείνη δεν το αντιλαμβάνεται,οπότε δεν πιστεύω ότι την κακομαθαίνω.

τώρα για την παρουσία της στην τουαλέτα ...μιλάμε αγκαλιά την έχω στη λεκάνη. δεν της αρκεί να με βλέπει. ;)

Λοιπόοοοννν!! Δίνω το παρόν και ξαναφεύγω σφαίρα (έχω δουλειές με φούντες και τρέχω αυτές τις μέρες). Κάνω κόπι πέιστ από τις Σαλαμινιές μαμάδες όπου τα έγραψα, γιατί βιάζομαι να τα ξαναγράψω:tongue:

Εμείς καλά είμαστε! Θυμάστε που πέρασα 2 εβδομάδες ΠΟΛΥ ζόρικες με τη μικρή, με αϋπνίες, κλάματα και γκρίνιες? Μετά από αυτό ξεπρόβαλαν τα 2 πάνω δοντάκια. Όμως, χτες ανακαλύψαμε τυχαία (γιατί δεν ανοίγει εύκολα το στόμα της) πως εκτός από αυτά τα 2 έβγαλε άλλα 3 παραμέσα που δεν φαινόντουσαν στην αρχή! Δηλαδή έβγαλε μέσα σε 2 εβδομάδες 5 δόντια το καημένο, πώς να μην έχει γκρίνια???? Τώρα έχουμε σύνολο 7 δοντάρες και τρώμε και κομμάτι από το σουβλάκι άμα λάχει! χαχαχα

Πίσω και σας έφαγα δηλαδή...

Φιλιά σε όλες!

φιλιά στην κέλλυ με τα 7 δοντάκια! καλές μάσες γλυκουλίνα μου!:D

Μπράβο η Κέλλυ!!! Είδες γιατί έκλαιγε το παιδί?

Ελλ, εσείς είστε και πολλές γυναίκες, εμείς είμαστε 2 προς 2..χαχαχαχα

Οπότε είμαστε πιο διακριτικές!

Η Ο. έχει κατουρήσει τον κόσμο όλο κι όλο κλαίει σήμερα. Ο Γ. έχει δουλειά οπότε λέω να τους πάρω να πάμε μέχρι τη μάνα μου...

Όταν επιστρέψω θέλω να φτιάξω μπομπότα με φέτα -άντε να δούμε!

καλέ... νάμαι κι εγώ! μην αγωνιείτε!!:rolleyes:

δουλειά, ζωπυρόπαιδο, σπίτι (λίγο...:roll:), ζώπυρος (λίγο...:roll:), υποχρεώσεις (πολλές), ζέστη (αφόρητη)!

το δοντάκι μου - πάντα με αντιβίωση και αντιφλεγμονώδη - είναι καλύτερα! η ξαδέλφη μου, μάλλον καλά...

πολλά ευχάριστα τρεξίματα αυτές τις μέρες : γάμος φίλης μου, πάρτυ γιού μου, φίλη μου από εξωτερικό που έρχεται για διακοπές!

σας διαβάζω όταν μπορώ...

σας φιλώ!!:D

υ.γ. η άκτιβ που είναι??:confused:

καινουρια μεθοδο για να πάμε για υπνο....

βάζουμε οσα παιχνιδια θελουν μπα (μπανιο) στη μπανιερα.... παιρνουμε το μπεμπή και μπαινουν κι οι δυο μπανιερα... αν χωρανε φυσικα τα παιδια... αν οχι αφαιρουμε παιχνιδια... κανουμε μπανιο τα ψα (ψαρια) τα πα (παπακια) τα τουτα (αυτοκινητα) το πρου τουτα (φορτηγο) κι αλλα πολλα....

βγαζω μπεμπη απο μπανιερα κι ο κων συνεχιζει και πλενει τα παιχνιδια, ντυνω μπεμπη και βγαζω κων μαζι με οοοοοολα τα παιχνιδια... ντυνω κων.... βγαζω βυζι για το μπεμπή κι ο κων σκουπιζει τα παιχνιδια... καθομαστε καναπε με το γαλα του κων, το τραμπαλιζε στο βυζι κι οοοοοολα τα παιχνιδια κατά βαση βρεγμενα μαζι μας.... η πιο ομορφη στιγμη!!! ο τραμπαλιζε θηλαζει κι ο κων γερνει κ ξαπλώνει στον ώμο μου!!!!!!!!!!!!!!!

υστερα παμε ολοι στο κρεβατι μαζι με τα παιχνιδια που τα βαζουμε αλλα κατω απο το μαξιλαρι, αλλα πανω απο το μαξιλαρι, αλλα στη μεση στο κρεβατι και προσπαθουμε να χωρεσουμε κι οι τρεις μεχρι να ποκοιμηθουν και να φυγω.....

πολυ ταλαιπωρια λεμε..................

το ιδιο κι ο κων.... σημερα στην αυλη μανα κ γιος γιναμε μπιλιες για ενα κουβαδακι.... τελικα τα βρηκαμε κι ηταν και γαμω τα παιδια μετα!!!!!!!!!!!!!!

αλλα μιλαμε να ουρλιαζει, να τσιριζει, να κλαει για το τιποτα.....

Οσο για την τουαλετα ειναι στο μονο που δεν εχουμε προβλημα. Ολα τα θηλυκα του σπιτιου κανουν αναγκες και μπανιο με ανοιχτες τις πορτες και η μια μπροστα στην αλλη :-P........

τι θηλυκα κι αρσενικα..... ολα χυμα.....

περυσι το καλοκαιρι ο κων για 4-5 μερες ειχε διαρροια, πυρετο, γεμισε σπυρια, ειχε καυσωνα και πεταξε 6 δοντια.............

ουτε να το θυμαμαι δε θελω.... :confused::confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

μπουνίτσα, πολλά μάκια. με έκανες να συγκινηθώ με την περιγραφή.

τί απλό πράγμα που είναι η ευτυχία κ πόσο δύσκολα ανοίγουμε τα μάτια μας σε αυτό που μας προσφέρεται τόσο εύκολα!

μπουνίτσα, πολλά μάκια. με έκανες να συγκινηθώ με την περιγραφή.

τί απλό πράγμα που είναι η ευτυχία κ πόσο δύσκολα ανοίγουμε τα μάτια μας σε αυτό που μας προσφέρεται τόσο εύκολα!

εγω να δεις που ειμαι και σκατορομαντικη τι παθαινω καθε τρεις και λιγο.....

προσωπικα ταρακουνηθηκα την ημερα που ο κων περπατησε....!!!!!!!!!!

Μάλιστα......

Εδώ είσαστε όλες και εγώ ανησυχούσα....:rolleyes:

Και καλά που μου το σφύριξε μία ψυχή, ονόματα δεν λεω ότι και να μου πείτε.. (καλά εεσείς κάντε την προσπάθειά σας):D

Και στην αρχή μου το είπε συνθηματικά, είμαι δίπλα μου λέει, που δίπλα λέω? απάντηση δεν πήρα. Εκατσα, το σκέφτηκα, έστιψα το μυαλό μου τι θέλει να πει ο ποιητής και ....να΄μαι!

Καλως σας βρήκα λοιπόν!:tongue:

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλημέρα! Καλέ τι βλέπω? new entry? καλώς μας ήρθες rkt!

Ζέστη ρεεεεεεε! Η ακτιβ έκανε εμφάνιση τελικά:rolleyes: Απολολώτα προβατίνα.:tongue:

Ζωπυρούλα περαστικά με το δόντι ρε!

Μπουνίτσα ωραία η περιγραφή! Μ'αρέσειιιιι! Α και για το θέμα που άνοιξες δίπλα, λέω να μην ανησυχείς δεν έχει τίποτα το ποδαράκι του παιδιού. Δώσε του τον χρόνο του, αυτα τώρα δυναμώνουν με την ώρα.

φιλιά και στις υπόλοιπες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...