Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ζεστη ρεεεεε........

καλά, ούτε ο κων λεει "μαμα" και με νευριαζει... ολο μπαμπαμ μπαμπαμ μπαμπαμ.... ερωτα με το πατερα του λεμε!!! "μπαμπαμ γιουα" = "μπαμπας παει στη δουλεια" καθε απογευμα, και δωστου χαιρετουρα και φιλια.... να δω ποτε θα αρχισει να μιλαει να συνενοηθουμε επιτελους.....

εγω κορες τα βραδια παντα μονη μου ειμαι.... ο τολ προχτες στης 6 ηρθε και δε τον πηρα καν χαμπαρι.... "και να ξενοπηδαγα μωρο μου ουτε που θα το καταλαβαινες" μου το αλλο πρωι.... αδικο ειχε;;;

οταν κοιμαμαι.... κοιμαμαι!!! τελος..... μονο το Τραμπαλιζε ακουω.... αν κι αυτος εχει εξελιχθει κι οποτε πεινασει αρπαζει μονος του το βυζι και κανει τη δουλεια του....

Ειρηνη περαστικα σας ρε..... τι να πω με το Μαριακο;;; ολα σ αυτον θα τυχουν;;;

ααααα!!!!! ναι ρε!!! σημερα μαγειρεψα και το φαι μου ειναι σκετη επιτυχια.... μεχρι κι ο τολ παραδεχτηκε οτι τα ποσοστα επιτυχιας τη τελευταια εβδομαδα ανεβηκαν!!!!!

τετοια καλονοικοκυρα.... σπανια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πείτε με χοντρόπετση-που δεν είμαι-αλλά στο θέμα της ομιλίας δεν αγχώνομαι.

με αγχώνει το κλάμα της το πρωινό, όταν μυρίζεται ότι θα φύγουμε για δουλειά!

σπαράζει από το κλάμα. πολύ παράπονο κ δεν το αντέχω. της μιλάω για το ότι είναι απαραίτητο να πάμε δουλειά να φέρουμε μαμ, ότι η γιαγιά την αγαπάει...στο βρόντο!γατζώνεται με τα χεράκια της κ κάνει τα ποδαράκια της να ανέβει αγκαλιά.

κ θέλω να πάρω τα βουνά!

πώς το αντιμετωπίζουμε αυτό;

θέλω να μην κλαίει. να μην είναι απαρηγόρητο, να μην χρειάζεται να την παίρνει με το ζόρι η πεθερά μου στα μεσα δωματια για να φύγω σαν μακάκας κλέφτης.

ζητάω πολλά;

πείτε με χοντρόπετση-που δεν είμαι-αλλά στο θέμα της ομιλίας δεν αγχώνομαι.

με αγχώνει το κλάμα της το πρωινό, όταν μυρίζεται ότι θα φύγουμε για δουλειά!

σπαράζει από το κλάμα. πολύ παράπονο κ δεν το αντέχω. της μιλάω για το ότι είναι απαραίτητο να πάμε δουλειά να φέρουμε μαμ, ότι η γιαγιά την αγαπάει...στο βρόντο!γατζώνεται με τα χεράκια της κ κάνει τα ποδαράκια της να ανέβει αγκαλιά.

κ θέλω να πάρω τα βουνά!

πώς το αντιμετωπίζουμε αυτό;

θέλω να μην κλαίει. να μην είναι απαρηγόρητο, να μην χρειάζεται να την παίρνει με το ζόρι η πεθερά μου στα μεσα δωματια για να φύγω σαν μακάκας κλέφτης.

ζητάω πολλά;

δυσκολη κατασταση Sevoula.....

δεν το εχω αντιμετωπισει ποτε... μονο οταν πηγα να γεννησω τον μικρο αναγκαστηκα να αφησω το κων.... κι ενιωσα πολυ ασχημα....

αυτο που περνας εσυ ειναι πολυ ασχημο και δε ξερω να σου πω τι να κανεις.... φανταζομαι δε μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα... το παιδι το χει παρει στραβα το ολο θεμα....

ποσο χρονων ειναι;;;

λεω μια βλακεια... αν απο Σεπτεμβρη το πηγαινες κανα παιδικο ισως να ταν καλυτερα.... μηπως δε περναει καλα με τη γιαγια;;;

δε ξερω.... αλλα ωρες ωρες νιωθω τυχερη που εχω τη "πολυτελεια" στις μερες μας να μη δουλευω....

φυσικα αλλες φορες λεω μακαρι να δουλευα κι αλλες οτι αισθανομαι τυχερη που περναω ολη τη μερα με τα παιδακια μου!!!

Κοιτα οι ειδικοι λενε το εξεις ποτε δεν φευγεις σαν κλεφτης οσο μηνων να ειναι το μωρο παντα το αποχαιρτας καθημερινα οταν φευγεις απο το σπιτι και του εξηγεις ηρεμα οτι η μαμα πρεπει να φυγει αλλα θα γυρισει γιατι η μαμα παντα γυριζει. Μωρο μου σαγαπαω πολυ και θα γυρισω σε λιγο πρεπει τωρα να φυγω αν μην φοβασαι θα γυρισω συντομα.

Τα παιδια δεν εχουν αισθηση χρονου και σε αυτη την ηλικια δεν καταλαβαινουν γιατι εξαφανιζεσαι νομιζουν οτι χανουν την μαμα τους, ομως αν καθημερινα τηρεις αυτη την ρουτινα του αποχαιρετισμου με ιδιαιτερη εμφαση στο οτι θα γυρισεις σιγουρα συντομα θα δεις οτι θα κλαιει λιγοτερο και θα συνηθισει τον αποχαιρετισμο γιατι θα ξερει οτι παντα γυριζεις. Ποτε μην φευγεις ομως κρυφα καλυτερα να κλαψει λιγο και θα δεις αποτελεσμα με αυτη την ρουτινα. Ειδικος μου το εχει εξηγησει και σε εμενα.

αυτη τη μεθοδο που λεει το μαρκοπουλακι τη καναμε στο θεμα υπνου...

καθομουν στη πορτα και τον χαιρετουσα... του εστελνα φιλια του, ελεγα ποσο τον αγαπαω κι αλλα τετοια χαζα.... φτασαμε σε σημειο να μην εχει προβλημα που φευγω κ κοιμοτανε μονος του.... επισης παντα του λεγα πως οτι χρειαστεις η μανουλα ειναι εδω, φωναξε τη και θα ερθει....

Διαφημίσεις

δυσκολη κατασταση Sevoula.....

δεν το εχω αντιμετωπισει ποτε... μονο οταν πηγα να γεννησω τον μικρο αναγκαστηκα να αφησω το κων.... κι ενιωσα πολυ ασχημα....

αυτο που περνας εσυ ειναι πολυ ασχημο και δε ξερω να σου πω τι να κανεις.... φανταζομαι δε μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα... το παιδι το χει παρει στραβα το ολο θεμα....

ποσο χρονων ειναι;;;

21 μηνών.

λεω μια βλακεια... αν απο Σεπτεμβρη το πηγαινες κανα παιδικο ισως να ταν καλυτερα....

θα την στείλω.

μηπως δε περναει καλα με τη γιαγια;;;

αποκλείεται. την λατρεύουν.

δε ξερω.... αλλα ωρες ωρες νιωθω τυχερη που εχω τη "πολυτελεια" στις μερες μας να μη δουλευω....

φυσικα αλλες φορες λεω μακαρι να δουλευα κι αλλες οτι αισθανομαι τυχερη που περναω ολη τη μερα με τα παιδακια μου!!!

είσαι τυχερή που είσαι με τα παιδάκια σου!

Κοιτα οι ειδικοι λενε το εξεις ποτε δεν φευγεις σαν κλεφτης οσο μηνων να ειναι το μωρο παντα το αποχαιρτας καθημερινα οταν φευγεις απο το σπιτι και του εξηγεις ηρεμα οτι η μαμα πρεπει να φυγει αλλα θα γυρισει γιατι η μαμα παντα γυριζει. Μωρο μου σαγαπαω πολυ και θα γυρισω σε λιγο πρεπει τωρα να φυγω αν μην φοβασαι θα γυρισω συντομα.

Τα παιδια δεν εχουν αισθηση χρονου και σε αυτη την ηλικια δεν καταλαβαινουν γιατι εξαφανιζεσαι νομιζουν οτι χανουν την μαμα τους, ομως αν καθημερινα τηρεις αυτη την ρουτινα του αποχαιρετισμου με ιδιαιτερη εμφαση στο οτι θα γυρισεις σιγουρα συντομα θα δεις οτι θα κλαιει λιγοτερο και θα συνηθισει τον αποχαιρετισμο γιατι θα ξερει οτι παντα γυριζεις. Ποτε μην φευγεις ομως κρυφα καλυτερα να κλαψει λιγο και θα δεις αποτελεσμα με αυτη την ρουτινα. Ειδικος μου το εχει εξηγησει και σε εμενα.

εδώ ή στο δίπλα το είχα διαβάσει κ το εφάρμοζα, αλλά εδώ κ λίγο καιρό δεν πιάνει. σπαράζει. ο Σ εφαρμόζει αυτή τη μέθοδο να φεύγουμε πριν αποχαιρετιστούμε...

θα επιμείνω.

ευχαριστώ Ειρήνη.

πώς είναι ο Μάριος; ελπίζω-ευχομαι καλύτερα.

Αυτο που λέει η Μαρκ είναι πολύ στάνταρ, Σέβη, δεν χωράει αμφισβήτηση. Έτσι όπως το λέει, ακριβώς. Δοκιμάζει τα όριά σας η μικρή, νομίζω, για να δει μήπως αν κλαίει πεισθείς να μείνεις. Αλλά, όπως και να 'χει, είναι λάθος να φεύγεις έτσι, δεν είναι μωρό πια, το βλέπεις κι εσύ πόσα καταλαβαίνει.

Σήμερα πήρα κι εκεινο το liquid talcτης Frezyderm, που ανέφερες τις προάλλες. Τέλειο! Ιδανικό για τώρα, με αυτή τη ζέστη. Με το γαλάκτωμα, γλιστρούσε το μωρό και το ένιωθα σαν ιδρωμένο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

απειρα αγγελινα

http://www.panselinoshotel.gr/en/index.html αμα δεν θελουν πολλες μετακινησεις

www.imerti.gr αυτοπου θα παμε εμεις...

Χίλια ευχαριστώ φιλενάδα! Θα τους τα στείλω άμεσα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Στα γρήγορα γιατί νυστάζω και τα νεα μας ελπίζω να τα γράψω αύριο:

Σέβη... μην δείχνεις ότι σε στεναχωρεί αυτό που κάνει! Αν το σταματάει στο 5λεπτο μπορει να είναι και μέθοδος χειρισμού δικού σου! Πρέπει να είσαι πάγος (δύσκολο αλλά απαραίτητο). Αν της δείχνεις ότι αυτό που κάνει 'πιάνει' θα συνεχίσει να το κάνει!

Καλημέρα!!!

Σεβούλα είναι πολύ καλή η λύση του παιδικού σταθμού. Το παιδί μάλλον βαρέθηκε στο σπίτι και γι' αυτό σε θέλει συνέχεια κοντά της. Ενώ όταν πάει σταθμό θα έχει παρεούλα, θα παίζει με άλλα παιδακια και θα περνά δημιουργικά το χρόνο που εσύ θα είσαι στη δουλειά. Έτσι, θα είσαι κι εσύ πιο ήρεμη.

Γύρω στα 2,5 μου το έκανε κι εμένα ο Παν. και συγκεκριμένα την καλοκαιρινή περίοδο πριν ξεκινήσει σταθμό.

Του εξήγησα ότι η μαμά πρέπει να εργαστεί για να έχει χρήματα και να μπορούμε να ψωνίζουμε κλπ κλπ. και αφού πήγε παιδικό το ξεπέρασε!

Μην της δείχνεις ότι τη λυπάσαι, είναι το χειρότερο!

Η Ο. δεν θέλει πλέον να φοράει πάνα και τη βγάζει από μόνη της. Οπότε χθες το απόγευμα είπα να την έχω με βρακάκι...

Κορίτσια...τι να σας πω!!! Μου κατούρησε την καρέκλα της τραπεζαρίας, μέσα στο παιχνιδόκουτο και πάνω στον καναπέ του σαλονιού. Και η πλάκα είναι ότι αφού κατούραγε, πήγαινε στην τουαλέτα και μου 'λεγε "σισα" (τσισα)...

Ωχ Θεέ μου, η εκπαίδευση τουαλέτας είναι πολύ δύσκολη!!!

Ακούω ιδέες...

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Ναι μαρή αφού σου απάντησα κιόλας ότι λείπει η φωτό αποκάλυψη :P

Πήγα να παραλάβω το δίπλωμα αλλά σιγά μην το παρέλαβα... Είχαν πάει όλα πολύ καλά για να είναι αληθινά και αντί διπλωματος βρήκα σημείωμα ότι δεν εκδόθηκε λόγω των φωτογραφιών (ήταν εκτός προδιαγραφών ΛΕΕΙ). Και τις γαμοπλήρωσα και 20?!!!!

Καλημεραααα!

Σερνομαι ρε φιλε, σερνομαι!

Το παιδι μου, παρολο που χθες το απογευμα μια χαρα εκτονωθηκε, καθως πηγαμε στο Χριστινακι και επαιξαν με την πισινα, χορεψαν κλπ., σημερα ξυπνησε 6!!!! Δεν την παλευω με τιποτα ομως... Την ξαναεβαλα πισω, σηκωθηκε 6:25, την ξαναεβαλε ο Β και στις 07:00 που σηκωθηκε εν τελει, δεν δεχοταν με καμμια Παναγια να ξαναξαπλωσει. Οπως καταλαβαινετε, μας αποτελειωσε σημερα.

Ειμαι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσω πως τρωει εντελως μονη της, χωρις να λερωνεται -πολυ-. Οποτε της εφτιαξα τα δημητριακα της, της εβαλα classical baby στο λαπτοπ και την αφησα να χαζεψει λιγακι. Μετα ντυθηκαμε και κατεβηκαμε στο σχολικο.

Θελω να ελπιζω και να ευχομαι πως δεν θα τους κουρελιασει τα νευρα στο σταθμο εξαιτιας του τελειως πρωινου εγερτηριου (την πιανει νυστα και κατα συνεπεια και γκρινια). Κατα τα αλλα, καλα!

Σεβουλα μου θα συμφωνησω με τις υπολοιπες: ειναι θεμα χειρισμου, τα ιδια μου κανει και η Μαρια. Σε καταλαβαινω απολυτα στο πως νιωθεις, αλλα προσπαθησε να μην ενδωσεις και να μην της δειχνεις καθε φορα πως "σε σκοτωνει" το κλαμμα της. Φυγε απο το οπτικο της πεδιο και κανε 10 τσιγαρα σερι για να συνελθεις, αλλα μην της δειξεις πως "πιανει" αυτο που κανει! Καλα κουραγια! :)

Αερικακι, αμα ο ανθρωπος ειναι μ@κακας, τερμα και τελειωσε.... Ευτυχως που τις πληρωσες 20 ευρω ρε.... :rolleyes:

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Στα γρήγορα γιατί νυστάζω και τα νεα μας ελπίζω να τα γράψω αύριο:

Σέβη... μην δείχνεις ότι σε στεναχωρεί αυτό που κάνει! Αν το σταματάει στο 5λεπτο μπορει να είναι και μέθοδος χειρισμού δικού σου! Πρέπει να είσαι πάγος (δύσκολο αλλά απαραίτητο). Αν της δείχνεις ότι αυτό που κάνει 'πιάνει' θα συνεχίσει να το κάνει!

κ σήμερα που ξεκίνησα νωρίς να της εξηγώ ότι θα φύγω μπούρου μπούρου, πάλι τα ίδια. πάλι της εξήγησα κ της είπα κ γειά χαμογελώντας ενώ εκείνο σπάραζε!

μετά έκανα ένα τσιγάρο σε δευτερόλεπτα!

Καλημέρα!!!

Σεβούλα είναι πολύ καλή η λύση του παιδικού σταθμού. Το παιδί μάλλον βαρέθηκε στο σπίτι και γι' αυτό σε θέλει συνέχεια κοντά της. Ενώ όταν πάει σταθμό θα έχει παρεούλα, θα παίζει με άλλα παιδακια και θα περνά δημιουργικά το χρόνο που εσύ θα είσαι στη δουλειά. Έτσι, θα είσαι κι εσύ πιο ήρεμη.

Γύρω στα 2,5 μου το έκανε κι εμένα ο Παν. και συγκεκριμένα την καλοκαιρινή περίοδο πριν ξεκινήσει σταθμό.

Του εξήγησα ότι η μαμά πρέπει να εργαστεί για να έχει χρήματα και να μπορούμε να ψωνίζουμε κλπ κλπ. και αφού πήγε παιδικό το ξεπέρασε!

Μην της δείχνεις ότι τη λυπάσαι, είναι το χειρότερο!

άστα βράστα. της τονίζω το πρέπει κ το θα έρθω γρήγορα να κάνουμε αγκαλιές!

Η Ο. δεν θέλει πλέον να φοράει πάνα και τη βγάζει από μόνη της. Οπότε χθες το απόγευμα είπα να την έχω με βρακάκι...

Κορίτσια...τι να σας πω!!! Μου κατούρησε την καρέκλα της τραπεζαρίας, μέσα στο παιχνιδόκουτο και πάνω στον καναπέ του σαλονιού. Και η πλάκα είναι ότι αφού κατούραγε, πήγαινε στην τουαλέτα και μου 'λεγε "σισα" (τσισα)...

Ωχ Θεέ μου, η εκπαίδευση τουαλέτας είναι πολύ δύσκολη!!!

Ακούω ιδέες...

:lol:

Καλημεραααα!

Σερνομαι ρε φιλε, σερνομαι!

Το παιδι μου, παρολο που χθες το απογευμα μια χαρα εκτονωθηκε, καθως πηγαμε στο Χριστινακι και επαιξαν με την πισινα, χορεψαν κλπ., σημερα ξυπνησε 6!!!! Δεν την παλευω με τιποτα ομως... Την ξαναεβαλα πισω, σηκωθηκε 6:25, την ξαναεβαλε ο Β και στις 07:00 που σηκωθηκε εν τελει, δεν δεχοταν με καμμια Παναγια να ξαναξαπλωσει. Οπως καταλαβαινετε, μας αποτελειωσε σημερα.

Ειμαι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσω πως τρωει εντελως μονη της, χωρις να λερωνεται -πολυ-. Οποτε της εφτιαξα τα δημητριακα της, της εβαλα classical baby στο λαπτοπ και την αφησα να χαζεψει λιγακι. Μετα ντυθηκαμε και κατεβηκαμε στο σχολικο.

συγχαρητήρια. εγώ ούτε κατά διάνοια. χθες μου άρπαξε ένα νεκταρίνι που έτρωγα κ έγινε ο κακός χαμός από ζουμιά παντού. αλλά είχε πολύ πλάκα. για αρχή καλά ήταν. αλλά δεν είμαι κ τόσο γενναία όσο εσύ!

Θελω να ελπιζω και να ευχομαι πως δεν θα τους κουρελιασει τα νευρα στο σταθμο εξαιτιας του τελειως πρωινου εγερτηριου (την πιανει νυστα και κατα συνεπεια και γκρινια). Κατα τα αλλα, καλα!

Σεβουλα μου θα συμφωνησω με τις υπολοιπες: ειναι θεμα χειρισμου, τα ιδια μου κανει και η Μαρια. Σε καταλαβαινω απολυτα στο πως νιωθεις, αλλα προσπαθησε να μην ενδωσεις και να μην της δειχνεις καθε φορα πως "σε σκοτωνει" το κλαμμα της. Φυγε απο το οπτικο της πεδιο και κανε 10 τσιγαρα σερι για να συνελθεις, αλλα μην της δειξεις πως "πιανει" αυτο που κανει! Καλα κουραγια! :)

Φιλακια σε ολες!

μιλ μερσί!

τα πας τέλεια μανούλα!:)

χθες βράδυ σηκώθηκε στον κώλο της κ χόρευε στο κρεβάτι κατά τις 3.30 τραγουδώντας ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ!!!!!κ δώστου ΜΑΜΑ, μαμά, ΜΑΜΑ!

το πρωί ήθελε να έρθει μαζί μου στην τουαλέτα. αφού της εξήγησα ότι πρέπει να πάω μόνη, πάλι κλάμα από έξω. χωρίς ανάσα για ώρα!

μέχρι που την άνοιξε κ ήρθε αγκαλιά μου:oops: στη λεκάνη!

ήρθε ο Σ κ την πήρε στην Ντόρα, μαλώνοντάς με ότι ενδίδω στα κλάματά της. ένα δίκιο το έχει. κ δύο...;)

αυτά. χρειάζομαι προπόνηση ως μάνα:rolleyes:

μάκια σε όλες.

ο Μάριος πώς είναι;

Καλημέρα :) Ναι μαρή αφού σου απάντησα κιόλας ότι λείπει η φωτό αποκάλυψη :P

Πήγα να παραλάβω το δίπλωμα αλλά σιγά μην το παρέλαβα... Είχαν πάει όλα πολύ καλά για να είναι αληθινά και αντί διπλωματος βρήκα σημείωμα ότι δεν εκδόθηκε λόγω των φωτογραφιών (ήταν εκτός προδιαγραφών ΛΕΕΙ). Και τις γαμοπλήρωσα και 20?!!!!

Δίπλωμα? αυτοκινήτου?

Σε πιάσανε κώτσο φιλενάδα...20ε για φωτογραφίες? αισχροκέρδεια! Γύρω στα 15ε παίρνουνε.

Άσχετο...αύριο βγαίνουν τα αποτελέσματα στο βρεφονηπιακό:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...