Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλημέρα πέρα ως πέρα!

καλώς ήρθατε όσες επιστρέψατε από διακοπούλες!

Ειρήνη, χαλάλι η κούραση, αφού πέρασε καλά το παιδί κ αφού σημείωσε τόση πρόοδο!

εμείς πήγαμε Σάββατο στο χωριό στους δικούς μου. παίξαμε μπουγέλο με την Χ, της γεμίσαμε την μπανιέρα κ πλατσούριζε τσιρίζοντας από χαρά!

έκανε βόλτες, τσουλήθρα, ποδήλατο, σκούτερ...

την Κυριακή δεν πήγαμε πουθενά λόγω απίστευτης ζέστης κ επειδή αδιαθέτησα...κομμάτια!

η μικρή μου το όνομά της το λέει Σύσα!

όταν θέλει να κατεβεί λέει "λα κατέ" (από τώρα στα γαλλικά).

όμως κάθε πρωί για να φύγω, ρίχνει το κλάμα της αρκούδας.

με το που ήρθε η πεθερά μου να καθίσει στο σπίτι-λόγω ζέστης δεν την πάμε στις γιαγιάδες- γαντζώθηκε πάνω μου κ δεν πλησίαζε τη γιαγιά της.

για να φύγω, μας άκουσε το σύμπαν. πολύ κλάμα! ό,τι κ να της έλεγα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, καλημέρα!

Μαρκοπουλάκη περαστικά! Μας έλειψες...

Εμείς περάσαμε ένα σούπερ χαλαρό ΠΣΚ στην Ερέτρια. Τα παιδιά ξεσάλωσαν, εμείς χαλαρώσαμε. Συναντηθήκαμε Σαβ. απόγευμα με Αερικοοικογένεια στην παραλία. Είχε κύμα βέβαια αλλά και πάλι ήταν ωραία.

Σάββατο βράδυ αποφασίσαμε να φύγουμε νωρίς (Κυριακή για σπίτι) κι έτσι χθες στις 14.00 είμασταν ήδη στο σπιτάκι μας.

Η Κων/να με την Ολγίτσα ενώ έχουν 1μήνα διαφορά είναι τόσο μα τόσο διαφορετικές!!! Έβγαλε η Κρις τραχανά να δώσει του παιδιού και η Ο. είχε κάτσει από πάνω και κοιτούσε. Της έδωσε ο Γ. κρουασάν (μπλιαχ!) και μετά την κοιτούσε η Κων/να.. χαχαχαχα

Ωραία ήτανε!

καλημερα και να φυγει γρηγορα αυτη η εβδομαδα! ;)

εφυγε ο άντρας εχτες το βραδυ για βουκουρεστι, δεν κοιμηθηκα το βραδυ ακουγα συνεχως θορυβους

το πρωι από τα άγρια χαραματα να ετοιμασω την μικρη και το αποκορυφωμα ηταν να κανω 1 ωρα και 10 λεπτα με το αυτοκινητο για να ερθω στη δουλεια γιατι οι ταξιτζηδες εχουν αποκλεισει την αττικη οδο!

μπηκα στο γραφειο και ημουν ετοιμη να βαλω τα κλαμματα.....

Βραδυ δυσκολο περασαμε πολυ, οι εμετοι σταματησαν τωρα αλλα το παιδι εχει δεκατα και ειναι ακινητο. Οσες ξερουν τον Μαριο ξερουν οτι Μαριος και ακινητος δεν παιζει και αυτο με ανησυχει που τον βλεπω τοσο εξουθενομενο.

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!

Ολα καλα σε γενικες γραμμες κι εμεις! Απιστευτη ζεστη εχει και μου τη δινει! Το πρωι ξεχασα να βαλω μωρομαντηλα στην τσαντα του παιδιου και μετα ετρεχα πανικοβλητη απο 'κει να τους τα δωσω. Ειχαν βεβαια και εκεινοι, αλλα ηθελα να εχει τα δικα της η μικρη.

Αυτα τα ολιγα!

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ειρηνάκι υπομονή και ψυχραιμία!

Φτιάξε ένα πρόγραμμα με τη Ζωίτσα για να περνάτε ποιοτικά τα απογεύματα σας και να διασκεδάζετε και οι 2. Που θα πάει, θα περάσουν οι μέρες!

Αλήθεια, με τους ταξιτζήδες τι γίνεται?

Ο Μαριούλης έχει περάσει τόσα και τόσα, ο καυμενούλης, εύχομαι να συνέλθει γρήγορα.. Εν τω μεταξύ, τελευταία έχουν πάθει πολλοί γαστρεντερίτιδα. Έπαθε ολη η οικογένεια της αδελφής μου και χθες η μάνα μου με τον αδελφό μου. Κι εντάξει οι μεγάλοι, το ξεπερνούν πιο εύκολα. Τα παιδιά υποφέρουν τα κακόμοιρα! Περαστικά να 'ναι..

Σεβούλα, δεν έχουν air-condition οι γιαγιάδες?

Και η Ο. όταν και άμα θέλει λέει κπ λεξούλες κουτσά-στραβά..Ας πούμε...

Παντελόνι= μπαλαντόνι

πιπίλα= πίλα

καπέλο= πέλο

Παναγιώτη= Μπανανότη και πολλά τέτοια

Μαμά δε λέει...μόνο μαμαμ που σημαίνει φαϊ! το μπαμπά το λέει πεντακάθαρα, έρωτας μεγάλος. Στην Ερέτρια δεν έπεφτε για ύπνο χωρίς εκείνον, μας είχε σπάσει τα νεύρα...

Καλημερα σε ολες!

Ολα καλα σε γενικες γραμμες κι εμεις! Απιστευτη ζεστη εχει και μου τη δινει! Το πρωι ξεχασα να βαλω μωρομαντηλα στην τσαντα του παιδιου και μετα ετρεχα πανικοβλητη απο 'κει να τους τα δωσω. Ειχαν βεβαια και εκεινοι, αλλα ηθελα να εχει τα δικα της η μικρη.

Αυτα τα ολιγα!

Φιλακια σε ολες!

Γιατί παιδάκι μου έτρεχες?

Αφού είχανε μωρομάντηλα εκεί..

Ειδικα αυτο που ειπε με το αδιαθετησα με εστειλε στον Μεφιστο και ακομα παραπερα λεμε......:rolleyes: ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΑΩΜΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΡΕ?.........εγω 5 μερες παω αδιαθετη και απο μερα νο 1. τρεχω στις παραλιες και καιγομαι κατω απο τον ηλιο αλλα οχι μεσα στην θαλασσα με κραμπες και πλημμυρα στο αιμα.....τι να πω?

:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Eίπα κι άλλα χαζά? :roll:

Γυρισα αλλα οχι απο διακοπες. Πηγα Κρητη στην αδερφη του Κωστα συνολο 7 παιδια με τον Μαριο σε αυλη με τρια σπιτια συνολο. Αλλα με το που πηγαμε αφου εκανα τιτανια προσπαθεια στο αεροπλανο μονη μου με τον Μαριο να τον κραταω καθιστο και ηρεμο φτανουμε και αρρωσταινουν με την σειρα μικροι μεγαλοι ολοι με γαστρεντεριτιδα.

Αποτελεσμα δεν εκανα ουτε ενα μπανιο και εκανα babysitting στα παιδια γιατι ολοι αρρωσταιναν. Ο Μαριος περασε τελεια με τα ξαδερφια του ολη μερα στην πισινα μπουγελο αλλα πολυ ζεστη. Εμαθε να κανει προτασεις επηρεασμενος απο τα μεγαλυτερα εμαθε να κατεβαινει σταθερα σκαλες μονος τους εμαθε να πινει νερο απο ποτηρι χωρις να ριχνει σταγονα γενικα ηταν τελεια για αυτον.

Εγω ξεπατωθηκα και Σαββατο πρωι επεσα και εγω με γαστρεντεριτιδα και σημερα που πεταγαμε πριν λιγες ωρες μεσα στο αεροπλανο ξερασε και ο Μαριος και απο εκεινη την ωρα ξερναει καθε μιση ωρα.

Αυτα τα ωραια απο τις διακοπες μου, ο μονος λογος που δεν μετανιωσα που πηγα παροτι ξεπατωθηκα ηταν οτι περασε καλα το παιδι μου και οτι εζησα τα ανηψια μου και ευχαριστηθηκα την αδερφη του Κ που ειναι εξαιρετικο παιδι.

Καλωσόρισες Μαρκοπουλάκι! Χαίρομαι που πέρασε καλά ο Μαριούλης! Το χέρι του πώς πάει? Έπεσε κι ο μεγάλος μου απ' το κρεββάτι τις προάλλες, :shock: αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα.

Όσο για τα υπόλοιπα, περαστικά σας! Πολύ γαστρεντερίτιδα παίζει, από παντού ακούω. Μήπως είναι έτσι πεσμένο το παιδί κι επειδή του βγαίνει η κούραση από τις διακοπές ή μπα?

Καλησπέρα!!

Ωχ βρε Μάρκο, τι πάθατε πάλι; Περαστικά σας!

Εμείς καλά, πήγαμε τουρ στις γιαγιάδες, πήγαμε την Παρασκευή στο Harry Potter και μας άρεσε πάρα πολύ. Τόσο που ξεκίνησα να ξαναδιαβάζω το 7ο βιβλίο, να πάρω γερή δόση γιατί η ταινία δεν μου έφτασε. Όπως καταλαβαίνετε, μέχρι να τελειώσει το βιβλιο, εξαφανιζόλ!

Παλ, εγώ η άρρωστη κουβαλήθηκα Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, μη χάσω την παγκόσμια πρεμιέρα, :rolleyes: και σε σκεφτόμουν! Σου άρεσε, ε? Εμάς καθόλου! Το έχουν αλλάξει το βιβλίο εντελώς κι όλες οι αλλαγές μου φάνηκαν από αναίτιες εως πανιλίθιες...:confused: Ενώ στο πρώτο μέρος, είχα πάθει την πλάκα μου, μου είχε φανεί καταπληκτικό! Πολύ απογοήτευση...τεσπα, ξαναδιάβαστο με την ησυχία σου κι άμα σε πετύχω δίπλα, το αναλύουμε! :D

Στο μεταξύ, εγώ έχω κολλήσει με άλλη σειρά, αν ενδιαφέρεσαι, έχω να σου προτείνω!

καλημέρα πέρα ως πέρα!

καλώς ήρθατε όσες επιστρέψατε από διακοπούλες!

Ειρήνη, χαλάλι η κούραση, αφού πέρασε καλά το παιδί κ αφού σημείωσε τόση πρόοδο!

εμείς πήγαμε Σάββατο στο χωριό στους δικούς μου. παίξαμε μπουγέλο με την Χ, της γεμίσαμε την μπανιέρα κ πλατσούριζε τσιρίζοντας από χαρά!

έκανε βόλτες, τσουλήθρα, ποδήλατο, σκούτερ...

την Κυριακή δεν πήγαμε πουθενά λόγω απίστευτης ζέστης κ επειδή αδιαθέτησα...κομμάτια!

η μικρή μου το όνομά της το λέει Σύσα!

όταν θέλει να κατεβεί λέει "λα κατέ" (από τώρα στα γαλλικά).

όμως κάθε πρωί για να φύγω, ρίχνει το κλάμα της αρκούδας.

με το που ήρθε η πεθερά μου να καθίσει στο σπίτι-λόγω ζέστης δεν την πάμε στις γιαγιάδες- γαντζώθηκε πάνω μου κ δεν πλησίαζε τη γιαγιά της.

για να φύγω, μας άκουσε το σύμπαν. πολύ κλάμα! ό,τι κ να της έλεγα...

Άντε να πάτε κι εσείς τις διακοπούλες σας με το καλό, εκεί να δεις τρέλες η μικρή!

Ελλ, Ελλ, να κι άλλη που αδιαθέτησε με την ησυχία της! Ρουφ χαχαχαχαχα :P:tongue::lol:

καλημερα και να φυγει γρηγορα αυτη η εβδομαδα! ;)

εφυγε ο άντρας εχτες το βραδυ για βουκουρεστι, δεν κοιμηθηκα το βραδυ ακουγα συνεχως θορυβους

το πρωι από τα άγρια χαραματα να ετοιμασω την μικρη και το αποκορυφωμα ηταν να κανω 1 ωρα και 10 λεπτα με το αυτοκινητο για να ερθω στη δουλεια γιατι οι ταξιτζηδες εχουν αποκλεισει την αττικη οδο!

μπηκα στο γραφειο και ημουν ετοιμη να βαλω τα κλαμματα.....

Τελικά εγώ φαίνεται είμαι αναίσθητη...δε πα' να λείπανε, σαν τούβλα κοιμηθήκαμε με τον μικρό, στις 10.30 ξυπνήσαμε! ούτε πλευρό δεν άλλαξα! Όσο για τα υπόλοιπα, τι να πω...κουράγιο!

Μπας και σου ξώμεινε κανα λινκ από παραθαλασσιο ξενοδοχείο στη Μυτιλήνη? θέλουν να πάνε κάτι γνωστοί μου και με ρώτησαν.

Καλημέρα δεν είπα...καλημέρα! Ο άντρας μου γύρισε χθες άνευ παιδιού, γιατί λύσσαξε να μείνει με τους παππούδες στο χωριο! :confused: θα πάει να τον πάρει σήμερα. Είμαι περίεργη να δω τι θα μου πει, δεν έχει ξαναμείνει χωρίς εμάς βράδυ εκτός σπιτιου.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

:

Μπας και σου ξώμεινε κανα λινκ από παραθαλασσιο ξενοδοχείο στη Μυτιλήνη? θέλουν να πάνε κάτι γνωστοί μου και με ρώτησαν.

Κ

σε ποιο μερος θελουν να πανε φιλεναδα? η ετσι γενικα οπου ειναι καλα??????

σε ποιο μερος θελουν να πανε φιλεναδα? η ετσι γενικα οπου ειναι καλα??????

Έχουν ένα 4χρονο κοριτσάκι που τρελαίνεται για θάλασσα, οπότε θέλουν κάπου παραλιακά. Έχει κι η μαμά ένα θέμα και δεν θέλουν να είναι συνέχεια μέσα στο αμάξι για τη θάλασσα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Σεβούλα, δεν έχουν air-condition οι γιαγιάδες?

Και η Ο. όταν και άμα θέλει λέει κπ λεξούλες κουτσά-στραβά..Ας πούμε...

Παντελόνι= μπαλαντόνι

πιπίλα= πίλα

καπέλο= πέλο

Παναγιώτη= Μπανανότη και πολλά τέτοια

Μαμά δε λέει...μόνο μαμαμ που σημαίνει φαϊ! το μπαμπά το λέει πεντακάθαρα, έρωτας μεγάλος. Στην Ερέτρια δεν έπεφτε για ύπνο χωρίς εκείνον, μας είχε σπάσει τα νεύρα...

αυτή τη φορά ας ελπίσω ότι θα προλάβω να το στείλω...;)

έχουν κλιματισμό στο σπίτι κ οι δυο πλευρές, αλλά οι γονείς μου δεν έχουν στο αγροτικό αυτοκίνητο. εμείς δεν θέλουμε να την αφήνουμε πέρα από τις 5 μακριά μας, αλλά ούτε να την ταλαιπωρούμε με μετακινήσεις εκείνη την ώρα, καίγεται το σύμπαν!

πάλι καλά προσφερθηκε η πεθερά κ ήρθε να την κρατήσει σπίτι μας.

η Χ λέει συνέχεια μαμά βροντόφωνα κ όχι μόνο όταν με φωνάζει, αλλά κ στο παιχνίδι της προφανώς εντάσσει κ τη μαμά!

με παριστάνει πολλές φορές! είναι φυσιολογικό φαντάζομαι!:rolleyes:

μπαμπά δεν λέει πια. τον έλεγε μπούλη παλιά, μετά μπαμπά, τώρα το έκοψε εντελώς. αλλά λιώνει με τον πατέρα της. χθες της λέω τί όμορφος που είναι ο μπαμπάς κ εκείνη τον κοιτούσε αφοσιωμένη με λατρεία, έσταζε σορόπια το βλέμμα! αφαιρέθηκε κ χαμογελουσε για ώρα με καρφωμένα τα ματάκια της στο είδωλο!;):tongue:

κουρνιάζει κάθε βράδυ στην αγκαλιά του.

από λέξεις προτιμά τις δικές της τις ακατανόητες.

θέλει λίγο χρόνο ακόμα.

είναι σαν να τις έχει κάτω από τη γλώσσα, αλλά δεν τις λέει.

για π.χ. έχει πει νερό, αλλά προτιμά να λέει ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι όταν διψάει, παρά να συνεννοηθεί!

μαμ, έπεσε, νάνι, πάττυ (ό,τι έχει αφίσα ή σχέδιο), πα, κοκό, ανέ(σ)τη, (θ)ανάση, κική, άννη(γιάννη), τέκανε (στέφανε-σπάνιο, αλλά το λέει), γιαγιά, παππού, πού ει, τί' ναι α(υ)τό;, τοκιτό (αυτοκίνητο), μέ(λ)ι, (γ)άλα, άτα, κακα, τςςςςςς, κούκου, αβ αβ, νιάου, με, μου, άου (όταν πονάει), ουυυυυυυυυ (ο λύκος), κλπ

:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Άντε να πάτε κι εσείς τις διακοπούλες σας με το καλό, εκεί να δεις τρέλες η μικρή!

Ελλ, Ελλ, να κι άλλη που αδιαθέτησε με την ησυχία της! Ρουφ χαχαχαχαχα :P:tongue::lol:

μακάρι! αμήν!

το ρουφ το χρησιμοποιώ κι εγώ ως έκφραση.:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...