Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα θα σας πω τι μου συνέβη πρωί-πρωί... (σχετικά με το τράβηγμα πάνας)

Άντε καλά να περάσετε όλες!!!!

με έκανες κ γέλασα!;)

Kαλησπερα κοριτσια.

Σεβουλα και εμεις εκει λεμε να κλεισουμε 13-18/8.Σας το συστησε καποιος;;Γνωριζεις κατι παραπανω ,ή ετσι στην τυχη το διαλεξατε, οπως και εμεις!

Ευχαριστω!;)

πέρισυ πήγε η αδερφή μου κ πέρασαν πολύ όμορφα με τη μικρή τους κ ένα φιλικό ζευγάρι με το αγοράκι τους.

εγώ το έβλεπα μέρες στο ίντερνετ κ μιλώντας με την αδερφή μου μου είπε ότι σε αυτό είχαν πάει. έτσι έκλεισα.

μακάρι να μη διαψευστώ. αν δεις μια αλαφιασμένη να τρέχει πίσω από μια πιτσιρίκα ζωηρούλα που νιαουρίζει δυνατά κ κάνει ζουζουνιές, εγώ θα είμαι. σφύρα κλεφτικα να τα λέμε! τη μικρή μου την λένε Χρύσπα. σίγουρα θα μας μάθει όλο το ξενοδοχείο από τις φωνές:tongue:, οπότε...ας γνωριστούμε κιόλας!

Γεια σας ορε παλικάρια! ολες καλα? τρεχω κ δεν προλαβαινω να διαβασω..τα μωρα? τα νευρα σας? ο καυσων? ολα υο έλεγχο??

περασα 4 μερες ΜΑΓΕΙΑ με την πουκι..ατυτο το παιδι με εχει αποτρελάνει..άλλα νεα δεν εχω...μονο οτι η πουκι απλά τα σπάει! δλδ δεν έχω λόγια!

μου αρέσουν οι κουκουβαγιομάνες!

όσο για το περιστατικό...τί να σε πω ρε κορίτσι! περιπτωσάρα!:shock:

Καλησπερα!

Φιλακια σε ολες!! :D

χαρηκα πολύ με τα νέα της Μαρίας. μαρή έχεις πολύ προχώ παιδί.:D

όσο για τη βόλτα σου...κι εγώ την έκανα για πρώτη φορά μόνη μου, χωρίς Σ, Χ, βράδυ για μπύρα κ ήταν σούπερ! κ οι μαμάδες έχουν ψυχή!

όσο για μας... δεν είναι κι όλα υπό έλεγχο... αλλά δεν βαριέσαι...

εμένα... το δόντι μου μια ιδέα καλύτερα...

το άγχος μου... έτσι : http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=95039

αλλά έχει τις επόμενες μέρες... και βολτούλες και μπανάκι θαλασσίτσα και ύπνο!:tongue:

πολλά και γλυκά φιλιά!!

υ.γ. αερικό, ξέρω πως καταλαβαίνεις... μερικά γεγονότα αποφεύγω να τα επαναλαμβάνω για πολλούς λόγους κι άλλα δεν τα αναφέρω καθόλου... για διάφορους λόγους...

σμουτς κοριτσάρες!!!!!!!:D

σμουτς κ σε σένα!:)

μπαινω κι εγώ μετά απο καιρόοο για ένα καλησπέρα!

μια χαρά είμαστε, έχουμε λυώσει στις βόλτες και στις παραλίες. ο μικρος κουζουλαίνεται με τη θάλασσα και θέλει να μπαίνει συνέχεια μέσα. επίσης του αρέσουν πολύ τα βοτσαλάκια!

τις προάλλες πήγα μια πρώτη επίσκεψη στον παιδικό που λέω να πάω τον παναγιώτη απο σεπτέμβρη. απο μία πρώτη επίσκεψη που έκανα ,καλά μου φάνηκε αλλά θα ήθελα να πάω και μια φορά μαζί με τον άντρα μου να δει κι αυτός. αλήθεια κορίτσια, τι πρέπει να προσέξω/ρωτήσω/ τσεκάρω στον παιδικό??

ελπίζω να στε όλες καλά !θα διάβάσω τα νέα σας με την ησυχία μου αυριο!φιλάκια

Γεια σας και απο εμας......δεν εχουμε ....νεα....πολλα.....ειμαστε συνεχεια στην θαλασσα και εχουν ψηθει και τα 2 παιδια και εγω επισης που δεν εχω βαλει φετος σταγονα αντιλιακο επανω μου και εχω παρει ενα ωραιο καφετι.....

Μαρα?......ΠΩΣ βρηκαν φωτο της τυπισσας?

Φαιη σε εχω εγνοια.....ΠΩΣ πας θαλασσα με την φωτοευαισθησια σου? Τι κανεις για να προστατευτεις? Ξαναφουσκωσες?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλησπερα - καλησπερα! :D

Σημερα επρεπε να με δεις μανουλο-Ελλ! Που και θαλασσα πηγα με την προοπτικη να κατσω στον ισκιο λογω φωτοδερματιτιδας και της επεμβασης για τους πολυποδες ΑΛΛΑ τελικα εκανα κανονικοτατα μπανακι. Ημασταν 8μιση στο Λαγονησι και φυγαμε 12, λιωσαμε κυριολεκτικα! Αλλα ηταν ωραια.. Φουσκωσα και ξεφουσκωσα Ελλακι! χαχαχα Βαζω απο το αντιηλιακο της μικρης και μετα το μπανιο στο σπιτι, βαζω τις κορτιζονουχες αλοιφες. Σημερα ομολογω πως πηγε πολυ καλυτερα, απλα κοκκινησε το δερμα, φουσκωσε αλλα καντηλες δεν εμφανιστηκαν. Μεχρι να φτασουμε σπιτι, ξεκοκκινησε κιολας!

Η Μαρω εμαθε να μπαινοβγαινει μονη της στη θαλασσα. Σημερα απλα ημασταν διπλα της και επιτηρουσαμε. Εμπαινε - εβγαινε.. Ξαναεμπαινε - ξαναεβγαινε. Μαζεψε και καμμια 15ρια πετρες! :lol:

Το απογευμα κλασσικα εχει κουνιες αν και υπαρχει και μια πιθανοτητα να παμε σε κατι ξαδερφακια της Μαριας και αυριο λεμε να παμε Ερετρεια για μπανιο, στο Χριστινακι μας! :D

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

επιτέλους επαφή με τον πολιτισμό!!!!!!!!βρήκαμε γνωστό του Νίκου στη γειτονιά ο οποίος και μας πάσαρε τον κωδικό του οπότε ξαναέχω επαφή με τον πολιτισμό και επιτέλους θα περνάει καπως η ώρα!!!!!!!!το σπίτι είναι 72 τ.μ. με 2 υπνοδωμάτια πολύ ωραία υσηχία στο Δαφνί (ακόμα όχι μέσα)

ο μπαμπάς μου παίρνει κάτι χάπια χημειοθεραπεία βασικά τον ψιλοχαλάνε αλλά είναι καλά βέβαια ακόμα δεν έχει έρθει να δει το σπίτι αλλά οκ...απο τα αδέρφια μου μόνο 3 έχουν έρθει μ,έχρι τώρα ε,ελπίζω θα τα καταφέρουν όλοι σιγά σιγα..η συγκατοίκηση πολύ ωραία αλλά όλοι οι άντρες γουρούνια τι ένας τι 3 την ίδια βρώμα κάνουνε

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Γεια σας κορίτσια.

Ζω, έτσι για να ξέρετε...:P Μας έχουν φάει τα πήγαινε-έλα, πολύ κούραση, αλλά γενικά καλά. Χθες βράδυ αδιαθέτησα όμως και επειδή ήξερα ότι δεν θα την έβγαζα καθαρή ΣΚ με δυο παιδιά στην παραλία, τα μαζέψαμε και γυρίσαμε. Έστειλα τον μεγάλο με το μπαμπά του στο χωριό, στην πεθερά μου και έκατσα εδώ μόνη μου με τον μικρό, να σούρνομαι από κρεββατι σε καναπέ. Ευτυχώς ήρθε η νταντά και τον έβγαλε μια βόλτα, γιατί αδυνατούσα εντελώς. Και το σπίτι θέλει καθάρισμα αααααχχχχ και πρέπει και να μαγειρεύω καθότι κόπηκε το ντελίβερυ βαααχχχχχ...:-(

Θα ξαναπάμε παραλία την Τρίτη. Αν δεν μπορέσω να ξαναμπώ, φιλιά πολλά σε όλες και να περνάτε καλα.

Ζούπυ, περαστικά για το δοντάκι! Πώς πάει ο γιος σου στις αθλοπαιδιές? Η ανακαίνιση?

Και κάτι που θέλω καιρό να ρωτήσω: με τη Ράννια μιλαει κανείς?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Γεια σας κορίτσια.

Ζω, έτσι για να ξέρετε...:P Μας έχουν φάει τα πήγαινε-έλα, πολύ κούραση, αλλά γενικά καλά. Χθες βράδυ αδιαθέτησα όμως και επειδή ήξερα ότι δεν θα την έβγαζα καθαρή ΣΚ με δυο παιδιά στην παραλία, τα μαζέψαμε και γυρίσαμε. Έστειλα τον μεγάλο με το μπαμπά του στο χωριό, στην πεθερά μου και έκατσα εδώ μόνη μου με τον μικρό, να σούρνομαι από κρεββατι σε καναπέ. Ευτυχώς ήρθε η νταντά και τον έβγαλε μια βόλτα, γιατί αδυνατούσα εντελώς. Και το σπίτι θέλει καθάρισμα αααααχχχχ και πρέπει και να μαγειρεύω καθότι κόπηκε το ντελίβερυ βαααχχχχχ...:-(

Θα ξαναπάμε παραλία την Τρίτη. Αν δεν μπορέσω να ξαναμπώ, φιλιά πολλά σε όλες και να περνάτε καλα.

Ζούπυ, περαστικά για το δοντάκι! Πώς πάει ο γιος σου στις αθλοπαιδιές? Η ανακαίνιση?

Και κάτι που θέλω καιρό να ρωτήσω: με τη Ράννια μιλαει κανείς?

Ειδικα αυτο που ειπε με το αδιαθετησα με εστειλε στον Μεφιστο και ακομα παραπερα λεμε......:rolleyes: ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΑΩΜΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΡΕ?.........εγω 5 μερες παω αδιαθετη και απο μερα νο 1. τρεχω στις παραλιες και καιγομαι κατω απο τον ηλιο αλλα οχι μεσα στην θαλασσα με κραμπες και πλημμυρα στο αιμα.....τι να πω?

Γυρισα αλλα οχι απο διακοπες. Πηγα Κρητη στην αδερφη του Κωστα συνολο 7 παιδια με τον Μαριο σε αυλη με τρια σπιτια συνολο. Αλλα με το που πηγαμε αφου εκανα τιτανια προσπαθεια στο αεροπλανο μονη μου με τον Μαριο να τον κραταω καθιστο και ηρεμο φτανουμε και αρρωσταινουν με την σειρα μικροι μεγαλοι ολοι με γαστρεντεριτιδα.

Αποτελεσμα δεν εκανα ουτε ενα μπανιο και εκανα babysitting στα παιδια γιατι ολοι αρρωσταιναν. Ο Μαριος περασε τελεια με τα ξαδερφια του ολη μερα στην πισινα μπουγελο αλλα πολυ ζεστη. Εμαθε να κανει προτασεις επηρεασμενος απο τα μεγαλυτερα εμαθε να κατεβαινει σταθερα σκαλες μονος τους εμαθε να πινει νερο απο ποτηρι χωρις να ριχνει σταγονα γενικα ηταν τελεια για αυτον.

Εγω ξεπατωθηκα και Σαββατο πρωι επεσα και εγω με γαστρεντεριτιδα και σημερα που πεταγαμε πριν λιγες ωρες μεσα στο αεροπλανο ξερασε και ο Μαριος και απο εκεινη την ωρα ξερναει καθε μιση ωρα.

Αυτα τα ωραια απο τις διακοπες μου, ο μονος λογος που δεν μετανιωσα που πηγα παροτι ξεπατωθηκα ηταν οτι περασε καλα το παιδι μου και οτι εζησα τα ανηψια μου και ευχαριστηθηκα την αδερφη του Κ που ειναι εξαιρετικο παιδι.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Ωχ βρε Μάρκο, τι πάθατε πάλι; Περαστικά σας!

Εμείς καλά, πήγαμε τουρ στις γιαγιάδες, πήγαμε την Παρασκευή στο Harry Potter και μας άρεσε πάρα πολύ. Τόσο που ξεκίνησα να ξαναδιαβάζω το 7ο βιβλίο, να πάρω γερή δόση γιατί η ταινία δεν μου έφτασε. Όπως καταλαβαίνετε, μέχρι να τελειώσει το βιβλιο, εξαφανιζόλ!

Καλησπερα και απο εμας!

Τελικα σημερα δεν πηγαμε στην Αερικοοικογενεια, γιατι το ατιμο ρεζερβουαρ ηταν ενα βημα πριν αναψει η ενδειξη πως θελει ξανα γεμισμα (να μην μιλησω καλυτερα για την τιμη της αμολυβδης). Καταφεραμε να παμε μεχρι Λαγονησι, αλλα ηταν η τελευταια φορα (και κυριολεκτω) που προσπαθησαμε να παμε για μπανιο οπουδηποτε Κυριακη. Ξεκινησαμε 9 παρα 20 απο το σπιτι. 9 η ωρα ημασταν κολλημενοι στη Βαρης - Κορωπιου οπο ενα σκασμο αυτοκινητα. Το αποτελεσμα ηταν να φτασουμε 9μιση στο Λαγονησι και να μη βρουμε ξαπλωστρα ουτε για δειγμα. Το παιδι στον ηλιο δεν το κραταω με τιποτα, οποτε μπηκαμε στο αυτοκινητο και πηγαμε Σαρωνιδα. Ουτε εκει ειχε ξεπλωστρες, αλλα τουλαχιστον εκει ειχε δεντρα και ισκιο και αραξαμε εκει περα. Ευτυχως, στην επιστροφη δεν συναντησαμε κινηση αν και η ρεζερβα εκανε το χαρακτηριστικο "μπιπ" μολις φτασαμε Λεωφορο Βουλιαγμενης.

Το απογευμα τη βγαλαμε για λιγο σε κουνιες και μετα σπιτι γιατι η ζεστη δεν παλευοταν.

Γενικα η μερα ειναι καπως, αλλα δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες. Ευχομαι η αυριανη να απεχει ΠΟΛΥ απο τη σημερινη.

Μαρκοπουλακι welcome back και περαστικουλια! Μπραβο στο Μαριο για την προοδο του.

Ρηνιω επισης welcome back!

Φιλια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μικρουλα......ΣΚ για μπανιο ΠΟΤΕ......η διαφορα της θαλασσας, της παραλιας ΚΑΙ του δρομου τις καθημερινες ειναι παραδεισος vs κολαση.......μια φορα το εκανα και απο τοτε οχι. Σημερα πηγαμε Αττικο. περασαμε γαματα γιατι ?.......ειμασταν μια χουφτα αμαξια μιας και οοοοοοοολοι οι υπολοιποι ελιωναν στις παραλιες. Δροσερο αερακι, με την ησυχια μας χαζεψαμε ζωακια, φαγαμε γλυφιτζουρια, λιωσαμε στις κουνιες ......ηταν τελεια ;) Πως της δουλευεις την Αθηνα καλοκαιρι? Πας ΠΑΝΤΑ εκει που ΔΕΝ πανε οι αλλοι ;)

Εμαθε να κανει προτασεις επηρεασμενος απο τα μεγαλυτερα εμαθε να κατεβαινει σταθερα σκαλες μονος τους εμαθε να πινει νερο απο ποτηρι χωρις να ριχνει σταγονα γενικα ηταν τελεια για αυτον.

κι εμεις σημερα νερο απο ποτηρι ηπιαμε!!!!

οσο για προταση δε το συζητω καν.... ειμαστε 27 μηνων σχεδον κ δε λεμε σχεδον τιποτα.... :-(

Εγω ξεπατωθηκα και Σαββατο πρωι επεσα και εγω με γαστρεντεριτιδα και σημερα που πεταγαμε πριν λιγες ωρες μεσα στο αεροπλανο ξερασε και ο Μαριος και απο εκεινη την ωρα ξερναει καθε μιση ωρα.

περαστικουλια σας!! γρηγορη αναρωση.... ε κι αφου περασε καλα ο μαριος δε πειραζει που αρρωστησε....

Εμείς καλά, πήγαμε τουρ στις γιαγιάδες, πήγαμε την Παρασκευή στο Harry Potter και μας άρεσε πάρα πολύ. Τόσο που ξεκίνησα να ξαναδιαβάζω το 7ο βιβλίο, να πάρω γερή δόση γιατί η ταινία δεν μου έφτασε. Όπως καταλαβαίνετε, μέχρι να τελειώσει το βιβλιο, εξαφανιζόλ!

καλα διαβασματα!!!!!

αν και τη συγκεκριμενη σειρα δε τη συμπαθω.....

Τελικα σημερα δεν πηγαμε στην Αερικοοικογενεια, γιατι το ατιμο ρεζερβουαρ ηταν ενα βημα πριν αναψει η ενδειξη πως θελει ξανα γεμισμα (να μην μιλησω καλυτερα για την τιμη της αμολυβδης). Καταφεραμε να παμε μεχρι Λαγονησι, αλλα ηταν η τελευταια φορα (και κυριολεκτω) που προσπαθησαμε να παμε για μπανιο οπουδηποτε Κυριακη. Ξεκινησαμε 9 παρα 20 απο το σπιτι. 9 η ωρα ημασταν κολλημενοι στη Βαρης - Κορωπιου οπο ενα σκασμο αυτοκινητα.

να το θυμασαι και να μη το ξανακανεις ε..... :shock:

οσο για τη τιμη της βενζινης μη μας το υπενθυμιζεις σε παρακαλω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...