Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Εγώ τ' ανοίγω το μαγαζί πάλι? που είστε όλες?

Σήμερα ξεκίνησε μία καινούρια μέρα και νιώθω αισιοδοξία! Αναλαμπές που έχει ο κόσμος, θα μου πείτε! (και όχι δεν έκανα σεχ)...

Καλημέρα όλη μέρα... Το αυτοκίνητο είναι φορτωμένο και εγώ πτώμα αφού ΚΑΙ το πρωί έτρεχα... τουλάχιστον να φύγουμε νωρίς (που παίζεται γιατί μάλλον θα πάρουμε και τον πεθερό μαζί :S ) να προλάβουμε να ρίξουμε και μια βουτιά στη θάλασσα! Όπως καταλάβατε θα φύγουμε απευθείας για τη δουλειά για την Ερέτρεια.... δεν αντέχεται η Αθήνα με καύσωνα!

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231112163

Επιτέλους το πρόγραμμα ξεκίνησε! Είμαστε από τις λίγες ευρωπαϊκές χώρες που δεν συνειδητοποιούμε τι ζημιά κάνουν στο περιβάλλον τα φάρμακα που πετάμε!!! Έχω μαζέψει δυο σακούλες και πήρα τηλέφωνο στα σημεία που είναι κοντά στο σπίτι για να τα πάω!

Διαφημίσεις

καλημέρα.

ωραίο το άρθρο Χριστίνα!

κ η δικιά μου ώρες ώρες τραβάει το πάμπερ κ κάνει σαν να θέλει να το βγάλει. την ενοχλεί, κυρίως όταν κάνει τσίσα, τα οποία λέει κακά.

Ζούπη, ακόμα κ τότε με το πάρτυ,κάτι είχες γράψει κ από το ύφος γραφής κατάλαβα ότι είσαι κουρασμένη, βαριεστημένη κλπ. μακάρι να έχω λάθος κ να είσαι καλά.

εμείς αύριο θα πάμε στο χωριό μου με την Χ κ θα έρθει ο Σ αργά το απόγευμα να μας πάρει. έτσι θα χαρώ τη μανουλα μου κ λίγη παραπάνω ξεκούραση. ήδη έριξα παραγγελιές για φηγητό.

την Κυριακή το πρωί μάλλον θάλασσα.

μάκια στα μαγουλάκια!

ξέχασα να σας πω ότι χαίρομαι που σας βλέπω όλες αισιόδοξες κ χαρούμενες για το ΠΣΚ!

να περάσουμε πολύ όμορφα κ τα παιδάκια μας ομορφότερα!

σας χαιρετώ κλέφτικα, καθότι οι φάκελοι είναι βουνό!

Τώρα θα σας πω τι μου συνέβη πρωί-πρωί... (σχετικά με το τράβηγμα πάνας)

Ξυπνάω όπως κάθε μέρα στις 07.45 -πλέον- με την τσίμπλα στο μάτι τρέχω στο μπάνιο να πλυθώ και μέχρι τις 8.30 φροντίζω να έχω ντυθεί, μακιγιαριστεί πολύ ελαφρά και να κάνω καμιά δουλειά πριν φύγω! Το πρόγραμμα δεν χαλάει ποτέ, εκτός από σήμερα.

Σήμερα, λοιπόν, ξυπνάει η Ο. από τις 8.00 της κάνω το γαλατάκι της και τη βγάζω από την κούνια. Αφού λοιπόν η μικρά ήπιε το γάλα της, έκανε και την ανάγκη της! Εγώ ήμουν στο ενδιάμεσο ντυσίματος-μακιγιάζ...Πάει λοιπόν η Κιουρία στο μπάνιο, φωνάζει κακά και μέχρι να φτάσω είχε βγάλει την πάνα και είχε πασαλείψει με τα χέρια της τη λεκάνη της τουαλέτας (μπλιααααααχ!)... Οπότε καταλαβαίνετε ότι είχαμε πρωινό ξεσκάτωμα. Και διαμαρτυρόταν μάλιστα που δεν την κατάλαβα εξ' αρχής για να την αλλάξω! Τυχερέ Γιάννη τη γλύτωσες!!!

Ουφ...σε καλό να μας βγει!

Άντε καλά να περάσετε όλες!!!!

:confused::confused:

κλείσαμε διακοπούλες στην Χαλκιδική στο village mare, Σιθωνία, 5 μερούλες 11-16 Αυγούστου, all inclusive!!!γιούπι!:D

πότε θα φύγουμε!!!!!;)

Kαλησπερα κοριτσια.

Συγγνωμη που παρεμβαινω στο καφε σας.

Σεβουλα και εμεις εκει λεμε να κλεισουμε 13-18/8.Σας το συστησε καποιος;;Γνωριζεις κατι παραπανω ,ή ετσι στην τυχη το διαλεξατε, οπως και εμεις!

Ευχαριστω!;)

Διαφημίσεις

Γεια σας ορε παλικάρια! ολες καλα? τρεχω κ δεν προλαβαινω να διαβασω..τα μωρα? τα νευρα σας? ο καυσων? ολα υο έλεγχο??

περασα 4 μερες ΜΑΓΕΙΑ με την πουκι..ατυτο το παιδι με εχει αποτρελάνει..8α την δειτε και το σάββατο σε φουλ εξτρα προγραμμα μουαχαχαχαχ. στα νεα μας

νεα δουλεια: σιγη ασυρμάτου

παλιά δουλειά: τα ίδια. πήγα σημερα οαεδ και επιθεωρηση για να μου πρωτοκολησουν την εγγραφη επισχεση εργασίας και... υπολειτουργουσαν...δευτερα 8α ξαναπαω και α ξεκινησω οριστικα κ επισημα επισχεση εργασίας.. που σημαινει οτι 8α ειμαι ολη μερα σπιτι.. ε να παμε για κανα καφε μουαχαχαχ

στο 8εμα της κοσμοτε. για οσες δεν ειναι στο φεις: ανακαλυφθηκε λογαριασμος κινητου στο ονομα μου με διευθυνση κατοικιας το παλιο σπιτι του συζυγου. για να μην μακρυγορώ πηγα σητν κοσμοτε εκανα αιτηση αμφισβητησηςε του λογαριασμου και ζητησα να μου δωσουν ολα τα εγγραφα με τα οποια εγινε η συνδεση. τι εχω μαθει εως τώρα. Τα στοιχεα της κυριας που υποδυθηκε..εμενα... ειναι τα εξης

το ονομα μου

το επι8ετο μου

ΑΛΛΟ πατρωνυμο

το αφμ μου

η δου μου

ΑΛΛΗ ημερομηνια γεννησης (το 69 εχει γενηθει η μανδαμ)

διευθυνση κατοικιας συζυγου

και το νουμερο της ταυτοτητας ειναι ΙΔΙΟ με το ΠΑΛΙΟ μου νιουμερο ταυτοτητας (το 2006 αλλαξα ταυτοτητα και πηρα την καινουργια του αντιχριστου μουαχαχαχ)

δλδ ΚΑΠΟΙΟΣ- κάποιοι εφτιαξαν με πλαστη ταυτοτητυα με τον αρ8ιμο της παλιάς μου. εκατσα και εστιψα το κεφάλι μου και συνειδητοποιησα οτι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ επισημο εγγραφο που συνδιάζει ΠΑΛΙΟ νουμερο ταυτοτητας και την διευθυνση τηςν παλια του άντρα μου ειναι η φορολογική μας δηλωση (ειχα αμελησει να αλλαξω την ταυτοτητυα και την διευθυνση δεν την αλλάζουμε για να μην αλλαξουμε και εφορια και πάμε στην Κθ που ειναι μπουρδελάκι). δλδ τα στπιχεια μου "εφυγαν" είτε απο την εφορία είτε ξερω κ εγω? απο την κυρια που μας κάνει την δηλωση? την αδερφη της; υπαλληλο εφορίας; κάποιον τελος πάντων. σε 10 μερες 8α εχω στα χερια μου ολα τα στοιχεια και φωτογραφία της τύπισσας.. αντε να δω τη φάτσα της γιατι είμαι περίεργη.

άλλα νεα δεν εχω...μονο οτι η πουκι απλά τα σπάει! δλδ δεν έχω λόγια!

dZJip3.png

Καλησπερα!

Εχθες το βραδυ βγηκα με 2 απο τα αλλοπροσαλα κοριτσια εδω :D:D και με αλλα 2 που ναι μεν ειναι αλλοπροσαλα :tongue: αλλα δεν γραφουν εδω! :lol:

Περασα καταπληκτικα, γελασα πολυ και παρολο που "σπασαμε" αργα (2 παρα με μαζεψε ο αντρας μου απο την πλατεια Καισαριανης), επεστρεψα σπιτι και δεν μου κρατησε μουτρα κανεις!!!!! :D:D:D:D:D Τωρα δεν ξερω... Ηταν απλα στις καλες του αυτος που δεν μου κρατησε μουτρα? Εμπιστευεται περισσοτερο τα ατομα με τα οποια βγηκα εχθες (τα 2 απο αυτα που γνωριζει τουλαχιστον)? Αγνωσται αι βουλαι.. Το θεμα ειναι πως δεν μου βγηκε απο τη μυτη για αλλη μια φορα!

Το παιδι μου ξυπνησε στις 8. Ετοιμαστηκαμε για το "λολειο" χαλαρα και κατεβηκαμε κατω να μας παρει το σχολικο. Οπου εκει μας ενημερωσαν πως προεκυψε καποια δουλεια στον οδηγο του σχολικου και το μεσημερι θα επρεπε να παραλαβουμε εμεις τη μικρη κυρια απο το σταθμο. Σφιχτηκε το στομαχι μου στην ιδεα γιατι την περασμενη φορα ειχε αντιδρασει πολυ ασχημα οταν μας ειδε εκει. Εν τελει πηγαμε εκει προετοιμασμενοι για τα χειροτερα. Μπηκαμε μεσα και στην αρχη καθησαμε στο γραφειο να πουμε και δυο κουβεντες με τη διευθυντρια. Μας ειπε πως αποτυπωνει πολυ ευκολα και εκτελει εντολες επισης πολυ ευκολα. Εχει μαθει τις ημερες της εβδομαδας και τους τις λεει, αν και στο σπιτι δεν εχει κανει καμμια τετοια προσπαθεια παρολο που τη ρωταμε. Επισης μπερδευει τους μηνες με τις εποχες (π.χ. προχθες τη ρωτησα "τι εποχη εχουμε Μαρακι μου?" και πηρα για απαντηση ενα μεγαλοπρεπες "Ιουλιο!" :lol:) αλλα μας εξηγησε πως ειναι πολυ μικρη και ηδη ξερει πολλα για την ηλικια της και να μην αγχωνομαστε. Με τα αλλα παιδια ειναι κοινωνικοτατη και μαλιστα εχει δημιουργησει πιο "στενη" φιλια με αλλα 2 παιδακια: τη Μαρινα και το Γιωργακη. Πηρα και το πλανο με τις δραστηριοτητες του σταθμου οπως μου ειπε εχθες το Αριακι μας για να την απασχολω τον Αυγουστο που θα ειμαστε σπιτι. Μετα ριξαμε μια κρυφη ματια στην αιθουσα που βρισκοταν πριν εισβαλουμε και την ειδαμε να κρατα μια κουκλα και να τη ντυνει με διαφορα ρουχαλακια που ειχαν πανω στο τραπεζακι τους. Η αντιδραση μου ηταν καπως ετσι :shock: αφου το δικο μου παιδι, σιχαινεται κυριολεκτικα τις κουκλες. Εν τελει, ανοιξαμε την πορτα και μολις μας ειδε χαμογελασε πλατια και ετρεξε στην αγκαλια του πατερα της :rolleyes: Χαιρετησε τα παιδακια, φιλησε στο μαγουλο τη δασκαλα της και τη διευθυντρια και φυγαμε ηρεμοι. Πανω λοιπον που πιστεψαμε πως ειχαμε γλιτωσει τα χειροτερα, λιγο πριν φτασουμε στο σπιτι με το αυτοκινητο, αρχισε να κλαιει και να αναζητα τον οδηγο του σχολικου... :roll: Τελικα μολις ανεβηκαμε σπιτι, επεσε κατευθειαν για υπνο.

Ο Β ειναι στη δουλεια, σχολαει 8 σημερα. Εγω νυσταζω πολυ μετα τη χθεσινη κρεπαλη αλλα πρεπει να αντεξω γιατι το απογευμα της εχω ταξει κουνιες.

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231112163

Επιτέλους το πρόγραμμα ξεκίνησε! Είμαστε από τις λίγες ευρωπαϊκές χώρες που δεν συνειδητοποιούμε τι ζημιά κάνουν στο περιβάλλον τα φάρμακα που πετάμε!!! Έχω μαζέψει δυο σακούλες και πήρα τηλέφωνο στα σημεία που είναι κοντά στο σπίτι για να τα πάω!

μπράβο αερικό! πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία!! αν και κανένα σημείο δεν είναι κοντά στο σπίτι μου!!!:shock:

(σήμερα είναι η πανσέληνος?:mrgreen:)

Γεια σας ορε παλικάρια! ολες καλα? τρεχω κ δεν προλαβαινω να διαβασω..τα μωρα? τα νευρα σας? ο καυσων? ολα υο έλεγχο??

περασα 4 μερες ΜΑΓΕΙΑ με την πουκι..ατυτο το παιδι με εχει αποτρελάνει..!

μπράβο για την πούκι!!

όσο για μας... δεν είναι κι όλα υπό έλεγχο... αλλά δεν βαριέσαι...

Καλησπερα!

Εχθες το βραδυ βγηκα με 2 απο τα αλλοπροσαλα κοριτσια εδω :D:D και με αλλα 2 που ναι μεν ειναι αλλοπροσαλα :tongue: αλλα δεν γραφουν εδω! :lol:

Περασα καταπληκτικα, γελασα πολυ...

μπράβο μικρούλα, μπράβο!!

η μάρκο είναι διακοπές?:confused:

έχει νέα καμιά σας από βικάκι?

η ρηνιώ που χάθηκε? να είναι καλά?:confused:

εμένα... το δόντι μου μια ιδέα καλύτερα...

το άγχος μου... έτσι : http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=95039

αλλά έχει τις επόμενες μέρες... και βολτούλες και μπανάκι θαλασσίτσα και ύπνο!:tongue:

πολλά και γλυκά φιλιά!!

υ.γ. αερικό, ξέρω πως καταλαβαίνεις... μερικά γεγονότα αποφεύγω να τα επαναλαμβάνω για πολλούς λόγους κι άλλα δεν τα αναφέρω καθόλου... για διάφορους λόγους...

σμουτς κοριτσάρες!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...